Fiókom

Meguiar's Soft Buff Foam Finishing Disc 6" finiselő és viaszoló korong

finiselő és viaszoló korong a DA polírozóhoz (puha), 6" / 159 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Soft Buff Foam Finishing Disc 6
-10 %

Meguiar's Soft Buff Foam Finishing Disc 6" finiselő és viaszoló korong

A Meguiar új korong rendszere jelentősen leegyszerűsíti és hatékonnyá teszi a gépi polírozást. Emellett megkönnyíti a megfelelő korong kiválasztását, és csökkenti az utójavításhoz szükséges tartozékok számát. A DFF6 kerék a MT 310 Meguiar's DA polírozójával és más orbitális polírozókkal való használatra készült. Ez egy úgynevezett "finis" korong, amelyet a lágy lakkok és a hologramokra és az orbitális fátyolosodásra hajlamos lakkok viaszolásához vagy végső polírozásához terveztek. A viaszoláshoz használja a Meguiar's folyékony viaszok egyikét, mint például a G18216 Meguiar's Ultimate Liquid Wax vagy az M2116 Meguiar's Professional Synthetic Sealant 2.0.

A puha és további hibákra hajlamos fényezések végső javításához használja a Meguiar's befejező polírozók egyikét, pl. G19216 Meguiar's Ultimate Polish vagy a professzionális M205 Meguiar's Ultra Finishing Polish. Az új Meguiar's Soft Buff habszivacs korongokat teljesen újratervezték, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsák a festékfelújítás és a karosszéria polírozása során. Az új habkorongokat kifejezetten a DA polírozógéphez tervezték, és javítják a velük végzett munka során elért eredményeket. Ugyanakkor a felhasznált hab új kialakítása jelentősen csökkenti az üzemi hőmérsékletet, így kiküszöbölve a festék megégésének veszélyét.

A speciális Velcro tépőzárat, amely a korongokat a tárcsákra rögzíti, a maximális polírozási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A hagyományos tépőzáras rögzítők a csiszolóanyag-tartó és a korong közötti kapcsolat meglazulását okozhatják a korongra gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt, ami a polírozógép által generált polírozóerő csökkenését eredményezi. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a fényezést.

A Velcro tépőzáras rendszer egyedülálló kialakítása révén biztosítja a korong és a tárcsa közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás hatékonyságát. A Velcro tépőzáras rögzítésnek köszönhetően nincs nem kívánt lazaság, és a polírozóról a maximális polírozóerő kerül át a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden korongján és tárcsáján. Az új korongokat a világ legjobb részletezőivel közösen tervezték újra, hogy tökéletes teljesítményt nyújtsanak, miközben megőrizték az ideális átmérőt (5" és 6") és a minimális vastagságot (mindössze 17,5 mm!), ami miatt a korongokat "disknek" nevezték el.

Megjegyzés
A tárcsákat éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a korong, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét. Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

 • Egy teljesen új anyag - a teljesen újratervezett hab a festék megújítás határait egy eddig ismeretlen szintre emeli.
 • Jobb "finish" - az új habnak köszönhetően sokkal könnyebb elérni a mély fényt és a tökéletes finish-t, és a viasz felvitele is lényegesen egyszerűbb.
 • Alacsonyabb munkahőmérséklet - a felhasznált anyagok innovatív kialakítása csökkenti a munkahőmérsékletet és ezáltal a festék károsodásának kockázatát.
 • Minimális a további hibák kockázata - az új hab jelentősen csökkenti az orbitális köd és más kisebb hibák kockázatát.
 • Nagyobb tartósság - a modern technológia hosszabb élettartamot biztosít a tárcsáknak.
 • Simább működés - a korong összességében simábban siklik a munka során, így a korrekció és a polírozás sokkal könnyebbé válik.
 • Speciális Velcro tépőzáras rögzítés - a szálak egyedi kialakításának köszönhetően hatékonyabbá teszi a fényezést és a fényezés csiszolását egyaránt.

Műszaki paraméterek:

 • Szerelési átmérő: 6" / 150 mm
 • Tárcsa átmérő: 6,25" / 159 mm
 • Korong vastagsága: 17,5 mm
 • Alkalmas: MT310 Meguiar's DA Polisher és más orbitális és DA polírozógépekhez, ajánlott szerelési átmérővel.
 • Korongok használata: DBP6.
Katalógus számDFF6
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Sérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)Sérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)-82 %Utolsó darabokGyors előnézet (5 értékelés)sapka nagy Ahifi logóval, khaki1.150 Ft6.500 FtRaktáronMeguiar's Soft Buff Rotary Backing PlateMeguiar's Soft Buff Rotary Backing Plate tárcsa a rotációs polírozógéphez-10 %Gyors előnézettárcsa a rotációs polírozógéphez, 6,1" / 155 mm17.240 Ft19.150 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketMeguiar's Soft Buff Rotary Soft Backing PlateMeguiar's Soft Buff Rotary Soft Backing Plate puha tárcsa a rotációs polírozóhoz-10 %Gyors előnézetpuha tárcsa a rotációs polírozóhoz, 6,1" / 155 mm21.440 Ft23.820 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketMeguiar's Ultra Finishing Polish (3,78 l) Ingyenes kiszállításMeguiar's Ultra Finishing Polish polírozószer a maximális fényért (3,78 l)-10 %Gyors előnézetprofesszionális finiselő polírozószer a maximális fényért szuper-mikroabrazív tartalommal61.790 Ft68.650 FtRaktáronMeguiar's Ultra Finishing Polish (946 ml)Meguiar's Ultra Finishing Polish polírozószer a maximális fényért (946 ml)-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)professzionális finiselő polírozószer a maximális fényért szuper-mikroabrazív tartalommal21.130 Ft23.480 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketMeguiar's Ultimate Polish (473 ml)Meguiar's Ultimate Polish nem abrazív polírozószer a maximális fényességért (473 ml)-10 %TippGyors előnézet (27 értékelés)nem abrazív polírozószer a maximális fényességért4.640 Ft5.150 FtRaktáronMeguiar's DA Polisher Ingyenes kiszállításMeguiar's DA Polisher legmodernebb orbitális polírozógép-10 %Gyors előnézet (2 értékelés)legmodernebb, professzionális DA (orbitális) polírozógép184.350 Ft204.830 FtRaktáronMeguiar's DA Polisher Backing Plate 6"Meguiar's DA Polisher Backing Plate 6-10 %Gyors előnézettárcsa a 6" / 152 mm DA polírozókra13.340 Ft14.820 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketAuto Finesse DPX Dual Action Polisher EU Plug Ingyenes kiszállításAuto Finesse DPX Dual Action Polisher EU Plug polírozógép-5 %Gyors előnézet (4 értékelés)orbitális polírozógép, 5" (130 mm) polírozó tárcsával és 15 mm orbittal110.680 Ft116.500 FtRaktáronCarbon Collective HEX-21 Dual Action Polisher - 21 mm Ingyenes kiszállításCarbon Collective HEX-21 Dual Action Polisher - 21 mm polírozó-16 %TippAkcióFrissítveGyors előnézetorbitális polírozó 125 mm tárcsaátmérővel és 21 mm lökettel 104.830 Ft124.830 FtRaktáronCarbon Collective HEX-15 Dual Action Polisher - 15 mm Ingyenes kiszállításCarbon Collective HEX-15 Dual Action Polisher - 15 mm polírozó-16 %TippAkcióFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)orbitális polírozó 125 mm tárcsaátmérővel és 15 mm lökettel 104.830 Ft124.830 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.