Fiókom

Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára

A Meguiar's volt az első autóápolási márka, amellyel 2000 és 2008 között mi magunk is elkezdtünk dolgozni, és valószínűleg sokan Önök közül is így kezdték el használni. Végül is ez volt az első márka, amellyel 12 évvel ezelőtt elkezdtünk kereskedni a webáruházunkban. Ezért egy kis nosztalgiával és csodálattal frissítjük ezt a márkát, amely még mindig a népszerűség első helyén áll. 2022-re a Meguiars ismét számos új termékkel készült, amelyeket megjelenítettünk a webáruházban, és egyúttal raktárkészletre is rendeltünk. Az év folyamán további új termékek is megjelennek majd a piacon, és amint elérhetővé válnak, azonnal felvesszük őket a kínálatunkba. Érdekünk, hogy mindig naprakész termékeket kínáljunk, beleértve a legfrissebb híreket is, mert minket, de különösen Önt érdekli minden bizonnyal a legjobban az összes újdonság.

A Meguiar's márka újdonságai

  • Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml) viasz sprayben - az Ultimate Quik Wax a leggyorsabb módja annak, hogy fényt és védelmet adjon a lakknak a fejlett polimertechnológia segítségével. Gyorsan és egyszerűen mély, gazdag, nedves megjelenést hozhat létre. A továbbfejlesztett szórófej is megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkát, és lehetővé teszi a termék egyenletesebb, egyenletesebb felvitelét.
  • Meguiar's Ultimate Paste Wax (226 g) szilárd viasz - az Ultimate Wax szilárd formában a polimer viaszok továbbfejlesztése. A hidrofób (víztaszító képesség) hosszantartó védelem, a magas fény és a festék mélysége pont az, amit kaphat, ha ezt a viaszt használja. A felvitele és törlése nagyon könnyű, akár közvetlen napsütésben is.
  • Meguiar's Triple Duty Detail Brush kefe - az autó nem minden területe könnyen hozzáférhető, ezért amikor meg kell szabadulnia a portól és a szennyeződésektől, semmi sem szolgál jobban, mint egy kiváló minőségű és fantáziadús kefe. És pontosan ez a Meguiar's Triple Duty Detail Brush ecsete. Két hosszúság, két keménység, három sörte elrendezés és több ezer felhasználási lehetőség!
  • Meguiar's Hair & Fibre Removal Brush detailing kefe - haj- és szőrtelenítő kefe, amely a mágneses töltésnek köszönhetően felszedi a szennyeződéseket, amely akkor keletkezik, amikor a gumi sörtéi érintkeznek a kárpitokkal vagy a szőnyeggel. Ez a töltés a negatív töltésű részecskéket (ebben az esetben a szőrszálakat és a hajszálakat) a keféhez vonzza, és ott maradnak, amíg Ön el nem távolítja őket. Így nem kell órákig fáradságosan eltávolítania ezt a szennyeződést az autójában. De a kefét otthonában is használhatja, például a bútorok vagy szőnyegek szőrtelenítésére.
  • Meguiar's Supreme Drying Towel XL szárító törölköző - a rendkívül magas, 1050 g/m2 -es súlya biztosítja a rendkívüli vízfelvételt, míg a finom és hosszú szálak kényeztetik az autó fényezésének felületét. A kiváló minőségű és kíméletes szárítás segít megőrizni a tökéletes megjelenést hosszú ideig. A felhasznált anyag kíméletes volta, valamint a törülköző széleinek finom szegélyezése biztosítja, hogy a szárítás során ne karcolja meg autója fényezését. A Meguiar's Supreme Drying Towel XL teljesen kíméletes az autón található összes felülettel, a fényezéstől a kényes krómozott alkatrészekig.
  • Meguiar's Supreme Finishing Towel szárító törölköző - hasonló törölköző, kisebb méretben: 30 x 50 cm.
  • Meguiar's Supreme Angled Wheel Brush kerék kefe - extra sűrű és nagyon finom mikroszálas kefe a kerekekre, amely minden kereket kényeztetni fog. Az út mocskának, a fékpornak és minden más szennyeződésnek nem tud ellenállni ennek a kefének a hosszú, finom, végigdörzsölt szálai, nem kell aggódnia. A szálak finomsága egyáltalán nem rontja a hatékonyságukat és a hatásfokukat.
  • Meguiar's Hybrid Wash Mitt mosókesztyű - kétoldalas mikroszálas mosókesztyű a Hybrid Ceramic SiO2 Boost autósmaponnal való használathoz.
  • Meguiar's Perfect Clarity Glass Towel mikroszálas kendő - ezzel a fantasztikus, luxus mikroszálas kendövel hihetetlen eredményeket érhet el. A szerkezetének köszönhetően csökkenti az autó ablakainak fényezéséhez szükséges erőfeszítéseket. A törlőkendőnek varrott szélei vannak, hogy ne karcolja meg az üveg felületét.
  • Meguiar's Duo Twist Drying Towela nagyon magas, 1200 g/m2 -es grammarány biztosítja a rendkívüli vízfelvételt, míg a finom és hosszú szálak kényeztetik az autó fényezését. A szárításnak köszönhetően megszabadul a vízfoltoktól, valamint a vízkőlerakódásoktól és a vízben található egyéb ásványi anyagoktól. A Meguiar's Duo Twist szárító törölköző teljesen kíméletes az autó minden felületéhez, a fényezéstől a kényes krómozott alkatrészekig.
  • Meguiar's Hybrid Paint Coating - ez a védelem professzionális szintű festékvédelmet biztosít akár több mint 1 évig, amely felülmúlja az összes hagyományos viasz és tömítőanyag teljesítményét. Véd az UV sugárzással, savasesővel és oxidációval szemben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml)Meguiar's Ultimate Quik Wax viasz sprayben (473 ml)-10 %Gyors előnézet (11 értékelés)továbbfejlesztett polimer gyors viasz, 473 ml 4.930 Ft5.480 FtRaktáronMeguiar's Ultimate Paste Wax (226 g)Meguiar's Ultimate Paste Wax szilárd viasz (226 g)-10 %Gyors előnézetkiváló, szintetikus polimer alapú szilárd viasz, 226 g20.540 Ft22.820 FtRaktáronMeguiar's Triple Duty Detail BrushMeguiar's Triple Duty Detail Brush kefe-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)detailing kefe 3 különböző sörte elrendezés5.990 Ft6.650 FtRaktáronMeguiar's Hair & Fibre Removal BrushMeguiar's Hair & Fibre Removal Brush detailing kefe-10 %Gyors előnézetdetailing kefe a haj- és szőrszálak eltávolítására6.730 Ft7.480 FtRaktáronMeguiar's Supreme Drying Towel XLMeguiar's Supreme Drying Towel XL szárító törölköző-10 %Gyors előnézetextra sürű és nedvszívó mikroszálas törölköző, 85 x 55 cm, 1 050 g/m29.740 Ft10.820 FtRaktáronMeguiar's Supreme Finishing TowelMeguiar's Supreme Finishing Towel szárító törölköző-10 %Gyors előnézet (4 értékelés)extra sűrű és nedvszívó mikroszálas szárító törölköző, 30 x 50 cm, 1 050 g/m25.090 Ft5.650 FtRaktáronMeguiar's Supreme Angled Wheel BrushMeguiar's Supreme Angled Wheel Brush kerék kefe-10 %Gyors előnézetluxus mikroszálas kerék kefe, hajlított11.840 Ft13.150 FtRaktáronMeguiar's Hybrid Wash MittMeguiar's Hybrid Wash Mitt mosókesztyű-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)hibrid mikroszálas mosókesztyű6.280 Ft6.980 FtRaktáronMeguiar's Perfect Clarity Glass TowelMeguiar's Perfect Clarity Glass Towel mikroszálas kendő-10 %Gyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas kendő az üvegre és ablakokra, 40 x 40 cm3.740 Ft4.150 FtRaktáronMeguiar's Duo Twist Drying TowelMeguiar's Duo Twist Drying Towel szárító törölköző-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)extra sűrű és nedvszívó mikroszálas szárító törölköző, 90 x 50 cm, 1 200 g/m2 16.350 Ft18.170 FtRaktáronMeguiar's Hybrid Paint CoatingMeguiar's Hybrid Paint Coating festék védelem-10 %Gyors előnézetextra ellenálló festék védelem (coating) polisziloxán alapon29.840 Ft33.150 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Gyeon újdonságok a 2022-es év szezonjára
A kóreai Gyeon márka végre új generácós EVO kerámia bevonatokat és további termékeket dobott a piacra. Az árak többnyire megmaradta, vagy egy kicsit növekedtek.
Teljes cikk
Új termékek a CarPro márkától 2022/2023
Most, a tavaszi szezon kezdetén számos új CarPro termékkel bővítjük virtuális polcainkat. Biztosan tetszeni fognak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez