Fiókom

Gyeon Q2M Clay Mild puha agyag (100 g)

puha agyag, műanyag borítás, 100 g
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Clay Mild puha agyag (100 g)

Gyeon Q2M Clay Mild puha agyag 100 g

A Gyeon Q2M Clay Mild egy finom és puha, kiváló minőségű agyag, amely minden típusú festékhez alkalmas. A hagyományos agyagkocka továbbra is az egyik leghatékonyabb megoldás az erősen szennyezett járműfestékek tisztítására. A Gyeon két különböző szintű szennyeződéseltávolító agyagkockát kínál - Q²M Clay Coarse az erősen szennyezett felületekhez és Q²M Clay Mild a mindennapi karbantartáshoz. Mindkét agyag rendkívül ellenálló a vegyi anyagokkal szemben, és a Q²M Iron fly rozsdaeltávolítóval vagy a Q²M Tar aszfalt- és ragasztóeltávolítóval együtt használható. A legjobb eredmény elérése érdekében a Gyeon azt javasolja, hogy a Q²M ClayLube kenő folyadékkal együtt használja őket.

Puha, finom és hatékony

A Q²M Clay Mild úgy volt megtervezve, hogy minden típusú felülethez biztonságos legyen és hatékonyan eltávolítsa a szennyeződéseket a legfinomabb színekről. Világos színű agyag lehetővé teszi a festék szennyezésének könnyű ellenőrzése. A nagy szennyeződésfelvevő képesség tükröződik az agyag nagy hatékonyságában - 100 g agyag elegendő a fényezés többszörös fertőtlenítéséhez. 

A Gyeon Q2M Clay Mild agyag további tulajdonságai

  • A csomagolás tartalma: 100 g.
  • A teljes csomag súlya: 150 g.
Katalógus szám:G25973
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.