Fiókom

CarPro FlyBy FORTE (50 ml)

folyékony ablaktörlők, 50 ml, élettartam 2 év
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro FlyBy FORTE (50 ml)

CarPro FlyBy Forte folyékony ablaktörlők (50 ml)

A CarPro FlyBy Forte egy forradalmi folyékony ablaktörlő technológia - szélvédővédelem. A CarPro FlyBy Forte egy szervetlen nanobevonat, amelyet a maximális tartósság és a kiváló üvegkarcolás elleni védelem érdekében fejlesztették ki. A felhordás után tökéletesen sima réteget képez, amely taszítja a vizet, megakadályozza a jég, a por, a rovarok és más szennyeződések megtapadását. Ez megkönnyíti az üveg tisztítását a jármű mosásakor. Az autó típusától függően 50 km/h sebességtől lehetővé teszi az ablaktörlő nélküli vezetést, és legalább 6 hónapig működik. A bevonat teljes élettartama legfeljebb 24 hónap. A korábban elérhető bevonatokkal ellentétben nem csak az üveg felületére tapad, hanem mélyen behatol, és kémiai reakció révén beépül az üveg anyagának szerkezetébe. A CarPro FlyBy Forte-t 40 000 törlési cikluson keresztül tesztelték, teljesen UV-stabil, és nemcsak az agresszív tisztítószereknek, hanem az erős savaknak is ellenáll. Megakadályozza az ablaktörlők súrolását és nyikorgását. Biztosítja a megfelelő vezetési biztonságot, jó láthatóságot a nap minden szakában és minden időjárási körülmények között, védi a szélvédőt az esetleges sérülésektől. A fogyasztás autónként körülbelül 5 - 10 ml, a szélvédő méretétől függően.

A CarPro FlyBy Forte folyékony ablaktörlő fő előnyei

 • Kiváló védelem a karcolások ellen a szélvédőre.
 • Folyékony ablaktörlő, amely 50 km/h sebességnél elkezd hatni.
 • Extrém élettartam, akár 24 hónap.
 • A bevonat ellenáll a savaknak és lúgoknak (pH 4 - 12).
 • Teljesen kiküszöböli az ablaktörlők nyikorgását vagy pattogását.
 • A nedvesedési érintkezési szög 115°.
 • Könnyen alkalmazható.

A CarPro FlyBy Forte folyékony ablaktörlők alkalmazása

 • Az üveget mossa le autósamponnal.
 • Viseljen védő gumikesztyűt.
 • Az üveget alaposan tisztítsa meg a CarPro CeriGlass polírozó pasztával.
 • A felületet zsírtalanítsa a CarPro Eraser termékkel és törölje szárazra.
 • A tamponra mindig pár csepp FlyBy Forte terméket csepegtessen és körkörös mozdulatokkal dörzsölje az üvegbe.
 • A termék a felvitelt követően szinte teljesen megszárad. Ne törölje le.
 • Alkalmazzon egy második FlyBy Forte réteget, úgy ahogy az első réteget.
 • Az utolsó réteg alkalmazását követően folytassa a széttörlést azonos applikációs tamponnal (további termék hozzáadása nélkül).
 • Addig törölje, míg a felület nem száraz és 100% átlátszó. 
 • Vigyen fel egy kevés réteget a az autó ablaktörlőire és 10 percig hagyja rajta és ne helyezze vissza az eredeti pozícióba.
 • Hagyja 4 órát éredni. Ebben az időben kerülje a vizet.
 • 24 óráig ne használja az ablaktörlőket, hagyja a bevonatot teljesen megkeményedni. 
Katalógus számCP_141
MárkaCarPro
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (7 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság M, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (13 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronCarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)CarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)Gyors előnézet (4 értékelés)készlet az üveg tisztítására, folyékony ablaktörlővel, 15 ml19.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro FlyBy30 kit (20 ml)CarPro FlyBy30 folyékony ablaktörlő készlet (20 ml)Gyors előnézet (9 értékelés)folyékony ablaktörlő - teljes készlet az üveg előkészítésére és a bevonat felvitelére, 20 ml10.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro FlyBy30 (50 ml)CarPro FlyBy30 folyékony ablaktörlő (50 ml)Gyors előnézet (4 értékelés)folyékony ablaktörlő - hatékonyság már 45 km/h sebességtől, élettartam 6 - 8 hónap, 50 ml11.980 FtRaktáronCarPro Eraser (50 ml)CarPro Eraser zsírtalanító folyadék (50 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)folyadék a lakk felületének zsírtalanítására, eltávolítja a polírozó paszták maradványait, 50 ml1.650 FtRaktáronCarPro CeriGlass (150 ml)CarPro CeriGlass paszta az üvegre (150 ml)Gyors előnézet (18 értékelés)polírozó és tisztító paszta az üvegre, 150 ml5.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro Cquartz ApplicatorCarPro Cquartz Applicator - hab applikátorGyors előnézet (5 értékelés)applikátor, alacsony szívó képességgel, 40 x 90 x 23 mm980 FtRaktáronCarPro Eraser (500 ml)CarPro Eraser zsírtalanító folyadék(500 ml)TippGyors előnézet (13 értékelés)folyadék a lakk felületének zsírtalanítására, eltávolítja a polírozó paszták maradványait, 500 ml5.980 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.