Fiókom

Gyeon Q2 LeatherCoat bőr védelem (400 ml)

sealant a bőrre SiO₂ tartalommal, pH semleges, 400 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2 LeatherCoat bőr védelem (400 ml)
-10 %

Gyeon Q2 LeatherCoat bőr védelem

Innovatív, matt felületű bevonat bőrkárpitozáshoz, víz- és UV-védelemmel. A Q² LeatherCoat nagyon könnyen használható, csak megfelelően megtisztított bőrt igényel a felvitelhez, ami biztosítja a jó kötést. Egyszerűen vigye fel egy puha mikroszálas kendőre vagy applikátorra és vigye fel egy rétegben. A hidrofób réteg védelmet nyújt a folyadékok, az izzadság, a szennyeződések ellen, valamint például a farmernadrágok és ruhák által okozott foltok ellen, amelyek színnyomokat hagynak a bőrön - legalább három hónapig véd. A Q² LeatherCoat az első számú választás még a régebbi és kopott bőrkárpitokra is. A Q² LeatherShieldtől eltérően nem igényel tökéletes kárpitszerkezetet a védelemhez és a hatékony szennyeződéstaszító képességhez. Már egyetlen réteg Q² LeatherCoat magas fokú védelmet biztosít. Emellett erős UV-védelmet is biztosít, így hosszú ideig megőrizheti a fényes színeket, még forró és napos időben is. A Q² LeatherCoat-t úgy tervezték, hogy megvédje a bőrt a szennyeződésektől, az izzadságtól, a sótól és a zsírtól. Hidrofób tulajdonságai és a felülethez való erős kötődése segít megvédeni azt a szennyeződésektől, amelyek behatolhatnak a bőr szerkezetébe. A korszerű belső gépjárműbőr gyári matt felületű. A Q² LeatherCoat láthatatlan réteget hagy, amely nem zavarja a finom bőrkárpitok megjelenését vagy tapintását. Egyszerűen csak kezeli a bőrt, hogy az olyan maradjon, mint új korában.

Fő tulajdonságok

  • Védelem minden bőrtípus számára.
  • Összetevők pH semleges.
  • UV-védelem.
  • Taszítja a vizet és a szennyeződéseket.
  • Legalább 3 hónapig tart.

A használata

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG26005
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
80 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, L méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronFictech Applicateur MicrofibreFictech Applicateur Microfibre - mikroszálas applikátorTippGyors előnézet (56 értékelés)mikroszálas applikátor, átmérő 130 mm1.650 FtRaktáronFictech Hide Leather Protection (100 ml)Fictech Hide Leather Protection bőrvédő termék (100 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)bőrfelületek védelme, 100 ml7.480 FtRaktáronSam's Detailing Leather Protectant (250 ml)Sam's Detailing Leather Protectant bőr védelem (250 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)védelem a bőr felületekhez, 250 ml5.820 FtRaktáronPurestar Two Face Buffing TowelPurestar Two Face Buffing Towel mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (18 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 320 gsm, sárga/mentol színű, 2 db a csomagban2.320 Ft3.320 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel WhitePurestar Speed Polish Multi Towel White mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (6 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súly 320 gsm, fehér színű920 Ft1.320 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather Sealant (500 ml)Dodo Juice Supernatural Leather Sealant sealant a bőrre (500 ml)TippGyors előnézet (41 értékelés)sealant a bőrre, 500 ml15.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Supernatural Leather Cleaner (500 ml)Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner bőrtisztító (500 ml)TippGyors előnézet (106 értékelés)kiváló bőrtisztító, 500 ml5.480 FtRaktáronCarbon Collective Finire Leather Protectant 2.0 (250 ml)Carbon Collective Finire Leather Protectant bőrvédelem 2.0 (250 ml)TippGyors előnézet (10 értékelés)hosszú távú bőrvédelem, taszítja a folyadékokat és a szennyeződéseket, 250 ml10.480 FtRaktáronCarbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml)Carbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml) - bőrtisztító és impregnálóTippGyors előnézet (31 értékelés)bőr és vinil tisztító és impregnáló , 200 ml7.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.