Fiókom

Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin

Az Aqua Car Cosmetics termékcsaládot mostantól megtalálja kínálatunkban. Bár nálunk már több mint negyven márkájú autókozmetikumot vásárolhat, mindig új és érdekes termékeket keresünk. Jelenleg főként a kerámiafesték-védelemre összpontosítunk, amelynek népszerűsége ügyfeleink körében rohamosan növekszik. Az Ewocar márka után úgy döntöttünk, hogy mi is importáljuk a lengyel Aqua gyártó termékeit, amely a legjobb kerámia bevonatokat kínálja a profi és kezdő autó detailerek számára egyaránt. A termékek magas minőségének és az Ahifi megfizethető árainak köszönhetően úgy gondoljuk, hogy az Aqua követni fogja más autókozmetikumok népszerűségét, mivel minőségi és árban elérhető termékekről van szó.

Az Aqua Car Cosmetics márkáról

Az Aqua 2014 óta van a piacon, de az alapítója már sokkal régebb óta foglalkozik hivatásos detailinggel. Tapasztalatait évek óta nemcsak a legnagyobb lengyel autórészletezői fórum moderátoraként, hanem az általa rendszeresen szervezett speciális tanfolyamokon is átadja más autó detailereknek. Ennek is köszönhető, hogy eredetileg az az ötlet született, hogy magas minőségű autókozmetikumok gyártásába kezdjen, ahogy ő mondja, a detailertől a detailernek. Az alapító nagy igényessége, a termékrecept folyamatos javítása és az a vágy, hogy megmutassa, hogy a lengyel termékek is lehetnek ugyanolyan minőségűek és mindenekelőtt jobbak, mint a külföldiek, nem sokáig maradtak válasz nélkül. Ma az Aqua több mint 100 nagykereskedelmi partnerrel rendelkezik a detailing vállalatok között, és számuk nemcsak Lengyelországban, hanem külföldön is gyorsan növekszik. Ez elsősorban az Aqua termékek minőségének, a megfizethető áraknak és nem utolsósorban az érdekes termékkínálatnak köszönhető, amelyről az alábbiakban írunk. Mi lettünk az Aqua kizárólagos importőre, így széles raktárkészletre és megfelelő támogatásra számíthatnak ügyfeleink és természetesen nagykereskedelmi partnereink is. Nemcsak a teljes Aqua termékcsaládra vonatkozó érdekes kedvezményekben részesülhetnek, hanem az Aqua Coating 9H Pro professzionális kerámiabevonat alkalmazására vonatkozó tanúsítás közvetítésében is.

Aqua kerámia védelem

Az Aqua Car Cosmetics legfontosabb termékcsaládja a kerámia festék védelem. A termékcsalád négyféle kerámiavédelmi modellcsaládot tartalmaz, köztük egy kizárólag a tanúsított fényezőművészek számára készültet, valamint a világ egyik legerősebb anyagát, a grafént tartalmazó csúcskategóriás kerámiabevonatot. Egyébként ez az első grafént tartalmazó kerámia, amelyet Európában hoztak létre, és amelynek védelmi ideje 4 hosszú év. Minden bevonat magas fényt és hidrofób hatást kölcsönöz a fényezésnek, fokozza a színeket, és rendkívül ellenálló a vegyi anyagokkal és az időjárás viszontagságaival szemben. Nagy keménységüknek köszönhetően kisebb karcolásokkal is megbirkóznak, és két öngyógyító bevonat is rendelkezésre áll. Az Aqua termékcsaládban megtalálható az üvegek és kerekek kerámiabevonata is, kétéves védelmi idővel, illetve a fóliák kerámiavédelme. Természetesen manapság már a jobb kerámiagyártóknál az úgynevezett booster vagy top coating a maximális hatékonyság és tartósság érdekében szintén alapfelszereltségnek számít. Az Aqua termékek egyik fő vonzereje az árpolitika is, amelynek köszönhetően a kerámiabevonatok nemcsak tulajdonságaikkal és tartósságukkal, hanem több mint érdekes árukkal is lenyomják versenytársaikat.

Aqua Coating One kerámia védelem

Aqua Coating One egy alap kerámia festék védelem az Aqua márkától, 12 hónapi védelemmel és kiváló árral. Az egyik valószínűleg a jövőben is a legkelendőbb márka lesz az Ahifin. Nagyon egyszerű alkalmazásának köszönhetően a termék a kezdő hobbi részletezőknek és általában a tiszta és fényes autók minden rajongójának is szól. Az Aqua Coating One kitölti a kisebb karcolásokat, mélyebbé teszi a fényezést és feldobja a színt, miközben tökéletes fényt biztosít. Rendkívül hidrofób, ami megvédi a fényezést a víztől, a vízfoltoktól és a szennyeződésektől. UV-védelmet nyújt, és jól megbirkózik az agresszív vegyi anyagokkal is. Ideális egész éves védelem, 30 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben kapható.

Aqua Coating 9H kerámia védelem

Aqua Coating 9H egy csúcskategóriás kerámiabevonat, amelyet nem csak a profik, hanem a részletekért rajongók számára is kifejlesztettek. Az Aqua Coating 9H extrém fényességet és hidrofób tulajdonságokat kölcsönöz a festéknek, véd a szennyeződésekkel, vegyi anyagokkal és természeti elemekkel szemben, és 9H keménységének köszönhetően minimálisra csökkenti a kisebb karcolások megjelenését. Mindez hosszan tartó hatású, 2-3 évig tartó védelemmel. A bevonat kissé sötétíti a festéket, kiemeli a színeket és kiemeli a fémes szemcséket. Hidrofób tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, így az autó mosása és karbantartása jelentősen egyszerűbbé és ritkábbá válik. Az Aqua Coating 9H az öngyógyító képességével is kitűnik, amelyet meleg víz vagy levegő aktivál. A kerámiabevonat így helyreáll, és a kisebb karcolások újra begyógyulnak. Három kiszerelésben kapható - 15 ml, 30 ml és 100 ml.

Aqua Graphene Coating kerámia védelem

Aqua Graphene Coating teljesen új dimenziót képvisel a kerámiabevonatokban, köszönhetően a grafén tartalmának, amely a világ egyik legerősebb anyaga. Ezt a forradalmi adalékanyagot Európában először az Aqua bevonatokban adták hozzá a kerámiafestékek védelméhez. A grafén példátlan tartósságot biztosít, és a hagyományos kerámiabevonatokhoz képest az Aqua Graphene Coating többszöröse ellenáll a vegyi anyagoknak, az UV-sugárzásnak vagy olyan külső tényezőknek, mint a savas eső, az üledék vagy a szerves vegyületek. A védelmi idő is kivételes, akár 4 év is lehet. Természetesen az extrém fényesség, a kiváló hidrofób tulajdonságok és a gyöngyözés magától értetődő. Ezenkívül a termék innovatív technológiákat alkalmazó, kifinomult összetétele garantálja a nagyon egyszerű alkalmazást. A kerámiabevonat a felhordás után rendkívül csúszós, és a lakk háromdimenziós mélységet kap. Három kiszerelésben kapható - 15 ml, 30 ml és 100 ml.

Aqua 9H Pro

Az Aqua Coating 9H Pro egy professzionális kerámiabevonat, amelyet kifejezetten a tanúsított autórészletezők számára fejlesztettek ki. Az Aqua Coating 9H extrém fényességet és hidrofób tulajdonságokat kölcsönöz a fényezésnek, véd a szennyeződések, vegyi anyagok és az időjárás viszontagságai ellen, és 9H keménységének köszönhetően minimálisra csökkenti a kisebb karcolások megjelenését. Mindez hosszan tartó hatású, 3-4 évig tartó védelemmel. A bevonat kissé sötétíti a festéket, kiemeli a színeket és kiemeli a fémes szemcséket. Hidrofób tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, így az autó mosása és karbantartása jelentősen egyszerűbbé és ritkábbá válik. Az Aqua Coating 9H öngyógyító képességével is kitűnik, amelyet meleg víz vagy levegő aktivál. A kerámiabevonat így helyreáll, és a kisebb karcolások újra begyógyulnak. Három kiszerelésben kapható - 15 ml, 30 ml és 100 ml.

Aqua Top Coating

Aqua Top Coating egy nagyon könnyen alkalmazható kerámia festékvédő, amely csodálatos üvegfényt és hihetetlen hidrofób tulajdonságokat kölcsönöz a festéknek. Az Aqua Top Coating nagyszerű kiegészítője az Aqua kerámiabevonatoknak, de a termék önálló festékvédelemként is használható. Ezt az innovatív bevonatot mindenekelőtt a védett felület nagyon magas csúszásállósága, nagyfokú hidrofóbia, kisebb szennyeződés (antisztatikus tulajdonságok, csökkentett porlerakódás, foltállóság) és legalább 1 éves tartósság jellemzi. Az Aqua Top Coating kerámiabevonat hatékonyan védi nemcsak a jármű festését, hanem annak fém- és műanyag részeit is. 5 ml termék elegendő egy közepes méretű személygépkocsi teljes bevonásához. 10 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben kapható.

Aqua Glass Protection

Aqua Glass Protection egy rendkívül hatékony kerámiabevonat az üvegre, amely láthatatlan védelemként működik. Nagyon magas fokú hidrofobicitással rendelkezik, és gyorsan eltávolítja a vizet az autóablakokról. Ezenkívül csökkenti a szennyeződések, rovarok és a fagy megtapadását az üvegfelületen. A felhordás után az Aqua Glass Protection sokkal jobb láthatóságot biztosít, függetlenül a külső időjárástól. A bevonat tartóssága a felhordástól számítva akár 2 év (20-30 ezer km), ami nagyon egyszerű. Gondoskodjon saját és utasai biztonságáról - válassza az innovatív, bevált Aqua Glass Protection kerámia szélvédőbevonatot, hogy minden körülmények között magabiztosan és kényelmesen ülhessen a volán mögött. Három kiszerelésben kapható - 15ml, 30ml és 100ml.

Aqua PPF Shield

Aqua Coating Shield PPF egy erősen hidrofób védőkerámia bevonat átlátszó PPF- és vinilfóliákhoz. A fólia rendkívül csúszós, és a védelem felhordása után taszítja a vizet és a szennyeződéseket, megkönnyítve ezzel a későbbi karbantartást. A kerámiavédelem megvédi a fóliát a rozsdásodástól, a sárgulástól és a repedezéstől is. A bevonat élettartama körülbelül három év vagy 60 000 km. Ideális védelem filmekhez, 15 ml-es, 30 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben kapható.

Aqua Coating Booster 

Aqua Coating One az Aqua alap kerámia festékvédője 12 hónapos védelmi idővel és kedvező áron. Az egyik valószínűleg a márka jövőbeli bestsellere lesz az Ahifin is. A termék nagyon könnyű alkalmazhatósága alkalmassá teszi a kezdő hobbi részletezők és általában a tiszta és fényes autók minden rajongója számára is. Az Aqua Coating One kitölti a kisebb karcolásokat, mélyebbé teszi a fényezést és feldobja a színt, miközben tökéletes fényt biztosít. Rendkívül hidrofób, ami megvédi a fényezést a víztől, a vízfoltoktól és a szennyeződésektől. UV-védelmet nyújt, és jól megbirkózik az agresszív vegyi anyagokkal is. Ideális egész éves védelem, 30 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben kapható.

Aqua Wheel Coating

Aqua Wheel Coating egy forradalmi, rendkívül tartós és hidrofób kerámia bevonat, amelyet alumínium, króm, festett és polírozott kerekek védelmére terveztek. Használata után a kerekek sokkal kevésbé lesznek piszkosak, és nincs szükség többé erős lúgos vagy savas termékekre a mosáshoz. Az Aqua Wheel Coating formuláját úgy fejlesztették ki, hogy a felhordás után a bevonat szemmel láthatatlan legyen, ugyanakkor tökéletesen védje a felniket. A termék alkalmazása 24 hónapig nyújt védelmet. A magas hidrofóbia miatt a termék által védett felületek visszaverik a vízmolekulákat, és megakadályozzák a szennyeződést. A felnik tisztítása is sokkal könnyebb a szennyeződések kisebb mértékű megtapadása miatt. Az Aqua Wheel Coating egy innovatív termék, amely nem köt kompromisszumokat. A szennyeződések (mint például a szemét, por vagy sár) csökkentett megtapadásának köszönhetően a felnik tisztítása sokkal könnyebb, kevesebb erőfeszítést igényel, és nem kell olyan gyakran elvégezni, mint az Aqua Wheel Coating előtt. A könnyű felhordhatóság szintén nagy előnye a bevonatnak. Három kiszerelésben kapható - 15 ml, 30 ml és 100 ml.

További Aqua termékek és kiegészítők

Bár az Aqua szorosan a kerámiabevonatokra specializálódott, más termékeket is kínál az autók rutinszerű karbantartásához. Emellett a kínálat fokozatosan bővül, és néhány érdekes új termékkel bővül. Így olyan klasszikus termékeket vásárolhat, mint az üvegtisztító, az univerzális belső és külső tisztítószer, a légyrozsda-eltávolító, a gumiabroncsvédő, a kijelzőtisztító és a tartozékok széles választéka. Valamennyi termék közös jellemzője a kiváló ár-érték arány, ami a nagyközönség számára is elérhetővé teszi az Aqua termékeket, miközben gyakran magasabb minőséget biztosít, mint a már ismert globális gyártók. A legtöbb termék nagyon kényelmes, ötliteres kiszerelésben is megvásárolható, verhetetlen áron.
  • Aqua Glass Cleaner - klasszikus termék, amely nem hiányozhat a detailerek garázsából. Az Aqua segítségével nagy hatékonyságra számíthat, miközben kíméletes a felülethez és az üveg védelméhez. Az Aqua Glass Cleaner megtisztítja az üveget a szennyeződésektől, portól és zsírtól, és gyors párolgásának köszönhetően nem hagy csíkokat. A termék 250 ml, 500 ml, 1000 ml és 5000 ml kiszerelésben kapható.
  • Aqua No Streaks - még maradunk az üvegeknél, mivel az Aqua kínálatában találunk egy nagyon érdekes terméket, amely nagyon gyorsan eltünteti az üvegről és legfőképp az érintőképernyőről az ujjlenyomatokat. Kis csomagolás, így könnyen elhelyezhető a kesztyűtartóban. 100 ml és 250 ml kiszerelésben.
  • Aqua Bloody Iron - az egyik másik kihagyhatatlan termék. A Bloody Iron gyorsan megszabadítja a fényezést és a kerekeket a levegőben lévő rozsdától, fékportól és minden szennyeződéstől. Gyors reagálás, felületbarát és nagyszerű ár. Nagy jövőt jósolunk ennek a terméknek a tulajdonságai miatt. 500 ml-es, 1000 ml-es és 5000 ml-es kiszerelésben kapható.
  • Aqua APC - az Aqua termékcsalád klasszikus univerzális tisztítószerét nem szabad kihagyni. Hihetetlenül hatékony és ugyanakkor nagyon biztonságos minden tisztítandó felületen. A hígítás mértékétől függően használhatja az autó belsejének tisztítására, a karosszéria, a felnik és a motortér mosására. 1000 ml-es és 5000 ml-es kiszerelésben.
  • Aqua Tire & Plastic Dressing - gyorsan és könnyen használható termék a gumiabroncsokra és műanyagokra, amely kiválóan védi a felületüket és visszaadja az eredeti színt elegáns szatén hatással. A hozzáadott poliméreknek köszönhetően nagyon ellenálló és könnyen alkalmazható. 4 kiszerelésben kapható - 250 ml, 500 ml, 1000 ml és 5000 ml.  
  • Aqua Applicator - a Aqua Suede mikroszálas kendővel együtt elengedhetetlen segítő az egyes kerámia bevonatok applikálásához. Lehetővéteszi a precíz és gyors applikálást az autí minden területén.
  • Aqua Microfiber - alapvető univerzális mikroszálas kendő az Aqua-tól. A szálak zárt szerkezete biztosítja, hogy nem ereszkednek, és megakadályozza a fényezés karcolódását. A kendő ideális univerzális használatra, használja minden felület tisztítására, illetve a festékvédő vagy polírozópaszta maradványok lecsiszolására.
  • Aqua Microfiber Pro - mikroszálas kendő, nagyon finom szálakból professzionális használatra. Szél nélküli kialakítás és lézervágott élek a maximális kíméletességért mindenféle festékhez. Ideális univerzális használatra a mindkét oldalon található különböző hosszúságú szálaknak köszönhetően. Használja a kendőt kerámiavédő, tömítőanyag, folyékony törlőkendők, valamint viasz fényezéséhez vagy részletesebb munkákhoz.
  • Aqua Microfiber Glass - kiváló mikroszálas kendő üveg és tükör tisztítására. A 40 x 40 cm-es méretek és a 300 g/m²-es grammarány magas vízfelvételre és az ablakok gyors, cseppek és foltok hátrahagyása nélküli letörlésére predesztinálja ezt a kendőt. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, vízfoltokat, foltokat, zsírt, ujjlenyomatokat.
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Aqua APC (1 l)Aqua APC univerzális tisztítószer (1 l)Gyors előnézet (1 értékelés)rendkívül hatékony univerzális tisztítószer, 1 l3.190 FtRaktáronAqua APC (5 l)Aqua APC univerzális tisztítószer (5 l)Gyors előnézetrendkívül hatékony univerzális tisztítószer, 5 l14.150 FtRaktáronAqua APC Sour (1 l)Aqua APC Sour nagyon hatékony tiszítószer (1 l)Gyors előnézetrendkívül hatékony lúgos tisztítószer, 1 l4.820 FtRaktáronAqua APC Sour (5 l)Aqua APC Sour nagyon hatékony tisztítószer (5 l)Gyors előnézet (1 értékelés)rendkívül hatékony lúgos tisztítószer, 5 l14.830 FtRaktáronAqua ApplicatorAqua ApplicatorGyors előnézet (4 értékelés)applikátor a kerámia bevonatok felhordásához1.150 FtRaktáronAqua Bloody Iron (1000 ml)Aqua Bloody Iron röprozsda eltávolító (1000 ml)Gyors előnézet (2 értékelés)röprozsda eltávolító (1000 ml)4.890 Ft1 - 4 hétAqua Bloody Iron (500 ml)Aqua Bloody Iron röprozsda eltávolító (500 ml)Gyors előnézet (6 értékelés)röprozsda eltávolító (500 ml)3.650 FtRaktáronAqua Bloody Iron (5000 ml)Aqua Bloody Iron röprozsda eltávolító (5000 ml)Gyors előnézetröprozsda eltávolító (5000 ml)23.170 FtRaktáronAqua BrushAqua Brush - kefeGyors előnézetkefe bőrfelületek tisztításához2.150 FtRaktáronAqua Coating 9H (100 ml) Ingyenes kiszállításAqua Coating 9H kerámia festék védelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat, 24-36 hónapi védelem, öngyógyító képességek, keménység 9H, 100 ml88.170 FtRaktáronAqua Coating 9H (15 ml)Aqua Coating 9H kerámia festék védelem (15 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)kerámia bevonat, 24-36 hónapi védelem, öngyógyító képességek, keménység 9H, 15 ml18.170 FtRaktáronAqua Coating 9H (30 ml)Aqua Coating 9H kerámia festék védelem (30 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)kerámia bevonat, 24-36 hónapi védelem, öngyógyító képességek, keménység 9H, 30 ml39.990 FtRaktáronAqua Coating Booster (100 ml)Aqua Coating Booster festékvédelem (100 ml)Gyors előnézettápláló kerámia bevonat / saját festék védelem, 100 ml10.480 FtRaktáronAqua Coating Booster (250 ml)Aqua Coating Booster festékvédelem (250 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)tápláló kerámia bevonat / saját festék védelem, 250 ml12.990 FtRaktáronAqua Coating One (100 ml)Aqua Coating One kerámia festékvédelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat, 12 hónapos védelem, 100 ml19.990 Ft1 - 4 hétAqua Coating One (30 ml)Aqua Coating One kerámia festékvédelem (30 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)kerámia bevonat, 12 hónapos védelem, 30 ml9.490 Ft1 - 4 hétAqua Coating Shield PPF (100 ml) Ingyenes kiszállításAqua Coating Shield PPF kerámia védelem PPF fóliához (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat a PPF fóliákra, védelem 36 hónap vagy 60 000 km, 100 ml61.500 FtRaktáronAqua Coating Shield PPF (15 ml)Aqua Coating Shield PPF kerámia védelem PPF fóliához (15 ml)TippGyors előnézetkerámia bevonat a PPF fóliákra, védelem 36 hónap vagy 60 000 km, 15 ml14.830 FtRaktáronAqua Coating Shield PPF (30 ml)Aqua Coating Shield PPF kerámia védelem PPF fóliához (30 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)kerámia bevonat a PPF fóliákra, védelem 36 hónap vagy 60 000 km, 30 ml26.990 FtRaktáronAqua Glass Cleaner (1 l)Aqua Glass Cleaner üvegtisztító (1 l)Gyors előnézetablaktisztító, 1 l2.890 FtRaktáronAqua Glass Cleaner (250 ml)Aqua Glass Cleaner (250 ml) ablaktisztítóGyors előnézet (5 értékelés)ablaktisztító, 250 ml1.820 FtRaktáronAqua Glass Cleaner (5 l)Aqua Glass Cleaner (5 l) ablaktisztítóGyors előnézet (1 értékelés)ablaktisztító, 5 l9.490 FtRaktáronAqua Glass Cleaner (500 ml)Aqua Glass Cleaner (500 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)ablaktisztító, 500 ml2.320 FtRaktáronAqua Glass Protection (100 ml)Aqua Glass Protection kerámia üvegbevonat (100 ml)Gyors előnézetkerámia ablakbevonat, tartósság 24 hónap vagy 20 000 - 30 000 km, 100 ml26.500 FtRaktáronAqua Glass Protection (15 ml)Aqua Glass Protection kerámia üvegbevonat (15 ml)TippGyors előnézet (6 értékelés)kerámia ablakbevonat, tartósság 24 hónap vagy 20 000 - 30 000 km, 15 ml6.150 FtRaktáronAqua Glass Protection (30 ml)Aqua Glass Protection kerámia üvegbevonat (30 ml)TippGyors előnézet (15 értékelés)kerámia ablakbevonat, tartósság 24 hónap vagy 20 000 - 30 000 km, 30 ml9.990 FtRaktáronAqua Graphene Coating (100 ml) Ingyenes kiszállításAqua Graphene Coating kerámia festékvédelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat grafénnel, 4 éves védelem, 100 ml104.830 FtRaktáronAqua Graphene Coating (15 ml)Aqua Graphene Coating kerámia festékvédelem (15 ml)TippGyors előnézetkerámia bevonat grafénnel, 4 éves védelem, 15 ml22.650 FtRaktáronAqua Graphene Coating (30 ml)Aqua Graphene Coating kerámia festékvédelem (30 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)kerámia bevonat grafénnel, 4 éves védelem, 30 ml39.990 FtRaktáronAqua MicrofiberAqua Microfiber mikroszálas kendőGyors előnézetmikroszálas kendő, 60 x 50 cm, 240 gsm súly, kék színű1.320 FtRaktáronAqua Microfiber GlassAqua Microfiber Glass mikroszálas kendő az üvegreGyors előnézet (5 értékelés)mikroszálas kendő az üvegekre, 40 x 40 xm, súly 300 gsm, kék szín1.650 FtRaktáronAqua Microfiber ProAqua Microfiber Pro mikroszálas kendőGyors előnézet (2 értékelés)kétoldali mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 340 gsm, kék szín1.650 FtRaktáronAqua No Streaks (100 ml)Aqua No Streaks képernyő tiszító (100 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)termék a képernyök tisztítására, 100 ml1.320 FtRaktáronAqua No Streaks (250 ml)Aqua No Streaks képernyő tiszító (250 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)termék a képernyők tisztítására, 250 ml2.650 FtRaktáronAqua SuedeAqua Suede mikroszálGyors előnézet (4 értékelés)10 x 10 cm, 1 x250 Ft1 - 4 hétAqua Tire & Plastic Dressing (1 l)Aqua Tire & Plastic Dressing termék a gumiabroncsokra (1 l)Gyors előnézetgumiabroncs és műanyag védelem, 1 l8.320 FtRaktáronAqua Tire & Plastic Dressing (250 ml)Aqua Tire & Plastic Dressing termék a gumiabroncsokra  (250 ml)Gyors előnézetgumiabroncs és műanyag védelem, 250 ml3.990 FtRaktáronAqua Tire & Plastic Dressing (5 l)Aqua Tire & Plastic Dressing termék a gumiabroncsokra (5 l)Gyors előnézetgumiabroncs és műanyag védelem, 5 l38.170 Ft1 - 4 hétAqua Tire & Plastic Dressing (500 ml)Aqua Tire & Plastic Dressing termék a gumiabroncsokra (500 ml)Gyors előnézetgumiabroncs és műanyag védelem, 500 ml5.820 FtRaktáronAqua Top Coating (10 ml)Aqua Top Coating kerámia festékvédelem (10 ml)Gyors előnézet (3 értékelés)kerámia bevonat, 12 hónapig tartó védelem, 10 ml10.990 Ft1 - 4 hétAqua Top Coating (100 ml) Ingyenes kiszállításAqua Top Coating kerámia festékvédelem (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat, 12 hónapig tartó védelem, 100 ml86.500 FtRaktáronAqua Wheel Coating (100 ml)Aqua Wheel Coating kerámia védelem alumínium kerekekhez (100 ml)Gyors előnézetkerámia bevonat a kerekekre, 2 évig tartó védelem, 100 ml34.830 FtRaktáronAqua Wheel Coating (15 ml)Aqua Wheel Coating kerámia védelem alumínium kerekekhez (15 ml)TippGyors előnézet (5 értékelés)kerámia bevonat a kerekekre, 2 évig tartó védelem, 15 ml6.980 FtRaktáronAqua Wheel Coating (30 ml)Aqua Wheel Coating kerámia védelem alumínium kerekekhez  (30 ml)TippGyors előnézet (2 értékelés)kerámia bevonat a kerekekre, 2 évig tartó védelem, 30 ml11.490 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Olasz varázslatok a RUPES márkával
Bővítjük a RUPES termékek választékát, és ezzel egyidejűleg csökkentjük az árakat. Fedezze fel velünk együtt a festékrestaurálás varázsát.
Teljes cikk
Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól
A Stjärnagloss összes új termékét felvettük a webáruházunk virtuális polcaira ügyfeleink számára. Egy kis árkorrekció is történt, hol lefelé, hol sajnos felfelé.
Teljes cikk
Mindig világosság, főleg a munka mellett!
Világítás nélkül nem lehet minőségi eredményt elérni az autó fényezése vagy tisztítása során. Mindig jó minőségű fényforrást használjon, például a Scangrip termékét.
Teljes cikk
Szeretjük a rendet a garázsban
A rendben könnyebb dolgozni és kellemesebb eltőlteni az időt is. Poka Premium - kiváló minőségű fémtartók polírozókhoz és még sok máshoz! Újdonságok 2023-as évre a webáruházban!
Teljes cikk
Újdonságok az Infinity Wax-tól
Az Infinity Wax, az autókozmetikumok neves angol gyártója hét új terméket hoz a detailing világába, amelyek már úton vannak hozzánk. Ráadásul a teljes választékot leértékeltük!
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk
Koch Chemie – német detailing
Az új termékek áttekintése és legjobbak bemutatása, amelyeket az elmúlt 2 év alatt sikerült a kínálatunkban tudni. Emelett a Koch Chemie márka ára sem emelkedett jelentősen.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez