Fiókom

Teljesen újratervezett anyag kategória az autó hangszigeteléséről

Teljesen újraterveztük a jármű hangszigetelő anyagok kategóriáját a webáruházunkba, különösen azért, hogy áttekinthetőbbé tegyük, valamint új paramétereket, szűrőket és új termékeket adtunk hozzá. Több mint 15 gyártó hangszigetelő anyagainak és kiegészítőinek széles választékát kínáljuk, köztük a piacon kapható legjobb minőségű termékekkel együtt. Ezért szükséges volt a kategóriát közelebbről is megvizsgálni, hogy lássuk mi változott, így az újításokat Ön is megtekintheti.

Új alkategóriák és az összes gyártó anyagának helyes osztályozása

Az első lépés az alkategóriák ellenőrzése, helyes elnevezése és teljesen új alkategóriák létrehozása volt. A rezgéscsillapító, hangszigetelő vagy hőszigetelő anyagok hagyományos alkategóriái kiegészültek a zajelnyelő anyagokkal, a modern membrán anyagokkal, a nyikorgás elleni anyagokkal műanyagokhoz és a többrétegű anyagokkal. A kategóriák között megtalálhatók a hangszigetelési konfigurátorunkhoz, a hangszigetelési weboldalhoz és különböző cikkekhez vezető linkek is. A megfelelő alkategóriába soroltuk az összes gyártó termékét, amelyekből több száz van. Most a következő alkategóriákat látogathatja meg:
  • rezgéscsillapító anyagok - anyagok széles választéka, amelyek megakadályozzák a rezgéseket és az alacsony frekvenciájú zajokat, és amelyeket az első rétegben alkalmaznak.
  • hangszigetelő anyagok - anyagok, melyek csökkentik a zajszintet a gépkocsi belsejében és egy második hangszigetelő rétegként működnek.
  • hangelnyelő anyagok - anyagok, amelyek nem csökkentik le a hangot, hanem elnyelik. Ezek többnyire memória hatású poliuretán habok.
  • hőszigetelő anyagok - anyagok nem csak hangszigetelő, hanem hőszigetelő tulajdonsággal is, amelyet értékelni fog télen és nyáron is egyaránt.
  • memberán anyagok - modern membrán anyagok, amelyek manapság a leghatékonyabb hangszigetelést biztosítják.
  • nyikorgás elleni anyagok műanyagokhoz - ha zavarja Önt a műanyagok közötti nyigorgás, akkor ebben a kategóriában megoldást találhat.
  • többrétegű anyagok - többrétegű anyagok, amelyek megkönnyítik az installációt. Általában a rétegek rezgéscsillaító - és hangszigetelő anyagokból tevődnek össze.
  • kiegészítők - kiegészítők a járművek hangszigeteléséhez, mint például: nyomóhengerek, kesztyűk, kémia a tisztításhoz, stb.
  • szigetelőanyag szettek - általunk összeállított szettek a járművek egyes részeinek hangszigeteléséhez.

Paraméterek és szűrők beállítása minden termékhez és kategóriához 

Minden egyes termékhez több mint 20 paramétert hoztunk létre, amelyek nemcsak a pontos termékinformációt szolgálják, hanem a jövőbeni, meghatározott paraméterek szerinti tervezett összehasonlításokat is. Azonban már megkezdtük a termékek szűrők szerinti rendezését, amelyek az egyes kategóriákra jellemzőek, és lehetővé teszik a legmegfelelőbb termék kiválasztását. 2 mm vastagságú rezgéscsillapító anyagot keres autója ajtajához? Kattintson a rezgésgátló anyagokra, majd a szűrőkre, válassza ki a 2 mm vastagságot, az ajtó alkalmazási területét, és megjelenik az összes megfelelő anyag. És ez még nem minden, szűrhet márka, méret, valamint az akusztikai veszteségtényező értékei alapján a hatékonyság alapján is. És ha még ezek a lehetőségek sem elégségesek, olvassa el új cikkünket "Hogyan válasszunk rezgéscsillapító anyagot", amelyet az oldal tetején talál. A hangszigetelő anyagok esetében még több lehetőség áll rendelkezésre, és a már említett szűrőkön kívül más speciális tulajdonságokat is választhat, például összetételt, hőszigetelő képességet vagy hangszigetelési hatékonyságot. Így mostantól nemcsak a járművéhez választhatja ki a megfelelő hangszigetelő anyagot a pontos igényei alapján, hanem sokkal könnyebben, mint valaha. 

SGM - egy új prémium márka a hangszigetelő termékcsaládban

A Comfortmat hangszigetelő anyagok jelenleg a legkelendőbb és folyamatosan növekvő márka egész webáruházunkban, és a hangszigetelés piacvezetője nemcsak hazánkban, hanem Oroszországban és a környező országokban is. A hangszigetelés új keletű jelenség, ezért döntöttünk úgy, hogy a második rendkívül versenyképes oroszországi gyártó termékeit - az SGM termékeit - is importáljuk. Ez a két régi rivális folyamatosan felülmúlja egymást az új technológiák és a legmodernebb anyagok terén, és az SGM anyagai még a Comfortmat anyagait is felülmúlják hatékonyságban, köszönhetően a Prime modellcsalád csúcsmodelljeinek. Az SGM Prime modellcsalád anyagai jelenleg a legmagasabb hatékonysággal rendelkeznek a piacon, mind a rezgéscsillapítás, mind pedig különösen a hangszigetelés tekintetében. És ez a fő oka annak, hogy a webáruházban megtalálható a gyártó termékválasztéka. Mert mindig arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki az iparágból, amelyben részt veszünk. Kulisszák mögötti információink szerint a Comfortmat hamarosan bemutatja rezgéscsillapító és membránanyagainak új generációját, és mi örömmel ajánljuk Önnek a mai hangszigetelési piac mindkét leginnovatívabb cégének kínálatát. Az SGM márkáról és az összes anyagról hamarosan többet megtudhat a blogunkon.

Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Comfortmat Premium Dark minirecenzióban
Közelebbről megnéztük a prémium Dark termékcsalád népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagát, amely rendkívül hatékony és rendkívül könnyű. Bővebben cikkünkben.
Teljes cikk
Új Auto Finesse termékek a kínálatunkban
Újdonságok az angol Auto Finesse-től az Ahifi weboldalán! Pontosan 49 új terméket találhat a kínálatunkban.
Teljes cikk
Új high-end Morel hangszórók a nagyító alatt
Hosszú várakozás után végre felraktároztuk az izraeli high-end hangrendszergyártó összes újdonságát és megírtuk első benyomásainkat a legérdekesebb modellekről.
Teljes cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra
A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Teljes cikk
Gladen & Mosconi Gladen újdonságok
A Gladen-ben továbbra is az új termékek fejlesztésén dolgoznak, és 2021-re mind a Gladen, mind a Mosconi Gladen kínálatában van néhány jelentős új termékünk.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez