Fiókom

ValetPRO Classic Carpet Cleaner (500 ml) RTU kárpit és szőnyegtisztító

kárpit és szönyektisztító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
ValetPRO Classic Carpet Cleaner (500 ml) RTU kárpit és szőnyegtisztító
Tipp

ValetPRO Classic Carpet Cleaner (500 ml) RTU kárpit és szőnyegtisztító

A Classic Carpet Cleaner egy olyan autóbelső- és kárpittisztító, amelyet arra terveztek, hogy a kemény szennyeződéseket lecsiszolja a szövetekről. Ez azt jelenti, hogy a szennyeződések tisztításkor könnyen kicsúsznak a szövetből, ami segíti a tisztítást. Ez a termék ideális a kárpitok és szőnyegek gyors és alapos tisztítására. A termék hígítása változó: az 500 ml-es szórófejes flakonok már hígítottak, így csak permetezzen és törölje le, míg az 1 literes és 5 literes kiszerelések nem hígítottak, és kézi használatra 1:20 arányban, vagy szőnyegtisztító gépben 1:80 arányban hígíthatók.

čistič potahů v autě

A tisztítószer helyes használata

  • Viseljen védőkesztyűt.
  • A szükség szerint higítsa fel a terméket.
  • Fújja rá az anyagra és hagyja egy kis ideig hatni. 
  • Fogjon egy kefét bőrre vagy textíliákra és körkörös mozdulatokkal kezdje a felületet tisztítani.
  • A termék maradékát és a szennyeződéseket törölje le mikroszálas kendővel, ajánlott fehér kednő használata, hogy lássa milyen a szennyeződés mértéke.
  • A szíváshoz használjon teppezőt.
  • Hagyja természetesen megszáradni.  

A márkáról

A ValetPRO autokozmetikai gyártó 2005-ben alakult az Egyesült Királyságban. A márka termékkínálata fokozatosan bővül a piaci trendeknek és a keresletnek megfelelően. A ValetPRO megbízható, megfizethető és könnyen használható termékeket és készítményeket gyárt. Az Ahifinál megtalálja a márka átfogó és naprakész választékát. A ValetPRO közvetlen importőre vagyunk, ezért a termékcsalád nagy részét mindig raktáron tudjuk tartani ügyfeleink számára.

Katalógus számIC8-500MLRTU
MárkaValetPro
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
85 %
21 a vásárlók értékelték
12×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság M, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronColourlock Textil PflegesetColourlock Textil Pflegeset tisztító és ápoló készlet a kárpitszövetekreGyors előnézet (2 értékelés)tisztító és ápoló készlet a kárpitszövetekre13.170 FtRaktáronColourlock Textilreiniger 1 lColourlock Textilreiniger tisztítószer a textilre 1 lGyors előnézet (2 értékelés)finom tisztítószer a kárpitanyagokra és alcantarára, 1000 ml16.170 FtRaktáronColourlock Textilreiniger (200 ml)Colourlock Textilreiniger tisztítószer a textilre (200 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)finom tisztítószer a kárpitanyagokra és alcantarára, 200 ml6.750 FtRaktáronValetPRO Classic Carpet Cleaner (5000 ml)ValetPRO Classic Carpet Cleaner kárpit és szőnyeg tisztító (5000 ml)TippGyors előnézet (23 értékelés)kárpit és szőnyeg tisztító, 5000 ml11.320 FtRaktáronValetPRO Upholstery BrushValetPRO Upholstery Brush kefe az ülésekre és szőnyegekreGyors előnézet (4 értékelés)kefe a szőnyegekre és ülésekre8.980 FtRaktáronPurestar Superior Buffing Towel Neon YellowPurestar Superior Buffing Towel Neon Yellow mikroszálas kendőTippGyors előnézet (2 értékelés)minőségi mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 1000 gsm, neon sárga színű4.150 FtRaktáronPurestar Superior Buffing Towel Neon GreenPurestar Superior Buffing Towel Neon Green mikroszálas kendőTippGyors előnézet (1 értékelés)minőségi mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 1000 gsm, neon zöld színű4.150 FtRaktáronValetPRO Classic Carpet Cleaner (1000 ml)ValetPRO Classic Carpet Cleaner kárpit és szőnyeg tisztító (1000 ml)TippGyors előnézet (21 értékelés)kárpit és szőnyeg tisztító, 1000 ml4.480 FtRaktáronPurestar Superior Buffing Towel GrayPurestar Superior Buffing Towel Gray mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (20 értékelés)minőségi mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 1000 gsm, szürke színű4.150 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing Towel YellowPurestar Two Face Buffing Towel Yellow mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (4 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 320 gsm, sárga szinű1.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarbon Collective Repel Fabric Protectant 2.0 (500 ml)Carbon Collective Repel Fabric Protectant 2.0 (500 ml) impregnálás textíliákhozTippGyors előnézet (29 értékelés)szuper erős szöveti impregnálás, 500 ml15.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.