Fiókom

Meguiar's Gold Class Premium Quik Detailer az enyhe szennyeződések eltávolítására (710 ml)

Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Gold Class Premium Quik Detailer az enyhe szennyeződések eltávolítására (710 ml)
-20 %

Meguiar's Gold Class Premium Quik Detailer az enyhe szennyeződések eltávolítására (710 ml)

A Detailer egy egyedülálló termék, amelyet arra terveztek, hogy a rendszeres mosás között eltávolítsa a karosszéria felületéről a könnyű szennyeződéseket. A HPT (Hydrophobic Polymer Technology) köszönhetően, amely megfelel a nanotechnológiai címkének is, a szennyeződések eltávolítása során nem karcolja meg a fényezést. A titok a forradalmi polimerek által létrehozott magas felületi feszültségben rejlik. Az eredmény egy rendkívül csúszásálló védőfilm és hihetetlen víz "gyöngyözése". A kendő szinte lebegni fog a testfelületen. Ezenkívül a benne lévő természetes karnauba nagyon hatékony "nedves" megjelenést biztosít, különösen a sötét festékeken. Azonban minden típusú és árnyalatú festékre használható. A részletező egyedülálló összetétele biztosítja, hogy hatékonyan, mégis kíméletesen távolítsa el a szennyeződéseket a festékfelületről, például a port, a polleneket, a madárürüléket, a megszáradt vízcseppeket (pl. eső után vagy tócsákon áthajtva), az út mocskát és egyebeket.

A Meguiar's Gold Class Premium Quik Detailer tartalma

  • Kenőanyagok - csúszós részecskék, amelyeknek köszönhetően a szennyeződések lecsúsznak a festékfelületről, és semmilyen módon nem károsítják vagy karcolják azt.
  • Optikai fényesítők - olyan adalékanyagok, amelyek elősegítik a festék tökéletes megjelenését.
  • A viaszadalékok - a védőréteg aktív erősítése a szennyeződések eltávolításával együtt jelentősen elősegíti a fényezés viaszos védelmének élettartamának meghosszabbítását.
Katalógus szám:G7624
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.