Fiókom

Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak

Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a fényezési termékek és a kiegészítők széles választékára összpontosít. Az Ewocar Litvániából származik, de termékeinek nagy részét Németországban fejleszti és gyártja, és minőségének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált Európa-szerte. Ez nem csak a profi fényezőművészeknél van így, akik számára például egy 60 hónapos élettartamú, csak a tanúsított fényezőművészek számára elérhető, csúcskategóriás kerámia fényvédő is létezik, hanem a kezdő rajongóknál is, akik értékelik a termékek magas minőségét és a nagyon egyszerű alkalmazhatóságot. Az Ahifi az Ewocar termékek kizárólagos importőre a Cseh és Szlovák Köztársaságban valamint Magyarországon, további információkért lásd híreinket.

Az Ewocar termék portfóliója

Az Ewocar termékkínálata nem olyan széles, mint a hagyományos és "kereskedelmi" márkáké, mint például a Dodo Juice vagy az Auto Finesse. Az Ewocar elsősorban azokat a detailereket célozza meg, akik értékelik a kiváló minőségű termékeket, ugyanakkor a kiváló tartósságot, hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Ezeket az előnyöket a hétköznapi részletekért rajongók is élvezhetik, akiket a nagyon egyszerű alkalmazás bónusza is vonzani fog. Az Ewocar portfóliója főként a festék és egyéb felületek védelmére, a fényezéshez szükséges termékekből és a minden részletező munkájához szükséges kiváló minőségű kiegészítőkből áll.

1) Festék, üveg és textil védelem

 Az Ewocar fő vonzereje a kerámia védelem. A kínálatban szerepel egy rendkívül tartós, 60 hónapos kerámiafesték-védelem, amely kizárólag a tanúsított fényezőműhelyek számára készült, míg az általános felhasználók számára az Ewocar egy 36 hónapos, hasonló tulajdonságokkal rendelkező kerámiafesték-védelmet kínál. Az egyéves tartósságú kerámiák is rendelkezésre állnak, de a textíliák védelme vagy az üvegre 24 hónapig tartó folyékony ablaktörlőket is.

 • Ewocar PRO60 - professzionális kerámiavédelem, amely csak az erre felhatalmazott és tanúsított detailerek számára érhető el. A PRO60 különösen kitűnik az 5 évig tartó, egyetlen réteggel való tartósságával, nagyon sima felületével, kiváló hidrofób tulajdonságaival és nagyfokú vegyszerállóságával. A mechanikai ellenállás maximalizálása érdekében egy második réteg is felvihető. A már így is lenyűgöző hidrofób tulajdonságok további fokozására az ugyanattól a gyártótól származó Boost+ alkalmazható. A nagyon könnyű felhordás, a bevonat terjedéséhez szükséges elegendő idő és a rövid száradási idő szintén meglepő lesz. Röviden, az ideális termék minden részletező számára.
 • Ewocar Hydro36 - A Hydro 36 már egy általános felhasználók számára tervezett kerámia. Ennek ellenére a legfontosabb tulajdonságai megegyeznek a PRO60-zal - 9H keménységű, extrém hidrofób tulajdonságokkal és fényességgel, 2-12 pH közötti vegyszerállósággal és még egyszerűbb, csak egy rétegben történő felhordással. A Hydro 36 felülete lényegesen simább, mint a PRO60-é, és nincs szükség második réteg Boost felvitelére. A fő különbség a védelmi idő 60 hónapról 36 hónapra való csökkenése, ami még mindig kiemelkedő tartóssági szintet jelent.
 • Ewocar Boost+ - egy érdekes termék, amely akár 1 éves élettartamú alap kerámia védelemként, akár egy meglévő kerámia védelem kiegészítéseként is szolgálhat. A Boost azonban mindenekelőtt a rendkívül csúszós és hidrofób felületével és nagyon könnyű felvitelével tűnik ki. Könnyen alkalmazható, könnyen kenhető, és festékre, krómra, keréktárcsákra, sőt műanyagokra is felvihető. Ráadásul 45 perc alatt hihetetlenül jól lecsepegtethető és védhető vele az egész autó.
 • Ewocar GlassPRO -  Számos folyékony ablaktörlő van a kínálatunkban, de azt jósoljuk, hogy az Ewocar GlassPRO nagyon népszerű termék lesz a jövőben. Ez elsősorban a védelmi idő miatt van így. Valójában a GlassPRO akár 24 hónapig is megvédheti autója ablakait a víztől, jégtől, rovaroktól és szennyeződésektől. Ugyanakkor a hagyományosan nagyon egyszerű alkalmazás, az alacsony fogyasztás és a megfizethető ár is lenyűgöző.
 • Ewocar Cabrio - hidrofób és teljesen légáteresztő impregnálás nemcsak kabriótetőkre, hanem minden más textilfelületre is. Így az Ewocar Cabrio-t textilszőnyegeken, üléseken vagy akár kedvenc vászoncipőjén is használhatja. A termék olyan gátat hoz létre a felületen, amely ellenáll a víznek és más folyadékoknak, de ellenáll a szennyeződéseknek is. Egyszerűen fújja be, hagyja megszáradni, és mindössze 4 óra múlva már élvezheti is a védett textíliákat.

 2) Polírozó paszták és korongok

Az Ewocar kínálatának külön fejezetét képezik a kiváló minőségű polírozó paszták, amelyek kétségtelenül a legjobbak közé tartoznak a piacon. Az Ewocar büszkélkedhet saját kétlépéses polírozási rendszerével, amely gyorsan rajongótáborra tesz szert a részletezők körében. Így a termékcsaládban két olyan polírozópasztát talál, amelyeket rotációs és Dual Action polírozókhoz egyaránt terveztek. A paszták professzionális eredményt garantálnak, nagyon alacsony porral és két különböző kiszerelésben kaphatók. A pasztákhoz az Ewocar professzionális polírozó korongokat kínál, amelyek mindig több méretben kaphatók, és tökéletesen kiemelik a munka eredményét.
 • Ewocar Heavy CutAz Ewocar Heavy Cut Compound csiszoló pasztát úgy tervezték, hogy eltávolítsa a súlyos festékhibákat, miközben megőrzi a kivételes fényességet. A rendkívül hatékony csiszolópaszta-készítmény az Ewocar Wool White Aggressive paddal vagy az Ewocar Premium Wool paddal kombinálva biztonságosan eltávolítja a festékről az akár P1000-es csiszolási foltokat és más súlyos hibákat. Vízbázisú, porszegény belsővel dolgozik, amely hosszabb polírozási ciklusokat tesz lehetővé anélkül, hogy idő előtt kiszáradna, mint más kereskedelmi vegyületek.
 • Ewocar Fine Cut Az Ewocar Fine Cut Compound Pasztát az Ewocar Burgundy Special Finishing Paddel való használatra tervezték, hogy biztonságosan eltávolítsa a hologramokat és a fényezés kezdeti erős csiszolásából származó fátylat, de egyedülálló csiszolópaszta-formulájának köszönhetően képes eltávolítani a hologramokat és a könnyű karcolásokat, rendkívül mély fényt és fátyolmentes fényezést hagyva maga után. A jobb festékcsiszolási sebesség érdekében kombinálja az Ewocar Fine Cut Compoundot az Ewocar Red Medium vagy mikroszálas korongokkal. A paszta vízbázisú, szilikonmentes és alacsony portartalmú, ami lehetővé teszi a hosszú polírozási ciklusokat és a puhább festékeken való könnyű áttörlést.
 • Ewocar Premium Wool Padprémium minőségű korong, amely kizárólag rotációs polírozógépekkel használható. A leggyorsabb és leghatékonyabb korong és paszta kombinációt biztosítja a csiszolási nyomok, mély karcolások, oxidáció és vízfoltok eltávolításához a festékfelületen. Ez a korong optimálisan használható az Ewocar Heavy Cut keverékkel.
 • Ewocar Wool Aggresive PadAz Ewocar "legagresszívebb" gyapjúból készült korongja, amely ideális anyag a nehéz csiszolási fázishoz. Ezt a korongot elsősorban DA (Dual Action) polírozókhoz tervezték, de használható rotációs polírozókhoz is. Ez egy nagyon tartós és hatékony tárcsa, hosszú élettartammal, és az Ewocar Heavy Cut Compounddal való használatra ajánlott.
 • Ewocar Microfibre PadEgy csúcs mikroszálas korong, amely nagyon népszerű a nehezebb csiszoláshoz, de tökéletesen működik egylépéses polírozáshoz is. Az összetett tárcsa közepesen puha, és kiválóan működik a széleken. A lemez hihetetlenül tartós és hosszú élettartamú, és természetesen többször is használható. Mint minden Ewocar tárcsa, ez is több méretben kapható.
 • Ewocar Burgundy Special Finish Pad - Ultra puha polírozó korong, amely tökéletes cellaszerkezettel rendelkezik, ami ezt a kereket szó szerint exkluzívvá teszi. A Burgundy Speacial Finish Pad ideális a homály eltávolítására (a tökéletes kivitelezéshez) vagy a kisebb hologramok eltávolítására, de viasz vagy máz felvitelére is. A piacon kapható legtartósabb befejezőbetét. Tökéletesen használható az Ewocar Fine Cut Compound pasztával.
 • Ewocar Hard Blue PadA Hard Blue habkorongot a festett felületek mély karcolásai eltávolítására tervezték. Alkalmas Dual Action és rotációs polírozókkal való használatra. Jól működik az Ewocar Heavy Cut Compounddal. A finomabb Red Medium pad a könnyű karcolások és hologramok eltávolítására szolgál. A lemez azonban kiváló vágóerejének köszönhetően a legkifejezettebb hologramok eltávolítására is képes, tökéletesen fényes felületet hagyva maga után.

3) Mikroszálas kendők, törölközők és tartozékok

Az Ewocarnál a mikroszálas kendőkre és törölközőkre is összpontosítottak, amelyek minősége elengedhetetlen a biztonságos és hatékony munkavégzéshez. Ezért minden terméket Dél-Koreában gyártanak, amely híres a minőségi mikroszálakról. Ezért a legújabb gyártási technológiával készült szárítótörölközőket talál - speciális "sodrott hurokszálas" mikroszálakból készültek, amelyek képesek hatalmas mennyiségű vizet felszívni, a lehető legnagyobb gondossággal a fényezéssel szemben. A lézervágott szélű és kétoldalas kialakítású mikroszálas törülközők megkönnyítik a munkát, és kiváló minőségükben is megbízhat. Mikroszálas applikátorok, kesztyűk és egyéb termékek is kaphatók.
 • Ewocar Microfibre Drying - Ewocar szárító törölköző ultra-puha plüss mikroszálas anyagból, amely kíméletes minden típusú festékhez. A 800 GSM súlynak köszönhető nagy nedvszívó képesség garantálja minden autó tökéletes száradását. A törölköző fehér színű, kék szegélyekkel, 40 x 60 cm-es és 60 x 90 cm-es méretben kapható. Ezenkívül értékelni fogja a nagyon kedvező árat.
 • Ewocar Twisted Loop Drying Towel - speciális "sodrott hurokszálas" mikroszálakból készült, fejlett szárítótörlő, amely képes nagy mennyiségű vizet felszívni, a festék maximális kímélete mellett. A 600 g/m2 és az 50 x 70 cm-es méret egy közepes méretű autót is megszárít. Sötétkék színben kapható narancssárga szegélyekkel.
 • Ewocar Special Drying Towel - jelenleg a legnépszerűbb és legmodernebb törölköződizájn, amelyet minden jobb gyártó igyekszik kínálni, és az Ewocar természetesen nem akar lemaradni. Csavart hurok mikroszálas anyagból készült, kétoldalas kivitelben, nagy 1200 g/m2 és sötétszürke színben. Ráadásul remek áron és két méret közül választhat (40 x 60 cm és 60 x 90 cm).
 • Ewocar Microfiber Cloth - minőségi mikroszálas kendő szegély nélküli kialakítással, lézervágott élekkel és kétoldalas kialakítással, amely külső és belső munkákhoz egyaránt használható. 40 x 40 cm-es méretben és összesen 4 színben kapható. Válasszon a fekete, sötétkék, lila és piros színek közül.
 • Ewocar Microfibre Cloth Set - két darab Ewocar mikroszálas kendőből álló készlet két különböző színben, nevezetesen sötétkék és narancssárga színben. Itt is számíthat a kiváló minőségű, szegély nélküli kialakításra, a lézervágott élekre és a kétoldalas kialakításra a sokoldalú használat érdekében. Természetesen Dél-Koreában gyártják, és a szálösszetétel 80% poliészter 20% poliamid.
 • Ewocar Microfibre Basic320 - egy nagy készlet mikroszálas kendő, 20 darabot talál a csomagban! Szél nélküli kialakítás és lézervágott élek a maximális kíméletességért mindenféle festékhez. A zárt szálszerkezet biztosítja, hogy a szálak nem futnak el, és megakadályozza a fényezés karcolódását. A törlőkendő ideális univerzális használatra, de különösen a kerámiavédelem, a folyékony törlőkendők, a tömítőanyag vagy a viasz eltávolítására használható.
 • Ewocar Coating Finger Applicator - 3 db mikroszálas applikátor készlet, amelyet az Ewocar Hydro36, PRO60, Ewocar Glass Pro védőbevonatok hatékony használatára terveztek. Az applikátor nem engedi, hogy a bevonat átszivárogjon a felületen, mivel van benne egy paragon, amely taszítja a felesleget, és nem engedi, hogy a kezére kerüljön. Súlya 310 g/m2, színe sötétkék.
 • Ewocar Microfiber Wheel Brush - kiváló minőségű keréktisztító kefe nagyon puha és tartós mikroszálakból. A szálak nem csak kíméletesek az autó kerekeihez, de a hosszú élettartam érdekében vegyszerállóak is. A puha műanyag fogantyú még nedves körülmények között is praktikus fogást biztosít.
 • Ewocar Wash Mitt  - nagyon finom mikroszálakból készült professzionális autómosó kesztyű, amely biztosítja a legmagasabb szintű autómosást. A kesztyű rendkívül könnyű, súlya mindössze 95 g, mérete 28 x 20 cm. Ennek a kesztyűnek a puha felülete eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az autó karosszériáját, ráadásul kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik.

 
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Ewocar Application SpongeEwocar Application Sponge mikroszálas applikátorGyors előnézetkörös mikroszálas applikátor1.170 Ft1 - 4 hétEwocar Boost+Ewocar Boost+ kerámia védelemTippGyors előnézet12 hónap, 100 ml20.170 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)finom polírozó korong, 150/125 mm, 1 db3.880 Ft1 - 4 hétEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 175/150 mm, 1 db4.900 FtRaktáronEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.510 Ft1 - 4 hétEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mm polírozó korongGyors előnézetfinom polírozó korong, 95/75 mm, 1 db3.370 FtRaktáronEwocar CabrioEwocar Cabrio kerámia védelem a kabriókraTippGyors előnézettartósság 1 év, 200 ml11.000 FtRaktáronEwocar Coating Finger Applicator (3 db)Ewocar Coating Finger Applicator - applikátor az ujjakra (3 db)Gyors előnézet3 db-os applikátor az kerámia bevonat applikálására3.880 FtRaktáronEwocar Fine Cut (1 l)Ewocar Fine Cut finom paszta (1 l)TippGyors előnézetfinom polírozó paszta, 1 l16.090 Ft1 - 4 hétEwocar Fine Cut (250 ml)Ewocar Fine Cut finom paszta (250 ml)TippGyors előnézetfinom polírozó paszta, 250 ml6.250 Ft1 - 4 hétEwocar GlassPROEwocar GlassPRO folyékony ablaktörlőTippGyors előnézetfolyékony ablaktörlő, tartósság 2 év, 60 km/h-tól, 50 ml11.510 FtRaktáronEwocar Hard Blue Pad 150/125 mmEwocar Hard Blue Pad 150/125 mm polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, 150/125 mm, 1 db3.200 FtRaktáronEwocar Hard Blue Pad 175/150 mmEwocar Hard Blue Pad 175/150 mm mm polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, 175/150 mm, 1 db4.050 FtRaktáronEwocar Hard Blue Pad 45/35 mmEwocar Hard Blue Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.510 FtRaktáronEwocar Hard Blue Pad 95/75 mmEwocar Hard Blue Pad 95/75 mm polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, 95/75 mm , 1 db2.530 FtRaktáronEwocar Heavy Cut (1 l)Ewocar Heavy Cut csiszoló paszta (1 l)TippGyors előnézetcsiszoló paszta, 1 l16.090 Ft1 - 4 hétEwocar Heavy Cut (250 ml)Ewocar Heavy Cut csiszoló paszta (250 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)csiszoló paszta, 250 ml6.250 FtRaktáronEwocar Hydro36 Ingyenes kiszállításEwocar Hydro36 festék kerámia védelemTippGyors előnézet36 hónap, 9H keménység, 50 ml37.120 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth BlackEwocar Microfiber Cloth Black kendőGyors előnézetmikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, fekete színű1.340 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Dark BlueEwocar Microfiber Cloth Dark Blue kendőGyors előnézetmikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, sötét kék színű1.340 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth RedEwocar Microfiber Cloth Red kendőGyors előnézetmikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, fekete színű1.340 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletEwocar Microfiber Cloth Ultra Violet kendőGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, lila színű1.340 FtRaktáronEwocar Microfiber Wheel BrushEwocar Microfiber Wheel Brush kerékkefeGyors előnézet45 cm hosszú mikroszálas kerékkefe10.150 FtRaktáronEwocar Microfibre Basic320Ewocar Microfibre Basic320 kendő készletTippGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 320 gsm, 20 db a csomagban, szürke színű12.700 FtRaktáronEwocar Microfibre Cloth SetEwocar Microfibre Cloth Set kendőkGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, 2 db a csomagban, narancssárga + kék színben2.530 FtRaktáronEwocar Special Microfibre Drying Towel 40 x 60 cmEwocar Special Microfibre Drying Towel 40 x 60 cm szárító törölközőGyors előnézetszárító törölköző, 40 x 60 cm, súly 800 gsm5.070 FtRaktáronEwocar Special Microfibre Drying Towel 60 x 90 cmEwocar Special Microfibre Drying Towel 60 x 90 cm szárító törölközőGyors előnézetszárító törölköző, 60 x 90 cm, súly 800 gsm7.610 FtRaktáronEwocar Microfibre Pad 130 mmEwocar Microfibre Pad 130 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)mmikroszálas polírozó korong, 130 mm, 1 db3.200 Ft1 - 4 hétEwocar Microfibre Pad 150 mmEwocar Microfibre Pad 150 mm polírozó korongGyors előnézetmikroszálas polírozó korong, 150 mm, 1 db4.050 FtRaktáronEwocar Microfibre Pad 45/35 mmEwocar Microfibre Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézetmikroszálas polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.510 FtRaktáronEwocar Microfibre Pad 85 mmEwocar Microfibre Pad 85 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas polírozó korong, 85 mm, 1 db2.530 Ft1 - 4 hétEwocar Premium Woolpad 125 mm softpadEwocar Premium Woolpad 125 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 125 mm4.730 Ft1 - 4 hétEwocar Premium Woolpad 150 mm softpadEwocar Premium Woolpad 150 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 150 mm5.750 FtRaktáronEwocar Premium Woolpad 180 mm softpadEwocar Premium Woolpad 180 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 180 mm8.120 Ft1 - 4 hétEwocar Premium Woolpad 80 mm softpadEwocar Premium Woolpad 80 mm softpad polírozó korongGyors előnézetgyapjú polírozó korong, 80 mm3.030 Ft1 - 4 hétEwocar PRO60 Ingyenes kiszállításEwocar PRO60 kerámia festék védelemGyors előnézet (1 értékelés)professzionális kerámia védelem, tarósság 60 hónap, csak minősített és felhatalmazott detailerek számára, 50 ml48.980 FtRaktáronEwocar Red Medium Pad 150/125 mmEwocar Red Medium Pad 150/125 mm polírozó korongGyors előnézetközepes polírozó korong, 150/125 mm, 1 db3.200 FtRaktáronEwocar Red Medium Pad 175/150 mmEwocar Red Medium Pad 175/150 mmGyors előnézetközepes polírozó korong, 175/150 mm, 1 db4.050 FtRaktáronEwocar Red Medium Pad 45/35 mmEwocar Red Medium Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézetközepes polírozó korong, 45/35 mm, 1 db1.510 FtRaktáronEwocar Red Medium Pad 95/75 mmEwocar Red Medium Pad 95/75 mm polírozó korongGyors előnézetközepes polírozó korong, 95/75 mm, 1 db2.530 FtRaktáronEwocar Twisted Loop 1200 GSM Towel 40 x 60 cmEwocar Twisted Loop 1200 GSM Towel 40 x 60 cm szárító törölközőTippGyors előnézetkettős szárító törölköző, 40 x 60 cm, súly 1200 gsm7.610 FtRaktáronEwocar Twisted Loop 1200 GSM Towel 60 x 90 cmEwocar Twisted Loop 1200 GSM Towel 60 x 90 cm szárító törölközőTippGyors előnézetkettős szárító törölköző, 60 x 90 cm, súly 1200 gsm11.850 FtRaktáronEwocar Twisted Loop 600 GSM Towel 50 x 70 cmEwocar Twisted Loop 1200 GSM Towel 50 x 70 cm szárító törölközőGyors előnézetkettős szárító törölköző, 50 x 70 cm, súly 1200 gsm5.920 FtRaktáronEwocar Wash MittEwocar Wash Mitt mosó kesztyűGyors előnézetmikroszálas mosó kesztyű, 28 x 20 cm5.410 FtRaktáronEwocar Wool Aggresive Pad 130 mmEwocar Wool Aggresive Pad 130 mm polírozó korongGyors előnézet (2 értékelés)erős csiszoló korong, 130 mm, 1 db3.370 Ft1 - 4 hétEwocar Wool Aggresive Pad 150 mmEwocar Wool Aggresive Pad 150 mm polírozó korongGyors előnézeterős csiszoló korong, 150 mm, 1 db4.050 FtRaktáronEwocar Wool Aggresive Pad 45/35 mmEwocar Wool Aggresive Pad 45/35 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)erős csiszoló korong, 45/35 mm, 1 db1.510 FtRaktáronEwocar Wool Aggresive Pad 85 mmEwocar Wool Aggresive Pad 85 mm polírozó korongGyors előnézet (1 értékelés)erős csiszoló korong, 85 mm, 1 db2.700 Ft1 - 4 hét

Hasonló cikkek

Harmonic Harmony - high-end Indonéziából
Kiváló minőségű jelkábelek és egyéb termékek az audiofil hangzáshoz az autóban. Bemutatjuk a Harmonic Harmony-t.
Teljes cikk
Forró újdonságok és alacsony árak az Eton márkánál
Új helyre költöztünk, és végre belevághatunk az újdonságokba! Elsőként a német autórádió-gyártó Eton jelentkezik, számos új termékkel és egy kis csodával, mégpedig árcsökkentéssel.
Teljes cikk
Új termékek a Pioneer márkától az idei szezonra
Végre már javulni kezdett a helyzet autórádiók elérhetőségében, és most a Pioneer márka idei újdonságait mutatjuk be.
Teljes cikk
Illatosított autókozmetikumok
Tegnap volt a Fresso régóta várt újdonságának világpremierje. A Fresso hosszú tesztelési időszak után piacra dobja saját parfümösített autókozmetikumait.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez