Fiókom

SGM - egy újabb első osztályú hangszigetelő anyag gyártó termékei a kínálatunkban

Pontosan egy éve lesz, hogy a járműhangszigetelő anyagok beszállítóját lecseréltük, és az orosz Comfortmat gyártóval kezdtünk el dolgozni. A Comfortmat anyagok széles választéka és különösen magas hatékonysága szó szerint fellendülést okozott ezen a területen, és a Comfortmat márka több egymást követő hónapban az egyik legkelendőbb termék volt üzletünkben. Az olyan népszerű autórádió-gyártókkal való versenyben, mint a Hertz, Gladen, Audison, Mac Audio és számos globális autóápolási márka, ez nagy siker. Egyszerűen megkedvelték az anyagokat és a hangszigetelő installációinkat, ezért úgy döntöttünk, hogy a Comfortmat legnagyobb oroszországi versenytársát, egy másik orosz hangszigetelő gyártó, az SGM cég termékeit importáljuk a Cseh és Szlovák Köztársaságba.

Az orosz SGM gyártóról

Az SGM Technology orosz vállalatot 2006-ban alapították, és azóta az egyik vezető orosz gyártója a hang- és hőszigetelő anyagoknak az autóipar, a hajózás, a repülőgépipar és az építőipar számára. A kiváló fizikai anyagtulajdonságok és technológiai módszerek kombinációja az SGM elkötelezett, Oroszország legjobb műszaki egyetemeinek szakembereiből álló munkatársainak rendkívül hatékony teljesítményének eredménye. Az SGM jelenleg több mint 200 féle anyagot kínál, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi és stabilitási előírásoknak, és az ISO 9001:2008 és az ISO/TS 16949 szabványok szerint tanúsítottak. Az olyan óriásokkal való hosszú távú együttműködés, mint a Bosch vagy az LG, bizonyítja az SGM termékek legmagasabb minőségét, amelyek már régóta a legjobbak közé tartoznak a piacon. 2019 és 2020 fordulóján az SGM bevezette a csúcstechnológiás rezgéscsillapító és zajelnyelő anyagokat a Prime felső kategóriából, amelyek némileg felülmúlják még a hangszigetelés piacvezetőjének, a Comfortmatnak a prémium kategóriás anyagait is. Ez az egyik oka annak, hogy az SGM termékek mellett döntöttünk.

Miért egy új hangszigetelő anyag márka?

Lehet azon gondolkodik, hogy miért döntöttünk úgy, hogy egy másik hangszigetelő márkát is kínálunk, amikor a versenyképes és nagyon sikeres Comfortmat márkával dolgozunk. Ennek több oka is van, de a legfontosabb az, hogy tovább javítsuk szolgáltatásainkat, és hogy hasonló minőségű alternatív termékeket tudjunk kínálni. Stratégiánk mindig is az volt, hogy minőségi és a piacon bevált márkákat kínáljunk és importáljunk a Cseh és Szlovák Köztársaságba, és mindig követjük a legújabb trendeket nem csak a járműhangszigetelés területén. Több mint egy éve követjük az SGM termékeit és az orosz installációs központok telepítéseit, és már a Comfortmat-tal való együttműködés megtervezésekor is figyelembe vettük a SGM-et. Ez a két rendkívül versenyképes gyártó folyamatosan felülmúlja egymást az új gyártási technológiák terén, és rendszeresen innovatív hangszigetelő termékeket dobnak piacra. És amikor az SGM tavaly bevezette a vadonatúj Prime termékcsaládot, amelynek hangszigetelő anyagai különösen a Comfortmat termékeknél is jobbak, úgy döntöttünk, hogy mi is az SGM-hez fordulunk. És valljuk be, nem volt könnyű, az udvarlás majdnem fél évig tartott. Oroszországban ez a két márka éles versenytárs, és a rendelkezésre álló információk szerint valószínűleg mi vagyunk az egyetlen olyan vállalat, amely mindkét nagy versenytárs gyártó anyagával dolgozik a létesítményeiben. Ezzel elérkeztünk az SGM-mel való együttműködés egyik másik okához. A Comfortmat termékek iránti hatalmas kereslet és az Oroszországból történő hosszabb szállítások miatt előfordul, hogy egyes termékekből néha kifogyunk. Mindezt annak ellenére, hogy a stabil készlet több mint 60 tonna anyagot tartalmaz, ami ötletszerűen 3 nagy, több mint 16 méter hosszú teherautónak felel meg. Ha a kulcsfontosságú anyagok elfogynak, nehéz pótolni őket, nemcsak a webáruházban leadott rendelésekben, hanem a installációinkban is. Különösen a népszerű Comfortmat membránanyagoknak nincs hasonlóan hatékony alternatívája a piacon, és ebben az esetben problémákba ütközünk. Ezért vezetjük be az SGM anyagokat, amelyek jelenleg minden termékkel egyenértékűek, hasonló hatékonysággal és minőséggel.

Comfortmat vs SGM

Az újonnan bevezetett újítások nem befolyásolják a Comfortmat márka pozícióját sem itt az Ahifinél, sem a jövőre vonatkozó terveinkben, és továbbra is ez marad a fő fegyverünk a járművek zajterhelése ellen. A Comfortmat termékek a hatékonyság, az ár és a súly tekintetében is kiemelkednek, és mi is hasonlóan alakítottuk ki hangszigetelő létesítményeinket. Ezek célja nemcsak a magas hatékonyság, ami páratlan a piacunkon, hanem a megfizethető ár és a még mindig viszonylag alacsony teljes hangszigetelési súly, ami ügyfeleink nagy százaléka számára alapvető fontosságú. És ezt a Comfortmatnak köszönhetően tudjuk kínálni, beleértve a kedvezményes Light csomagokat is a maximálisan alacsony hangszigetelő súlyhoz. Manapság SGM anyagokkal is dolgozunk, és hamarosan új telepítésinkben is láthatja majd őket. Ezeknek azonban teljesen más lesz a céljuk, nevezetesen a lehető legnagyobb hangszigetelés, függetlenül az ártól vagy az össztömegtől. Tehát az SGM anyagokkal történő hangszigetelés során kizárólag a Prime termékcsalád csúcsmodelljével dolgozunk, amely bár jelenleg valamivel hatékonyabb anyagokat kínál, magasabb árat és nagyobb súlyt is jelent. Az SGM-nek köszönhetően tehát nagyobb variabilitás áll rendelkezésünkre a beépítésben, lehetőségünk van arra, hogy jelenleg még hatékonyabb hangszigetelést kínáljunk a legigényesebb ügyfelek számára, és természetesen alternatívát kínálunk arra az esetre, ha a Comfortmat anyagok elfogynának.

Egy kulisszák mögötti információt máris elárulhatunk. Természetesen a Comfortmat nem pihen a babérjain, és jelenleg is dolgozik a rezgéscsillapító és hangszigetelő anyagok legújabb generációján! Már ebben a hónapban bemutatásra kerül a teljesen újratervezett csúcsmodell Atom, Extreme és Extreme Pro rezgésgátló anyagok, majd az alapvetően továbbfejlesztett prémium Dark termékcsalád, és az év folyamán a standard Silver és Gold. Emellett teljesen új membránanyagokra is számíthat, amelyek ismét elnyerik a világ leghatékonyabbjának címét, valamint a Blockshot, az Integra és a Skyline újdonságaira. Természetesen az összes új terméket azonnal raktárkészletre vesszük és elkezdjük használni az installációk során. Ezen okok miatt is örömmel kínáljuk Önnek e két leginnovatívabb járműhangszigetelő gyártó kínálatát, és rendszeresen bemutatjuk Önnek a legújabb, leghatékonyabb anyagokat a piacon.

A SGM termékek bemutatása

Ahogy már említettük, az SGM kínálatában több mint 200 féle anyag található, és a legfontosabbakat már megtalálhatja webáruházunkban. Az SGM termékeket több modellcsaládba sorolták, és a legérdekesebb kétségtelenül a Prime csúcsmodell. Ez nemcsak a rezgéscsillapítás, valamint a hang- és hőszigetelő anyagok nagy hatékonyságával, hanem nagyon szép, modern dizájnjával és példás kivitelezésével is kitűnik. Minden mást, már tudhat a Comfortmat termékektől. Nagy hatékonyságú membránanyagok, abszolút vízállóság, rendkívüli ragasztható réteg, ugyanolyan hatékonyság és stabilitás szélsőséges hőmérsékleten, valamint számos egyéb előny, amelyet egyszerűen nem talál a konkurens anyagoknál. A következő sorokban a legérdekesebb SGM termékeket mutatjuk be.

1. SGM rezgéscsillpító anyagok

A  rezgéscsillapító anyagokat a test rezgésének és a zaj behatolásának megakadályozására használják a legalacsonyabb frekvenciákon. Használatuk feltétlenül szükséges a járművek hangszigeteléséhez. Ezeket mindig első rétegként alkalmazzák, amelyet egy második zajvédő réteg követ. Az SGM több modellcsaládban kínál rezgésgátló anyagokat, amelyek többféle vastagságban vásárolhatók meg.

SGM Base - a rezgéscsillapitó anyagok alap sorozata, amely a standard hatékonyság mellett, konkurencia mentes árat kínál. A Cseh és Szlovák Köztársaságban praktikusan nem találtunk olcsóbban rezgéscsillapító anyagot, viszont bízhat az orosz gyártó magas minőségében. A Base sorozatból származó rezgéscsillapító anyagok 2 és 3 mm vastagsában és klasszikus 700 x 500 mm méretben vásárolhatja meg. 

SGM Beta - a hierarchia szerint a második sorozaba tartozik a SGM Beta rezgéscsillapító anyag. Az anygok hatékonyabb tömítő anyagból készültek, nagyobb a tapadásuk, magasabb az akusztikai veszteségi tényező, erősebb az alumínium fólia réteg és nagyon kedvező az áruk. A modern kialakítás is felkeltheti az érdeklődést, amely 2020-ban újítottak meg. A Beta rezgéscsillapító anyagok szintén 2 és 3 mm vastagságban, valamint 800 x 500 mm méretben kaphatók.

SGM Alpha - a legmagasabb Prime előtti harmadik sorban vannak az Alpha rezgéscsillapító anyagok. Ismét javulásra számíthat az anyag hatékonyságában, de a tapadásában és rugalmasságában is. A modern kialakítás is felkeltheti az érdeklődést, amely 2020-ban újítottak meg. 4 vastagság áll a rendelkezésre, konkrétan 1,6 mm, 2 mm, 3 mm és 4 mm. Mindegyik vastagság azonos mérettel rendelkezik: 800 x 500 mm.

SGM Onyx Prime - és itt jön a Prime első sorozata. Az Onyx az egyik leghatékonyabb anyag a piacon, és magas akusztikai veszteségtényezője mellett rugalmasságával, tapadásával, modern kialakításával és 120 mikron vastagságú, megerősített alumíniumfóliájával is kiemelkedik. Ezért ez az optimális prémium rezgéscsillapító anyag a járművek rendkívül hatékony hangszigeteléséhez. 3 vastagságban kapható, 2 mm, 3 mm és 4 mm, a méretek megegyeznek minden vastagságnál: 800 x 500 mm.

SGM Air Prime - egy újabb rezgéscsillapító anyag a Prime termékcsalád csúcsáról, ezúttal elsősorban a rendkívül alacsony súlyra összpontosítva. Gyakorlatilag a Dark termékcsalád Comfortmat anyagainak felel meg, és így nemcsak alacsony súlyával, hanem nagy hatékonyságával is kitűnik. Ideális ajtókon, tetőkön, sárvédőkön és egyéb olyan területeken történő alkalmazásra, ahol fontos, hogy a hangszigetelés súlya ne növekedjen túlságosan. Ismét háromféle vastagságban kapható: 2, 3 és 4 mm, a méretek 800 x 500 mm minden vastagság esetén.

SGM Dual Prime - és egy finomság a végére. A világ leghatékonyabb anyaga, 4 mm vastagsággal és 0,66 egységnyi akusztikai veszteségtényezővel, ami páratlan a vastagságához képest. Másik kizárólagos előnye, hogy fűtés nélkül is alkalmazható, ami ennél a hatékonyságnál ritkaságszámba megy. A két különböző tömítőanyag összetétele, a könnyű súly, a 2 alumíniumfólia és a bármilyen beépítésben kiemelkedő dizájn szintén lenyűgöző. A 4 mm-es vastagságának köszönhetően különösen a padlók és az aljzatok hangszigetelésére alkalmas.

2. Hangszigetelő anyagok

Bár az SGM portfóliójában számos hangszigetelő anyag található, ebben a cikkben csak a Prime termékcsalád csúcsmodelljére szeretnénk összpontosítani. Ezért összesen öt membránanyagot mutatunk be Önnek a sajátos tulajdonságaikkal együtt. Minden anyag 800 x 500 mm-es kiterjesztett mérettel rendelkezik, ami szintén határozott előnyt jelent a standard méretekhez képest. Az SGM mindenre gondolt, és a membránanyagokhoz speciális szigetelőszalagok állnak rendelkezésre az egyes anyagdarabok közötti hézagok elfedésére, valamint, hogy hang- és vízzárón összelehessen őket kapcsolni. Az eredmény a leghatékonyabb alkalmazott hangszigetelés, még hangsúlyosabb eredménnyel. Ezt a megoldást egyetlen más gyártó sem kínálja!

SGM Barrier Lite Prime - egy 6 mm vastagságú, kifejezetten járműajtókhoz tervezett membránanyag, amely összetételét tekintve hasonló a jól ismert Comfortmat Integra membránanyaghoz. Az akár 28 dB-es hangszigetelő képesség is hasonló, és az anyag a jármű egyéb olyan területeire is használható, ahol a kisebb hangszigetelési súly különösen fontos. A nedvességgel és vízzel, valamint a szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni abszolút ellenállás már alapfelszereltségnek számít ennél az anyagtípusnál.

SGM Barrier Ultra Prime - egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező, de vastagabb membránnal, hatékonyabb összetétellel és ennek eredményeként jelentősen, akár 33 dB-rel magasabb hangszigeteléssel rendelkező membránanyag! Ideális a padlóra, a csomagtartóra, a futóművekre és az autó bármely más területére, 100%-os vízállóságának köszönhetően. A fényűző dizájn is lenyűgözni fog, amely alapfelszereltség a Prime termékcsalád anyagai között.

SGM Barrier Mix Prime - valószínűleg a legérdekesebb anyag a Prime termékcsaládban. Akár 35 dB-es hangszigetelés 6 mm vastagságnál, olyan számok, amelyeknek nincs megfelelőjük a piacon. Az anyag teljes mértékben helyettesíti a második és a harmadik hangszigetelő réteget, és 6 mm vastagságával a leghatékonyabb hangszigetelő anyag a piacon. Ezt a rezonáns hangelnyelés elvén alapuló különleges összetétel teszi lehetővé, amelyet eddig még nem alkalmaztak az autóipari hangszigetelésben.

SGM Barrier Mix Profi Prime - a lehhatékonyabb membrán anyag a piacon a legigényesebbek számára. A 9 mm-es vastagság és a 35 dB feletti hangszigetelés a fő vonzereje ennek az anyagnak, amely ismét kiküszöböli a hangszigetelő anyag és a végső membrán rétegezésének szükségességét. Vastagságának köszönhetően használata már csak a padlón és a hátsó futókon lehetséges.

SGM Roof Prime - kifejezetten a járművek tetejére kifejlesztett anyag. A 10 mm-es vastagság, akár 20 dB-es szigetelés és nehéz membrán nélkül is nagyon érdekes megoldás. Ezt a hatékonyságot az akusztikus filcanyag összetételének köszönhetően érték el, amely különösen a középmagas frekvenciákon magas zajelnyelési együtthatóval rendelkezik. A Roof Prime a tető hőszigetelő funkcióját is ellátja, és a hidrofób szálfeldolgozó vegyület használatának köszönhetően vízálló.

SGM Silton - szeretnénk megemlíteni az SGM anyagainak legújabb tagját is, bár ez nem a Prime termékcsalád csúcsa. A hangszigetelő membrán teljes vastagsága mindössze 4 mm, hangszigetelő képessége 27 dB. Ezek az értékek a Siltont a leghatékonyabb anyaggá teszik a piacon, akár 4 mm vastagságban is. És miért fontos a 4 mm vastag anyag? Egyes területeken, például a csomagtartó alján, a hátsó ülések alatti térben vagy egyes haszongépjárművek padlóján nem lehet 4 mm-nél vastagabb anyagot alkalmazni. A hangszigetelő membrán nélküli anyagok hatékonysága pedig akár a felére is csökkenhet, ami elronthatja az egész létesítmény benyomását. És pontosan ezért van itt Silton.

Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

SGM Stripes UltraSGM Stripes Ultra szigetelőszalagTippGyors előnézet (9 értékelés)szigetelőszalag az anyagok közötti hézagok elfedésére320 FtRaktáronSGM Isol BB-Tone 4Hangszigetelő anyag SGM Isol BB-Tone 4Gyors előnézettöbbrétegű anyag rezgéscsillapító és hangelnyelő réteggel, 1000 x 500 mm, vastagság 6 mm, tömeg 3,5 kg / m²2.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol FI8SGM Isol FI8 hangszigetelő anyagGyors előnézet (2 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 10 mm, súly 3,08 kg / m²4.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol FI4SGM Isol FI4 hangszigetelő anyagGyors előnézet (6 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 6 mm, súly 2,88 kg / m²3.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol I8SGM Isol I8 hangszigetelő anyagGyors előnézet (4 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 10 mm, súly 3,5 kg / m²3.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol I4SGM Isol I4 hangszigetelő anyagGyors előnézet (4 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 6 mm, súly 2,88 kg / m²2.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Izolontape 8SGM Izolontape 8 hangszigetelő anyagGyors előnézet (4 értékelés)hangszigetelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 4 mm, súly 0,6 kg / m²5.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Izolontape 4SGM Izolontape 4 hangszigetelő anyagGyors előnézet (2 értékelés)hangszigetelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 4 mm, súly 0,4 kg / m²2.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol BB-Tone 8Hangszigetelő anyag SGM Isol BB-Tone 8Gyors előnézet (1 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 10 mm, tömeg 3,5 kg / m²4.150 FtRaktáronSGM Isol FS4SGM Isol FS4 hangszigetelő anyagGyors előnézet (4 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 6 mm, súly 2,88 kg / m²3.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Isol FS8SGM Isol FS8 hangszigetelő anyagGyors előnézet (5 értékelés)többrétegű hangszigetelő anyag, 500 x 1000 mm, vastagság 10 mm, súly 3,08 kg / m²4.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Stripes MixSGM Stripes Mix szigetelőszalag-69 %TippAkcióUtolsó darabokGyors előnézet (8 értékelés)szigetelőszalag az anyagok közötti hézagok elfedésére100 Ft320 FtRaktáronSGM Stripes LiteSGM Stripes Lite szigetelőszalag-69 %TippAkcióUtolsó darabokGyors előnézet (13 értékelés)szigetelőszalag az anyagok közötti hézagok elfedésére100 Ft320 FtRaktáronSGM Violon Wave 25SGM Violon Wave 25 zajelnyelő anyagTippGyors előnézet (2 értékelés)zajelnyelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 25 mm, súly 0,3 kg/m²12.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Violon Wave 15SGM Violon Wave 15 zajelnyelő anyagTippGyors előnézet (6 értékelés)zajelnyelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 15 mm, súly 0,3 kg/m²7.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Violon 10SGM Violon 10 zajelnyelő anyagTippGyors előnézet (4 értékelés)zajelnyelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 10 mm, súly 0,3 kg/m²6.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Violon 5SGM Violon 5 zajelnyelő anyagTippGyors előnézet (3 értékelés)zajelnyelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 5 mm, súly 0,3 kg/m²4.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Roller ProfiSGM Roller Profi nyomóhengerTippGyors előnézet (8 értékelés)fémes nyomóhenger fa nyéllel, hosszabbított változat5.480 FtRaktáronSGM RollerSGM Roller nyomóhengerTippGyors előnézet (10 értékelés)fém nyomóhenger, fa nyéllel4.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Antiscrip 1SGM Antiscrip 1 szigetelő anyagTippGyors előnézet (1 értékelés)szigetel őanyag, 1500 x 1000 mm, vastagság 1,5 mm8.320 FtRaktáronSGM Uniton 8SGM Uniton 8 hangszigetelő anyagGyors előnézet (4 értékelés)hangszigetelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 8 mm, súly 0,4 kg/m²6.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Uniton 4SGM Uniton 4 hangszigetelő anyagGyors előnézet (7 értékelés)hangszigetelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 4 mm, súly 0,4 kg/m²4.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM R-ToneSGM R-Tone hangszigetelő anyagGyors előnézet (6 értékelés)hangszigetelő anyag, 1000 x 750 mm, vastagság 6 mm, szigetelés 14 dB, súly 0,4 kg/m²7.480 FtRaktáronSGM Onyx 2 PrimeSGM Onyx 2 Prime rezgéscsillapító anyagTippGyors előnézet (26 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, hrúbka 2 mm, MLF 0,39, súly 3,55 kg / m²3.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Onyx 3 PrimeSGM Onyx 3 Prime rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (7 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 3 mm, MLF 0,47, súly 5,22 kg/m²4.820 FtRaktáronSGM Alpha 1SGM Alpha 1 rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (12 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 1,6 mm, MLF 0,23, súly 2,65 kg/m²2.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Alpha 4SGM Alpha 4 rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (2 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 4 mm, MLF 0,45, súly 6,95 kg/m²4.820 FtRaktáronSGM Alpha 3SGM Alpha 3 rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (7 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 3 mm, MLF 0,40, súly 5,60 kg/m²4.320 FtRaktáronSGM Alpha 2SGM Alpha 2 rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (26 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 2 mm, MLF 0,34, súly 3,65 kg/m²3.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Beta 3SGM Beta 3 rezgéscsillapító anyagTippGyors előnézet (12 értékelés)rezgéscsillpító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 3 mm, MLF 0,37, súly 5,02 kg/m²3.650 FtRaktáronSGM Beta 2SGM Beta 2 rezgéscsillapító anyagTippGyors előnézet (43 értékelés)rezgéscsillpító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 2 mm, MLF 0,26, súly 3,37 kg/m²2.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Base 3SGM Base 3 rezgécsillapító anyagGyors előnézet (5 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 700 x 500 mm, vastagság 3 mm, MLF 0,25, súly 4,89 kg/m²2.820 FtRaktáronSGM Onyx 4 PrimeSGM Onyx 4 Prime rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (7 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 4 mm, MLF 0,55, súly 6,97 kg/m²5.480 FtRaktáronSGM Air 2 PrimeSGM Air 2 Prime rezgéscsillapító anyagTippGyors előnézet (24 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 2 mm, MLF 0,34, súly 2,85 kg/m²4.320 FtRaktáronSGM Air 3 PrimeSGM Air 3 Prime rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (6 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 3 mm, MLF 0,42, súly 3,67 kg/m²5.150 FtRaktáronSGM Roof PrimeSGM Roof Prime hangszigetelő anyagGyors előnézet (6 értékelés)hangszigetelő anyagok, 1000 x 750 mm, vastagság 10 mm, szigetelés 20 dB, súly 0,9 kg/m²8.820 FtRaktáronSGM Barrier PrimeSGM Barrier Prime hangszigetelő anyagGyors előnézet (5 értékelés)membrán anyag, 800 x 500 mm, vastagság 3 mm, szigetelés 34 db, súly 5,22 kg / m²3.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM SiltonSGM Silton hangszigetelő anyagTippGyors előnézet (14 értékelés)hangszigetelő anyag, 800 x 500 mm, vastagság, szigetleés 32 dB, súly 3,17 kg/m²4.650 FtRaktáronSGM Barrier Lite PrimeSGM Barrier Lite Prime hangszigetelő anyagTippGyors előnézet (41 értékelés)hangszigetelő anyag, 800 x 500 mm, vastagság 6 mm, szigetelés 28 dB, súly 3,27 kg/m²4.320 FtRaktáronSGM Barrier Ultra PrimeSGM Barrier Ultra Prime hangszigetelő anyagTippGyors előnézet (28 értékelés)hangszigetelő anyag, 800 x 500 mm, vastagság 6 mm, szigetelés 33 dB, súly 4,47 kg/m²4.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Barrier Mix Profi PrimeSGM Barrier Mix Profi Prime hangszigetelő anyagGyors előnézet (11 értékelés)hangszigetelő anyag, 800 x 500 mm, vastagság 9 mm, szigetelés 37 dB, súly 5,27 kg/m²7.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Barrier Mix PrimeSGM Barrier Mix Prime hagnszigetelő anyagTippGyors előnézet (29 értékelés)hangszigetelő anyag, 800 x 500 mm, vastagság 6 mm, szigetelés 35 dB, súly 4,37 kg/m²5.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSGM Dual PrimeSGM Dual Prime rezgéscsillapító anyagTippGyors előnézet (25 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 4 mm, MLF 0,66, súly 5,85 kg/m²6.650 FtRaktáronSGM Air 4 PrimeSGM Air 4 Prime rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (4 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 800 x 500 mm, vastagság 4 mm, MLF 0,48, súly 5,22 kg/m²5.820 FtRaktáronSGM BASE 2SGM BASE 2 rezgéscsillapító anyagGyors előnézet (30 értékelés)rezgéscsillapító anyag, 700 x 500 mm, vastagság 2 mm, MLF 0,21, súly 3,74 kg/m²2.150 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Comfortmat Premium Dark minirecenzióban
Közelebbről megnéztük a prémium Dark termékcsalád népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagát, amely rendkívül hatékony és rendkívül könnyű. Bővebben cikkünkben.
Teljes cikk
Néhány újdonság az olasz Audisontól
Kiegészítettük a webáruházunkat néhány új Audison termékkel. A nyersanyagárak emelkedése miatt enyhe áremelkedés is történt.
Teljes cikk
A Hertz is számos új termékkel jelentkezik
A hétvégén befejeztük a Hertz márka frissítését számos új funkcióval. A nyersanyagárak emelkedése miatt volt egy kis áremelkedés, de semmi drámai.
Teljes cikk
Az ADBL új termékei
Az ADBL rövid idő alatt a szlovák és cseh piacon az egyik legkelendőbb autókozmetikai márkává nőtte ki magát. Éppen most indítunk új ADBL termékeket, ismeri a Holawesome-ot?
Teljes cikk
Végre számos újdonság a Dodo Juice-tól
Új logó, számos új termék, új címkék, valamint olyan termékek is, amelyek kiárusításra kerültek és kedvezőbb áron kaphatóak. Mega újítás a Dodo Juice márkánál!
Teljes cikk
A jármű hangszigetelése - a kategória aktualizálása
Teljesen újraterveztük az autó hangszigeteléséhez tartozó anyag kategóriát, új alkategórákkal, szűrőkkel, paraméterekkel és új termékekkel egészítettük ki. További információk a híreinkben.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez