Fiókom

Bilt Hamber Auto-Balm szilárd viasz a korrózió ellen (250 ml)

speciális viasz, amely megakadályozza a korrózió képződését, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Auto-Balm szilárd viasz a korrózió ellen (250 ml)
-20 %
Egy jobb termék elérhető

Bilt Hamber Auto-Balm szilárd viasz

Az Auto-Balm egy egyedülálló termék, amely védelmet és fényt kölcsönöz a festett felületeknek, a krómozott vagy alumínium alkatrészeknek. A Bilt Hamber Auto-Balm szilárd viasz több ezer órányi fejlesztés és tesztelés eredménye, szintetizált, korróziócsökkentő molekulák keveréke, amelyek szorosan képesek egymáshoz kötődni, így még nagyon vékony rétegben is működőképesek maradnak. Az Auto-Balm szilárd viasz képes lezárni a fényezés pórusait, és hatékony védelmet nyújt a korrózió ellen. Ezenkívül az Auto-Balm megvédi a krómot, az alumíniumot és más ötvözeteket. Az Auto-Balm nem tartalmaz csiszolóanyagokat. Ha autója fényezése rossz állapotban van, akkor a fényezést újra kell fényezni és tisztítani, mielőtt viaszolná vagy sealantot használna. Tartalmaz továbbá 1 Bilt Hamber applikátort és egy Bilt Hamber mikroszálas kendőt. Polírozáskor nem termel port vagy port. Megakadályozza a korrózió további terjedését a hámló vagy sérült területekről.

A viaszok összehasonlítása

A szokásos autóviaszok vagy polírozók általában természetes szilárd viaszon alapulnak, mint például a carnauba vagy a montana viasz. Szintetikus szilikonokat, gyantákat vagy sealantokat is sokat használnak, viaszokkal vagy anélkül. A gondos újrafényezés után a lakkon egy nagyon vékony réteg marad, amely csak gyenge védelmet nyújt. A Bilt Hamber Auto-Balm vékony rétegben kerül felhordásra, és egy ronggyal átcsiszolva gyönyörű, mély, nedves hatású fényt eredményez, amely "fiatalabbá" teszi az autót. Különösen kiváló korrózióvédelmet biztosít a fényezésnek. Látható, hogy a Bilt Hamber Auto-Balm hogyan veri a hagyományos viaszokat, amikor ASTM B-117 h forró sókamrában tesztelik. Több tucat pozitív vélemény a Bilt Hamber Auto-Balmról.

A Bilt Hamber Auto-Balm viasz alkalmazása

A Bilt Hamber Auto-Balm terméket ne használja, hogy ha nem tartja be a következő feltételeket:
 • Az autót alaposan mossa le, használjon sampont sók nélkül. Ne használjon viaszos sampont.
 • Az Auto-Balm nem egy polírozószer.
 • Amennyiben a festék ki van fehéredve, durva vagy hosszú ideje nem volt polírozva, szükséges lesz az applikálás előtt tisztító és polírozó készítményeket vagy agyagot használni.
 • Az applikátort hideg folyó víz alá mártsa.
 • Csavarj ki az aplikátort - nedvesnek kéne lennie.
 • Az appilátorral vegyen fel egy kevés viaszt és az autóra vigye fel úgy, hogy egyenletesen mozogjon vele - a nedves applikátor fogja kenni az autó felületét, így kevés viaszt fog elhasználni.
 • Amikor az Auto-Balm terméket használja, nem szabad, hogy vízcseppeket lásson. Amennyiben ez megtörénik akkor az applikátor nagyon sok vizet tart magában.
 • Körkörös mozdulatokkal alkalmazza.
 • Amennyiben a festék rossz álapotban van, használjon nagyobb mennyiséget és feljtesen ki nagyobb nyomást kis körkörös mozdulatokkal. Ez kitölti a porózus felületet és javítja a fényt. Ezeknél a helyeknél jobb ha festék vagy a károsodás laposan megvan tisztítva.
 • Győződjön meg arról, hog az applikátor a használat alatt tiszta legyen - ha szükséges moss ameg autósamponnal, alaposan öblítse le és facsarja ki belőle a vizet.
 • Ha fémekre használja, akkor nem szükséges benedvesíteni.
Katalógus szám:BH-005
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

ValetPRO Ultra Soft Buffing TowelValetPRO Ultra Soft Buffing Towel mikroszálas kendőGyors előnézet (12 értékelés)hosszúszálú mikroszálas kendő, méret 40 x 40 cm2.860 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel BluePurestar Speed Polish Multi Towel Blue mikroszálas kendőTippGyors előnézet (2 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súly 320 gsm, kék színű1.350 FtRaktáronPurestar Plush Edgeless Magnet Buffing TowelPurestar Plush Edgeless Magnet Buffing Towel mikroszálas kendőTippGyors előnézet (3 értékelés)mikroszálas kendő mágnesekkel, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű3.320 FtRaktáronBilt Hamber Auto-Balm (50 ml)Bilt Hamber Auto-Balm kemény viasz a korrózió ellen (50 ml)-20 %Gyors előnézet (7 értékelés)speciális viasz a korrózió ellen, 50 ml4.590 Ft5.740 Ft RaktáronBilt Hamber Large Microfibre Buffing ClothBilt Hamber Large Microfibre Buffing Cloth finom kendő-20 %Gyors előnézet (16 értékelés)mikroszálas kendő, 60 x 40 cm, súly 375 gsm1.560 Ft1.960 Ft RaktáronDodo Juice Basics Of Bling Buffing & Polishing ClothDodo Juice Basics Of Bling Buffing & Polishing Cloth mikroszálas törölközőUtolsó darabokGyors előnézet (22 értékelés)mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 380 gsm, db1.960 FtRaktáronPurestar Plush Light Buffing Towel YellowPurestar Plush Light Buffing Towel Yellow mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (33 értékelés)mikroszálas törölköző, 32 x 32 cm, súly 380 gsm, sárga színű1.350 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel GrayPurestar Premium Buffing Towel Gray mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (77 értékelés)prémium mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 1200 gsm, szürke színű 3.920 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel BluePurestar Premium Buffing Towel Blue mikroszálas kendőTippGyors előnézet (46 értékelés)prémium mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 1200 gsm, kék szinű3.920 FtRaktáronPurestar Plush Buffing TowelPurestar Plush Buffing Towel Mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (143 értékelés)kiváló mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 580 gsm, szürke színű2.710 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Speed Polish Multi Towel GrayPurestar Speed Polish Multi Towel Gray mikroszálas kendőTippGyors előnézet (36 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súlya 320 gsm, szürke színű1.350 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.