Fiókom

Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner extra sűrű (473 ml)

extra sűrű autósampon kondicionálóval
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner extra sűrű (473 ml)
-25 %
Frissítve

Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner extra sűrű (473 ml)

Extra sűrű, szuper habzó autósampon, amely optikai fényesítőket és kondicionálókat tartalmaz, amelyek táplálják a fényezést, és tökéletes, fényes megjelenést kölcsönöznek autójának már rutinszerű mosással is. Keverjen össze mindössze 30 ml sampont 4 liter vízzel, és élvezze az elképzelhető legegyszerűbb autóápolást. Ez a sampon teljesen viaszbarát, kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik, és matt festéklemezek mosására is használható. Extra gazdag habzású és kiváló mosási eredményt nyújtó sampont keres? Ne keressen tovább! A Gold Class autómosó sampon csak Önnek való! Táplálja a fényezést, csillogóan fényessé teszi, és jelentősen csökkenti a száradási időt a víztaszító, prémium kondicionáló formulájának köszönhetően. "Folyékony varázslat" - ez az egyik találó kifejezés, amit ügyfeleink használnak erre az egyedülálló samponra!

Tippek az autómosáshoz

 • A gondatlan mosás a festékkárosodás egyik fő forrása! A nem megfelelő kézi mosás vagy a portálon/kefével az autómosókban történő mosás elkerülhetetlenül megkarcolja és károsítja a fényezést.
 • Mindig mossa le, hogy kiküszöbölje a festékréteg károsodásának kockázatát.
 • Mindig csak a saját, bevált samponját használja, ne olyan vény nélkül kapható samponokat, amelyek eredete ismeretlen, és amelyek mosási tulajdonságait nem tesztelték alaposan.
 • Ne használjon mosogatószereket vagy háztartási tisztítószereket, nem érintkező vagy aktív tisztító habokat, zsírtalanítókat, oldószereket vagy más tisztítószereket. Ezek a tisztítószerek általában nem kíméletesek a festékfelület védő viaszrétegéhez vagy a fényezőolajokhoz, kiszárítják azt, és védelem nélkül hagyják. A nem védett festékrétegeken nagyon hamar elkezdődik a felület károsodása, oxidálódása, fényvesztése, és nagyon veszélyesen ki vannak téve a környezetnek, valamint jelentősen érzékenyebbek a mechanikai és kémiai sérülésekre.
 • Az autómosáshoz használt víznek a lehető legközelebb kell lennie a karosszéria hőmérséklethez.
 • Használja a két vödör módszert vagy a Meguiar's vödröt Grit Guard védőráccsal.
 • Ne használjon habos/molitán mosószivacsot vagy nagy fonott szálú kesztyűt. Ezek a szivacsok és kesztyűk nem képesek hatékonyan felszívni a szennyeződéseket, és használatuk megkarcolhatja a festéket. Csak nagyon finom mikroszálas vagy természetes báránygyapjú szőrből készült, kíméletes mosókesztyűt használjon, amely felfogja és magába szívja az apró szennyeződéseket.
 • Mosás után mindig szárítsa meg az autót! Ez megakadályozza a vízben lévő ásványi anyagok okozta vízfoltok kialakulását. Ezenkívül az aktív szárítás megakadályozza, hogy a por a szárítási folyamat során újra leülepedjen.
 • Szárításhoz kizárólag a kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközőt X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois. Helyileg a nehezen hozzáférhető területeket sűrített levegővel száríthatja meg (vigyázzon a fúvókából kifröccsenő olajjal való újbóli szennyeződésre!). Nem javasoljuk a szilikonos gumiszárítóval történő szárítást, mivel az megragadhatja a porszemcséket, és karcolásokat okozhat a festésen.
 • A Meguiar's samponnak egyáltalán nem kell habosodnia mosás közben, mégis megmarad minden nagyszerű tulajdonsága, és 100%-ban kíméletes. A sampont mindig keverje bele a vízbe, ráadásul nem kell felhabosítani a sampont.

Ajánlott lépések az automosáshoz

 • Öblítse le autóját a laza szennyeződésektől mentes, magasnyomású vízzel vagy wapkával alulról felfelé. Az autó alsó részei a legpiszkosabbak, ezért az alulról felfelé történő öblítés során a víz a legpiszkosabb részeken hat a leghosszabb ideig, és a szennyeződéseket a leghosszabb engedi fel. Ezenkívül a magasabb részekről lefelé áramlik a szennyeződés, ami segít eltávolítani a felázott szennyeződést a küszöbökről, kerekekről vagy a futóműről.
 • Ezután samponozza be az egész karosszériát felülről lefelé, azaz a legtisztább részektől a legpiszkosabbakig.
 • A kesztyűt mindig óvatosan mossa meg, amikor a vödörben áztatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, és ne kerüljenek vissza a festékre.
 • Öblítse le a sampont a karosszériáról víznyomással vagy egy wapkával felülről lefelé. A folyóvíz segít eltávolítani a sampont még a nehezen hozzáférhető helyekről is.
 • Végül lassan öblítse át újra a karosszériát felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül.
 • Szárítsa meg az autót egy kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközővel, az X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy az X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló minőségű természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois segítségével.
 • Ha szükséges, erősítse meg a védőviaszréteget a Meguiar gyorsviaszok egyikével vagy a Meguiar's Ultimate Fast Finish termékkel.
Katalógus szám:G7116
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
96 %
32 a vásárlók értékelték
26×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner (1892 ml)Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner extra sűrű (1892 ml)-25 %FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)extra sűrű autósampon kondicionálóval9.880 Ft13.170 Ft RaktáronMeguiar's Microfiber Wash MittMeguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű-25 %FrissítveGyors előnézet (6 értékelés)mikroszálas mosókesztyű6.240 Ft8.320 Ft RaktáronMeguiar's Lambswool Wash MittMeguiar's Lambswool Wash Mitt mosókesztyű-25 %FrissítveGyors előnézet (34 értékelés)mosoókesztyű valódi báránygyapjúból5.100 Ft6.800 Ft RaktáronMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsalMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsal-25 %FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)vödör 13,5 l + Grit Guard védőráccsal8.970 Ft11.960 Ft RaktáronMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying TowelMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző-25 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas szárító törölköző, 76 x 55 cm8.060 Ft10.740 Ft RaktáronDodo Juice Supernatural Drying TowelDodo Juice Supernatural Drying Towel szárító törölközőFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)minőségi szárító törölköző, méret 120 x 60 cm, súly 500 gsm10.890 FtRaktáronDodo Juice Orange Plush - Drying TowelDodo Juice Orange Plush - Drying Towel szárító törölközőFrissítveGyors előnézet (5 értékelés)kettős szárító törölköző, méret 60 x 60 cm, súly 1000 gsm8.770 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (1000 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon viasszal (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 1000 ml11.650 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (500 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon (500 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 500 ml7.560 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Born To Be Mild (100 ml)Dodo Juice Born To Be Mild (100 ml) autósamponTippFrissítveGyors előnézet (15 értékelés)pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 100 ml2.710 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Double Touch Drying TowelDodo Juice Double Touch Drying Towel szárító törölköző-13 %Utolsó darabokGyors előnézet (21 értékelés)dupla szárító törölköző, 60 x 60 cm, súly 800 gsm6.800 Ft7.860 Ft RaktáronDodo Juice Born To Be Mild (500 ml)Dodo Juice Born To Be Mild (500 ml) autósamponTippFrissítveGyors előnézet (19 értékelés)pH semleges, nagy koncentrációjú sampon, 500 ml7.560 FtÁtmenetileg nem elérhető
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.