Fiókom

Tershine újdonságok 2021-re

Hányan próbálták már ki Tershine terméket? Kevesebb mint egy éve van meg ez a márka, és ez idő alatt a legtöbb terméküket kipróbáltuk. Többször is megerősített minket abban, hogy ha valaki igazán igényes és nagyon magas minőséget keres, akkor a választás a Tershine márkára esik. A Tershine drága márka, de ennek kétségtelenül oka van. Viszont képesek voltunk jobb beszerzési árakat kialkudni, hogy kedvezőbb legyen az Ön számára, és ezeket azonnal tükröztük az eladási árak csökkenésében, amelyeket 3-10%-kal csökkentettünk.

Elevenítsünk fel egy svéd márka történetét - May the floss be with you

A márka alapítója, Tobias Ericson számára minden az első autójával kezdődött, egy grafitszürke Saab 900 Turbóval, plüss ülésekkel, elektromos napfénytetővel és minden akkoriban rendelhető felszereléssel. Fokozatosan rétegezte az autóra a különböző gyártóktól származó festékvédelmeket, és kezdett rájönni, hogy az autóját nagyon fényesnek szeretné látni. Végül az autónak műszaki hibája volt, és ezért elkezdte többet cserélgetni az autókat. Sok autó járt a garázsában, és ő igyekezett elérni, hogy a festék mindegyiken a lehető legcsillogóbban ragyogjon. Sok évet töltött azzal, hogy mindent megtanuljon az autóápolásról. Mindent a különböző polírozási technikáktól, termékektől, szerelvényektől, szerszámoktól stb. kezdve azon, hogy hány rétegben és hogyan lehet a fényezést a fényesség és a védelem maximalizálása érdekében a festékre felvinni. Miután sikerült elég fényessé tennie az autóját, ezzel felhívva magára a figyelmet, elkezdtek érdeklődni a barátai is, akik szintén szerették volna, hogy az ő autójuk is így ragyogjon. Azok, akik fokozatosan elkezdték követni őt a közösségi médiában, tudták, hogy a múltban képes volt tökéletesen kifényesíteni az exkluzív sportautókat vagy egzotikus autókat, ahol a legmagasabb elvárásokat támasztják a végeredménnyel szemben. Évekig úgy képzelte, hogy nagyszerű szórakozás lenne, ha valamikor saját termékcsaládot tudna gyártani, ahol a rajongók széles körét célozhatná meg, akik használhatnák a termékeket, és nagyszerű végeredményt kaphatnának anélkül, hogy olyan "furcsának" kellene lenniük, mint Tobias, vagy sok pénzt kellene fizetniük a részletező cégeknek.

Újdonságok Tershine 2021

  • Tershine Apex V2 - Quick Wash - ez egy gyorsmosó részletező egy új verzióban, új összetétellel, amelyet kifejezetten arra az esetre fejlesztettek ki, ha növelni szeretné a fényt, és nincs más lehetőség az autó mosására, például autókiállításokon stb. Kiválóan alkalmas kerékpárok, motoros szánok, teherautók, építőipari berendezések, lakóautók és lakókocsik tisztítására, a határokat csak a képzelet szabja meg. Egyedülálló formulája letisztítja a szennyeződéseket a felületről, és védőfilmet hagy maga után. A V2-es változat koncentrátum, így könnyedén hígíthatja az igényeinek megfelelően (500 ml-ből akár 10 liter késztermék is keverhető!). Ez rendkívül kedvező árúvá teszi. Tökéletes, ha egy kis flakonban összekeveri és a hátizsákába teszi, például kerékpározáskor, endurópályán, kiállításon vagy bárhol, ahol tiszta felületre vágyik. Egyébként fantasztikus illata van. Az új Apex kiválóan alkalmas madárürülék, rovartörmelék, sár és egyéb szerves szennyeződések (valamint zsírok/olajok) és egyéb szennyeződések eltávolítására. Nagyszerű kerékpározáshoz.
  • Tershine Box Of Gloss ajándékcsomag - egy szép és stílusos doboz a Tershine hét bestsellerével 100 ml-es kiszerelésben. Tökéletes csomag ajándékba, vagy ha a márka szinte összes termékét ki szeretné próbálni.
  • 2 új vödör Tershine made in Norway - szeretné megmutatni mindenkinek, milyen autókozmetikumokat használ és mire büszke? Szerezzen be egy fekete vagy fehér Tershine részletező vödröt.
  • 2 db extra puha ecsetből álló készlet - új, elképesztően puha ecsetek, amelyek ugyanolyan érzetet nyújtanak, mint például egy sminkecset. Két méretben (16 és 18 mm) kaphatók. A nagyobbik (18 mm) fantasztikusan alkalmas emblémák, lámpák, díszlécek stb. köré - csak külső használatra. A valamivel kisebb (16 mm) kiválóan alkalmas belső terekbe.
  • 2 érdekes, széles aljú permetező - kiváló minőségű és jól megtervezett, széles szájú és széles aljú szórófejes palack, amelyek nagyban megkönnyítik a mosást. A palack biztonsági szeleppel rendelkezik, amely a nyomás könnyű leengedését szolgálja, amikor befejezi a használatát. A Tershine műanyag flakonok fel vannak címkézve, hogy jelezze, milyen típusú vegyszerhez készültek. A palack nem gyúlékony.
  • Tershine Applicator - Kiváló minőségű hab applikátor, amely nagyobb, mint a legtöbb hagyományos gumiabroncs-applikátor. Az előnye az, hogy nem lesz piszkos a keze a terméktől. Ideális nagyméretű személygépkocsik, lakókocsik, furgonok és általános járművek vagy magas gumiabroncsokkal rendelkező gépek számára. Az applikátor két különböző keménységű habból áll.
  • A Tershine Prime - Panel Wipe - alaposan megtisztítja a felületet, és előkészíti azt a választható festékvédelemre. Egyedülálló formulája mélyen tisztítja a felületet, és eltávolítja a polírozópaszta maradványait, a zsírt és egyéb szennyeződéseket. Ideális a Tershine Magnify Coating bevonat felvitele előtt.
  • A végére a legjobb - Tershine Magnify Coating (30ml) - egy kerámia bevonat, amelyet bárki tud alkalmazni, függetlenül a korábbi tapasztalatoktól és ismeretektől. Teljesen mentes az erősen fluorozott anyagoktól és a VOC (illékony szerves vegyület) anyagoktól, más szóval - nem tartalmaz káros anyagokat, és alkalmazása valóban fantasztikusan egyszerű. A Magnify Coating varázslatos fényt hagy, amely a következő szintre emeli járműve fényezését. Nagyon tartós védelemmel párosul, amely ellenáll a vegyi anyagoknak és az időjárás viszontagságainak is (akár 12 hónapig is), így a fényesség szerelmesei számára egyértelmű választás. Természetesen rendkívül hidrofób tulajdonságokkal és nagy mechanikai kopásállósággal is rendelkezik. Alkalmazható festékre, műanyagra, üvegre, fémekre stb. Az ilyen típusú termék a lehető legtisztább felületet igényli, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Mikroszálas kendők típusa és használata
A mikroszálas kendők elengedhetetlen segédeszököz az autó ápolásánál és a minőségük és helyes használatuk befolyásolhatják a végeredményt. Töbett megtudhat a kendőkről a cikkünkben.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez