Fiókom

Poorboy's Wheel Sealant kerekekre 227 g

kiváló sealant kerekekre, védelem, viasz a kerekekre
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Poorboy's Wheel Sealant kerekekre 227 g
TippFrissítve

A bevált Poorboy's Wheel Sealant

Védje a kerekeit! A Poorboy's Wheel Sealant hosszú távú védelmet nyújt a kerekek számára, ahol a fékpor felhalmozódása problémát jelent, ami de facto minden autó esetében előfordul. Bármilyen keréktárcsán használható: krómozott, festett, fémlemez, stb. A kerék sealant használható műanyag keréktárcsákhoz is. Részben megakadályozza, hogy a fékpor és a szennyeződések a kerekeken megtapadjanak, ami megkönnyíti a későbbi mosást. A hagyományos viaszoknál keményebb összetételű készítmény ellenáll a magas hőmérsékletnek és az agresszív környezetnek. Ezenkívül véd az oxidáció ellen, és hihetetlen tulajdonsággal rendelkezik - tökéletes vízlepergető képességgel. Amiről nem szabad megfeledkeznünk, az a sealant magával ragadó illata, a gyümölcsös rágógumi illat.

Poorboys Wheel Sealant

Fontos előkészületek a Poorboy Sealant felhordása előtt

A Poorboy's kerék sealant felhordása előtt fontos a kerekek fertőtlenítése, pl. ValetPro Dragons Breath rozsdaeltávolítóval. Ha a kerekeken fékpor vagy durva szennyeződés van, azt el kell távolítani. Használhat agyagot vagy nagyon erős tisztítószert, például a Bilt Hamber Surfex-HD biológiailag lebomló tisztítószert. A tökéletes vízeltávolítás és a magas, karcmentes csillogás érdekében polírozza a kerekeket gépi polírozóval - mi a Rupes iBrid nano polírozót és a Rupes hologrameltávolító pasztát használjuk. A sealant felhordása előtt tisztítsa meg a kerekeket festéktisztítóval.

Ochrana na kola - sealant Poorboys

¨Sealant felhordása a kerekekre

Ha a kerék készen áll, megmosva, megtisztítva, polírozva és megszárítva, elkezdhetjük a sealant felhordását. Használja a Bilt Hamber App Pad habos applikátort, és egyenletesen, finom rétegben vigye fel a sealantot az egész kerékre. Mi csak a kerék elejére vittük fel a sealantot, de a tökéletes eredmény érdekében a kerék belsejére is fel lehet vinni. Körülbelül 5-10 perc elteltével törölje le a sealantot, amelynek viszonylag száraz tapintásúnak kell lennie. Mindig legalább két réteg sealantot alkalmazzon, több óra különbséggel. A selaant eltávolításához használjon hosszúszálú mikroszálas kendőt, például a Dodo Juice Fantastic Fur Buffing Cloth-ot. A sealant nagyon könnyen alkalmazható és könnyen letörölhető. A felvitel és a letörlés pillanatok kérdése. A hosszan tartó viasz/sealant érdekében ne használjon keréktisztítót, csak magát a sampont.

Sealant na alu kola od Porboys
Katalógus számPB-WS
MárkaPoorboy´s
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
95 %
33 a vásárlók értékelték
27×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.