Fiókom

Meguiar's Soft Buff Rotary Soft Backing Plate puha tárcsa a rotációs polírozóhoz

puha tárcsa a rotációs polírozóhoz, 6,1" / 155 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Soft Buff Rotary Soft Backing Plate puha tárcsa a rotációs polírozóhoz
-10 %

Meguiar's Soft Buff Rotary Soft Backing Plate puha tárcsa a rotációs polírozóhoz

Az új Meguiar's tárcsa rendszer jelentősen leegyszerűsíti és racionalizálja a gépi polírozást. Ugyanakkor megkönnyíti az Ön számára a megfelelő hordozó kiválasztását az adott korongokhoz. A WRSBP tartót 5/8" menetátmérőjű rotációs polírozókhoz tervezték. A Meguiar új, 7" átmérőjű habkorongjainak (WRFC7, WRFP7 és WRFF7) tartására szolgál. Ez a tárcsa kevésbé agresszív polírozást biztosít, és segít jobb felületet elérni, kevesebb hologramképződéssel. A Meguiar új, kifejezetten a rotációs polírozókhoz tervezett karabinereit teljesen újratervezték, hogy a legjobb eredményeket érje el a karosszéria polírozásakor és csiszolásakor.

A speciális Velcro tépőzárat, amely a tárcsákat a korongokhoz rögzíti, a maximális polírozási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A hagyományos tépőzáras rögzítők a korongra gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt játékot okozhatnak a csiszolóanyag-tartó és a korong közötti csatlakozásban, ami a polírozógép által generált polírozóerő csökkenését eredményezi. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a festéket.

A Velcro tépőzáras rendszer egyedülálló kialakítása révén biztosítja a korong és a tárcsa közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozási folyamat hatékonyságát. A tépőzárnak köszönhetően nem keletkezik nem kívánt lazaság, és a polírozó erő maximálisan átadódik a polírozóról a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden tárcsáján és keréktárcsáján. Az új tárcsákat a világ legjobb detektívjeivel közösen tervezték újra, hogy tökéletes teljesítményt nyújtsanak az ideális átmérő megtartása mellett.

Megjegyzés
A tárcsák éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a korong, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét. Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

  • Nagyobb teljesítmény - a teljesen újratervezett kefe jobb átvitelt biztosít a polírozó erőnek a polírozóról a festékfelületre.
  • Nagyobb tartósság - az új mag növeli a párna szilárdságát és tartósságát.
  • Merev gumiszegély - precíz munkát biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken, de nem képez éles peremet, amely károsíthatja a fényezést.
  • Speciális Velcro tépőzár - hatékonyabbá teszi a fényezést és a festékcsiszolást az egyedi szálszerkezetnek köszönhetően.

Műszaki paraméterek:

  • Szerelési átmérő: 5/8"
  • A tárcsa átmérője:  6,1"/155 mm
  • Alkalmas: rotációs polírozókhoz, megfelelő átmérővel
  • Korongok használata: WRFC7WRFP7WRFF7
Katalógus számWRSBP
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.