Fiókom

Audison 2021 - új termékek és enyhe áremelkedés

Az Audison egy nagyon népszerű márka de facto az egész világon. Manapság a legnépszerűbbek a Plug & Play hangszórók és mélynyomók a BMW-khez. Nagyon szeretjük a nemrégiben bevezetett Audison SR erősítőcsaládot, és nagyon örülünk ügyfeleink érdeklődésének. Április elején kaptuk meg Olaszországból a Hertz, a Connection és az Audison új árlistáit. A frissítést az Audisonnal kezdtük, a másik két márka pedig április folyamán következik. Tehát ha még a régi áron szeretne például Hertz hangszórókat kapni, akkor azt javasoljuk, hogy ne késlekedj túl sokáig! A nyersanyagok árának folyamatos emelkedése miatt az Elettromedia úgy döntött, hogy a népszerűtlen lépést megteszi, és enyhén megemeli termékei árát. Az Audison márka esetében az új, aktuális és érvényes árak már fel vannak tüntetve a webáruházban. Az áremelés a termékkínálat nagy részére vonatkozik, és akár 10%-os nagyságrendű is lehet. Az Audison OEM hangszórói a BMW számára viszont olcsóbbak lettek, és az OEM mélynyomók ára is csökkent.

Néhány szó az Audison 6 új termékéről

  • Audison AP F F IN ADP - választható és rendkívül rugalmas, autóipari alkatrészekből készült adapter, amely lehetővé teszi, hogy az Audison Prima hosszabbítókábeleket az AP F8.9 bit erősítőhöz is lehessen használni forrasztás nélkül.
  • Audison C2O - egy átalakító, amely a koaxiális digitális bemenetről és az analóg AUX-IN-ről érkező jeleket a TOSLINK optikai digitális kimeneti jellé alakítja (akár 24 bit / 192 kHz). Az Audison C20 lehetővé teszi a koaxiális digitális kimenettel (75 Ω) felszerelt új hordozható Hi-Res eszközök és a 3,5 mm-es mini jack csatlakozóra csatlakoztatott analóg kimenettel rendelkező okostelefonok integrálását optikai digitális bemenettel rendelkező Audison processzorokkal.
  • Audison AP 1P - magas hangszórók exkluzív AIF (Any Install Faceplate) technológiával, amely három különböző elhelyezési típusba történő beépítést tesz lehetővé a széleskörű alkalmazási sokoldalúság és a telepítési idő csökkentése érdekében.
  • Audison AP 6.5P - 165 mm-es középsugárzók, amelyeket úgy terveztek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák OEM elhelyezésben, kiváló teljesítmény- és hatásfokot ötvözve a dinamikus csúcsok kompresszió nélküli kezeléséhez szükséges nagyon széles kiugrással.
  • Az Audison AP F1D - egy 1 csatornás erősítő, amelyet igényes mélysugárzók meghajtására terveztek, és ideális kiegészítője az AP F8.9 erősítőnek. 1 Ohm-on stabilan működik, és akár 1000 watt teljesítményt is képes leadni rendkívül kompakt helyigény mellett.
  • Audison TH 3.0 II voce - az Audison TH 3 sávos átfogó rendszerének referencia osztályú 70 mm-es meghajtója. Az emberi hallórendszer maximális érzékenységgel és szelektivitással dolgozza fel a középtartományt azáltal, hogy a hangot érthetőbbé teszi a hangspektrum többi részétől. Az Elettromedia kutató-fejlesztő csapata ebből az egyszerű elvből indult ki, és a kezdetektől fogva úgy fejlesztette ki a VOCE TH 3.0 II hangsugárzókat, hogy a hangzás erre az alapfrekvenciatartományra koncentrálódjon, azzal az egyszerű és ambiciózus céllal, hogy a hangzás rendkívül lineáris legyen, ne adjon hozzá semmit a jelhez, és ne is takarja el azt.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Comfortmat Premium Dark minirecenzióban
Közelebbről megnéztük a prémium Dark termékcsalád népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagát, amely rendkívül hatékony és rendkívül könnyű. Bővebben cikkünkben.
Teljes cikk
Új high-end Morel hangszórók a nagyító alatt
Hosszú várakozás után végre felraktároztuk az izraeli high-end hangrendszergyártó összes újdonságát és megírtuk első benyomásainkat a legérdekesebb modellekről.
Teljes cikk
A jármű hangszigetelése - a kategória aktualizálása
Teljesen újraterveztük az autó hangszigeteléséhez tartozó anyag kategóriát, új alkategórákkal, szűrőkkel, paraméterekkel és új termékekkel egészítettük ki. További információk a híreinkben.
Teljes cikk
Gladen & Mosconi Gladen újdonságok
A Gladen-ben továbbra is az új termékek fejlesztésén dolgoznak, és 2021-re mind a Gladen, mind a Mosconi Gladen kínálatában van néhány jelentős új termékünk.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez