Fiókom

Bilt Hamber Auto-Balm kemény viasz a korrózió ellen (50 ml)

speciális viasz a korrózió ellen, 50 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Auto-Balm kemény viasz a korrózió ellen (50 ml)
-20 %
Egy jobb termék elérhető

Bilt Hamber Auto-Balm kemény viasz 

Az Auto-Balm egy egyedülálló termék, amely védelmet és fényt kölcsönöz a festett felületeknek, a krómozott vagy alumínium alkatrészeknek. A Bilt Hamber Auto-Balm keményviasz több ezer órányi fejlesztés és tesztelés eredménye, szintetizált korróziókorlátozó molekulák keveréke, amelyek szorosan képesek egymáshoz kötődni, ez lehetővé teszi, hogy még nagyon vékony rétegben is működőképesek maradjanak. Az Auto-Balm keményviasz képes lezárni a fényezés pórusait, és hatékony korróziógátat képez. Ezenkívül az Auto-Balm megvédi a krómot, az alumíniumot és más ötvözeteket. Az Auto-Balm nem tartalmaz csiszolóanyagokat. Ha autója fényezése rossz állapotban van, akkor a fényezést újra kell fényesíteni és tisztítani, mielőtt viaszt vagy tömítőanyagot használna. A csomagban 1 db Bilt Hamber applikátor is található. Nem termel port vagy port a lecsupaszítás során. Megakadályozza a korrózió további terjedését a hámló területekről vagy sérülésekről.

Az autóviasz összehasonlítás

A szokásos autóviaszok vagy polírozók általában természetes kemény viaszon alapulnak, mint például a karnauba vagy a montana viasz. Szintetikus szilikonokat, gyantákat vagy tömítőanyagokat is sokat használnak, viaszokkal vagy anélkül. A gondos újrafényezés után a lakkon egy nagyon vékony réteg marad, amely csak gyenge védelmet nyújt. A Bilt Hamber Auto-Balm vékony rétegben kerül felhordásra, és egy ronggyal átcsiszolva gyönyörű, mélyfényű, nedves hatású fényt eredményez, amely "fiatalabbnak" láttatja autóját, és különösen a fényezés kiváló korrózióvédelmet biztosít. Látható, hogy a Bilt Hamber Auto-Balm hogyan veri a hagyományos viaszokat, amikor ASTM B-117 h forró sókamrában tesztelik. Több tucat pozitív vélemény a Bilt Hamber Auto-Balmról.

A Bilt Hamber Auto-Balm viasz használata

A Bilt Hamber Auto-Balm terméket ne használja, hogy ha nem tartja be a következő feltételeket:
 • Az autót alaposan mossa le, használjon sampont sók nélkül. Ne használjon viaszos sampont.
 • Az Auto-Balm nem egy polírozószer.
 • Amennyiben a festék ki van fehéredve, durva vagy hosszú ideje nem volt polírozva, szükséges lesz az applikálás előtt tisztító és polírozó készítményeket vagy agyagot használni.
 • Az applikátort hideg folyó víz alá mártsa.
 • Csavarj ki az aplikátort - nedvesnek kéne lennie.
 • Az appilátorral vegyen fel egy kevés viaszt és az autóra vigye fel úgy, hogy egyenletesen mozogjon vele - a nedves applikátor fogja kenni az autó felületét, így kevés viaszt fog elhasználni.
 • Amikor az Auto-Balm terméket használja, nem szabad, hogy vízcseppeket lásson. Amennyiben ez megtörénik akkor az applikátor nagyon sok vizet tart magában.
 • Körkörös mozdulatokkal alkalmazza.
 • Amennyiben a festék rossz álapotban van, használjon nagyobb mennyiséget és feljtesen ki nagyobb nyomást kis körkörös mozdulatokkal. Ez kitölti a porózus felületet és javítja a fényt. Ezeknél a helyeknél jobb ha festék vagy a károsodás laposan megvan tisztítva.
 • Győződjön meg arról, hog az applikátor a használat alatt tiszta legyen - ha szükséges moss ameg autósamponnal, alaposan öblítse le és facsarja ki belőle a vizet.
 • Ha fémekre használja, akkor nem szükséges benedvesíteni.
Katalógus szám:BH-004
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
94 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.