Fiókom

Cikkek archívuma

Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin

26. 01. 2023
Kínálatunk újdonsága az Aqua Car Cosmetics termékcsalád, amely különösen magas színvonalú kerámiavédelmet tartalmaz a kezdők és a profi detailerek számára. További információ a cikkben.

Hogyan válasszunk high/low jelátalakítót?

13. 01. 2023
Ha erősítő beépítését tervezi egy gyári rendszerbe, szüksége lesz egy magas/alacsony átalakítóra. A cikkből megtudhatja, hogyan működnek az átalakítók, és még többet.

A legérdekesebb autóhifi újdonságok a 2022-es évből

27. 12. 2022
Ahogy 2022 lassan a végéhez közeledik, visszatekintettünk az autós hangzásvilág legizgalmasabb újdonságaira, amelyeket a gyártók idén mutattak be. És nem volt hiány belőlük!

Kenwood és JVC autórádiók új modelljei

23. 12. 2022
Több tucat új Kenwood és JVC autórádió került mostanában kínálatunkba. Végre elérhetőek az autórádiók is és az alkatrészprobléma valószínűleg a múlté!

Szeretjük a rendet a garázsban

16. 12. 2022
A rendben könnyebb dolgozni és kellemesebb eltőlteni az időt is. Poka Premium - kiváló minőségű fémtartók polírozókhoz és még sok máshoz! Újdonságok 2023-as évre a webáruházban!

Mindig világosság, főleg a munka mellett!

14. 12. 2022
Világítás nélkül nem lehet minőségi eredményt elérni az autó fényezése vagy tisztítása során. Mindig jó minőségű fényforrást használjon, például a Scangrip termékét.

Őszi újdonságok a Nakamichitől!

07. 12. 2022
A Nakamichinál nem pihennek a babérjaikon, és mindig igyekeznek érdekes termékekkel előállni. Most érkezett egy szállítmány, amelyben a hagyományos termékek mellett több tucat újdonság is található!

Bemutatjuk az AudioControl márka termékeit

23. 11. 2022
Újabban a processzorokra, erősítőkre, gyári rendszerekbe való integrálásra és hangfeldolgozásra szakosodott amerikai gyártó AudioControl termékcsaládját is megvásárolhatja.

Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól

17. 11. 2022
A Stjärnagloss összes új termékét felvettük a webáruházunk virtuális polcaira ügyfeleink számára. Egy kis árkorrekció is történt, hol lefelé, hol sajnos felfelé.

A Hifonics márka újdonságai

14. 11. 2022
Karácsony előtt számos új Hifonics termékkel bővítettük a webáruházunkat. Aki szereti ezt a márkát, annak érdemes odafigyelnie. Új erősítők, subwooferek és kiegészítők.

FOEN - Illat az örömhöz az autóban vagy a házban

07. 11. 2022
5 érzékszervünk van, ezek közül az egyik a szaglás. Az illat tartósan megmarad a tudatalattinkban, és hogy jobb kedvre derítsen minket, egyszerűen illatosíthatjuk az autónk belsejét a Foen magával ragadó illatával!

Focal az első a világon a .... (több információ a cikkben)

03. 11. 2022
A Focal a múltban többször is egyedülálló megoldásokat nyújtott az autós hangszórótechnológia és -tervezés terén. Most egy új típusú membránnal és számos új termékkel jelentkezik.

Hogyan ápoljuk az Alcantara üléseket

27. 10. 2022
Ahogy az Alcantara egyre népszerűbbé és elterjedtebbé válik az autókban, egyre gyakrabban kérdezik tőlünk, hogyan kell tisztítani és ápolni az Alcantara üléseket. Cikkünkből minden fontos információt megtudhat.

Franciaország, nem csak a bor és békák

26. 10. 2022
A Fictech francia autókozmetikum-gyártó új csomagolási és mennyiségi dizájnnal rendelkezik, hogy még nagyobb legyen a választék. A régieket akciós áron kínáljuk!

Újdonságok az Infinity Wax-tól

20. 10. 2022
Az Infinity Wax, az autókozmetikumok neves angol gyártója hét új terméket hoz a detailing világába, amelyek már úton vannak hozzánk. Ráadásul a teljes választékot leértékeltük!

Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit

13. 10. 2022
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!

Olasz varázslatok a RUPES márkával

04. 10. 2022
Bővítjük a RUPES termékek választékát, és ezzel egyidejűleg csökkentjük az árakat. Fedezze fel velünk együtt a festékrestaurálás varázsát.

Bemutatjuk az olasz Harmony márkát

27. 09. 2022
Újonnan már nálunk is megtalálható a Harmony márka, amely egy olasz csúcskategóriás gyártó, az EBS Audio alá tartozik. A Harmony termékek azonban lényegesen olcsóbbak, mégis megőrzik a kiváló minőségű hangzást és kivitelezést.

Néhány újdonság a Nakamichitől

22. 09. 2022
A japán gyártó, a Nakamichi termékeinek rendszeres készletezésével számos új terméket mutatunk be, és ezúttal sincs ez másként, új autórádiókat és mélynyomókat talál a kínálatban.

Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak

07. 09. 2022
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.