Fiókom

Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak

Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a fényezési termékek és a kiegészítők széles választékára összpontosít. Az Ewocar Litvániából származik, de termékeinek nagy részét Németországban fejleszti és gyártja, és minőségének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált Európa-szerte. Ez nem csak a profi fényezőművészeknél van így, akik számára például egy 60 hónapos élettartamú, csak a tanúsított fényezőművészek számára elérhető, csúcskategóriás kerámia fényvédő is létezik, hanem a kezdő rajongóknál is, akik értékelik a termékek magas minőségét és a nagyon egyszerű alkalmazhatóságot. Az Ahifi az Ewocar termékek kizárólagos importőre a Cseh és Szlovák Köztársaságban valamint Magyarországon, további információkért lásd híreinket.

Az Ewocar termék portfóliója

Az Ewocar termékkínálata nem olyan széles, mint a hagyományos és "kereskedelmi" márkáké, mint például a Dodo Juice vagy az Auto Finesse. Az Ewocar elsősorban azokat a detailereket célozza meg, akik értékelik a kiváló minőségű termékeket, ugyanakkor a kiváló tartósságot, hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Ezeket az előnyöket a hétköznapi részletekért rajongók is élvezhetik, akiket a nagyon egyszerű alkalmazás bónusza is vonzani fog. Az Ewocar portfóliója főként a festék és egyéb felületek védelmére, a fényezéshez szükséges termékekből és a minden részletező munkájához szükséges kiváló minőségű kiegészítőkből áll.

1) Festék, üveg és textil védelem

 Az Ewocar fő vonzereje a kerámia védelem. A kínálatban szerepel egy rendkívül tartós, 60 hónapos kerámiafesték-védelem, amely kizárólag a tanúsított fényezőműhelyek számára készült, míg az általános felhasználók számára az Ewocar egy 36 hónapos, hasonló tulajdonságokkal rendelkező kerámiafesték-védelmet kínál. Az egyéves tartósságú kerámiák is rendelkezésre állnak, de a textíliák védelme vagy az üvegre 24 hónapig tartó folyékony ablaktörlőket is.

  • Ewocar PRO60 - professzionális kerámiavédelem, amely csak az erre felhatalmazott és tanúsított detailerek számára érhető el. A PRO60 különösen kitűnik az 5 évig tartó, egyetlen réteggel való tartósságával, nagyon sima felületével, kiváló hidrofób tulajdonságaival és nagyfokú vegyszerállóságával. A mechanikai ellenállás maximalizálása érdekében egy második réteg is felvihető. A már így is lenyűgöző hidrofób tulajdonságok további fokozására az ugyanattól a gyártótól származó Boost+ alkalmazható. A nagyon könnyű felhordás, a bevonat terjedéséhez szükséges elegendő idő és a rövid száradási idő szintén meglepő lesz. Röviden, az ideális termék minden részletező számára.
  • Ewocar Hydro36 - A Hydro 36 már egy általános felhasználók számára tervezett kerámia. Ennek ellenére a legfontosabb tulajdonságai megegyeznek a PRO60-zal - 9H keménységű, extrém hidrofób tulajdonságokkal és fényességgel, 2-12 pH közötti vegyszerállósággal és még egyszerűbb, csak egy rétegben történő felhordással. A Hydro 36 felülete lényegesen simább, mint a PRO60-é, és nincs szükség második réteg Boost felvitelére. A fő különbség a védelmi idő 60 hónapról 36 hónapra való csökkenése, ami még mindig kiemelkedő tartóssági szintet jelent.
  • Ewocar Boost+ - egy érdekes termék, amely akár 1 éves élettartamú alap kerámia védelemként, akár egy meglévő kerámia védelem kiegészítéseként is szolgálhat. A Boost azonban mindenekelőtt a rendkívül csúszós és hidrofób felületével és nagyon könnyű felvitelével tűnik ki. Könnyen alkalmazható, könnyen kenhető, és festékre, krómra, keréktárcsákra, sőt műanyagokra is felvihető. Ráadásul 45 perc alatt hihetetlenül jól lecsepegtethető és védhető vele az egész autó.
  • Ewocar GlassPRO -  Számos folyékony ablaktörlő van a kínálatunkban, de azt jósoljuk, hogy az Ewocar GlassPRO nagyon népszerű termék lesz a jövőben. Ez elsősorban a védelmi idő miatt van így. Valójában a GlassPRO akár 24 hónapig is megvédheti autója ablakait a víztől, jégtől, rovaroktól és szennyeződésektől. Ugyanakkor a hagyományosan nagyon egyszerű alkalmazás, az alacsony fogyasztás és a megfizethető ár is lenyűgöző.
  • Ewocar Cabrio - hidrofób és teljesen légáteresztő impregnálás nemcsak kabriótetőkre, hanem minden más textilfelületre is. Így az Ewocar Cabrio-t textilszőnyegeken, üléseken vagy akár kedvenc vászoncipőjén is használhatja. A termék olyan gátat hoz létre a felületen, amely ellenáll a víznek és más folyadékoknak, de ellenáll a szennyeződéseknek is. Egyszerűen fújja be, hagyja megszáradni, és mindössze 4 óra múlva már élvezheti is a védett textíliákat.

 2) Polírozó paszták és korongok

Az Ewocar kínálatának külön fejezetét képezik a kiváló minőségű polírozó paszták, amelyek kétségtelenül a legjobbak közé tartoznak a piacon. Az Ewocar büszkélkedhet saját kétlépéses polírozási rendszerével, amely gyorsan rajongótáborra tesz szert a részletezők körében. Így a termékcsaládban két olyan polírozópasztát talál, amelyeket rotációs és Dual Action polírozókhoz egyaránt terveztek. A paszták professzionális eredményt garantálnak, nagyon alacsony porral és két különböző kiszerelésben kaphatók. A pasztákhoz az Ewocar professzionális polírozó korongokat kínál, amelyek mindig több méretben kaphatók, és tökéletesen kiemelik a munka eredményét.
  • Ewocar Heavy CutAz Ewocar Heavy Cut Compound csiszoló pasztát úgy tervezték, hogy eltávolítsa a súlyos festékhibákat, miközben megőrzi a kivételes fényességet. A rendkívül hatékony csiszolópaszta-készítmény az Ewocar Wool White Aggressive paddal vagy az Ewocar Premium Wool paddal kombinálva biztonságosan eltávolítja a festékről az akár P1000-es csiszolási foltokat és más súlyos hibákat. Vízbázisú, porszegény belsővel dolgozik, amely hosszabb polírozási ciklusokat tesz lehetővé anélkül, hogy idő előtt kiszáradna, mint más kereskedelmi vegyületek.
  • Ewocar Fine Cut Az Ewocar Fine Cut Compound Pasztát az Ewocar Burgundy Special Finishing Paddel való használatra tervezték, hogy biztonságosan eltávolítsa a hologramokat és a fényezés kezdeti erős csiszolásából származó fátylat, de egyedülálló csiszolópaszta-formulájának köszönhetően képes eltávolítani a hologramokat és a könnyű karcolásokat, rendkívül mély fényt és fátyolmentes fényezést hagyva maga után. A jobb festékcsiszolási sebesség érdekében kombinálja az Ewocar Fine Cut Compoundot az Ewocar Red Medium vagy mikroszálas korongokkal. A paszta vízbázisú, szilikonmentes és alacsony portartalmú, ami lehetővé teszi a hosszú polírozási ciklusokat és a puhább festékeken való könnyű áttörlést.
  • Ewocar Premium Wool Padprémium minőségű korong, amely kizárólag rotációs polírozógépekkel használható. A leggyorsabb és leghatékonyabb korong és paszta kombinációt biztosítja a csiszolási nyomok, mély karcolások, oxidáció és vízfoltok eltávolításához a festékfelületen. Ez a korong optimálisan használható az Ewocar Heavy Cut keverékkel.
  • Ewocar Wool Aggresive PadAz Ewocar "legagresszívebb" gyapjúból készült korongja, amely ideális anyag a nehéz csiszolási fázishoz. Ezt a korongot elsősorban DA (Dual Action) polírozókhoz tervezték, de használható rotációs polírozókhoz is. Ez egy nagyon tartós és hatékony tárcsa, hosszú élettartammal, és az Ewocar Heavy Cut Compounddal való használatra ajánlott.
  • Ewocar Microfibre PadEgy csúcs mikroszálas korong, amely nagyon népszerű a nehezebb csiszoláshoz, de tökéletesen működik egylépéses polírozáshoz is. Az összetett tárcsa közepesen puha, és kiválóan működik a széleken. A lemez hihetetlenül tartós és hosszú élettartamú, és természetesen többször is használható. Mint minden Ewocar tárcsa, ez is több méretben kapható.
  • Ewocar Burgundy Special Finish Pad - Ultra puha polírozó korong, amely tökéletes cellaszerkezettel rendelkezik, ami ezt a kereket szó szerint exkluzívvá teszi. A Burgundy Speacial Finish Pad ideális a homály eltávolítására (a tökéletes kivitelezéshez) vagy a kisebb hologramok eltávolítására, de viasz vagy máz felvitelére is. A piacon kapható legtartósabb befejezőbetét. Tökéletesen használható az Ewocar Fine Cut Compound pasztával.
  • Ewocar Hard Blue PadA Hard Blue habkorongot a festett felületek mély karcolásai eltávolítására tervezték. Alkalmas Dual Action és rotációs polírozókkal való használatra. Jól működik az Ewocar Heavy Cut Compounddal. A finomabb Red Medium pad a könnyű karcolások és hologramok eltávolítására szolgál. A lemez azonban kiváló vágóerejének köszönhetően a legkifejezettebb hologramok eltávolítására is képes, tökéletesen fényes felületet hagyva maga után.

3) Mikroszálas kendők, törölközők és tartozékok

Az Ewocarnál a mikroszálas kendőkre és törölközőkre is összpontosítottak, amelyek minősége elengedhetetlen a biztonságos és hatékony munkavégzéshez. Ezért minden terméket Dél-Koreában gyártanak, amely híres a minőségi mikroszálakról. Ezért a legújabb gyártási technológiával készült szárítótörölközőket talál - speciális "sodrott hurokszálas" mikroszálakból készültek, amelyek képesek hatalmas mennyiségű vizet felszívni, a lehető legnagyobb gondossággal a fényezéssel szemben. A lézervágott szélű és kétoldalas kialakítású mikroszálas törülközők megkönnyítik a munkát, és kiváló minőségükben is megbízhat. Mikroszálas applikátorok, kesztyűk és egyéb termékek is kaphatók.
  • Ewocar Microfibre Drying - Ewocar szárító törölköző ultra-puha plüss mikroszálas anyagból, amely kíméletes minden típusú festékhez. A 800 GSM súlynak köszönhető nagy nedvszívó képesség garantálja minden autó tökéletes száradását. A törölköző fehér színű, kék szegélyekkel, 40 x 60 cm-es és 60 x 90 cm-es méretben kapható. Ezenkívül értékelni fogja a nagyon kedvező árat.
  • Ewocar Twisted Loop Drying Towel - speciális "sodrott hurokszálas" mikroszálakból készült, fejlett szárítótörlő, amely képes nagy mennyiségű vizet felszívni, a festék maximális kímélete mellett. A 600 g/m2 és az 50 x 70 cm-es méret egy közepes méretű autót is megszárít. Sötétkék színben kapható narancssárga szegélyekkel.
  • Ewocar Special Drying Towel - jelenleg a legnépszerűbb és legmodernebb törölköződizájn, amelyet minden jobb gyártó igyekszik kínálni, és az Ewocar természetesen nem akar lemaradni. Csavart hurok mikroszálas anyagból készült, kétoldalas kivitelben, nagy 1200 g/m2 és sötétszürke színben. Ráadásul remek áron és két méret közül választhat (40 x 60 cm és 60 x 90 cm).
  • Ewocar Microfiber Cloth - minőségi mikroszálas kendő szegély nélküli kialakítással, lézervágott élekkel és kétoldalas kialakítással, amely külső és belső munkákhoz egyaránt használható. 40 x 40 cm-es méretben és összesen 4 színben kapható. Válasszon a fekete, sötétkék, lila és piros színek közül.
  • Ewocar Microfibre Cloth Set - két darab Ewocar mikroszálas kendőből álló készlet két különböző színben, nevezetesen sötétkék és narancssárga színben. Itt is számíthat a kiváló minőségű, szegély nélküli kialakításra, a lézervágott élekre és a kétoldalas kialakításra a sokoldalú használat érdekében. Természetesen Dél-Koreában gyártják, és a szálösszetétel 80% poliészter 20% poliamid.
  • Ewocar Microfibre Basic320 - egy nagy készlet mikroszálas kendő, 20 darabot talál a csomagban! Szél nélküli kialakítás és lézervágott élek a maximális kíméletességért mindenféle festékhez. A zárt szálszerkezet biztosítja, hogy a szálak nem futnak el, és megakadályozza a fényezés karcolódását. A törlőkendő ideális univerzális használatra, de különösen a kerámiavédelem, a folyékony törlőkendők, a tömítőanyag vagy a viasz eltávolítására használható.
  • Ewocar Coating Finger Applicator - 3 db mikroszálas applikátor készlet, amelyet az Ewocar Hydro36, PRO60, Ewocar Glass Pro védőbevonatok hatékony használatára terveztek. Az applikátor nem engedi, hogy a bevonat átszivárogjon a felületen, mivel van benne egy paragon, amely taszítja a felesleget, és nem engedi, hogy a kezére kerüljön. Súlya 310 g/m2, színe sötétkék.
  • Ewocar Microfiber Wheel Brush - kiváló minőségű keréktisztító kefe nagyon puha és tartós mikroszálakból. A szálak nem csak kíméletesek az autó kerekeihez, de a hosszú élettartam érdekében vegyszerállóak is. A puha műanyag fogantyú még nedves körülmények között is praktikus fogást biztosít.
  • Ewocar Wash Mitt  - nagyon finom mikroszálakból készült professzionális autómosó kesztyű, amely biztosítja a legmagasabb szintű autómosást. A kesztyű rendkívül könnyű, súlya mindössze 95 g, mérete 28 x 20 cm. Ennek a kesztyűnek a puha felülete eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az autó karosszériáját, ráadásul kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik.

 
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Ewocar Application SpongeEwocar Application Sponge mikroszálas applikátorGyors előnézet (2 értékelés)körös mikroszálas applikátor1.150 FtRaktáronEwocar Boost+Ewocar Boost+ kerámia festékvédelemTippGyors előnézetkönnyen applikálható kerámia védelem, tartósság 12 hónap, 100 ml22.480 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)finom polírozó korong, 150/125 mm4.150 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 175/150 mm5.320 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.650 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 95/75 mm3.480 FtRaktáronEwocar CabrioEwocar Cabrio kerámia impregnáló a kabriókraTippGyors előnézethatékony impregnáló a kabrió tetőre és textilre, tartósság 1 év, 200 ml11.320 FtRaktáronEwocar Coating Finger Applicator (3 db)Ewocar Coating Finger Applicator - applikátor az ujjakra (3 db)Gyors előnézet3 db-os applikátor az kerámia bevonat applikálására3.480 FtRaktáronEwocar Fine Cut (1 l)Ewocar Fine Cut finom paszta (1 l)TippGyors előnézetfinom polírozó paszta, 1 l18.320 FtRaktáronEwocar Fine Cut (250 ml)Ewocar Fine Cut finom paszta (250 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)finom polírozó paszta, 250 ml7.320 FtRaktáronEwocar GlassPROEwocar GlassPRO folyékony ablaktörlőTippGyors előnézetfolyékony ablaktörlő, tartósság 2 év, 60 km/h-tól, 50 ml12.320 FtRaktáronEwocar Hard Blue 150/125 mmEwocar Hard Blue 150/125 mm polírozó korongGyors előnézetabrazív polírozó korong, 150/125 mm3.650 FtRaktáronEwocar Hard Blue 175/150 mmEwocar Hard Blue 175/150 mm mm polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, 175/150 mm4.480 FtRaktáronEwocar Hard Blue 45/35 mmEwocar Hard Blue 45/35 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.650 FtRaktáronEwocar Hard Blue 95/75 mmEwocar Hard Blue 95/75 mm polírozó korongGyors előnézetabrazív polírozó korong, 95/75 mm2.820 FtRaktáronEwocar Heavy Cut (1 l)Ewocar Heavy Cut csiszoló paszta (1 l)TippGyors előnézet (1 értékelés)csiszoló paszta, 1 l18.320 FtRaktáronEwocar Heavy Cut (250 ml)Ewocar Heavy Cut csiszoló paszta (250 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)csiszoló paszta, 250 ml7.320 FtRaktáronEwocar Hydro36Ewocar Hydro36 festék kerámia védelemTippGyors előnézet (3 értékelés)36 hónap, 9H keménység, 50 ml36.500 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth BlackEwocar Microfiber Cloth Black kendőGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, fekete színű1.320 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Dark BlueEwocar Microfiber Cloth Dark Blue kendőGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, sötét kék színű1.320 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth RedEwocar Microfiber Cloth Red kendőGyors előnézetmikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, fekete színű1.320 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletEwocar Microfiber Cloth Ultra Violet kendőGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, lila színű1.320 FtRaktáronEwocar Microfiber Wheel BrushEwocar Microfiber Wheel Brush kerékkefeGyors előnézet45 cm hosszú mikroszálas kerékkefe10.480 FtRaktáronEwocar Microfiber Basic320 (20 db)Ewocar Microfiber Basic320 kendő készlet (20 db)TippGyors előnézet (6 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 320 gsm, 20 db a csomagban, praktikus szürke szín14.830 FtRaktáronEwocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackEwocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackFrissítveGyors előnézet (11 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, 2 db a csomagban, narancssárga + kék színben2.650 FtRaktáronEwocar Special Microfiber Drying Towel 40 x 60 cmEwocar Special Microfiber Drying Towel 40 x 60 cm szárító törölközőGyors előnézetszárító törölköző, 40 x 60 cm, súly 800 gsm4.150 FtRaktáronEwocar Special Microfiber Drying Towel 60 x 90 cmEwocar Special Microfiber Drying Towel 60 x 90 cm szárító törölközőGyors előnézetszárító törölköző, 60 x 90 cm, súly 800 gsm7.480 FtRaktáronEwocar Fiber Cut 140/125 mmEwocar Fiber Cut 140/125 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)mmikroszálas polírozó korong, 140/125 mm3.650 FtRaktáronEwocar Fiber Cut 165/150 mmEwocar Fiber Cut 165/150 mm polírozó korongGyors előnézetmikroszálas polírozó korong, 165/150 mm4.480 FtRaktáronEwocar Fiber Cut 45/35 mmEwocar Fiber Cut 45/35 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.650 FtRaktáronEwocar Fiber Cut 85/75 mmEwocar Fiber Cut 85/75 mm polírozó korongGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas polírozó korong, 85/75 mm2.820 FtRaktáronEwocar Premium Woolpad 125 mm softpadEwocar Premium Woolpad 125 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 125 mm6.320 FtRaktáronEwocar Premium Woolpad 150 mm softpadEwocar Premium Woolpad 150 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 150 mm7.480 FtRaktáronEwocar Premium Woolpad 180 mm softpadEwocar Premium Woolpad 180 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 180 mm10.820 FtRaktáronEwocar Premium Woolpad 80 mm softpadEwocar Premium Woolpad 80 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 80 mm3.820 FtRaktáronEwocar PRO60 Ingyenes kiszállításEwocar PRO60 kerámia festék védelemGyors előnézet (2 értékelés)professzionális kerámia védelem, tarósság 60 hónap, csak minősített és felhatalmazott detailerek számára, 50 mlRaktáronEwocar Medium Red 150/125 mmEwocar Medium Red 150/125 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 150/125 mm3.650 FtRaktáronEwocar Medium Red 175/150 mmEwocar Medium Red 175/150 mm polírozó korongGyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, 175/150 mm4.480 FtRaktáronEwocar Medium Red 45/35 mmEwocar Medium Red 45/35 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)közepes polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.650 FtRaktáronEwocar Medium Red 95/75 mmEwocar Medium Red 95/75 mm polírozó korongGyors előnézet (2 értékelés)közepesen kemény polírozó korong, 95/75 mm2.820 FtRaktáronEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm)Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm) szárító törölköző - GreyTippGyors előnézet (1 értékelés)kettős szárító törölköző, 40 x 60 cm, súly 1200 gsm6.650 FtRaktáronEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm)Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm) szárító törölköző - GreyTippGyors előnézetkettős szárító törölköző, 60 x 90 cm, súly 1200 gsm11.150 FtRaktáronEwocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm)Ewocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm) szárító törölközőGyors előnézet (3 értékelés)kettős szárító törölköző, 50 x 70 cm, súly 600 gsm4.980 FtRaktáronEwocar Wash MittEwocar Wash Mitt mosókesztyűGyors előnézetmikroszálas mosókesztyű, 28 x 20 cm5.480 FtRaktáronEwocar Wool White 140/125 mmEwocar Wool White 140/125 mm polírozó korongGyors előnézet (3 értékelés)legagresszívebb csiszoló korong, 140/125 mm3.820 FtRaktáronEwocar Wool White 165/150 mmEwocar Wool White 165/150 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)legagresszívebb csiszoló korong, 165/150 mm4.480 FtRaktáronEwocar Wool White 45/35 mmEwocar Wool White 45/35 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)legagresszívebb csiszoló korong, 45/35 mm, 1 db1.650 FtRaktáronEwocar Wool White 85/75 mmEwocar Wool White 85/75 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)legagresszívebb csiszoló korong, 85/75 mm2.980 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Plexiclik keret a rendszámtábla alá, amelyet nem látni
Dobja el a széles, kiálló és zörgő műanyag rendszámtáblatartókat, és szerezzen be kiváló minőségű, miniatűr és átlátszó tartókat, amelyek nem látszanak. Remekül néz ki!
Teljes cikk
Comfortmat Cobra és Viper rezgéscsillapító anyagok
Három év elteltével a Dark modellsorozat nagyon népszerű Comfortmat rezgéscsillapító anyagainak innovációját láthattuk. Bemutatjuk a Comfortmat Cobra és Viper anyagokat!
Teljes cikk
Harmonic Harmony - high-end Indonéziából
Kiváló minőségű jelkábelek és egyéb termékek az audiofil hangzáshoz az autóban. Bemutatjuk a Harmonic Harmony-t.
Teljes cikk
Forró újdonságok és alacsony árak az Eton márkánál
Új helyre költöztünk, és végre belevághatunk az újdonságokba! Elsőként a német autórádió-gyártó Eton jelentkezik, számos új termékkel és egy kis csodával, mégpedig árcsökkentéssel.
Teljes cikk
Új termékek a Pioneer márkától az idei szezonra
Végre már javulni kezdett a helyzet autórádiók elérhetőségében, és most a Pioneer márka idei újdonságait mutatjuk be.
Teljes cikk
Illatosított autókozmetikumok
Tegnap volt a Fresso régóta várt újdonságának világpremierje. A Fresso hosszú tesztelési időszak után piacra dobja saját parfümösített autókozmetikumait.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez