Fiókom

Soft99 Glaco DX folyékony ablaktörlők (110 ml)

folyékony ablaktörlők, 110 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Soft99 Glaco DX folyékony ablaktörlők (110 ml)
-25 %

Soft99 Glaco DX folyékony ablaktörlők

A Glaco DX az üvegbevonatok legújabb generációja – a Glaco, amely szuper vízlepergető képességet, könnyű felvitelt és ergonomikus használatot biztosít. Próbálja ki a Glaco DX-et, és fedezze fel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet esőben való vezetés közben. A Glaco DX az újonnan kifejlesztett SARF (Strong Adhesion + Rapid Finish) technológiát használja, amely mindössze 5 percre csökkenti a bevonat és az üveg közötti csatlakozási időt. A festék polírozása elképesztően egyszerűvé vált, és a kötés erőssége általában 4 hónapos tartósságot garantál. Ezenkívül a bevonat rendkívül sima filmet hoz létre, amely páratlan erővel és sebességgel taszítja a vizet. Az integrált applikátorok a Glaco termékcsalád védjegyei, a Glaco DX esetében pedig az applikátor az elődök továbbfejlesztése. Teljesen újdonság a mozgatható felhordófej, amely alkalmazkodik a szélvédő formájához, megkönnyítve és gyorsabbá téve az alkalmazást. Ez lehetővé teszi a könnyű munkavégzést bármilyen típusú járművön vagy egyedi formájú szélvédőn. Ráadásul a filcapplikátor immár nagyobb téglalap alakú, így sokkal könnyebben benyúlhat az ablakok sarkaiba, és hatékonyan egyenletesen fedi le a teljes felületet. Tulajdonságainak köszönhetően a Glaco DX nem csak esős napokon hasznos. Télen korlátozza a fagy és a jégképződést, az év hátralévő részében pedig védi az üveget a szennyeződésektől és megkönnyíti a napi karbantartást.

Soft99 Glaco DX használata

  • Használat előtt alaposan mossa le az autót, és tisztítsa meg az üveget speciális termékkel - Glaco Glass Compound Roll On vagy Glass Compound Z.
  • Távolítsa el a kupakot az applikátorról, helyezze a terméket az üvegre, és óvatosan nyomja össze az üveget, hogy felszívja az applikátor nemez részét.
  • Egyenletesen vigye fel a terméket keresztirányú mozdulatokkal, és finoman nyomja az applikátort a száraz ablak felületére.
  • Hagyja a terméket körülbelül 5 - 10 percig száradni, majd törölje le a maradék maradékot egy enyhén megnedvesített mikroszálas kendővel.
  • Használjon száraz, tiszta mikroszálat a maradék maradék eltávolításához, amíg az üveg teljesen tiszta lesz.
  • A felhordás után győződjön meg arról, hogy az üveg tökéletesen tiszta és mentes minden maradéktól. A nem teljes eltávolítás az ablaktörlők kiugrását okozhatja.
Katalógus számSOFT04957
MárkaSoft99
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.