Fiókom

CarPro CQuartz Skin kerámia védelem az autófóliákra (50 ml)

kerámia védelem a színes wrapping és átltátszó fóliákra (PPF), 50 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro CQuartz Skin kerámia védelem az autófóliákra (50 ml)

CarPro CQuartz Skin kerámia védelem az autófóliákra (50 ml)

A minőségtől függően az autón lévő (átlátszó vagy grafikával ellátott) védőfóliák élettartama korlátozott, főként az agresszív UV-sugárzás miatt. A korlátozott élettartamért elsősorban a már említett UV-sugárzás a felelős, amely fokozatosan lebontja a fólia anyagát (a színes fólia esetében a vinilt, az átlátszó fólia esetében pedig a poliuretánt). Ez felveti a kérdést, hogy lehetséges-e a filmek élettartamának meghosszabbítása. A CarPro megoldást kínál a CQuartz Skin kerámia nano védelem formájában. A Quartz Skin profitál a CarPro több évtizedes tapasztalatából a kerámia fényvédő termékek fejlesztése, gyártása és értékesítése terén. Ez a termék egy teljesen új kerámia bevonat technológiát vezet be, amely rendkívül hatékony UV-blokkolót tartalmaz, amely képes kiszűrni mind az UVA, mind az UVB sugárzást. A CQuartz Skin így a lehető legnagyobb védelmet garantálja a színes és átlátszó fóliák számára a fakulás, sárgulás és időjárás viszontagságai ellen. A vásárlók azonban a CQuartz márkanévvel büszkélkedő terméktől tökéletes védelmet várnak el a vegyi hatások, az agresszív tisztítószerek és sók ellen, valamint kiváló víztaszító képességet. És a CQuartz Skin tökéletesen teljesíti ezeket a feladatokat. Az ezzel kezelt fólia tökéletesen taszítja a vizet, nem koszolódik, kevésbé koszolódik és lényegesen könnyebben mosható. Mivel a formula a védendő anyaghoz van igazítva, a CQuartz Skin nagyon hosszú élettartamú - akár két év vagy annál is hosszabb. A CQuartz Skin úgy lett kialakítva, hogy minden típusú fólián működjön, beleértve a népszerű matt felületű fóliákat is. Alkalmas fényes, matt és szatén fóliákhoz, és megőrzi azok eredeti megjelenését. Mégsem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel felerősíti a színeket, így azok gazdagabbak és értékesebbnek tűnnek. Sok szakember választja a CQuartz Skin-t olyan matt felületek védelmére is, ahol a hagyományos kerámia védők használata problémákat okozhat. A készlet a Skin mellett tartalmaz egy felhordókockát és 4 felhordókendőt (10 x 10 cm).

Főbb jellemzői

  • Magas védelem az UV sugárzás ellen.
  • Kiváló vízlepergető tulajdonság.
  • Alkalams a műagyag alkatrészek védelmére is.
  • Hosszú élettartam (akár 2 év).

  CarPro CQuartz Skin alkalmazása

  • Hásználjon védő gumikesztyűt.
  • Az applikátor puha részét fedje le az applikációs kendővel és vigyen fel rá elegendő mennyiségű Skin terméket. (A csomagolás része).
  • Figyelje a termék száradó filmjét, és a felesleget nyomás nélkül dörzsölje le.
  • 5 perc (maximálisan 10 perc) elteltével a film teljesen beszáradt és tovább nem lehet szétkenni. A beszáradt filmet törölje le tiszta rövid szállú mikroszálas kendővel.
  • 4 óra elteltével (vagy később) hasonló képpen vigyen fel egy második réteget is.
  • A CQuartz Skin cca. 24 órát fog "éredni" szoba hőmérséklet melett. Ezalatt az idő alatt nem érintkezhet a felület vízzel vagy más termékekkel.
  • Az éredés idejét meggyorsíthatja IR lámpa segítségével, vagy napfény segítségével.
  Katalógus számCP_CQS5
  MárkaCarPro
  HivatkozásokHivatalos weboldal

  A termékkel kapcsolatos hozzászólások

  Értékelés

  Össz értékelés
  0 %
  Eddig senki nem értékelte a terméket
  Értékelje a terméket:
  Kérdezze meg tőlünk
  Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.