Fiókom

Új Auto Finesse termékek a kínálatunkban

A 2020-as tavaszi szezon elején felvettük kínálatunkba az Auto Finesse angol autókozmetikumokat, és közel egy év elteltével itt volt az ideje a tételek újabb frissítésének. Azóta 49 új termék került fel az árlistára, amelyeket mostantól megvásárolhat tőlünk. A következő héten kapjuk meg az új termékeket, egy cseh beszállítótól rendeltük meg őket, és várjuk a szállításukat.

Auto Finesse márkáról

Az Auto Finesse 1999-ben alakult, amikor egy kis csapat autószerelő úgy döntött, hogy saját céget alapít. JB's Valeting Service néven elsősorban a magasabb kategóriájú autókról gondoskodtak, és teljes körű tisztítási szolgáltatást nyújtottak. 2005-ben az eredeti cégnevet a piacképesebb Auto Finesse névre változtatták. A hangsúly is megváltozott, és a részletező szolgáltatások portfóliója is bővült, lehetővé téve a vállalat számára, hogy alkalmazkodjon a piaci igényekhez. Minőségi termékek nélkül azonban nem megy, ezért 2011-ben az Auto Finesse bevezette első autóápolási termékcsaládját, amely 7 alapvető részletező terméket tartalmazott, amelyek száma később megduplázódott. Az Auto Finesse márka iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően 2013-ban bővítették jelenlétüket, és az Egyesült Királyságon kívül termékeik gyakorlatilag az egész világon megvásárolhatók lettek, beleértve Thaiföldet, Mexikót és Ausztráliát is. 2019-ben a márka egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Detailing Lovers Akadémia létrehozásával. Ma az Auto Finesse vitathatatlanul a világ legnépszerűbb márkája, nemcsak a minőségi termékek tökéletes keveréke miatt, hanem kifinomult marketingje, nagyszerű formatervezése és értékesítési támogatása miatt is.

Az Auto Finesse főbb újdonságainak listája

  • Auto Finesse Aqua Deluxe XL szárító törölköző - ultra mélyszálas luxus szárító törölköző, 1200 g/m2 súllyal. Ennek a törölközőknek a segítségével könnyedén megszárítja a járművét. Az extra magas súlyának köszönhetően abnormális mennyiségű vizet képes magába szívni (5,5 l) és egyidejűleg kíméletes az autó festékéhez. A kialakítása megkönnyíti a szárítást és a polírozást.
  • Auto Finesse Avalanche Bubblegum (1 L) és Auto Finesse Avalanche Bubblegum (5 L) aktív hab - ez a termék sűrű habot képez, a hab megmarad a szenyezett autó festékén, így segít a feloldani a szennyeződéseket. Magas hatékonyság, minimális fogyasztás mellett.
  • Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 L) és Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml) autósampon SiO₂ tartalommal - magasan koncentrált, pH semleges autósampon SiO₂ tartalommal, amely ideális a kerámiavédelemmel ellátott autók ápolásához. A Caramics Enhancing Shampoo egy sűrű autósampon SiO₂ tartalommal, amely bármilyen kerámia védelmet tökéletes állapotban tart. A Caramics sampont az út szennyeződéseinek mélytisztítására és a fényesség fokozására fejlesztették ki. A szilícium-dioxid-tartalomnak köszönhetően helyreállítja a már alkalmazott védelem vízelvezető és öntisztító képességét is.
  • Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 L) a Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml) ablak tisztító SiO₂ tartalommal - Rendkívül nagy hatékonyságú ablaktisztító SiO₂ tartalommal a már alkalmazott kerámiavédelem élettartamának 100%-os fenntartásához vagy a védelem létrehozásához. A Caramics Glass Cleaner SiO₂-val dúsított desztillált oldószerek finoman kiegyensúlyozott keveréke, amely kivételes hatékonyságot mutat az ablaktisztításban, és bár elsősorban a már felhordott kerámiavédelem hatékonyságának fenntartására szolgál, önmagában 2-3 hónapig biztosít vízvédelmet és vízelvezetést.
  • Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 L) és Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml) detailer SiO₂ tartalommal - a kerámia alapú termékkategória legújabb tagja. SiO₂ tartalmának köszönhetően növeli a fényt, és jelentősen javítja valamennyi kerámiabevonat hidrofób és öntisztító tulajdonságait, ezáltal jelentősen meghosszabbítja élettartamukat. A felvitel után egy SiO₂-réteget ad hozzá, és így önmagában akár több hónapig is zseniális védelmet nyújt. SiO₂-tartalmának köszönhetően önmagában legalább 2-3 hónapig biztosítja a festék védelmét.
  • Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml) rovar és szennyeződés eltávolító - gyengéd és pH-semleges tisztítószer, amely lehetővé teszi a szennyeződések és rovarok eltávolítását, súrolás és ezáltal a viasz vagy a nanoréteg megbolygatása nélkül. Biztonságosan használható festékre, üvegre, műanyagra és egyéb anyagokra. Az Auto Finesse Citrus Power ideális az autóápoláshoz, amikor a hagyományos autósampon egyszerűen nem elég hatékony.
  • Auto Finesse Clay Bar Kit agyagos kenőanyag - 200 g lágy agyag és 500 ml kenőanyag készlet a festék tökéletes dekontaminálásához. A legjobb minőségű, finom, puha agyagból készült készlet, közepesen kemény funkcióval. Minden típusú festékhez alkalmas, hígítási lehetőséggel rendelkező extra kenőanyaggal együtt.
  • Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 L) sealant műanyagokhoz - műanyagok és vinil alkatrészek rendkívül hatékony impregnálása száraz kivitelben. A Dressle egy nagyszerű termék a járművének pilótafülkéje megjelenésének javítására. Nem hagy ragacsos vagy zsíros felületet, hanem szép és természetesen matt megjelenést biztosít.
  • Auto Finesse FeatherTip Brushes ecset készlet - egy négy darabból álló készlet a legfinomabb és legprofesszionálisabb részletező kefékből, a biztonságos tárolás érdekében egy luxus kartondobozba csomagolva.
  • Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 L) detailer/részletező- többcélú és fényesítő részletező, amelyet az autómosás után használhat. Eltávolítja az enyhe szennyeződéseket, víznyomokat és ujjlenyomatokat a festékről, üvegről és krómról. Alapja a karnaubaviasszal dúsított vizes bázis. Könnyen használható, és segít, hogy az autó hosszabb ideig szép maradjon a gyantázás között.
  • Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 L) viasz - a tökéletes spray viasz. Ideális azok számára, akiknek kevés idejük van, vagy nehezen hozzáférhető helyeket szeretnének kezelni. Alkalmas minden típusú festékhez, beleértve a matt festéket is.
  • Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1 L) és Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (500 ml) sampon - részletező autósampon limitált változatban, a zöld alma magával ragadó illatával. pH-semleges felületaktív anyagokat és nagy koncentrációjú kenőanyagokat tartalmaz. A jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítményt érhet el öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon habja nem semlegesíti a viaszokat és asealantokat, maximalizálva azok teljesítményét és tartósságát. A hab egy koncentrátum, amelyet hígított formában alkalmaznak.
  • Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (500 ml) és Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (1 L) sampon - részletező autósampon limitált változatban, narancs illattal. pH-semleges felületaktív anyagokat és nagy koncentrációjú kenőanyagokat tartalmaz. A jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítményt érhet el öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon habja nem zavarja a viaszokat és a sealantokat, maximalizálva azok teljesítményét és tartósságát. A hab egy koncentrátum, amelyet hígított formában alkalmaznak.
  • Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (500 ml) a Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (1 L) sampon - részletező autósampon limitált változatban, citrom illatú. pH-semleges felületaktív anyagokat és nagy koncentrációjú kenőanyagokat tartalmaz. A jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítményt érhet el öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon habja nem zavarja a viaszokat és a sealantokat, maximalizálva azok teljesítményét és tartósságát. A hab egy koncentrátum, amelyet hígított formában alkalmaznak.
  • Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 L) és Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml) a beltér fertőtlenítésére - nagyon hatékony fertőtlenítőszer, az autó belsejében történő biztonságos használatra alkalmas. Bármilyen felületen használható. Ezért nem olyan fertőtlenítőszer, amely csak agresszív alkoholos összetevőket tartalmaz, amelyek számos érzékeny felületet károsíthatnának. A Wipe Out biztonságos minden műanyag vagy textilfelületre, még a bőrfelületekre is. Antisztatikus adalékot is tartalmaz a túlzott porfelhalmozódás megakadályozása érdekében.
  • Auto Finesse Work Cloth Trio kendők - kiválóan alkalmas ablakok és belső terek tisztítására. Csavart kialakításuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak kerámia védő bevonatok letörlésére, ahol a törlőkendőnek nem kell kiengednie a szálakat. A három színkombinációval könnyen láthatóvá válik, hogy mikor dolgozik, és megakadályozza az egyes termékek összekeveredését.
  • ... és továbbiak.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray (1 l)Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray beltéri részletező (1 l)-5 %Gyors előnézet (4 értékelés)beltéri részletező, antisztatikus, 1 l8.530 Ft8.980 FtRaktáronAuto Finesse Work Cloth TrioAuto Finesse Work Cloth Trio kendők-5 %Gyors előnézet (4 értékelés)finom mikroszálas kendők, 300 gsm, 40 x 40 cm, 3 darab5.210 Ft5.480 FtRaktáronAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml)Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml) beltéri fertőtlenítő-5 %Gyors előnézeta jármű belső részének fertőtlenítése, 500 ml5.050 Ft5.320 FtRaktáronAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l)Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l) beltéri fertőtlenítő-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)a jármű belső részének fertőtlenítése, 1 l8.220 Ft8.650 FtRaktáronAuto Finesse Tripple All In One Polish (1 l)Auto Finesse Tripple All In One Polish (1 l) polírozó-5 %Gyors előnézet (2 értékelés)polírozó máz és viasz keverékkel, 1 l10.750 Ft11.320 FtRaktáronAuto Finesse Total Interior Cleaner (1 l)Auto Finesse Total Interior Cleaner (1 l) beltéri tisztítószer-5 %Gyors előnézet (2 értékelés)univerzális tisztítószer az autó belső részeire, 1 l8.530 Ft8.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőAuto Finesse Clay Bar KitAuto Finesse Clay Bar Kit kenőanyag az agyaghoz-5 %Gyors előnézet (7 értékelés)puha agyag (clay) közepesen kemény funkcióval, 200 g, kenőanyag 500 ml 12.490 Ft13.150 FtRaktáronAuto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml)Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml) rovar és szennyeződés eltávolító-5 %Gyors előnézet (9 értékelés)pH neutrális rovar és szennyeződés eltávolító, 500 ml4.730 Ft4.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml)Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml) kerámia detailer-5 %Gyors előnézet (9 értékelés)detailer SiO₂ tartalommal, élettartam 2-3 hónap, 500 ml7.900 Ft8.320 FtRaktáronAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l)Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l) kerámia detailer-5 %Gyors előnézet (5 értékelés)detailer SiO₂ tartalommal, élettartam 2-3 hónap, 1 l12.330 Ft12.980 FtRaktáronAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml)Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml) kerámia ablaktisztító-5 %Gyors előnézet (12 értékelés)ablaktisztító szilicium tartalommal, élettartam 2-3 hónap, 500 ml7.900 Ft8.320 FtRaktáronAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l)Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l) kerámia ablaktisztító-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)ablaktisztító szilícium tartalommal, élettartam 2-3 hónap, 1 l12.330 Ft12.980 FtRaktáronAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml)Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml) autósampon SiO₂ tartalommal-5 %Gyors előnézet (2 értékelés)autósampon SiO₂ tartalommal, nagy koncetrációjú, pH neutrális, 500 ml9.170 Ft9.650 FtRaktáronAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l)Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l) autósampon-5 %Gyors előnézet (5 értékelés)autósampon SiO₂ tartalommal, nagy koncetrációjú, pH neutrális, 1 l13.920 Ft14.650 FtRaktáronAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l)Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l) aktív hab-5 %Gyors előnézetpH semleges aktív hab, 5 l22.150 Ft23.320 FtRaktáronAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l)Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l) aktív hab-5 %Gyors előnézet (6 értékelés)pH semleges aktív hab, 1 l7.740 Ft8.150 FtRaktáronAuto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l)Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l) sealant műanyagokra-5 %Gyors előnézet (6 értékelés)műanyagok impregnálása, antistatikus, jelentős elsötétülés, 1 l, élettartam 6 hónap10.910 Ft11.480 FtRaktáronAuto Finesse FeatherTip BrushesAuto Finesse FeatherTip Brushes ecset készlet-5 %Gyors előnézetprofesszionális detailing ecset készlet, 4 darab14.230 Ft14.980 FtRaktáronAuto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l)Auto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l) kerámia aktív hab-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)kerámia aktív hab, élettartam 4 hét, 5 l32.600 Ft34.320 FtRaktáronAuto Finesse Glisten Spray Wax (1 l)Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 l) viasz-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)gyors viasz sprayben, 1 l10.750 Ft11.320 FtRaktáronAuto Finesse Finale Quick Detailer (1 l)Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 l) részletező-5 %Gyors előnézet (11 értékelés)detailer eredeti T1 brazil viasszal, 1 l10.750 Ft11.320 FtRaktáronAuto Finesse Aqua Deluxe XLAuto Finesse Aqua Deluxe XL szárító törölköző-5 %Gyors előnézet (4 értékelés)szárító törölköző, 1200 GSM, 57 x 94 cm15.500 Ft16.320 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Mikroszálas kendők típusa és használata
A mikroszálas kendők elengedhetetlen segédeszököz az autó ápolásánál és a minőségük és helyes használatuk befolyásolhatják a végeredményt. Töbett megtudhat a kendőkről a cikkünkben.
Teljes cikk
Tershine újdonságok 2021-re
Tobias Ericson és csapata izgalmas újításokat hoz 2021-re, például az első kerámia Magnify Coating védelmet. Szerencsénkre sikerült nekünk alacsonyabb árakat kialkudni.
Teljes cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra
A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez