Fiókom

Meguiar's Ultimate Wash & Wax autósampon karnauba tartalommal (1420 ml)

autósampon karnauba is polimer tartalommal
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Ultimate Wash & Wax autósampon karnauba tartalommal (1420 ml)
-20 %
Egy jobb termék elérhető

Meguiar's Ultimate Wash & Wax autósampon karnauba tartalommal (1420 ml)

A legsűrűbb és legkoncentráltabb autósampon az autókozmetikumok piacán. Az Ultimate Wash & Wax a legjobb módja annak, hogy biztonságosan, kíméletesen és teljesen könnyedén mossa le autóját. A viaszadalékokat és szintetikus polimereket tartalmazó termék erősíti a viaszréteget és növeli a fényt, így a rendszeres mosás mellett a viasz sokkal tovább maradhat a jármű felületén.
Az Ultimate Wash & Wax sampon extra gazdag és extra habzó. Extra gélszerű állaga és sűrűsége pillanatok alatt meggyőzi Önt arról, hogy egyértelműen piacvezető az autóápolás piacán. Ha egyszer kipróbálta, soha többé nem akar más autósampont. Ezt az autósampont kombinálhatja más Meguiar's termékekkel, legyenek azok polírozók, viaszok vagy részletezők.

Tippek az autómosáshoz

 • A gondatlan mosás a festékkárosodás egyik fő forrása! A nem megfelelő kézi mosás vagy a portálon/kefével az autómosókban történő mosás elkerülhetetlenül megkarcolja és károsítja a fényezést.
 • Mindig mossa le, hogy kiküszöbölje a festékréteg károsodásának kockázatát.
 • Mindig csak a saját, bevált samponját használja, ne olyan vény nélkül kapható samponokat, amelyek eredete ismeretlen, és amelyek mosási tulajdonságait nem tesztelték alaposan.
 • Ne használjon mosogatószereket vagy háztartási tisztítószereket, nem érintkező vagy aktív tisztító habokat, zsírtalanítókat, oldószereket vagy más tisztítószereket. Ezek a tisztítószerek általában nem kíméletesek a festékfelület védő viaszrétegéhez vagy a fényezőolajokhoz, kiszárítják azt, és védelem nélkül hagyják. A nem védett festékrétegeken nagyon hamar elkezdődik a felület károsodása, oxidálódása, fényvesztése, és nagyon veszélyesen ki vannak téve a környezetnek, valamint jelentősen érzékenyebbek a mechanikai és kémiai sérülésekre.
 • Az autómosáshoz használt víznek a lehető legközelebb kell lennie a karosszéria hőmérséklethez.
 • Használja a két vödör módszert vagy a Meguiar's vödröt Grit Guard védőráccsal.
 • Ne használjon habos/molitán mosószivacsot vagy nagy fonott szálú kesztyűt. Ezek a szivacsok és kesztyűk nem képesek hatékonyan felszívni a szennyeződéseket, és használatuk megkarcolhatja a festéket. Csak nagyon finom mikroszálas vagy természetes báránygyapjú szőrből készült, kíméletes mosókesztyűt használjon, amely felfogja és magába szívja az apró szennyeződéseket.
 • Mosás után mindig szárítsa meg az autót! Ez megakadályozza a vízben lévő ásványi anyagok okozta vízfoltok kialakulását. Ezenkívül az aktív szárítás megakadályozza, hogy a por a szárítási folyamat során újra leülepedjen.
 • Szárításhoz kizárólag a kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközőt X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois. Helyileg a nehezen hozzáférhető területeket sűrített levegővel száríthatja meg (vigyázzon a fúvókából kifröccsenő olajjal való újbóli szennyeződésre!). Nem javasoljuk a szilikonos gumiszárítóval történő szárítást, mivel az megragadhatja a porszemcséket, és karcolásokat okozhat a festésen.
 • A Meguiar's samponnak egyáltalán nem kell habosodnia mosás közben, mégis megmarad minden nagyszerű tulajdonsága, és 100%-ban kíméletes. A sampont mindig keverje bele a vízbe, ráadásul nem kell felhabosítani a sampont.

Ajánlott lépések az automosáshoz

 • Öblítse le autóját a laza szennyeződésektől mentes, magasnyomású vízzel vagy wapkával alulról felfelé. Az autó alsó részei a legpiszkosabbak, ezért az alulról felfelé történő öblítés során a víz a legpiszkosabb részeken hat a leghosszabb ideig, és a szennyeződéseket a leghosszabb engedi fel. Ezenkívül a magasabb részekről lefelé áramlik a szennyeződés, ami segít eltávolítani a felázott szennyeződést a küszöbökről, kerekekről vagy a futóműről.
 • Ezután samponozza be az egész karosszériát felülről lefelé, azaz a legtisztább részektől a legpiszkosabbakig.
 • A kesztyűt mindig óvatosan mossa meg, amikor a vödörben áztatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, és ne kerüljenek vissza a festékre.
 • Öblítse le a sampont a karosszériáról víznyomással vagy egy wapkával felülről lefelé. A folyóvíz segít eltávolítani a sampont még a nehezen hozzáférhető helyekről is.
 • Végül lassan öblítse át újra a karosszériát felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül.
 • Szárítsa meg az autót egy kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközővel, az X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy az X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló minőségű természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois segítségével.
 • Ha szükséges, erősítse meg a védőviaszréteget a Meguiar gyorsviaszok egyikével vagy a Meguiar's Ultimate Fast Finish termékkel.
Katalógus szám:G17748
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
99 %
39 a vásárlók értékelték
37×
Nagy Zoltán
28. 6. 2022

A flakon teteje nem zárt rendesen, és kifolyott. A papír doboz átázott és a bitumenes lapok egy része is. A termék, már ami maradt belőle, jó minőségű.

Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Fictech APC - All Purpose Cleaner (1 l)Fictech APC többcélú tisztító - Univerzális tisztító (1 l)TippFrissítveGyors előnézet (4 értékelés)univerzális, erősen koncentrált tisztítószer parfüm nélkül, 1 l4.900 FtRaktáronMeguiar's Microfiber Wash MittMeguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű-20 %Gyors előnézet (7 értékelés)mikroszálas mosókesztyű7.440 Ft9.310 Ft RaktáronMeguiar's Lambswool Wash MittMeguiar's Lambswool Wash Mitt mosókesztyű-20 %FrissítveGyors előnézet (36 értékelés)mosoókesztyű valódi báránygyapjúból6.770 Ft8.460 Ft RaktáronValetPRO Advanced Poseidon Car Wash (500 ml)ValetPRO Advanced Poseidon Car Wash autósampon (500 ml)Gyors előnézet (2 értékelés)autósampon, 500 ml4.390 FtRaktáronValetPRO Advanced Poseidon Car Wash (1000 ml)ValetPRO Advanced Poseidon Car Wash autósampon (1000 ml)Gyors előnézet (6 értékelés)autósampon, 1000 ml6.420 FtRaktáronMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsalMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsal-20 %FrissítveGyors előnézet (7 értékelés)vödör 13,5 l + Grit Guard védőráccsal11.510 Ft14.390 Ft RaktáronMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying TowelMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző-20 %Gyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas szárító törölköző, 76 x 55 cm9.610 Ft12.020 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's FistDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's Fist nagyon puha mosókesztyűFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)nagyon puha juhgyapjús mosókesztyű18.480 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Merino Wheel MittDodo Juice Supernatural Merino Wheel Mitt mosó kesztyű a kerekekreTippFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)merinó gyapjúból készült kis kesztyű a kerekek mosásához6.590 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Captain Crevice - Wheel MittDodo Juice Captain Crevice - Wheel Mitt - mosókesztyű a kerekreTippFrissítveGyors előnézet (14 értékelés)mosókesztyű a kerekre7.610 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (1000 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon viasszal (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 1000 ml12.190 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (500 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon (500 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 500 ml7.780 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.