Fiókom

7 alapvető újdonság az Infinity Wax márkától

Az Infinity Wax egy elismert és innovatív márka, amely olyan termékeket hoz forgalomba, amelyeket hosszú ideje tesztel, és amelyekkel mindig valami újat hoz a detailing világába. Már 3 éve dolgozunk az Infinity Wax-szal, és itt volt az ideje, hogy "dolgozzunk" azon a termékcsaládon, amelyet minden vásárló megvásárolhat tőlünk. Idén ősszel e márka hét új termékével bővítettük e-shopunk virtuális polcait. Az új termékek hozzáadásakor a termékfotókat jobbakra cseréltük, és egy részletes videót is hozzáadtunk, amely leírja, hogyan kell a terméket megfelelően használni. Az új termékek már úton vannak a raktárunkba, és hamarosan elérhetőek lesznek. (A frissítés során minden termékre kedvezményt is adtunk, 1-12%-os nagyságrendben!!!)

Az Infinity Wax márkáról

Ez a márka 2013-ban alakult Edinburgban, a városban, ahol a Trainspotting kultuszfilmet forgatták. A márka alapítója Michael Cipriani, aki az amerikai álmot éli, és ahogy ő mondja: "Soha nem hittem volna, hogy lehetséges egy új márkát kiépíteni és áttörni a mai, autókozmetikumokkal telített piacon". A márkát azért alapította, mert saját maga is igényt tartott a minőségi viaszokra, amelyek akkoriban hiányoztak a piacról. Ezért elkezdte maga készíteni és tesztelni őket. A meglepően kiváló eredmények után úgy döntött, hogy "mindent belead", és valami újat, magas színvonalú és extra rétegű, szokatlan eredményt hoz az autókozmetikumok világába. Nos, mondd csak, láttál már olyan viaszt, amely ötféle természetes viaszból áll, és amelyhez SiO2-t is hozzáadtak? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Infinity Wax Primo alapvetően egy verhetetlen viasz.

 Az Infinity Wax újdonságainak bemutatása

  • Infinity Wax WAX OFF Shampoo dekontaminációs autósampon - erősen lúgos sampon, amely a viaszok és sealantok eltávolítására lett kifejlesztve. Továbbá eltávolítja a régi viaszokat vagy más védőrétegeket a felületről, illetve megújítsa a fennlévő kerámia bevonat funkcióit. 500 ml-es és 5 l-es kiszerelésben kapható. 
  • Infinity Wax Zero Water víz nélküli mosáshoz - vízmentes tisztítószer, 3 az 1-ben, amely lehetővé teszi, hogy "biztonságosan" tisztítsa és megvédje járművét olyan területeken, ahol vízkorlátozás vagy a víz autómosásra való használatának tilalma van érvényben. A termék háromféleképpen használható, így teljesen egyedivé teszi! 500 ml-es és 5 l-es kiszerelésben kapható. 
  • Infinity Wax Wheel Shampoo, sampon az ALU kerekekre - magas koncentrációjú lúgos sampon, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy biztonságosan lebontsa az ALU kerekeken visszamaradt fékport és szennyeződéseket. Csak 25-50 ml sampont kell egy vödör hideg vízbe öntenie, hogy valóban habzó oldatot kapjon, így gyorsan és hatékonyan moshatja le a kerekeket. A keréksampon alkalmas az érzékeny kerékfényezésre, és ideális a kerámiafékkel ellátott autókon való használatra. Megvásárolható 500 ml-es és 5 l-es kiszerelésben.
  • Infinity Wax Tyre Candy bevonat a gumiabroncsokra - szuper vastag, védő gumibevonat édes illattal. A Tyre Candy rövid távú védelemként festetlen műanyagokra és gumira is alkalmas. A felvitel után fényes, nem zsíros felületűre szárad, amely nem ragad. A gumiabroncsokon akár 6 hétig is eltarthat.
  • Infinity Wax Synergy 2 Year Coating Kit kerámia festék védelem - a Lite-ot követő bevonat, amely egy egyéves, permetezéssel felhordható védőbevonat. A Synergy 2 azonban minden területen növeli a teljesítményt! Kétszer olyan tartós, még könnyebben felhordható, hihetetlenül fényes és természetesen legendásan cseppálló és kiváló festékvédelem. Ha olyan nagy teljesítményű kerámiabevonatot keres, amelyet otthon is alkalmazhat, akkor ne keressen tovább. Ez a készlet egy praktikus applikációs készletben kerül forgalomba, amely 1 x 30 ml védőbevonatot és egy kétoldalas applikátort tartalmaz. A készlet 2 átlagos méretű jármű vagy 1 nagyobb jármű és ALU kerekek bevonására alkalmas, így az egyik legköltséghatékonyabb bevonat a piacon.
  • Infinity Wax Supergloss+ Spray Wax viasz sprayben - az eredeti SuperGloss viasz folytatása, amely először 2013-ban vált népszerűvé. Nagy előnye a kiváló fényesség, a könnyű felhordhatóság és a kiváló hidrofób tulajdonságok. A benne lévő polimereknek köszönhetően 6-8 hónapig tart, maximális hatásfokkal. Ez az, ami a SuperGloss+-t egyértelmű választássá teszi a viasz kiválasztásakor.
  • Infinity Wax Leather Cleanser bőrtisztító - biztonságos bőrtisztítószer, amely luxus toszkán bőrillattal illatosítja az autó teljes belső terét. A Leather Cleanser egy prémium kategóriás autóipari bőrtisztító spray, amelyet kifejezetten a mai járművekben gyakran megtalálható pigmentált és műbőr felületek kezelésére terveztek. Alcantara, velúr/nubuk bőrre azonban nem alkalmas. A módosított, felületaktív összetevők és innovatív polimerek kombinálásával az Infinity Waxnak sikerült a bőrtisztítók új generációját kifejlesztenie. A Leather Cleanser új mércét állít fel, és legalább 20%-kal növeli a tisztítás hatékonyságát a piacon lévő bőr tisztítószerekhez képest. A Leather Cleanser APEO-mentes, biológiailag lebomló és környezetbarát. 500 ml-es szórófejes flakonban vagy gazdaságos 5 literes kannában kapható.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez