Fiókom

Meguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű

mikroszálas mosókesztyű
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű
-20 %

Meguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű

A mosókesztyű a legjobb választás az autó kíméletes és hatékony kézi mosásához. A közönséges szivacsok nem képesek felszívni a festékre tapadó szennyeződéseket, és a szivacs a mosás során a festékfelülethez nyomódik, ami ráadásul megkarcolhatja a festéket. Egy jó minőségű mosókesztyű hatékonyan magába szívja a szennyeződést, így nem karcolja meg a fényezést, mert csak a kesztyű tiszta szálaival mossa. Ezért óvatosan és úgy mossa le autóját, hogy ne keletkezzenek csúnya, körkörös karcolások, amelyek a közvetlen napfényben mutatkoznak meg a legjobban. A Meguiar's Microfiber Wash Mitt egy egyedülálló mikroszálas kesztyű, amely 100%-ban kíméletes autómosást biztosít. A kesztyű hatékonyan felfogja a szennyeződéseket, és biztonságosan magába szívja azokat, miközben szálai kíméletesen és biztonságosan tisztítják az autó felületét. Ez a mikroszálas kesztyű ideális eszköz mindazok számára, akik biztonságosan és jól akarják mosni az autójukat. A Meguiar's prémium kategóriás autósamponjaival kombinálva segít káprázatos autóápolási eredményeket elérni.

Tippek az autómosáshoz

 • A gondatlan mosás a festékkárosodás egyik fő forrása! A nem megfelelő kézi mosás vagy a portálon/kefével az autómosókban történő mosás elkerülhetetlenül megkarcolja és károsítja a fényezést.
 • Mindig mossa le, hogy kiküszöbölje a festékréteg károsodásának kockázatát.
 • Mindig csak a saját, bevált samponját használja, ne olyan vény nélkül kapható samponokat, amelyek eredete ismeretlen, és amelyek mosási tulajdonságait nem tesztelték alaposan.
 • Ne használjon mosogatószereket vagy háztartási tisztítószereket, nem érintkező vagy aktív tisztító habokat, zsírtalanítókat, oldószereket vagy más tisztítószereket. Ezek a tisztítószerek általában nem kíméletesek a festékfelület védő viaszrétegéhez vagy a fényezőolajokhoz, kiszárítják azt, és védelem nélkül hagyják. A nem védett festékrétegeken nagyon hamar elkezdődik a felület károsodása, oxidálódása, fényvesztése, és nagyon veszélyesen ki vannak téve a környezetnek, valamint jelentősen érzékenyebbek a mechanikai és kémiai sérülésekre.
 • Az autómosáshoz használt víznek a lehető legközelebb kell lennie a karosszéria hőmérséklethez.
 • Használja a két vödör módszert vagy a Meguiar's vödröt Grit Guard védőráccsal.
 • Ne használjon habos/molitán mosószivacsot vagy nagy fonott szálú kesztyűt. Ezek a szivacsok és kesztyűk nem képesek hatékonyan felszívni a szennyeződéseket, és használatuk megkarcolhatja a festéket. Csak nagyon finom mikroszálas vagy természetes báránygyapjú szőrből készült, kíméletes mosókesztyűt használjon, amely felfogja és magába szívja az apró szennyeződéseket.
 • Mosás után mindig szárítsa meg az autót! Ez megakadályozza a vízben lévő ásványi anyagok okozta vízfoltok kialakulását. Ezenkívül az aktív szárítás megakadályozza, hogy a por a szárítási folyamat során újra leülepedjen.
 • Szárításhoz kizárólag a kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközőt X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois használjon. Helyileg a nehezen hozzáférhető területeket sűrített levegővel száríthatja meg (vigyázzon a fúvókából kifröccsenő olajjal való újbóli szennyeződésre!). Nem javasoljuk a szilikonos gumiszárítóval történő szárítást, mivel az megragadhatja a porszemcséket, és karcolásokat okozhat a festésen.
 • A Meguiar's samponnak egyáltalán nem kell habosodnia mosás közben, mégis megmarad minden nagyszerű tulajdonsága, és 100%-ban kíméletes. A sampont mindig keverje bele a vízbe, ráadásul nem kell felhabosítani a sampont.

Ajánlott lépések az automosáshoz

 • Öblítse le autóját a laza szennyeződésektől mentes, magasnyomású vízzel vagy wapkával alulról felfelé. Az autó alsó részei a legpiszkosabbak, ezért az alulról felfelé történő öblítés során a víz a legpiszkosabb részeken hat a leghosszabb ideig, és a szennyeződéseket a leghosszabb engedi fel. Ezenkívül a magasabb részekről lefelé áramlik a szennyeződés, ami segít eltávolítani a felázott szennyeződést a küszöbökről, kerekekről vagy a futóműről.
 • Ezután kézzel samponozza be az egész karosszériát felülről lefelé, azaz a legtisztább részektől a legpiszkosabbakig.
 • A kesztyűt mindig óvatosan mossa meg, amikor a vödörben áztatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, és ne kerüljenek vissza a festékre.
 • Öblítse le a sampont a karosszériáról víznyomással vagy egy wapkával felülről lefelé. A folyóvíz segít eltávolítani a sampont még a nehezen hozzáférhető helyekről is.
 • Végül lassan öblítse át újra a karosszériát felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül.
 • Szárítsa meg az autót egy kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközővel, az X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló minőségű természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois segítségével.
 • Ha szükséges, erősítse meg a védőviaszréteget a Meguiar gyorsviaszok egyikével.
Minden mikroszálas vagy hab Meguiar’s terméket mosógépben moshat 60 °C-on.
Katalógus szám:X3002
MárkaMeguiar's
Hivatkozások:Hivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Fictech APC - All Purpose Cleaner (1 l)Fictech APC - All Purpose Cleaner (1 l) univerzális tisztítóTippFrissítveGyors előnézet (4 értékelés)univerzális, erősen koncentrált tisztítószer parfüm nélkül, 1 l4.740 FtRaktáronMeguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner (473 ml)Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner extra sűrű (473 ml)-20 %Gyors előnézet (36 értékelés)extra sűrű autósampon kondicionálóval3.920 Ft4.900 Ft RaktáronMeguiar's Lambswool Wash MittMeguiar's Lambswool Wash Mitt mosókesztyű-20 %Gyors előnézet (37 értékelés)mosoókesztyű valódi báránygyapjúból6.540 Ft8.180 Ft RaktáronMeguiar's Supreme Shine Microfiber TowelMeguiar's Supreme Shine Microfiber Towel - mikroszálas kendő-20 %Gyors előnézet (13 értékelés)mikroszálas kendő (40 x 60 cm)4.450 Ft5.560 Ft RaktáronMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying TowelMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző-20 %Gyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas szárító törölköző, 76 x 55 cm9.300 Ft11.620 Ft RaktáronDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's FistDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's Fist nagyon puha mosókesztyűGyors előnézet (3 értékelés)nagyon puha juhgyapjús mosókesztyű17.870 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Merino Mitt Wash (250 ml)Dodo Juice Supernatural Merino Mitt Wash mosószer a mosó kesztyűkre (250 ml)Gyors előnézetmosószer a juh gyapjús mosó kesztyűkre, 250 ml4.080 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Merino Wheel MittDodo Juice Supernatural Merino Wheel Mitt mosó kesztyű a kerekekreTippGyors előnézet (2 értékelés)merinó gyapjúból készült kis kesztyű a kerekek mosásához6.380 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Captain Crevice - Wheel MittDodo Juice Captain Crevice - Wheel Mitt - mosókesztyű a kerekreTippGyors előnézet (14 értékelés)mosókesztyű a kerekre7.360 FtRaktáronDodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)Dodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent mosószer a mikroszálas kendőkre (500 ml)Gyors előnézet (83 értékelés)mosószer a mikroszálas kendőkre és szárító törölközőkre, 500 ml4.900 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.