Fiókom

Poorboy's Natural Look műanyag élénkítő 473 ml

műanyag tisztító, matt hatás, természetes megjelenés
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Poorboy's Natural Look műanyag élénkítő 473 ml
TippFrissítve

Poorboy's Natural Look műanyag élénkítő

Poorboy's Natural Look - tisztítószer a műszerfalhoz és az autó belsejében lévő egyéb műanyagokhoz. Vízbázisú, és szabadalmaztatott UVA- és UVB-védelemmel rendelkezik. Száraz, tiszta és újszerű megjelenést hagy műanyagon, vinilen vagy bőrön. A tisztítás után az eredmény matt hatású. Tapintásra nem ragad, nem zsíros, és az illata is gyönyörű - meggyes. Ez a műanyag tisztítószer a nem kívánt baktériumokat is elpusztítja.

A Poorboy's Natural Look egyszerű alkalmazása

  • Soha ne használja a Poorboy's Natural look-ot közvetlen napfényben vagy forró műszerfalon.
  • Használat előtt mindig alaposan rázza fel.
  • A felhordás habszivacsos applikátorral ajánlott. 
  • Vigyen fel néhány csepp tisztítószert a habos applikátorra, és körkörös mozdulatokkal kenje szét.
  • Röviddel a tisztítószer alkalmazása után a belső műanyagok felülete félfényes lehet. Ha bársonyosan matt felületet szeretne, javasoljuk, hogy ezután a műszerfalat és a műanyagokat mikroszálas ruhával törölje át. A műanyagok jelentősen sötétebbek lesznek (a felhordás előtti állapotukhoz képest), és a belső tér úgy fog kinézni, mintha a jármű most hagyta volna el a gyárat. És remek illata van!

A Poorboy's Natural Look Cleaner fogyasztása és csomagolása 

A termék fogyasztása nem túl magas, csak néhány cseppet kell felvinni a habos applikátorra, és máris kezdődhet a tisztítás. A 473 ml-es kiszerelés körülbelül 20-30 belső műanyagtisztításhoz elegendő. Ha ez nem elég, akkor egy nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatja a dupláját, 946 ml-t. Nagy, 3,78 literes kiszerelés is kapható, de ez megrendelésre készül.   

Katalógus számPB-NL-16
MárkaPoorboy´s
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
298 a vásárlók értékelték
278×
17×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézetvegyszerálló kesztyű grippel, M méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtÁtmenetileg nem elérhetőBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPlexiclick V1 Transparent (110 mm)Plexiclick V1 Transparent (110 mm) átlátszó rendszámtáblatartóTippAkcióGyors előnézet (135 értékelés)minimalisztikus transzparens keretnélküli tartó 2 db rendszámtáblához, rendszámtábla magassága 110 és 111 mm5.490 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing TowelPurestar Two Face Buffing Towel mikroszálas kendőTippGyors előnézet (18 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 320 gsm, sárga/mentol színű, 2 db a csomagban3.320 FtRaktáronFlexipads Soft Edge White ApplicatorFlexipads Soft Edge White Applicator - applikátorTippGyors előnézet (100 értékelés)finom univerzális hab applikátor, fehér színű, átmérő 105 mm, 1 darab980 FtRaktáronAuto Finesse Spritz Interior Detail Spray (500 ml)Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray részletező az autó belső részéhez (500 ml)-5 %TippGyors előnézet (100 értékelés)beltéri detailer, antisztatikus, 500 ml5.680 Ft5.980 FtRaktáronPurestar Plush Buffing TowelPurestar Plush Buffing Towel Mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (205 értékelés)kiváló mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 580 gsm, szürke színű2.980 FtRaktáronPurestar Microfiber ApplicatorPurestar Microfiber Applicator mikroszálas applikátorTippGyors előnézet (39 értékelés)mikroszálas applikátor a legmagasabb minőségben, átmérő 12 cm, fehér szín 1.650 FtRaktáronInfinity Wax Finale Interior Dressing (500 ml)Infinity Wax Finale Interior Dressing műanyag tisztitószer  (500 ml)TippGyors előnézet (5 értékelés)professzionális beltéri antisztatikus és befejező tisztítószer műanyaghoz, 500 ml6.150 FtRaktáronInfinity Wax Fresh Interior (500 ml)Infinity Wax Fresh Interior (500 ml) belső tisztítószerGyors előnézet (5 értékelés)alacsony habzású antibakteriális beltéri tisztítószer, amely minden kemény felületre, szövetre, szőnyegre és műanyagra alkalmas, 500 ml4.980 FtÁtmenetileg nem elérhető
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.