Fiókom

A Hertz is számos új termékkel jelentkezik 2021-ben

2020-ban a Hertz márka egyértelműen a legkelendőbb márka volt az autós hangrendszerek kategóriájában az üzletünkben, és becsléseink szerint a teljes cseh és szlovák piacon is ez volt a legkelendőbb márka. Ez logikus, mert nagyszerű termékeket kínálnak, amelyeket szeretnek, a termékeik működnek és jól néznek ki, és de facto nincs panasz erre a márkára. 2021.3.31-én új árlistát kaptunk Olaszországból, ahol az ázsiai országokból származó nyersanyagok és a szállítás egyre növekvő árai miatt az árak enyhén emelkedtek. Ezért kénytelenek voltunk az áremelkedést a cseh árakban is megjeleníteni, de ez nem drámai. Az emelkedés akár 10%-os, sok esetben 5%-os nagyságrendű. Sajnos nem ez az egyetlen márka, amelynek ára a jövőben emelkedni fog.

Néhány Herzt újdonság bemutatása

  • Hertz MP 28.3 PRO magassugárzók - 28 mm átmérőjű magassugárzók, amelyek a Mille Legend ML28.3 összes technológiai jellemzőjét örökölték. A Tetolon anyag maximalizálja a hallgatásra jellemző tengelyen kívüli szórást. A csillapító anyaggal ellátott hátsó akusztikus kamra hozzájárul az alacsonyabb frekvenciákra való válasz meghosszabbításához és a mindössze 900 Hz-es rezonanciafrekvencia eléréséhez.
  • Hertz CPK 690 - 2-utas, ovális alakú komponens hangsugárzók, amelyek egy 6 x 9" mélyközépsugárzót és egy CP 25 magassugárzót tartalmaznak Tetolon kalottával és 25 mm-es hangtekerccsel, amelyek nagyon széles és lineáris frekvenciaválaszt biztosítanak. A CP 25 a "Center Tuning Duct" technológiát alkalmazza - egy alagutat egy erős neodímium mágneses kör közepén, amely alacsony hőmérsékletű légcserét biztosít a kalotta és a hátsó kamra között, tökéletesen hangolva az akusztikát.
  • 10 cm-es Hertz CG 100 hangszórórácsok - az opcionális Hertz Cento CG 100 koaxiális vagy mélyközép hangszórórácsok rendkívül tartós ABS műanyagból készülnek, fémutánzatú felülettel és a mellékelt, eltávolítható fémhálóval.
  • Hertz ST 35A Neo SPL magassugárzók - A NEO sorozatú magassugárzók teljesen új kialakításúak, könnyebbek és kompaktabbak az előző ST 35 modellhez képest, és a motoregységek N38 H neodímiumának és a végeselemes módszerrel (FEM) optimalizált átalakító kialakításának köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak. Az "aktív" változat, az ST 35A Neo csak egy magassugárzóval rendelkezik.
  • A Hertz ST 35K Neo SPL magassugárzók - a NEO sorozatú magassugárzók teljesen új kialakításúak, könnyebbek és kompaktabbak az előző ST 35 modellhez képest, és a motoregységek N38 H neodímiumának és a FEM (végeselemes módszer) által optimalizált átalakító kialakításának köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak. A "passzív" változat, az ST 35A Neo csak egy magassugárzóval rendelkezik.
  • Hertz SX 165 Neo motoros hangszórók - A teljesen új SX 165 NEO koaxiális rendszer tartós, nagy merevségű öntött papírból készült, innovatív víz/nedvesség- és UV-álló bevonattal. A poliamid öntvényre tekert kétrétegű réz rezgőtekercs páratlan teljesítményszabályozást biztosít. Az új mágnesek speciális N38 H neodímiumból készülnek a minimális hangerő és a megnövelt teljesítmény elérése érdekében. Az SX 165 NEO nagyméretű Hi-SPL 1,4"-os PEI dóm tweeterrel rendelkezik, visszaállítható szilárdtest-védelmi áramkörrel és védő gumitömítéssel a nagy teljesítmény és a biztonságos kültéri használat érdekében.
  • Hertz SX 690 Neo - egy igazi "fenevad" Hi-SPL és Mid-Hi alapú 1,4" dómos magassugárzóval és 1" dómos szupersugárzóval, visszaállítható szilárdtest-védelmi áramkörrel. A membrán tartós öntött papírból készül, innovatív víz/nedvességálló, UV-álló és más természetes elemekkel kezelt innovatív víz- és nedvességálló kezeléssel. A poliamid öntvényre tekert kétrétegű réz rezgőtekercs páratlan teljesítményszabályozást biztosít. Az új mágnesek speciális N38 H neodímiumból készülnek a minimális hangerő és a megnövelt teljesítmény elérése érdekében.
  • A legjobb a végén - Hertz DPK 165.3 2-utas komponens hangszórók - A Hertz DPK 165.3 lehetővé teszi, hogy minőségi audiorendszert hallgasson autójában. A hangszórók exkluzív V-cone® középmembránprofilt használnak a kiváló válasz és a részletgazdag középtartomány érdekében. A nagy teljesítményű anyagok, mint például a neodímium mágnes és a Tetolon membrán a magas hangszórókban, a magasabb frekvenciák kiterjesztett tartományát biztosítják. Ezek már szerepelnek a demo panelünkben a konkurens termékekkel való összehasonlításhoz.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Néhány újdonság az olasz Audisontól
Kiegészítettük a webáruházunkat néhány új Audison termékkel. A nyersanyagárak emelkedése miatt enyhe áremelkedés is történt.
Teljes cikk
Új high-end Morel hangszórók a nagyító alatt
Hosszú várakozás után végre felraktároztuk az izraeli high-end hangrendszergyártó összes újdonságát és megírtuk első benyomásainkat a legérdekesebb modellekről.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez