Fiókom

A bőr ülések tisztítása és karbantartása

Hol is kezdjük? - Tisztítószerek a bőrülésekhez

Az autó bőrüléseihez válassza a minőségi Dodo Juice Supernatural Leather Cleanert. Vizes bázisú formula, amely kellemes tisztítást biztosít műbőr, valódi bőr vagy vinil felületeken. A bőrtisztító szappanok és enyhe oldószerek keverékét tartalmazza, és képes eltávolítani sok olyan szennyeződést, amelyet a hagyományos szappanos víz soha nem fog eltávolítani. Legtöbbször még a farmerek kék foltjait is képes kezelni.

A bőrtisztítóval való munka

A bőrülések tisztítása előtt fogjon egy porszívót, és porszívózza ki az összes illesztést, hogy a bőrfelület mentes legyen minden szennyeződésrészecskétől és a bőrszerkezetet ne karcolja meg véletlenül. A porszívózás után nedves ruhával (vízben) vizsgálja meg a bőrön, hogy nem folyik-e ki a szín. Most vegyen kézbe egy bőrkefét és a Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner-t, amelyet kis távolságból fújjon az ülésre, és körkörös mozdulatokkal (nyomás nélkül) fésülje át a bőrt. A biztonság kedvéért érdemes kipróbálni a tisztítószert egy nem túl jól látható területen, például az ülés oldalán vagy alján, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bőr valóban nem engedi a festéket. A bőrtisztítót közvetlenül az kefére is fújhatja. A szennyeződéstől függően 20-60 másodpercig tisztítsa a foltot. Ezután törölje le a tisztítószert az ülés felületéről egy mikroszálas kendővel, és ismételje meg a folyamatot, ha a szennyeződés erős. Néhány perc múlva a tisztítószer megszárad, és látni fogja a valódi, tökéletesen matt bőrfelületet.

A tisztitás után védelmet - sealantot - viszünk fel a bőrre

A bőr tisztítása, majd szárítása után javasoljuk, hogy a frissen tisztított bőrt impregnálja a Dodo Juice Supernatural Leather Sealant bőr sealanttal. Ez egy rendkívül hatékony "száraz" sealant (védelem) a bőr számára, amely bizonyos mértékig taszítja a szennyeződéseket. A bőrt rugalmasan tartja. Ezenkívül gyönyörűen táplálja és puhítja a bőrt. A bőr tisztítása és szárítása után fogjon egy speciális mikroszálas applikátort (mi a Dodo Juice Blue Roo Polish Applicator-t használjuk), vigyen fel néhány csepp sealantot, és finoman masszírozza be a bőrbe. Ezután hagyja rajta, ne dörzsölje! A sealantot ideális esetben 24 órán át hagyja a bőrön száradni, mielőtt ráülne a bőrre. A sealanttal kezelt bőr kevésbé hajlamos a repedezésre és a kiszáradásra. A bőr impregnálásával sokkal hosszabb élettartamot biztosíthat ülései számára. Ennek a befektetésnek van értelme. További előnye a nagyszerű illat.

Dodo Juice bőrápoló termék fogyasztása

A tisztítószer és a sealant fogyasztása nagyon alacsony, nem kell hozzá sok, és mindkét termék több belső térre is elegendő. Az ár/teljesítmény arány kiváló. Azok, akik extra pénzt szeretnének megtakarítani, megvásárolhatják a Dodo Juice bőrkészletet.

Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

A festék kémiai dekontaminálása
Szabadítsa meg autóját a káros vasrészecskéktől egy rozsdaeltávolítóval, amely hatékony keréktárcsa-tisztításra is használható.
Teljes cikk
A kipufogóvégek polírozása
Fém és króm polirozásának lépései, cikkünkben a Mini Cooper S kipufogovégeket fényeztük.
Teljes cikk
Az autó belső részének tisztítása
Útmutató a műszerfal és a jármű belső részeinek egyéb matt hatású műanyagainak tisztítására.
Teljes cikk
A folyékony ablaktörlők felvitele az ablakra
A folyékony ablaktörlők erősen taszítják a vizet és a szennyeződéseket, segítenek az ablakok tisztán tartásában és lehetővé teszik az esőben történő vezetést ablaktörlők nélkül. A cikkben megtudhatja, hogyan kell helyesen alkalmazni a terméket.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez