Fiókom

Foen Gentleman beltéri illatosító (500 ml)

parfüm nem csak az autóba, levendula + bergamott + pacsuli + jázmin, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Gentleman beltéri illatosító (500 ml)
Tipp

A Foen Gentleman parfüm

Ünnepelje a férfiasságot minden lehetséges szempontból! A Foen Gentleman parfüm természetes módon hangsúlyozza az erőt és az önbizalmat. A hatásos retro stílusú illat tökéletesen illeszkedik a helységekbe és a járművekbe. Válassza a tesztoszteron, az erő és a jó modor kombinációját egy kis adagolóban.

A Foen Gentleman illat összetétele

Levendula
Nemcsak az idegeket nyugtatja, de az álmatlanság ellen is kiváló orvosság. Aki ismeri a virág erejét, az biztosan értékelni fogja különleges és mély illatát. A növény kezdettől fogva hergel, csábít és megismerteti magát. A levendula illata éteri, légies és elegáns.

Bergamott
Bár úgy néz ki, mint egy lime, a bergamott illata teljesen más. Jegyei savanyú és keserű. Ismerkedjen meg egy keleti keserű naranccsal, amely olyan frissítő, mint a levendula. Az illat tökéletesen felfrissít, és biztosítja a kellő pihenést.

Pacsuli
A pacsulinak köszönhetően az egész kompozíciót földes és fás tónusok gazdagítják. A növény a levendula illatával kombinálva erős, keleties összhangot hoz létre, amely a fűszerek illatával vagy egy kis tűzből parázsló füsttel társul.

Jázmin
Ami a jázmint illeti, az illata élénkíti a fantáziát, kellemes, és bármilyen dekorációhoz jól passzol. Csábítónak, édesnek és intenzívnek írható le. A virágtónus tökéletesen kiegészíti az elrendezést, és lehetővé teszi a szívek ellopását.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-GENTLEMAN 500
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.