Fiókom

Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel - fényesség a kerekekre (473 ml)

Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel - fényesség a kerekekre (473 ml)
-20 %

Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel - fényesség a kerekekre (473 ml)

A káprázatos csillogás nemcsak a karosszériához, hanem a gumiabroncsokhoz is illik. A Meguiar's abroncsápoló termékeivel elfelejtheti, hogy a csillogás csak néhány napig, vagy legfeljebb az első esőig tart. A Meguiar's termékek hetekig kitartanak! A fényesség mellett ezek a termékek a gumiabroncsok oldalfalának öregedése, hólyagosodása és barnulása ellen is küzdenek, jelentősen meghosszabbítva a gumiabroncsok élettartamát. A Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel az abszolút tökéletes választás a gumiabroncs ápolásra!

Ez a rendkívül koncentrált és sűrű termék prémium összetevőivel gazdag, sötét fényt kölcsönöz a gumiabroncsoknak, amely nem csak napokig, hanem hetekig kitart. A speciális formula ellenáll az esőnek és más zord elemeknek, és hosszú ideig tökéletes állapotban tartja kerekeit. A gumiabroncsok ápolása nemcsak esztétikai, hanem gyakorlati szempontból is fontos. A Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel megvédi a gumiabroncsokat a kiszáradástól, a hólyagosodástól és a barnulástól. Ennek a gélnek a használatával megelőzheti az öregedés jeleit, és gumiabroncsai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

A kényelmes gél kialakításnak köszönhetően nem áll fenn a frissen mosott felnik vagy karosszéria szennyeződésének veszélye, mint a sprayek és a nyomósprayek esetében. A gél felhordását megkönnyítheti a speciális X3090 Tyre Dressing Applicator Pad párna használatával is. Ez biztosítja, hogy ebből a nagyszerű termékből egyetlen csepp sem vész kárba.
Katalógus szám:G7516
MárkaMeguiar's
Hivatkozások:Hivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
93 %
69 a vásárlók értékelték
51×
14×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.