Fiókom

Infinity Wax Liquid Fire Fallout Remover (500 ml) repülőrozsda eltávolító

pH neutrális rozsdaeltávolító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Liquid Fire Fallout Remover (500 ml) repülőrozsda eltávolító

Infinity Wax Liquid Fire Fallout Remover repülőrizsda eltávolító

Az Infinity Wax Liquid Fire Fallout Remover egy pH-semleges keréktisztító és rozsdaeltávolító, amely reakcióba lép a vasrészecskékkel és a fékporral és a reakció közben sötétlila színűvé válik. Károsodás veszélye nélkül képes eltávolítani az ipari hulladékot, fékport minden festett és festetlen felületen. Ideális olyan járművekhez, ahol az erős savas vagy lúgos termékek nem alkalmasak. A termék kellemes bónusza a cseresznye illat! Többé nem fogja zavarni a konkurens termékek kellemetlen szaga munka közben. A permetezés után hagyja rajta 1-2 percig, majd erős víznyomással öblítse le. A kerekek tisztítására kefét lehet használni.

Hogyan kell használni az Infinity Wax Liquid Fire Fallout Remover-t?

  • Először mossa le az autót (ideális esetben).
  • Mindig árnyékban és hűvös karosszérián használja - soha ne hagyja, hogy a Liquid Fire Fallout Remover teljesen megszáradjon a karosszérián.
  • Fújja be az autó egy részét (kb. 2 ajtónak megfelelő mennyiséget) a folyékony tisztítószerrel, és hagyja 1-2 percig hatni, majd mossa le erős vízsugárral.
  • Ezt a lépést tegye meg az egész autóval.
  • A 100%-os eredmény érdekében ismételje meg a festékrétegek dekontaminálását ott, ahol sok a szennyeződés (a kerekek mögött, az autó hátsó részén).
  • Végül mossa le és szárítsa meg újra az autót.
  • Javasoljuk, hogy a végső mosás előtt többször permetezze be az autót vízzel, mivel a Liquid Fire Fallout Remover gyakran hosszabb ideig folyik olyan területekről, ahová a vízsugár nem tud azonnal eljutni.
Katalógus szám:LFR500
MárkaInfinity Wax

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.