Fiókom

Új Gyeon termékek a 2024-es évre

A dél-koreai Gyeon márka az egyik legnépszerűbb autókozmetikai márka nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon. Folyamatosan új termékekkel jelenik meg a piacon, folyamatosan fejlődik mind a termékek terén, amelyek folyamatosan megújulnak, mind a marketing területén, amelyet az egyik legjobbnak értékelünk. Szinte mindenki ismeri a sajátos szögletes palackjait. Az idei szezonra több új termék is megjelent, és úgy gondoljuk, hogy még az év vége előtt több új termék is megjelenik. Április folyamán felraktározzuk az árut, már csak a beszállítónkra várunk, aki bármelyik nap elszállítja hozzánk Brünnbe az árut.

Gyeon - újdonságok bemutatása

  • Gyeon Q2M Smoothie EVO mosókesztyű - az EVO a Gyeon legendás szintetikus mosókesztyűjének továbbfejlesztett változata. Mostantól három különböző szál típus közül választhat, a gsm 1250. A szegély nélküli kivitel, a praktikus perem és a belső funkcionális varrás ergonomikus eszközzé teszi, amely bármilyen jármű mosására alkalmas.
  • Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm) és Gyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm) szárítő törlőkendő - továbbfejlesztett szárító törülköző, amely minden eddiginél több vizet szív fel! Twist-loop szintetikus szálak a felület lenyűgöző, csíkok nélküli szárításához. A Gyeon Q²M SilkDryer EVO a világ egyik leginnovatívabb szárítótörölközőjének frissített és továbbfejlesztett változata. A 2015-ben bemutatott változathoz képest az EVO változat gsm-je 530-ra nőtt. A teljes nedvszívó képesség akár 50%-kal is magasabb, mint korábban. Ezen kívül észreveheti a minimálisra csökkentett éleket, hogy a törölköző még funkcionálisabb és biztonságosabb legyen az összetett formájú panelek és még a legpuhább lakkok esetében is.
  • Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm) szárítő törlőkendő - továbbfejlesztett és vízfelszívó szárító törülköző. A Q²M SilkDryer EVO Classic a világ egyik leginnovatívabb szárítótörölközőjének frissített és továbbfejlesztett változata. A 2015-ben bemutatott változathoz képest az EVO változat gsm-je 530-ra nőtt. A teljes nedvszívó képesség akár 50%-kal is magasabb, mint korábban.
  • Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm) mikroszálas kendő - az ultrafinom Gyeon Q²M SoftWipe EVO mikroszálas kendőt részletező és spray-s tömítőanyagok felvitelére tervezték.
  • Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm) mikroszálas kendő - velúr, extra puha mikroszálas kendő 40 x 40 cm-es méretben.
  • Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm) mikroszálas kendő - egy csomag velúr, extra puha mikroszálas kendő 10 x 10 cm-es méretben.
  • Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm) mikroszálas kendő - egy csomag velúr, extra puha mikroszálas kendő 20 x 20 cm-es méretben.
  • Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm) mikroszálas kendők - egy csomag velúr, extra puha mikroszálas kendő 40 x 40 cm-es méretben.
  • Gyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm) mikroszálas kendők ablakra - alacsony bolyhos és szegély nélküli, ez a Gyeon Q²M GlassWipe EVO - egy kíméletes, de nagyon hatékony mikroszálas törlőkendő az ablakápoláshoz. A Q²M GlassWipe EVO a leghatékonyabb törlőkendő és az üveg csíkok és esetleges karcolások nélküli tisztításának módja. A 390 gsm-es anyagával magába szívja a szennyeződéseket, és az Ön által választott üvegtisztítóval együtt csak tiszta és átlátszó üveget hagy maga után.
  • Gyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm) kendő készlet - mikroszálas kendőszett, amelyben összesen 3 féle kendőt talál az autó belsejének ápolásához. A mikroszálak minősége, szélei vagy varrásai, nedvszívó képessége és a több tucat mosási ciklusnak való ellenállása határozza meg bármelyik részletes tisztítási folyamat eredményét - az autóápoláshoz használt kiegészítők minősége minden! A mikroszálas termékeket a jármű minden egyes elemének mosása, fertőtlenítése, szárítása, polírozása, védőanyagok felvitele és utókezelése során használják. Gyorsabbá és hatékonyabbá tehetnek bármilyen műveletet, vagy végső soron tönkretehetik a végeredményt.
  • Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) mikroszálas kendők belső térbe - tökéletes választás minden típusú autó belső burkolatának tisztításához. A plüss kétoldalas mikroszálak nedvszívóak, hatékonyan távolítanak el mindenféle port, szennyeződést vagy tisztítószer-maradványt. Az új ultrahangos vágással a törlőkendők szélei még simábbak, mint valaha.
  • Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) mikroszálas kendők belső térbe - a Gyeon Q²M LeatherWipe EVO alacsony szálú, szegély nélküli törlőkendő puha, de maximálisan nedvszívó. Tökéletes a szennyeződések és tisztítószer-maradványok eltávolítására bármilyen típusú bőrkárpiton vagy ülőfelületen. A törlőkendők nagyon hatékonyak az Alcantara bőrön is. Az ultrahanggal vágott élek precíz és biztonságos, szegély nélküli felületet biztosítanak.
  • Gyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm) mikroszálas kendő ablakra - alacsony szálú és szegély nélküli, ez a Gyeon Q²M GlassWipe EVO - egy kíméletes, de nagyon hatékony mikroszálas törlőkendő az ablakápoláshoz. A Q²M GlassWipe EVO a leghatékonyabb törlőkendő és az üveg csíkok és esetleges karcolások nélküli tisztításának módja. A 390 gsm-es anyagával magába szívja a szennyeződéseket, és az Ön által választott üvegtisztítóval együtt csak tiszta és átlátszó üveget hagy maga után.
  • Gyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm) tisztító applikátor - kétoldalas tisztítóeszköz a jármű belső teréhez. A fehér oldal ideális a bőr tisztítására vagy a műanyag kárpitok beágyazódott szennyeződésének eltávolítására. A fekete habszivacsos oldal hatékonyan gyűjti össze a port. A teljesen szintetikus anyagok többszöri használat után is újszerűek maradnak. Mérete és alakja alkalmas az autó belső terének bonyolult formájú vonásainak vagy réseinek tisztítására.
  • Gyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml) kerámia bevonat ablakokra - tartós víztaszító hatású védőbevonat ablakok számára. A piacon számos hidrofób bevonat kapható, de a tartósság nem az erősségük. A Q2 View EVO egyesíti az ilyen típusú termékek két legkívánatosabb tulajdonságát. Akár 12 hónapig is megmarad a leginkább igénybe vett szélvédőn, miközben ugyanolyan víztaszító képességet biztosít. Oldalablakokon akár 36 hónapig is kitart. A felület előkészítése azonban elengedhetetlenül fontos. A Gyeon Q² View EVO készlet két termékből áll, nevezetesen a Q² Cleanse (üvegfényező) és a Q² Repel EVO (maga a hidrofób bevonat). Soha ne hagyja ki a zsírtalanítást a Q² Cleanse segítségével, amely nemcsak tisztítószer, hanem egy kötőréteget is létrehoz, amely biztosítja, hogy a védelem tökéletesen tapadjon az üveghez. Feltételezzük, hogy minél rosszabbak az útviszonyok, annál inkább a jármű vezetésére kell koncentrálnia a vezetőnek. A View Q² sokkal jobb kilátást biztosít az útra azáltal, hogy tisztán tartja az ablakokat, taszítja a vizet, a szennyeződéseket és növeli a láthatóságot. A Q² View fő célja tehát az, hogy növelje a biztonságot és a kényelmet nehéz útviszonyok között (esőben, éjszaka...) történő vezetéskor, mivel a sofőr sokkal hamarabb észreveszi a különböző akadályokat és veszélyeket, és gyorsabban tud reagálni. 
  • Gyeon Q2 Rim EVO (30 ml) kerámia bevonat kerekekre - egy speciális kerámia nanobevonat a keréktárcsákhoz, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. A piacon különböző típusú felnik kaphatók, pl. festett, eloxált vagy polírozott. A Q² Rim EVO a megfelelő termék mindegyik védelmére. Még a polírozott gallérral rendelkező modellek tulajdonosai is azt fogják tapasztalni, hogy a Q2 Rim EVO alkalmazása után lényegesen ritkábban van szükség az úgynevezett tükörhatás miatti utófényezésre. A Q² Rim EVO-t egyetlen vastagabb rétegben kell felvinni. Ha szeretné meghosszabbítani a tartósságát, a védelem rétegesen is felvihető. A rétegek között legalább 4 órát kell tartani. A bevonat minden felnifelületre alkalmazható, fényes és matt felületre egyaránt. A motortérhez közel vagy a kipufogó mellett lévő kerekek a magas hőmérsékletnek leginkább kitett alkatrészek. A Q² Rim EVO 800°C-ot meghaladó tartóssággal rendelkezik anélkül, hogy eredeti tulajdonságai sérülnének. Az a tény, hogy ez a kerámiabevonat kizárólag a keréktárcsákhoz készült, előnyös, és a keréktárcsák védelmének új minőségi szintjét képviseli. A többi SiO₂-alapú bevonathoz hasonlóan a Q² Rim EVO is kiváló öntisztító képességgel rendelkezik. Ennek eredményeként csökken a kerekek karbantartásához szükséges idő, különösen az összetett kialakítású kerekek esetében. A Q² Rim EVO megvédi a kerekeket a túlzott fékbetétpor-felhalmozódástól, és megkönnyíti a rendszeres keréknyomásos mosást. Ráadásul egy pH-semleges keréktisztító segítségével az egész folyamat sokkal könnyebbé válik. A Q² Rim EVO az agresszívebb tisztítószerekkel szemben is ellenálló.
  • Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml) kerámia bevonat műanyagokra - olyan összetételű, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb járműalkatrészekre, például a saját szerkezetű műanyagokra, a festetlen műanyagokra, az úgynevezett zongorafekete felületekre, amelyek karbantartása a legproblémásabb, valamint a hátsó és fényszórófedelekre is alkalmazható. A Q² Trim nem csupán védőbevonat, hanem nagyon erős regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik azon felületek számára, amelyekre felhordják. Ez egy rendkívül fejlett műanyagvédelem, amelynek hatása hosszú ideig - akár 24 hónapig - tart. Gyakran előfordul, hogy az UV-sugarak vagy az autómosóban használt vegyszerek miatt a műanyag autóalkatrészek kifakulnak vagy elszíneződnek. A Q² Trim EVO tartósan megőrzi a színtelítettséget, ami a matt és szatén műanyagfelületek megjelenését egyaránt jelenti. A színtelítettség hatása még 12 hónap elteltével sem csökken, gyakran meghaladja a hagyományos védők élettartamát. A Q² Trim EVO és a különböző más műanyagfelület-helyreállító termékek közötti fő különbség a tiszta SiO₂ alapanyag. Nem hagy olajfilmet a felületen, hanem erősen kötődik annak szerkezetéhez, és erős védőréteget hagy maga után. A Q² Trim erős, hosszan tartó helyreállító hatást biztosít.
  • Gyeon Q2 LeatherShield EVO kerámia bevonat bőrre - speciálisan gépjárműbőrökhöz kifejlesztett fejlett kerámia bevonat. A Q² LeatherShield EVO alkalmas minden típusú gyártott bőrhöz. Nem változtatja meg a kárpit megjelenését. Nagyon könnyen, egyetlen rétegben alkalmazható. Győződjön meg róla, hogy a felhordás előtt jól megtisztítja a bőrt, és eltávolítja a tisztítószer maradványait. Javasoljuk (!) a rendkívül hatékony Q²M LeatherCleaners egyikének használatát. A Q² LeatherShield EVO egy SiO₂ alapú védelmi formula, amelyet kifejezetten a modern gépjárművek minden típusú bőrkárpitozásához fejlesztettek ki. Kiváló védelmet nyújt a szennyeződésekkel, az UV-sugarakkal és a mindennapi használat igénybevételével szemben. Minden bőrtípuson tesztelték, kiváló védelmet nyújt, és teljesen matt felületet hagy maga után. A bőr a védelem felvitele után nem keményedik meg és nem válik csúszóssá, hanem megőrzi eredeti tulajdonságait.
  • Gyeon Q2M PPF Installer Kit szerszámkészlet PPF fólia felhordásához - A készlet, amelyet azért hoztak létre, hogy az új burkolóknak mindent megadjon, ami a Gyeon PPF fóliák sikeres és pontos felhelyezéséhez szükséges, és optimális eredményt és tökéletes kivitelezést biztosítson. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy minden profi burkolót felszereljen a megfelelő eszközökkel a fólia felhordásának minden szakaszához, a felület előkészítésétől a befejezésig. A készlet minden egyes összetevőjét úgy választottuk ki, hogy megkönnyítse a munkát és javítsa a felhelyezés minőségét. A mellékelt szerszámok ideálisak a fólia kezeléséhez, vágásához és pontos elhelyezéséhez, csökkentve a hibák és az anyag sérülésének kockázatát. Ez a készlet kiemelkedik a mellékelt szerszámok teljességével és minőségével, amelyeket kifejezetten a PPF-fólia telepítéséhez válogattak és terveztek. A szerelők számára egy minden az egyben megoldást jelent. Mindent biztosít, ami a PPF-fóliák használatának megkezdéséhez szükséges, javítva a munka hatékonyságát és a végeredmény minőségét. A Gyeon PPF telepítő készletbe való befektetés döntő lépés a professzionális csomagolók számára, akik a vásárlók maximális elégedettségét szeretnék biztosítani.
  • Gyeon Q2M PPF Slip (4 l) kenőanyag PPF fólia felhordásához - a PPF Gyeon speciális termékcsaládjának legújabb tagja. Ez a végső megoldás, amelyet kifejezetten a Gyeon PPF védőfóliákkal való „kéz a kézben” együttműködésre terveztek. Természetesen a piacon kapható bármely más fóliával is használható. Magas koncentrációja akár 1:100 arányú hígítást is lehetővé tesz. Egyszerűen adjon 10-15 ml-t literenként demineralizált (desztillált) vízhez - máris elegendő mennyiségű csúszós oldatot kap, amely azonnal felhasználható. Szükség esetén az arányt a személyes preferenciáihoz igazíthatja.
  • Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack zsírtalanító - a felület előkészítése kulcsfontosságú tevékenység bármilyen védelem megfelelő működéséhez. Függetlenül attól, hogy festéket, műanyagot vagy üveget kezelünk, a felületet a védelem felhordása előtt megfelelően zsírtalanítani kell, és meg kell szabadítani a korábban alkalmazott védelmet és minden zsírtól. A Q2M zsírtalanító lapokat úgy tervezték, hogy eltávolítsák a felületet a polírozó pasztától vagy a korábban alkalmazott védőanyagoktól, hogy a felület tökéletesen zsírtalanított, tiszta és készen álljon az új védelemre. A Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack egy koncentrált zsírtalanító oldat tablettában. A Q²M Degrease Tabs összetétele biztosítja a fényezési fázis után a festékfelületen maradt olajok és paszták hatékony és erőteljes eltávolítását, mellékhatások és hosszú távú párologtatás nélkül. Egyszerűen mossa le az autót ezekkel a tablettákkal, és biztos lehet a 100%-os eredményben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Gyeon Q2M Smoothie EVOGyeon Q2M Smoothie EVO mosókesztyű-10 %ÚjdonságGyors előnézet (6 értékelés)mikroszálas mosókesztyű8.240 Ft9.150 FtRaktáronGyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm)Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm) szárító törölköző-10 %ÚjdonságGyors előnézet (8 értékelés)szárító törölköző, méretek 90 x 70 cm, súly 600 gsm8.980 Ft9.980 FtRaktáronGyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm)Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic szárítótörlő (90 x 70 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetszárító törölköző, méretei 90 x 70 cm, súlya 530 gsm7.940 Ft8.820 FtRaktáronGyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm)Gyeon Q2M SoftDryer EVO szárító törölköző (80 x 60 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézet (8 értékelés)szárító törölköző, méretek 80 x 60 cm5.240 Ft5.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml)Gyeon Q2 View EVO kerámia ablakbevonat (20 + 20 ml)-10 %ÚjdonságGyors előnézetfolyékony ablaktörlők, élettartam 1 év, 20 + 20 ml14.240 Ft15.820 FtRaktáronGyeon Q2 Rim EVO (30 ml)Gyeon Q2 Rim EVO kerámia kerékbevonat (30 ml)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkerámia kerékvédő, élettartam 12 hónap, 30 ml18.290 Ft20.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőGyeon Q2 Trim EVO (30 ml)Kerámia védelem műanyagokhoz Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkerámia védelem műanyagokhoz, élettartam 24 hónap, 30 ml17.980 Ft19.980 FtRaktáronGyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm)Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm) mikroszálas kendő-10 %ÚjdonságGyors előnézet (8 értékelés)nagyon puha mikroszálas kendő, méret 60 x 40 cm, súly 350 gsm2.390 Ft2.650 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Installer Kit Ingyenes kiszállításGyeon Q2M PPF Installer Kit telepítőkészlet-10 %ÚjdonságGyors előnézetprofesszionális eszközkészlet, amelyet kifejezetten PPF fóliák felvitelére terveztek86.090 Ft95.650 FtRaktáronGyeon Q2M PPF Slip (4 l)Kenőanyag PPF fóliák felhordásához Gyeon Q2M PPF Slip (4 l)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkoncentrált PPF kenőanyag PPF fóliák elhelyezésére és felhordására29.990 Ft33.320 FtRaktáronGyeon Q2M Degrease Tabs 10 dbZsírtalanító Gyeon Q2M Degrease Tabs 10 db-10 %ÚjdonságGyors előnézethatékony felületellenőrző zsírtalanító a kerámia védelem alkalmazása előtt3.890 Ft4.320 FtRaktáronGyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)Mikroszálas törölköző Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetextra finom mikroszálas velúr kendő, mérete 40 x 40 cm, súlya 200 gsm1.490 Ft1.650 FtRaktáronGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm)Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack mikroszálas törlőkendők (10 x 10 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetextra finom mikroszálas velúr kendő, mérete 10 x 10 cm, súlya 200 gsm, ár 10 db3.130 Ft3.480 FtRaktáronGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm)Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack mikroszálas törlőkendők (20 x 20 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetextra finom mikroszálas velúr kendő, mérete 20 x 20 cm, súlya 200 gsm, ár 10 db5.380 Ft5.980 FtRaktáronGyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm) mikroszálas törlőkendők-10 %ÚjdonságGyors előnézetextra finom mikroszálas velúr kendő, mérete 40 x 40 cm, súlya 200 gsm, ár 2 db2.990 Ft3.320 FtRaktáronGyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml)Kerámia bőrvédő Gyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkerámia bőrvédő, 100 ml33.590 Ft37.320 FtRaktáronGyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)Kerámia bőrvédő Gyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkerámia bőrvédő, 50 ml18.880 Ft20.980 FtRaktáronGyeon Q2M ScrubPad EVO (8x10cm)Gyeon Q2M ScrubPad EVO tisztító applikátor (8 x 10 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézettisztító applikátor, 8 x 10 cm2.990 Ft3.320 FtRaktáronGyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm)Gyeon Q2M GlassPack EVO mikroszálas ablaktörlő (40 x 40 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkendőkészlet a hatékony ablakápoláshoz, mérete 40 x 40 cm, 2 db4.340 Ft4.820 FtRaktáronGyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm)Gyeon Q2M InteriorPack EVO törölközőkészlet (40 x 40 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézet4 db-os mikroszálas törlőkendő készlet autóbelső karbantartáshoz, bőrkárpitozáshoz és ablaktisztításhoz7.790 Ft8.650 FtRaktáronGyeon Q2M InteriorWipe EVO 2 csomag (40 x 40 cm)Mikroszálas belső törlőkendő Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetbelső mikroszálas kendő, mérete 40 x 40 cm, 2 db4.340 Ft4.820 FtRaktáronGyeon Q2M LeatherWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Gyeon Q2M LeatherWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) mikroszálas kendők beltérbe-10 %ÚjdonságGyors előnézetmikroszálas törülköző bőrápoláshoz, mérete 40 x 40 cm, 2 db4.030 Ft4.480 FtRaktáronGyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm)Gyeon Q2M GlassWipe EVO mikroszálas ablaktörlő (40 x 40 cm)-10 %ÚjdonságGyors előnézetkendő a hatékony ablakápoláshoz, mérete 40 x 40 cm2.840 Ft3.150 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Új Fictech termékek és széles körű árengedmények
A Fictech új termékei Franciaországból érkeznek hozzánk. Mostantól a motorkerékpár-ápolási termékek kibővített választékát és az XPERT kerámia bevonatok teljes innovatív választékát megtalálja nálunk.
Teljes cikk
Új termékek, amelyek jól jönnek a tavaszi szezonban
Michael Cipriani és az Infinity Wax márkája számos izgalmas új terméket dob piacra, amelyek már szerepelnek a kínálatunkban. Ne hagyja ki őket - ajánljuk, kattintson!
Teljes cikk
Auto Finesse új polírozópaszták és szettek
Jó hírünk van az Auto Finesse rajongóknak. Bevontuk a készletünkbe az új professzionális polírozó pasztáikat, amelyek nagy sikert arattak az Egyesült Királyságban.
Teljes cikk
Koch Chemie, Made in Germany
A Koch Chemie termékleírásait az alapoktól kezdve átalakítottuk, és minden új terméket hozzáadtunk a 2024-es évre. Az ajánlott árak változatlanok maradtak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez