Fiókom

Meguiar's Shampoo Plus professzionális autósampon (18,93 l)

professzionális autósampon
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Shampoo Plus professzionális autósampon (18,93 l)
-10 %
Egy jobb termék elérhető

Meguiar's Shampoo Plus professzionális autósampon

A Meguiar's Shampoo Plus teljesen biológiailag lebomló, így nem kell aggódni az esetleges mérgező hatásai miatt. Ezenkívül a formula fokozza és elmélyíti a fényt, és nem gyengíti a viaszréteget, így ideális az autó kezelés utáni utolsó mosásához is. A 128:1 arányú extrém hígítási aránynak köszönhetően a sampon nagyon sokáig kitart, és nagyon kedvező árával együtt abszolút ideális minden háztartási és professzionális felhasználásra. A részletező termékcsalád minden terméke teljesen biztonságos és kíméletes, még akkor is, ha nem képzett személyz használja, és úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb eredményt érje el autója ápolásában.

Tippek az autómosáshoz

 • A gondatlan mosás a festékkárosodás egyik fő forrása! A nem megfelelő kézi mosás vagy a portálon/kefével az autómosókban történő mosás elkerülhetetlenül megkarcolja és károsítja a fényezést.
 • Mindig mossa le, hogy kiküszöbölje a festékréteg károsodásának kockázatát.
 • Mindig csak a saját, bevált samponját használja, ne olyan vény nélkül kapható samponokat, amelyek eredete ismeretlen, és amelyek mosási tulajdonságait nem tesztelték alaposan.
 • Ne használjon mosogatószereket vagy háztartási tisztítószereket, nem érintkező vagy aktív tisztító habokat, zsírtalanítókat, oldószereket vagy más tisztítószereket. Ezek a tisztítószerek általában nem kíméletesek a festékfelület védő viaszrétegéhez vagy a fényezőolajokhoz, kiszárítják azt, és védelem nélkül hagyják. A nem védett festékrétegeken nagyon hamar elkezdődik a felület károsodása, oxidálódása, fényvesztése, és nagyon veszélyesen ki vannak téve a környezetnek, valamint jelentősen érzékenyebbek a mechanikai és kémiai sérülésekre.
 • Az autómosáshoz használt víznek a lehető legközelebb kell lennie a karosszéria hőmérséklethez.
 • Használja a két vödör módszert vagy a Meguiar's vödröt Grit Guard védőráccsal.
 • Ne használjon habos/molitán mosószivacsot vagy nagy fonott szálú kesztyűt. Ezek a szivacsok és kesztyűk nem képesek hatékonyan felszívni a szennyeződéseket, és használatuk megkarcolhatja a festéket. Csak nagyon finom mikroszálas vagy természetes báránygyapjú szőrből készült, kíméletes mosókesztyűt használjon, amely felfogja és magába szívja az apró szennyeződéseket.
 • Mosás után mindig szárítsa meg az autót! Ez megakadályozza a vízben lévő ásványi anyagok okozta vízfoltok kialakulását. Ezenkívül az aktív szárítás megakadályozza, hogy a por a szárítási folyamat során újra leülepedjen.
 • Szárításhoz kizárólag a kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközőt X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois. Helyileg a nehezen hozzáférhető területeket sűrített levegővel száríthatja meg (vigyázzon a fúvókából kifröccsenő olajjal való újbóli szennyeződésre!). Nem javasoljuk a szilikonos gumiszárítóval történő szárítást, mivel az megragadhatja a porszemcséket, és karcolásokat okozhat a festésen.
 • A Meguiar's samponnak egyáltalán nem kell habosodnia mosás közben, mégis megmarad minden nagyszerű tulajdonsága, és 100%-ban kíméletes. A sampont mindig keverje bele a vízbe, ráadásul nem kell felhabosítani a sampont.

Ajánlott lépések az automosáshoz

 • Öblítse le autóját a laza szennyeződésektől mentes, magasnyomású vízzel vagy wapkával alulról felfelé. Az autó alsó részei a legpiszkosabbak, ezért az alulról felfelé történő öblítés során a víz a legpiszkosabb részeken hat a leghosszabb ideig, és a szennyeződéseket a leghosszabb engedi fel. Ezenkívül a magasabb részekről lefelé áramlik a szennyeződés, ami segít eltávolítani a felázott szennyeződést a küszöbökről, kerekekről vagy a futóműről.
 • Ha előmosni szeretné az autót, hígítsa a sampont a habosítóban 10:1 arányban.
 • A sampon gazdag, stabil habot képez, amelyet az autó teljes felületére fúj, és 5 percig vagy igény szerint hagyja rajta.
 • A hab hatására feloldódnak a makacs szennyeződések, például a beszáradt rovarok vagy az út mocska, hogy tökéletes előmosást érjen el, fokozza a fényt és megőrizze a védőréteget.
 • Ne öblítse le az autót a habtól!
 • Hígítsa fel a sampont 128:1 arányban a vödörben.
 • Ezután kézzel samponozza be az egész karosszériát felülről lefelé, azaz a legtisztább részektől a legpiszkosabbakig.
 • A kesztyűt mindig óvatosan mossa meg, amikor a vödörben áztatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, és ne kerüljenek vissza a festékre.
 • Öblítse le a sampont a karosszériáról víznyomással vagy egy wapkával felülről lefelé. A folyóvíz segít eltávolítani a sampont még a nehezen hozzáférhető helyekről is.
 • Végül lassan öblítse át újra a karosszériát felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül.
 • Szárítsa meg az autót egy kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközővel, az X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy az X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló minőségű természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois segítségével.
 • Ha szükséges, erősítse meg a védőviaszréteget a Meguiar gyorsviaszok egyikével.

A termék tulajdonságai

 • Polimer kondicionáló, amely növeli a fényt.
 • Gazdag, kitűnően 
 • Biológiailag lebomló.
 • Kellemes az illata megkönnyíti vele a munkát,
 • Alkalmas a matt lakkokhoz is.

Alkalmazási módszer

 • Mosás és öblítés.

Higítás:

 • 400:1 (kézi mosás), 20:1 (habosító).
Újralakkozható, VOC kompatibilis.
Katalógus számD11105
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Gyeon Q2M Bathe+ (4 l) Ingyenes kiszállításGyeon Q2M Bathe+ (4 l) autósampon-10 %Gyors előnézetpH-semleges autósampon szilikon tömítőanyaggal, 4 l50.090 Ft55.650 FtRaktáronSérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)Sérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)-82 %Utolsó darabokGyors előnézet (5 értékelés)sapka nagy Ahifi logóval, khaki1.150 Ft6.500 FtRaktáronFictech APC - All Purpose Cleaner (1 l)Fictech APC - All Purpose Cleaner (1 l) univerzális tisztítóTippGyors előnézet (4 értékelés)univerzális, erősen koncentrált tisztítószer parfüm nélkül, 1 l4.150 FtRaktáronCarPro Descale (4 l) Ingyenes kiszállításCarPro Descale (4 l)Gyors előnézetextra erős autósampon, higítás 1:100 - 10:10, 4000 ml44.150 FtRaktáronMeguiar's Microfiber Wash MittMeguiar's Microfiber Wash Mitt mosókesztyű-10 %Gyors előnézet (7 értékelés)mikroszálas mosókesztyű5.990 Ft6.650 FtRaktáronMeguiar's Lambswool Wash MittMeguiar's Lambswool Wash Mitt mosókesztyű-10 %Gyors előnézet (45 értékelés)mosoókesztyű valódi báránygyapjúból7.490 Ft8.320 FtRaktáronTershine Purify S - Shampoo (5 l) Ingyenes kiszállításTershine Purify S - Shampoo autósampon (5 l)TippGyors előnézetprémium autósampon SiO2 tartalommal, higítás 1:1000, 5 l54.830 FtRaktáronMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying TowelMeguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző-10 %Gyors előnézet (3 értékelés)mikroszálas szárító törölköző, 76 x 55 cm8.690 Ft9.650 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's FistDodo Juice Supernatural Wash Mitt Yeti's Fist nagyon puha mosókesztyűFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)nagyon puha juhgyapjús mosókesztyű18.170 FtRaktáronCarPro Hydro2 Foam (4 l) Ingyenes kiszállításCarPro HydrO2 Foam autósampon kerámiával (4 l)Gyors előnézetpH semleges autósampon kerámia festék védelemmel, alkalmas a habosítókhoz is, koncentrátum, 4000 ml60.480 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (1000 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon viasszal (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 1000 ml11.320 FtRaktáronDodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)Dodo Juice Born To Be Mild autósampon (1000 ml)TippFrissítveGyors előnézet (18 értékelés)pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 1000 ml11.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Born To Be Mild (5 l)Dodo Juice Born To Be Mild autósampon (5 l)TippFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)pH semleges, nagy koncentrációjú sampon, 5 l39.830 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.