Fiókom

Meguiar's DA Polisher Backing Plate 6" tárcsa a polírozókra

tárcsa a 6" / 152 mm DA polírozókra
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's DA Polisher Backing Plate 6
-10 %

Meguiar's DA Polisher Backing Plate 6" tárcsa a polírozókra

Az új Meguiar's tárcsa rendszer jelentősen leegyszerűsíti és hatékonnyá teszi a gépi polírozást. Ugyanakkor megkönnyíti az Ön számára a megfelelő tárcsa kiválasztását az adott korongokhoz. A DBP6 tárcsát a Meguiar MT310 DA polírozóhoz és más 5/16" menetátmérőjű orbitális polírozókhoz tervezték. A 6" átmérőjű Meguiar's Soft Buff habkorongok (DFC6DFP6 a DFF6), a 6" átmérőjű DA mikroszálas korongok (DMC6 a DMF6) csiszolókorongok tartására szolgál.

A Meguiar's új DBP sorozatú tárcsáit teljesen újratervezték, hogy a legjobb eredményeket nyújtsák mind a polírozás, mind a karosszéria csiszolása során. A speciális tépőzárat, amely a polírozó- és csiszolókorongokat a tárcsákhoz rögzíti, a maximális polírozási és csiszolási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A szokásos tépőzáras rögzítők a tárcsára gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt meglazíthatják a tárcsa és a korong közötti kapcsolatot, és így a polírozógép által generált polírozóerő csökkenhet. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a fényezést.

A tépőzáras rendszer egyedülálló kialakításával biztosítja a tárcsa és a korong közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás és csiszolás hatékonyságát. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően nincs nem kívánt lazaság, és a polírozóról a maximális polírozóerő kerül át a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden korongján és tárcsáján.

A tárcsák éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a korong, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét. Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

 • Nagyobb teljesítmény - a teljesen újratervezett tárcsa biztosítja a polírozó erő jobb átvitelét a polírozóról a festékfelületre.
 • Nagyobb tartósság - az új üvegszálas mag és a biztonsági szál növeli a sodrony erősségét és tartósságát.
 • Forgásjelző - megkönnyíti a tárcsa sebességének szabályozását, így a gépi polírozás élvezetesebbé válik.
 • Kemény gumi él - precíz munkát biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken, de nem képez éles peremet, amely károsíthatja a festéket.
 • Speciális Velcro tépőzáras rögzítő - a szálak egyedi kialakításának köszönhetően hatékonyabbá teszi a fényezést és a fényezés csiszolását egyaránt.

Műszaki paraméterek:

 • Szerelési átmérő: 5/16"
 • Tárcsa átmérő: 6" / 152 mm
 • Max. fordulatszám ("orbit"): 12 000 OPM
 • Alkalmas: MT310 Meguiar's DA Polisher és más orbitális és DA polírozógépekhez, ajánlott szerelési átmérővel.
 • Korongok használata: DFC6DFP6DFF6DMC6DMF6.
Katalógus számDBP6
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.