Fiókom

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Quik Wax gyors viasz szórófejes flakonban (473 ml)

gyors viasz szórófejes flakonban
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Quik Wax gyors viasz szórófejes flakonban (473 ml)
-10 %
Egy jobb termék elérhető

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Quik Wax gyors viasz szórófejes flakonban (473 ml)

A "gyors viaszok" a leggyorsabb módszer arra, hogy hetekig tartó védelmet biztosítson autója karosszériájának! A Gold Class viasz a Meguiar prémium viasza, a természetes karnauba hozzáadott előnyével. Tökéletes védelem, vízlepergetés és fényességnövelés pontosan az, amit ettől a viasztól várhat. A természetes karnauba rendkívül mély fényt kölcsönöz, ami leginkább a sötét és fekete festékeken érezhető. A Gold Class viasz prémium minőségét a Libereci Műszaki Egyetem laboratóriumaiban végzett független vizsgálat is megerősítette, amelyet a Prima TV csatorna Autosalon című műsorában tettek közzé. A gyorsszóró viaszokat matt festékeken is használhatja.

Különösen akkor fogja értékelni a Gold Class termékcsalád prémium viaszát, ha gyorsan és könnyedén kell védőréteget képeznie autóján vagy egyes alkatrészein. A viasz minden autóhoz alkalmas, különösen a sötét fényezéshez, ahol mély fényt kölcsönöz. Ezzel a "gyors" viasszal könnyen elérheti a tökéletes festékmélységet, vonzó "nedves" megjelenéssel.

Tippek a viaszolásra és védelemre

 • Érintésre a karosszériának hűvösnek kell lennie.
 • A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Ha szükséges, akkor dekontaminálja a felületet a Meguiar's claye segítségével - így tükörsima felületet érhet el, amelyen a védelem sokkal tovább kitart.
 • Ha szükséges távolítsa el a festék hibáit (karcolások, foltok, oxidáció, stb.), a maximális fényességet pedig valamelyik Meguiar's polírozó termékünkkel érheti el.
 • Csak nagyon kis mennyiséget használjon!
 • A "Quick Wax" a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a fényezés védelmének.
 • A viaszok fokozhatják és kiemelhetik a fényezést és a fényezés mélységét, amelyet a korábbi polírozással ért el. Azonban nem arra tervezték őket, hogy fényt hozzanak létre a matt és oxidált fényezésen. Ezt csak polírozással lehet elérni!
 • Csak nagyon kis mennyiséget használjon - minél nagyobb a viaszréteg, annál nehezebb a törlés és annál gyorsabban fogy. A nagyobb összegek nem növelik a védelmet!
 • A felhordás során kerülje az összes olyan gumi és műanyag felületet, amelyen a viasz fehér foltokat hagyhat.
 • A Meguiar's samponok rendszeres használatával jelentősen meghosszabbítható a viaszréteg tartóssága és a víztaszító vagy "gyöngyöző" hatás (az úgynevezett hidrofób hatás). A rendszeres mosások között a Meguiar's részletesebb mosószer használata biztosítja a legjobb karbantartást.
 • Ne használjon agresszív és mosószeres termékeket, zsírtalanítókat (jellemzően mosogatószereket stb.) vagy aktív tisztítószereket és habokat az autó mosásához - ezek a termékek nem kímélik a viaszréteget, és nagyon jelentősen gyengítik azt, egyes esetekben teljesen eltávolíthatják a viaszt a festékfelületről, valamint a fényező olajokat, amelyek táplálják a festéket. Az eredmény egy kiszáradt és szabadon hagyott festékréteg lesz, amely felületileg nagyon gyorsan romlani kezd, és mechanikusan és kémiailag könnyen károsodik, amíg a festékréteget nem védi újra egy új viaszréteggel vagy más megfelelő védelemmel.

A viaszolás menete - kézzel

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • A karosszériára 30 cm távolságból fújjon fel egy vékony viasz réteget.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt nem szükséges hagyni hogy a felületre száradjon, de egyből letörölheti.
 • A "gyors" viastz applikálhassa nedves és száraz karosszériára.
 • A száraz karosszériáról a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel. A nedves karosszériáról szárítsa meg szárító törölkőzővel? X1802 Meguiar's Supreme Drying TowelX2000 Meguiar's Water Magnet vagy természetes szarvasbőrrel X2100 Meguiar's Natural Chamois.
Katalógus számG7716
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
96 %
16 a vásárlók értékelték
13×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.