Fiókom

Meguiar's Soft Buff Foam Polishing Disc 5" polírozó korong

polírozó korong a DA polírozóhoz (közepes), 5" / 140 mm, 6 darab
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Soft Buff Foam Polishing Disc 5
-10 %

Meguiar's Soft Buff Foam Polishing Disc 5" polírozó korong

A Meguiar új korong rendszere jelentősen leegyszerűsíti és hatékonnyá teszi a gépi polírozást. Ez megkönnyíti a megfelelő kerék kiválasztását is, és csökkenti az újrafényezéshez szükséges tartozékok számát. A DFP5 polírozó kerék a MT310 Meguiar's DA polírozójával és más orbitális polírozókkal való használatra készült. Ez egy olyan polírozó korong, amelyet a fényezés végső polírozására terveztek, hogy a fényezés maximális fényes legyen, a körkörös karcolások, hologramok, orbitális homály és egyéb könnyű és közepes festékhibák lecsiszolására. Használja a Meguiar's egyik befejező polírozószerét, például a G19216 Meguiar's Ultimate Polish vagy az M205 Meguiar's Ultra Finishing Polish.

A Meguiar's Soft Buff új habkorongjait teljesen újratervezték, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsák a festékfelújítás és a karosszéria polírozása során. Az új habkorongokat kifejezetten a DA polírozógéphez tervezték, javítva a velük végzett munka során elért eredményeket. Ugyanakkor a felhasznált hab új kialakítása jelentősen csökkenti az üzemi hőmérsékletet, így kiküszöbölve a festék megégésének veszélyét.

A speciális Velcro tépőzárat, amely a korongokat a tárcsákra rögzíti, a maximális polírozási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A hagyományos tépőzáras rögzítők a csiszolóanyag-tartó és a korong közötti kapcsolat meglazulását okozhatják a korongra gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt, ami a polírozógép által generált polírozóerő csökkenését eredményezi. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a fényezést.

A Velcro tépőzáras rendszer egyedülálló kialakítása révén biztosítja a korong és a tárcsa közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás hatékonyságát. A Velcro tépőzáras rögzítésnek köszönhetően nincs nem kívánt lazaság, és a polírozóról a maximális polírozóerő kerül át a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden korongján és tárcsáján. Az új korongokat a világ legjobb részletezőivel közösen tervezték újra, hogy tökéletes teljesítményt nyújtsanak, miközben megőrizték az ideális átmérőt (5" és 6") és a minimális vastagságot (mindössze 17,5 mm!), ami miatt a korongokat "disknek" nevezték el.

Megjegyzés
A tárcsákat éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a korong, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét. Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

 • Egy teljesen új anyag - a teljesen újratervezett hab a festék megújítás határait egy eddig ismeretlen szintre emeli.
 • Jobb "finish" - az új habnak köszönhetően sokkal könnyebb elérni a mély fényt és a tökéletes finish-t, és a viasz felvitele is lényegesen egyszerűbb.
 • Alacsonyabb munkahőmérséklet - a felhasznált anyagok innovatív kialakítása csökkenti a munkahőmérsékletet és ezáltal a festék károsodásának kockázatát.
 • Minimális a további hibák kockázata - az új hab jelentősen csökkenti az orbitális köd és más kisebb hibák kockázatát.
 • Nagyobb tartósság - a modern technológia hosszabb élettartamot biztosít a tárcsáknak.
 • Simább működés - a korong összességében simábban siklik a munka során, így a korrekció és a polírozás sokkal könnyebbé válik.
 • Speciális Velcro tépőzáras rögzítés - a szálak egyedi kialakításának köszönhetően hatékonyabbá teszi a fényezést és a fényezés csiszolását egyaránt.

Műszaki paraméterek:

 • Szerelési átmérő: 5" / 125 mm
 • Tárcsa átmérő: 5,5" / 140 mm
 • Korong vastagsága: 17,5 mm
 • 6 darab a csomagolásban.
 • Alkalmas: MT310 Meguiar's DA Polisher és más orbitális és DA polírozógépekhez, ajánlott szerelési átmérővel.
 • Tárcsa használata: DBP5.
Katalógus számDFP5BULK
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.