Fiókom

Az ADBL új termékei

Egyesek talán felhúzzák az orrukat, hogy ez egy lengyel gyártó, de már régóta nem igaz, hogy ami lengyel, az feltétlenül rossz! Lengyelország valószínűleg a leginkább részletgazdag ország Európában, ezért a helyi gyártóknak minőségi, funkcionális, de ugyanakkor megfizethető termékeket kell kínálniuk. Az ADBL az egyik legnagyobb márka, talán a legelterjedtebb Lengyelországban. Ezt a márkát 2019-ben kezdtük el kínálni, amikor az eladások még viszonylag alacsonyak voltak. Idén azonban ez a márka annyira "beindult", hogy sokszor nem tudjuk folyamatosan rendelni az árut, mivel egyes termékek gyorsan elfogynak. Az ADBL nagyon népszerű márkává vált. Valószínűleg azért is, mert folyamatosan fejlesztenek, nagyon gyakran hoznak ki új termékeket és a termékeket maguk készítik és tesztelik. És tény, hogy az ADBL más gyártókhoz képest (pl. az angolhoz képest) eléggé olcsó.

ADBL újdonságok

Évente legalább egyszer mindig nagy frissítést végzünk minden gyártó számára, amely a kínálatunkban szerepel. Március folyamán megkaptuk az ADBL új árlistáját, ahol nincs áremelkedés, sőt - néhány termék kissé olcsóbb lett, de ami a legfontosabb, hogy sok új és nagyon érdekes termék van az autók külső és belső ápolásához. És más, nem nyilvános termékeket is tesztelnek, és hamarosan forgalomba kerülnek, nevezetesen az ADBL polírozó pasztákat, de ez a 2021-es nyári szezonra van napirenden. Érdekes újdonság az átlátszó üvegek, amelyeknek a fényszögtől függően változó címkéje van, ADBL Holawesome.

  • ADBL Ceramic QD detailer szilícium tartalommal - egy termék, amelyet nagyon könnyű használni. Nano méretű részecskéket tartalmazó szilíciumos polimerek alapján működik. Ez egy magas SiO2-tartalmú részletező, amely erős tapadást biztosít a festékhez, műanyaghoz és üveghez. Tökéletesen kitölti az apró egyenetlenségeket és növeli a fényt. Önálló védelemként hidrofób víztaszító réteget képez a karosszérián. 4 kiszerelésben kapható: 200, 500, 1000 és 5000 ml.
  • Holawesome ADBL Glass Cleaner2 - hatékony ablak- és tükör tisztítószer, amely a konkurens tisztítószerekhez képest nagyon kis mennyiségű alkoholt tartalmaz. Magát az alkoholt nem mérgező oldószerekkel helyettesítették egy módosított, magasabb szintű készítményben. Az Glass Cleaner2 a tisztítás után tökéletesen zsírtalanított és csíkmentes üveget hagy. Ezenkívül nem tartalmaz foszfátokat vagy ammóniát, hanem kellemes illatú.
  • ADBL Hybrid Glass üvegtisztító és -védő egyben - kiváló termék minden üvegfelület tisztítására és védelmére. Hidrofób hatást hagy, és csökkenti a szennyeződések tapadását a tisztított üvegen. Használat után az üveg kristálytiszta és antisztatikus marad.
  • ADBL Interior Sample Kit - szett, amely az ablakok karbantartására, a belső kemény felületek karbantartására tervezett belső autóápolási termékekből áll, és légfrissítővel fejeződik be. Az autóápolási készletet egy eredeti ADBL díszdobozba csomagolták, amelyet ajándékba adhat valakinek.
  • ADBL Exterior Sample Kit szett - autókozmetikum-készlet, amelyet a kedvenc autójának karosszériájának mosására, fertőtlenítésére és védelmére terveztek. Az autós kozmetikai készlet az eredeti ADBL dobozban van csomagolva, így ajándéknak is alkalmas.
  • ADBL Leather Kit - a bőrfelületek tisztításához és későbbi védelméhez szükséges termékek és tartozékok teljes készlete. A készletben (a konkurens készletekhez képest) egy légfrissítő is található. Ezzel a készlettel játékosan megtisztíthatja és megvédheti az autó belsejének több ülését.
  • Maga az ADBL Leather Cleaner egy bőrtisztító, amely a bőrfelület kiszárítása nélkül zsírtalanít. Természetes tisztító összetevők alapján készült, és teljesen biztonságos a bőr felső rétegére. Stabil habot képez, amely lehetővé teszi a hosszas munkát anélkül, hogy a bőr túlságosan átázna. Egy 150 ml habosító is tartozik hozzá. Térfogatváltozatok 500, 1000 és 5000 ml.
  • Impregnálószer a tisztított bőrhöz ADBL Leather Conditioner - egy újonnan kifejlesztett bőrimpregnálószer, amely egyszerre táplálja és sötétíti a bőrt. Kiváló védő tulajdonságokkal rendelkezik. Nincs fényes hatás, a bőrt simává és rugalmassá teszi. A termék különleges illata kellemesebbé teszi a munkát. 200, 500 és 1000 ml-es kiszerelésben.
  • Legendás IPA zsírtalanító - izopropil-alkohol, ADBL IPA - ideális zsírtalanító és tisztító oldat a karosszériafesték felületének előkészítéséhez. Alkalmas külső műanyagok tisztítására és zsírtalanítására a védőszerek felvitele előtt, vagy a fényezés gépi polírozása utáni zsírtalanításra. Alkalmas ablakok, kontaktlencsék, videó olvasófejek, mobiltelefonok, LCD monitorok stb. tisztítására is.
  • Holawesome ADBL Shampoo2 autósampon - magas koncentrációjú, pH-semleges sampon, amely minden autó karosszéria felületére biztonságos. Nem károsítja a meglévő viaszréteget, éppen ellenkezőleg, segít fenntartani azt. A citrom- és narancsolajat tartalmazó összetevők segítenek megtisztítani még a legkeményebb szennyeződéseket is. A sampon olyan adalékanyagokat tartalmaz, amelyek növelik a festék fényét. A cseresznyés kóla kellemes illata kellemesebbé teszi az autómosás munkáját. 500, 1000 és 5000 ml-es kiszerelésben.
  • ADBL Slippy kenőanyag agyaghoz - olyan termék, amelyet kenőanyagként használnak agyagozás közben. Ezt a kenőanyagot olyan felhasználók számára hozták létre, akiknek fontos a munkaidő minimalizálása, majd a legmagasabb hatékonyság és a használat biztonsága. A termék lehetővé teszi, hogy a munkát törléssel fejezze be, anélkül, hogy ki kellene mosni, és 1:2 hígításban tisztítószerként is használható. 200, 500, 1000 és 5000 ml-es kiszerelésben.
  • Egy újfajta sampon a kerámia bevonatokkal védett autókhoz ADBL Tangy - savas reakciójú sampon, amely a kerámia fényvédelemmel védett járművek, valamint a viaszokkal védett, vagy egyáltalán nem védett járművek mosásakor használható. Sűrűn habzik és gyönyörű az illata. 500, 1000 és 5000 ml-es kiszerelésben kapható.
  • ADBL Wax One Hybrid Wax - Az ADBL Wax One speciális viaszformuláját a maximálisan egyszerű használat és a kiváló tartósság érdekében fejlesztették ki a legkülönbözőbb időjárási körülmények között. A viasz minden festékszínhez alkalmas. Nagyon erős fényt kölcsönöz, és sima, csúszós felületet eredményez. A Wax One akár 3 hónapig is védi a fényezést. Kellemes eper illat.
  • ADBL Yeti Pearl pH semleges aktív hab - magas koncentrációjú és régóta várt pH semleges aktív hab. Rendkívüli habképző erejének és különleges összetételének köszönhetően a hab nagyon sűrű és tejszínhabszerű. Hihetetlenül erősen behatol a szennyeződésekbe, amelyeket gyorsan leválaszt a festékről. pH-semleges összetételének köszönhetően a hab nem károsítja a festékréteget és az alkalmazott viaszt, sealantot vagy egyéb festékvédelmet. Ha magasnyomású mosót használ, hígítsa vízzel 1:9 és 1:14 közötti arányban, attól függően, hogy milyen sűrű habot szeretne, és mennyire szennyezett az autó. Kézi habosító használata esetén 1:200 arányban hígítsuk. Három kiszerelésben kapható - 500, 1000 és 5000 ml.
  • 2 új kefe - ADBL Textile Brush textíliákhoz és ADBL Ther bőrfelületekhez.
  • ADBL Leather Twister kerek kefék gépi tisztításhoz - kerek kefék, amelyeket bőrfelületek tisztítására terveztek. Egyszerűen csíptesse fel az akkumulátoros fúrógépre, vigye fel a bőrtisztítót, és máris nekiláthat a bőrülések tisztításának.
  • ADBL Twister körkefe textilfelületek gépi tisztításához. 2 féle finomság és 3 különböző átmérő - 50, 100 és 125 mm.
  • Rengeteg új mikroszálas kendő: többcélú sárga ADBL Chick, kék ADBL G az üveghez, többcélú ADBL Neon, többcélú ADBL Pinky és kis többcélú eldobható ADBL One Shot Microfiber Cloth mikroszálas kendő.
  • ADBL Detailing Swabs - tisztítótamponok, amelyekkel még a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztíthatja autója belsejében és külsején. A csomagban 4 darab különböző típusú tampon található. A tampon egy műanyag pálcikához van rögzítve.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Végre számos újdonság a Dodo Juice-tól
Új logó, számos új termék, új címkék, valamint olyan termékek is, amelyek kiárusításra kerültek és kedvezőbb áron kaphatóak. Mega újítás a Dodo Juice márkánál!
Teljes cikk
Tershine újdonságok 2021-re
Tobias Ericson és csapata izgalmas újításokat hoz 2021-re, például az első kerámia Magnify Coating védelmet. Szerencsénkre sikerült nekünk alacsonyabb árakat kialkudni.
Teljes cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra
A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez