Fiókom

Hírek az StP szigetelés gyártójától

Örülünk, hogy vezető szerepet töltünk be a járművek hangszigetelése terén, és hogy Ön nagy mennyiségű hangszigetelő anyagot vásárol tőlünk, és hozzánk jön a beszereléshez. Ezt nagyon nagyra értékeljük, és nem ez az egyetlen ok, amiért elkezdtük frissíteni az orosz StP márkát, amelynek nagy hagyományai vannak a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. Számos új csillapító anyaggal bővültünk, de sajnos az árak is jelentősen emelkedtek. Az StP márkakínálat már teljes, és az áruk már úton vannak, hogy mindig legyen készleten az Ön számára. Az összes új termék megtalálható az alábbi "ide tartozó termékek" részben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Comfortmat Premium Dark minirecenzióban
Közelebbről megnéztük a prémium Dark termékcsalád népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagát, amely rendkívül hatékony és rendkívül könnyű. Bővebben cikkünkben.
Teljes cikk
SGM - egy újabb első osztályú hangszigetelő anyag gyártó
Kínálatunkat egy második vezető oroszországi járműhangszigetelő anyaggyártóval is bővítjük, amely a prémium kategóriás rezgéscsillapító és hangszigetelő anyagok legújabb generációját kínálja.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.