Fiókom

Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára

A Meguiar's volt az első autóápolási márka, amellyel 2000 és 2008 között mi magunk is elkezdtünk dolgozni, és valószínűleg sokan Önök közül is így kezdték el használni. Végül is ez volt az első márka, amellyel 12 évvel ezelőtt elkezdtünk kereskedni a webáruházunkban. Ezért egy kis nosztalgiával és csodálattal frissítjük ezt a márkát, amely még mindig a népszerűség első helyén áll. 2022-re a Meguiars ismét számos új termékkel készült, amelyeket megjelenítettünk a webáruházban, és egyúttal raktárkészletre is rendeltünk. Az év folyamán további új termékek is megjelennek majd a piacon, és amint elérhetővé válnak, azonnal felvesszük őket a kínálatunkba. Érdekünk, hogy mindig naprakész termékeket kínáljunk, beleértve a legfrissebb híreket is, mert minket, de különösen Önt érdekli minden bizonnyal a legjobban az összes újdonság.

A Meguiar's márka újdonságai

 • Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml) viasz sprayben - az Ultimate Quik Wax a leggyorsabb módja annak, hogy fényt és védelmet adjon a lakknak a fejlett polimertechnológia segítségével. Gyorsan és egyszerűen mély, gazdag, nedves megjelenést hozhat létre. A továbbfejlesztett szórófej is megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkát, és lehetővé teszi a termék egyenletesebb, egyenletesebb felvitelét.
 • Meguiar's Ultimate Paste Wax (226 g) szilárd viasz - az Ultimate Wax szilárd formában a polimer viaszok továbbfejlesztése. A hidrofób (víztaszító képesség) hosszantartó védelem, a magas fény és a festék mélysége pont az, amit kaphat, ha ezt a viaszt használja. A felvitele és törlése nagyon könnyű, akár közvetlen napsütésben is.
 • Meguiar's Triple Duty Detail Brush kefe - az autó nem minden területe könnyen hozzáférhető, ezért amikor meg kell szabadulnia a portól és a szennyeződésektől, semmi sem szolgál jobban, mint egy kiváló minőségű és fantáziadús kefe. És pontosan ez a Meguiar's Triple Duty Detail Brush ecsete. Két hosszúság, két keménység, három sörte elrendezés és több ezer felhasználási lehetőség!
 • Meguiar's Hair & Fibre Removal Brush detailing kefe - haj- és szőrtelenítő kefe, amely a mágneses töltésnek köszönhetően felszedi a szennyeződéseket, amely akkor keletkezik, amikor a gumi sörtéi érintkeznek a kárpitokkal vagy a szőnyeggel. Ez a töltés a negatív töltésű részecskéket (ebben az esetben a szőrszálakat és a hajszálakat) a keféhez vonzza, és ott maradnak, amíg Ön el nem távolítja őket. Így nem kell órákig fáradságosan eltávolítania ezt a szennyeződést az autójában. De a kefét otthonában is használhatja, például a bútorok vagy szőnyegek szőrtelenítésére.
 • Meguiar's Supreme Drying Towel XL szárító törölköző - a rendkívül magas, 1050 g/m2 -es súlya biztosítja a rendkívüli vízfelvételt, míg a finom és hosszú szálak kényeztetik az autó fényezésének felületét. A kiváló minőségű és kíméletes szárítás segít megőrizni a tökéletes megjelenést hosszú ideig. A felhasznált anyag kíméletes volta, valamint a törülköző széleinek finom szegélyezése biztosítja, hogy a szárítás során ne karcolja meg autója fényezését. A Meguiar's Supreme Drying Towel XL teljesen kíméletes az autón található összes felülettel, a fényezéstől a kényes krómozott alkatrészekig.
 • Meguiar's Supreme Finishing Towel szárító törölköző - hasonló törölköző, kisebb méretben: 30 x 50 cm.
 • Meguiar's Supreme Angled Wheel Brush kerék kefe - extra sűrű és nagyon finom mikroszálas kefe a kerekekre, amely minden kereket kényeztetni fog. Az út mocskának, a fékpornak és minden más szennyeződésnek nem tud ellenállni ennek a kefének a hosszú, finom, végigdörzsölt szálai, nem kell aggódnia. A szálak finomsága egyáltalán nem rontja a hatékonyságukat és a hatásfokukat.
 • Meguiar's Hybrid Wash Mitt mosókesztyű - kétoldalas mikroszálas mosókesztyű a Hybrid Ceramic SiO2 Boost autósmaponnal való használathoz.
 • Meguiar's Perfect Clarity Glass Towel mikroszálas kendő - ezzel a fantasztikus, luxus mikroszálas kendövel hihetetlen eredményeket érhet el. A szerkezetének köszönhetően csökkenti az autó ablakainak fényezéséhez szükséges erőfeszítéseket. A törlőkendőnek varrott szélei vannak, hogy ne karcolja meg az üveg felületét.
 • Meguiar's Duo Twist Drying Towela nagyon magas, 1200 g/m2 -es grammarány biztosítja a rendkívüli vízfelvételt, míg a finom és hosszú szálak kényeztetik az autó fényezését. A szárításnak köszönhetően megszabadul a vízfoltoktól, valamint a vízkőlerakódásoktól és a vízben található egyéb ásványi anyagoktól. A Meguiar's Duo Twist szárító törölköző teljesen kíméletes az autó minden felületéhez, a fényezéstől a kényes krómozott alkatrészekig.
 • Meguiar's Hybrid Paint Coating - ez a védelem professzionális szintű festékvédelmet biztosít akár több mint 1 évig, amely felülmúlja az összes hagyományos viasz és tömítőanyag teljesítményét. Véd az UV sugárzással, savasesővel és oxidációval szemben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml)Meguiar's Ultimate Quik Wax viasz sprayben (473 ml)-20 %Gyors előnézet (6 értékelés)továbbfejlesztett polimer gyors viasz, 473 ml 6.090 Ft7.610 Ft RaktáronMeguiar's Ultimate Paste Wax (226 g)Meguiar's Ultimate Paste Wax szilárd viasz (226 g)-20 %Gyors előnézetkiváló, szintetikus polimer alapú szilárd viasz, 226 g18.700 Ft23.370 Ft RaktáronMeguiar's Triple Duty Detail BrushMeguiar's Triple Duty Detail Brush kefe-20 %Gyors előnézetdetailing kefe 3 különböző sörte elrendezés4.730 Ft5.920 Ft RaktáronMeguiar's Hair & Fibre Removal BrushMeguiar's Hair & Fibre Removal Brush detailing kefe-20 %Gyors előnézetdetailing kefe a haj- és szőrszálak eltávolítására5.680 Ft7.100 Ft RaktáronMeguiar's Supreme Drying Towel XLMeguiar's Supreme Drying Towel XL szárító törölköző-20 %Gyors előnézetextra sürű és nedvszívó mikroszálas törölköző, 85 x 55 cm, 1 050 g/m28.800 Ft11.000 Ft RaktáronMeguiar's Supreme Finishing TowelMeguiar's Supreme Finishing Towel szárító törölköző-20 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)extra sűrű és nedvszívó mikroszálas szárító törölköző, 30 x 50 cm, 1 050 g/m24.600 Ft5.750 Ft RaktáronMeguiar's Supreme Angled Wheel BrushMeguiar's Supreme Angled Wheel Brush kerék kefe-20 %FrissítveGyors előnézetluxus mikroszálas kerék kefe, hajlított10.700 Ft13.370 Ft RaktáronMeguiar's Hybrid Wash MittMeguiar's Hybrid Wash Mitt mosókesztyű-20 %Gyors előnézethibrid mikroszálas mosókesztyű7.170 Ft8.970 Ft RaktáronMeguiar's Perfect Clarity Glass TowelMeguiar's Perfect Clarity Glass Towel mikroszálas kendő-20 %Gyors előnézetmikroszálas kendő az üvegre és ablakokra, 40 x 40 cm4.050 Ft5.070 Ft RaktáronMeguiar's Duo Twist Drying TowelMeguiar's Duo Twist Drying Towel szárító törölköző-20 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)extra sűrű és nedvszívó mikroszálas szárító törölköző, 90 x 50 cm, 1 200 g/m2 14.780 Ft18.480 Ft RaktáronMeguiar's Hybrid Paint Coating Ingyenes kiszállításMeguiar's Hybrid Paint Coating festék védelem-20 %Gyors előnézetextra ellenálló festék védelem (coating) polisziloxán alapon38.360 Ft47.950 Ft Raktáron

Hasonló cikkek

Gyeon újdonságok a 2022-es év szezonjára
A kóreai Gyeon márka végre új generácós EVO kerámia bevonatokat és további termékeket dobott a piacra. Az árak többnyire megmaradta, vagy egy kicsit növekedtek.
Teljes cikk
Új termékek a CarPro márkától 2022/2023
Most, a tavaszi szezon kezdetén számos új CarPro termékkel bővítjük virtuális polcainkat. Biztosan tetszeni fognak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez