Fiókom

Infinity Wax Turbo6 Carnauba SiO2 Hybrid Cream Sealant (250 ml) tömítőanyag

hibrid tömítőanyag természetes carnauba viasszal és SiO2-vel, 6 hónapos tartóssággal, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Turbo6 Carnauba SiO2 Hybrid Cream Sealant (250 ml) tömítőanyag

Infinity Wax Turbo6 Carnauba SiO2 Hybrid Cream Sealant - tőmítőanyag

A Turbo6 egy fejlett, minden egyben krémes tömítőanyag, amelyet úgy terveztek, hogy kitöltse a könnyű festékhibákat, miközben mély fényt és nedves megjelenést kölcsönöz. A prémium karnaubaviasz egyedülálló kombinációja, amelyet erőteljes Si02 polimerekkel párosítottak, a legjobb kombinációt nyújtja, amikor a vizuális javulásról és a teljesítményről van szó. A Turbo6 szintetikus nedvesítőszert használ a hibák kitöltésére, ezt egészíti ki a karnaubaviasz természetes kitöltő képessége, így a festékfelület jelentősen simább lesz. A Si02 polimerek, egy megszilárdult polimer és egy gyanta hozzáadása alkotja a termék "gerincét", és kiváló, legalább 6 hónapos eltarthatóságot biztosít. A Turbo6, ahogy a neve is sugallja, egy nagyon gyors termék, amikor a feljavítás és a védelem feladatának elvégzésére kerül sor. Szó szerint úgy hagyja el a járművet, mintha géppel fényesítették volna, ellentétben például a mázzal, amely csak a feltöltésre szolgál, és nem rendelkezik védelemmel. A Turbo6 kerámia védőbevonatot kínál, amelynek alkalmazása nagyon egyszerű. A Turbo6 egy utolsó fázisú védelmi termék, és csak tiszta, száraz fényezésre szabad felvinni. Kézzel és géppel is fel lehet vinni. A gépi alkalmazás növeli a fogyasztást és csökkenti a tartósságot, míg a kézi alkalmazás maximalizálja a tartósságot és kevesebbet fogyaszt. Mivel a Turbo6 nem tartalmaz csiszolóanyagokat, minden fényezéshez alkalmas.

Fő tulajdonságok

  • Két világot ötvöző tömítőanyag - karnaubaviaszt és SiO2 polimereket egyaránt tartalmaz.
  • Legalább 6 hónapig tart.
  • Alkalmazása után mély fényt ad a festéknek.
  • Képes kitölteni a fényezés apró hibáit.
  • Kézzel vagy polírozóval történő felvitel.

Az Infinity Wax Turbo6 Carnauba SiO2Hybrid Cream Sealant használata

A márkáról

Az Infinity Wax egy high-tech autókozmetikai márka az Egyesült Királyságból, amely először 2013-ban jelent meg. A márka koncepcióját a cég alapítója, Michael Cipriani találta ki. Cipriani képzett vegyész és szívvel-lélekkel petrolhead, aki minden Infinity Wax terméket megtervez, majd hosszasan teszteli őket, mielőtt gyártásba kerülnének. Az Infinity Wax a részletező közösségben elismert és tisztelt márka, amelynek termékei magas színvonalúak és maximálisan funkcionálisak. 2024-ben minden csomagolást újraterveztek a legújabb dizájn trendek alapján.
Katalógus számICLTUR250
MárkaInfinity Wax
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
2 a vásárlók értékelték
Krisztián
29. 3. 2022

Ez az első Infinitywax termékem. A minősége nem az igazi (konzisztencia) . Krémállagúként érkezett, de pár nap után az anyag szétvált kétfajta összetevőre, alul egy sűrűbb sárga rész, felül pedig egy olajos valami. Összerázva pedig elveztette krémes jellegét.A felvitele egyszerű, 3 pötty az applikátorra, érdemes inkább kevesebbet használni, mint többet, mert aztán nagyon nehéz szépen visszatörölni. Ha túl sok az anyag, akkor visszatörlés után egyfajta DA haze szerű effekt látszik, a törlés irányával egyezően. (Csak alapos mosás és zsírtalanítás volt előtte, mélytisztítás nem)A water beading nagyon jó, mintha kerámia lenne. Tartósságról még nincs tapasztalat, de alapvetően elégedett vagyok.

Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (7 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (13 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPurestar Two Face fényező törölköző lila/szürkeMikroszálas törölköző Purestar Two Face Buffing Towel Lila/Szürke-30 %TippGyors előnézetkétoldalas mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súlya 320 gsm, lila/szürke, 2 db csomagonként2.320 Ft3.320 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing Towel MintMikroszálas törölköző Purestar Two Face Buffing Towel Mint-30 %TippGyors előnézet (2 értékelés)kétoldalas mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súlya 320 gsm, menta színű1.270 Ft1.820 FtRaktáronPurestar két arcra polírozó törülköző sárga/menta szettMikroszálas törölközőkészlet Purestar Two Face Buffing törölköző Sárga/menta szett-30 %TippGyors előnézetkétoldalas mikroszálas kendő, 32 x 32 cm, súlya 320 gsm, sárga/mentol színű, 6 db csomagonként4.310 Ft6.150 FtRaktáronPurestar German PadPurestar German Pad hab applikátor-30 %TippGyors előnézet (14 értékelés)kétoldalas hab applikátor viaszoláshoz és polírozáshoz1.510 Ft2.150 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing TowelPurestar Two Face Buffing Towel mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (18 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 320 gsm, sárga/mentol színű, 2 db a csomagban2.320 Ft3.320 FtRaktáronPurestar Plush Light Buffing Towel YellowPurestar Plush Light Buffing Towel Yellow mikroszálas törölköző-30 %TippGyors előnézet (46 értékelés)mikroszálas törölköző, 32 x 32 cm, súly 380 gsm, sárga színű1.160 Ft1.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőSam's Detailing Wax ApplicatorSam's Detailing Wax Applicator applikátor a viaszraTippGyors előnézet (21 értékelés)kényelmes, kör alakú applikátor a viasz felvitelére3.650 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing Towel YellowPurestar Two Face Buffing Towel Yellow mikroszálas törölköző-30 %TippGyors előnézet (4 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 320 gsm, sárga szinű1.270 Ft1.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Grass Buffing TowelPurestar Grass Buffing Towel mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (32 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű2.560 Ft3.650 FtRaktáronPurestar Plush Buffing TowelPurestar Plush Buffing Towel Mikroszálas törölköző-30 %TippGyors előnézet (211 értékelés)kiváló mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 580 gsm, szürke színű2.090 Ft2.980 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.