Fiókom

Dodo Juice 2021 - új logó, design és számos új termék

Refresh is here!

Ezzel a főcímmel a Dodo Juice márka új, fontos szakasza kezdődött idén márciusban. A Dodo Juice 2020 folyamán új termékeken dolgozott, amelyek új logót és címke dizájnt is kaptak, ahol a "dodógalamb aka Dronte mauriciana aka Dronte mauriciana aka Raphus cucullatus aka Dodo", egy kihalt magányos madárfaj ismét főszerepet játszik. A Dodo Juice-nál extra őrült neveket adnak a termékeiknek, hogy csak néhányat említsünk, a Dodo Juice Fabricadabra vagy a Dodo Juice Pimp My Hide egyszerűen kihagyhatatlan. Szeretjük az ügyfeleinkkel való kommunikációnak ezt a szokatlan stílusát, amely játékos, szórakoztató, újszerű és funkcionális. A kínálat több tucat új termékkel bővült, amire 2007 óta nem volt példa, és a modellkínálat is fokozatosan megújult. Igen, még nincs vége: április folyamán mikroszálas kendők, törülközők és számos új, autómosáshoz és -ápoláshoz szükséges kiegészítővel bővül a kínálat. Mi az Ahifinél ezt nagyon pozitívan fogadjuk, már szükség volt a REFRESH-re ...

A Dodo Juice és a Supernatural márkák szétválasztása

A nagyszabású újítással egy időben a Dodo Juice új weboldalt is indított a https://dodojuice.net/ címen, ahol minden olyan Dodo Juice-hír és termék megtalálható, amelyet a csomagolás dizájnváltozása, illetve a csomagolási méret változása vagy bővítése eddig érintett. Azonban a Supernatural termékcsaládból, amely világszerte nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében, és amely változatlanul megmarad, már nem találhatók termékek. Ami azonban megváltozott, az az, hogy a Supernatural termékek egy új, különálló weboldalon, a https://supernaturalcarcare.com/ oldalon találhatók, és a termékcsalád mostantól a márka különálló ágaként jelenik meg. Csak pozitívumként értékeljük, hogy a Supernatural vonal saját almárkává, vagy talán Dodo Juice szupermárkájává vált? Nagyon valószínű, hogy lesz egy részletező tartozékok szekció is, amely szintén ilyen módon lesz felosztva. Egy dolog azonban biztos, hogy mindig kiváló minőségű termékeket vásárol, amelyeket kézzel készítenek és az Egyesült Királyságban palackoznak, a Supernatural Car Care termékcsalád esetében pedig a hagyomány 2007-re vagy 2009-re nyúlik vissza.

Az újdonságok áttekintése, amelyek eddig megjelentek

Még januárban és februárban kaptuk az információt, hogy a Dodo Juice nagy új termékoffenzívára készül, de 2021. március 4-ig minden hírre információs embargó volt érvényben, és nagyon izgalmas volt, hogy valójában mivel fognak előállni. Hogy nem lesz-e melléfogás, hogy tetszeni fog-e nekünk, hogy nem lesz-e túl bonyolult? Néhány termék továbbra is megmarad, csak a címke változott, vagy új csomagolási mennyiséget hoztak létre, de a kínálatunkban szereplő termékek nagy része megszűnik, és még több is meg fog szűnni. A modellcsalád cseréje annyira kiterjedt, hogy azt nem lehet egy nap vagy egy hónap alatt elvégezni. Tartsa szemmel weboldalunkat, ahol fokozatosan új termékekkel bővülünk. Mi vagyunk az első olyan üzlet Közép- és Kelet-Európában, amely új termékeket kínál, és a legtöbbjüket raktáron tartjuk! Sok napot töltöttünk a fordítással, majd a termékekkel való kiegészítéssel, hogy időben elkészüljön a tavaszi szezon kezdetére, amikor sokan biztosan ki akarják majd próbálni az új termékeket.
A Dodo Juice új termékeinek hosszú listáját már itt is láthatja:
  • Dodo Juice Fillit Bang fényesítő és a mázfokozó egyben  - ha nem meri a gépi polírozást, van mód a festékfelület kitöltésére és maszkolására. Ez egy gyors módszer arra, hogy a régebbi festékből rövid idő alatt kihozza a maximális fényt. Maximalizálja a fényezést, és a lehető legtöbbet hozza ki autója megjelenéséből és fényéből.
  • Dodo Juice Depth Charge festék tisztító és közepesen erős polírozó paszta - Ha tetszik a Dodo Juice Lime Prime, de még nagyobb teljesítményre vágyik, akkor ott van a Depth Charge, egy közepes/nehezebb polírozó paszta a mélyebb hibák kicsiszolásához vagy keményebb lakkokhoz. Bár nem tudja helyettesíteni a legdurvább csiszolópasztákat, nagyon jó hatékonysággal rendelkezik, ráadásul könnyű vele dolgozni.
  • Dodo Juice Critical Finish festéktisztító és mikrocsiszoló polírozó - ha autója fényezése kritikus fontosságú az Ön számára, ne keressen tovább. A Critical Finish pontosan ezt nyújtja - hibátlan eredményt a végső gépi polírozáshoz vagy festéktisztítóként való használathoz. A legfinomabb mikro-csiszolóanyagokkal magas fényt és alacsony vágást biztosít - csak kisebb hibákat távolít el, és szinte semmilyen festékréteget nem vesz le. Ideális a puha fényezésű járművekhez, különösen a japán autókhoz.
  • Dodo Juice Drynamo szárító fokozó védelmmel - egy speciális védőszer az öblítési fázishoz, amelyet az öblítési és szárítási folyamat felgyorsítására terveztek (miközben védelmet is nyújt). A Drynamo sealant formájában szárít és véd. Amit igazán tudni kell, az az, hogy növeli a vízelvezetést, és megakadályozza, hogy a víz felgyülemleni tudjon a karosszérián. Ez gyorsabbá és könnyebbé teszi a szárítást. A Drynamo a felhordás után egy kis mennyiségű kenőanyagot hagy maga után, hogy a maradék szennyeződéseket magába zárja, és csökkentse a festék megkarcolódásának valószínűségét.
  • Rendkívül népszerű univerzális tisztítószer az autó külső és belső részére Dodo Juice Total Wipe Out - most 1 literes kiszerelésben szuper áron! Ez a díjnyertes tisztítószer minden készletben kötelező darab.
  • Nagy hatékonyságú aktív hab Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam - ez a hab nem pH-semleges, hanem egy agresszív aktív hab, amely maximálisan növeli a tisztítási teljesítményt.
  • Dodo Juice Pressure Squash Prewash - speciális előmosó tisztítószer a magasnyomású mosókhoz. Az érintésmentes tisztítás ugyanúgy növeli a tisztítási teljesítményt, mint az aktív hab, de késleltetés és hosszas öblítés nélkül. Jól hangzik ... de hogyan működik? Ez egy olyan termék, amely az All Purpose Cleaners (APC) és a Traffic Film Removers (TFR) termékekhez kapcsolódik, és mosószerek, enyhe oldószerek és zsírtalanítók keverékét tartalmazza, amelyek érintkezéskor eltávolítják a szennyeződéseket.
  • Dodo Juice Tarmageddon kíméletes kátrány-, aszfalt- és ragasztóeltávolító - A legtöbb kátrány- és ragasztóeltávolító elég agresszív, de a Tarmageddon nem. Ez azért van, mert a Tarmageddon a természetes narancsolaj erejét hasznosítja, és kifinomult oldószerek keverékével kombinálva könnyedén eltávolítja a kátrányt, a gumifoltokat és (a legtöbb) ragasztómaradványt - miközben öröm használni (az illata elképesztő)!
  • Dodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover - egy speciális rovar- és madárürülék-eltávolító, amely kizárólag erre a célra készült. A Flies Undone tisztítószerek keverékét tartalmazza, olyan kenőanyaggal, amelyet általában egy részletezőszertől várna el. Kellemes citrus illatú, csak vigye fel a hűvös felületre, hagyja rajta néhány percig, majd víznyomással öblítse le a terméket.
  • Dodo Juice Stripp-Ex  festéktisztító a viasz vagy kerámia felvitele előtt és ablakmosószer - egy speciális "erős oldószeres" zsírtalanító vegyület, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobban zsírtalanítsa a festékfelületet, legyen az olaj, gyanta, polírozó, viasz vagy más festékvédő (kivéve a kerámia bevonat!).
  • Nagyon népszerű természetes karnaubaviaszok 150 ml-es kiszerelésben: Dodo Juice Rainforest Rub (150 ml), Dodo Juice Light Fantastic (150 ml), Dodo Juice Orange Crush (150 ml), Dodo Juice Purple Haze (150 ml), Dodo Juice Hard Candy (150 ml), Dodo Juice Diamond White (150 ml), Dodo Juice Banana Armour (150 ml), Dodo Juice Blue Velvet (150 ml).
  • Dodo Juice Shinecraft Hybrid Hard Wax - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - hibrid kemény fehér viasz, amelyet kifejezetten világos színű festékekhez terveztek. A Shinecraft egy nagy teljesítményű hibrid viasz, amelyet az különböztet meg, hogy félig viasz, félig sealant. Minden termékből a legjobb tulajdonságokat vette ki. Mélyfényű, szintetikus összetevőinek köszönhetően magas víztaszító és hővédő képességgel rendelkezik. Tartósan, 4-6 hónapig védi a festéket az időjárás, a szennyeződések és az UV-sugarak ellen.
  • Dodo Juice Scarlet Fever Hybrid Solid Wax - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - egy hibrid kemény fehér viasz, amelyet kifejezetten meleg színekhez, például vörös vagy narancssárga színekhez terveztek. A Scarlet Fever egy nagy teljesítményű hibrid viasz, amelyet az különböztet meg, hogy félig viasz, félig sealant. Minden termékből a legjobb tulajdonságokat veszi ki. A szintetikus összetevőknek köszönhetően mély fényű, magas vízlepergető és hővédő képességgel rendelkezik. A festék 4-6 hónapig tart, és mindvégig védi a festéket az időjárástól, a szennyeződésektől és az UV-sugaraktól.
  • Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner - Nagy teljesítményű, teljes spektrumú keréktisztító - a legkelendőbb Ferrous Dueller rozsdaeltávolítón alapuló, teljes spektrumú keréktisztító. A Deep Purple azonban kissé sűrített, hogy tartósabb legyen, és felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket. Ráadásul egy kis oldószer is van hozzáadva, hogy segítsen felpuhítani a kátrányfoltokat, amelyek különösen nyáron a kerekekre tapadnak. Nem távolítja el őket teljesen, különösen, ha "beégtek", de nagyrészt eltávolíthatja őket. Ez azt jelenti, hogy az elszíneződés nem olyan intenzív és nem olyan gyors, mint a Ferrous Dueller, mivel szélesebb összetételű, de ez hatékonyabbá teszi a speciális keréktisztítási feladatoknál.
  • Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels keréktisztító - Keréktisztító egyedi kerekekhez - Egy valóban pH-semleges keréktisztító, amely semlegesített sókkal és erős tisztítószerekkel készült - egy olyan keréktisztító, amely a lehető legbiztonságosabb. Nincs elszíneződés. Nincsenek furcsa kémiai reakciók. Csak jó, becsületes és BIZTONSÁGOS!
  • Dodo Juice Wheeler Sealer 2 - 4 hónapos védő nano sealant - Amikor a keréktárcsák tisztítására gondol, automatikusan erős tisztító vegyszerekre, vagy a munka közben lilára színeződő vegyszerekre gondol. Mégis könnyű figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy egy védett kerék kevésbé szennyeződik, és sokkal kevesebb erőfeszítést igényel a tisztítása. Egy jól védett kerékpárnak valójában csak egy magasnyomású mosóra vagy egy gyors mosókesztyű használatára van szüksége. Nincs szükség ennél többre!
  • Dodo Juice Dark Matter  - műanyag, gumiabroncsok és gumibetétek szaténos felületű tisztítószere. Használható sima műanyagon, texturált díszlécen, gumin vagy akár feketére festett fémen is. A felhordás után a felület néhány hétig olyan jól néz ki, mintha új lenne, mielőtt újra le kellene vonni. Az így kapott felület nem ragad és nem vonzza a port.
  • Dodo Juice Taint it Black - Néhány évvel ezelőtt a Dodo Juice megalkotta a Tyromania nevű terméket, egy természetes megjelenésű gumipolírozót, amely sokkal tovább tart, mint a hagyományos gumipolírozók. De matt/természetes kinézete volt, így sosem aratott akkora sikert, mint amekkorát megérdemelt volna. Itt jött a képbe a Taint it Black, amelyet csak vékony rétegben kell felvinni, hagyni, hogy megszilárduljon, és néhány perc múlva lecsiszolni. Ezután olyan szaténos felületet hagy maga után, amely hónapokig kitart!
  • Dodo Juice Pneu Look  - Órákat tölthet a kerekek tisztításával, de a tökéletlenül mosott gumik sosem néznek ki olyan jól (általában egy kicsit tompa barna), mint a tisztított gumik. A Pneu Look gumitisztító citrus alapú, és úgy tervezték, hogy eltávolítsa a zsírt, a szennyeződéseket, az olajokat és a régi viaszokat és polírozószereket a gumiabroncsokról, hogy javítsa a megjelenésüket - és növelje a később felhordott polírozás vagy viasz élettartamát. Ennek eléréséhez felületaktív anyagok és oldószerek keverékét használja, beleértve a kellemes citrusillatú szereket is.
  • Dodo Juice Max Pane  - egy nano ablak sealant, amelyet úgy alkottak meg, hogy az ablakok a lehető legtisztábbak maradjanak esőben, beleértve a szennyeződések elvezetésének maximalizálását és a vízfoltok csökkentését mosás/öblítés közben. Ez egy nagy teljesítményű, vizes bázisú sealant, amely nedves vagy száraz úton is alkalmazható.
  • Dodo Juice Cabin Krug beltéri tisztítószer - Ha szeretné autója belsejét kiváló állapotban tartani, ne keressen tovább, mint a Cabin Krug luxus tisztító spray. Valójában ez a luxus tisztítószer számos felhasználási lehetőséget kínál. Először is, ideális minden kemény felület tisztítására - nevezetesen a műszerfal, a műanyag burkolatok, a belső panelek vagy bármely érintőképernyő és fényes panel tisztítására. Nagyon könnyen eltávolítja a ragacsos ujjlenyomatokat. Puha belső felületeken, például üléseken, szőnyegen vagy mennyezeti kárpitokon is kipróbálhatja. Végül, a belső üvegek tisztítására is alkalmas, még a színezett üvegek tisztítására is.
  • Dodo Juice Fibre Reviver szövet- és szőnyegtisztító - A Dodo Juice egy új keveréket hozott létre, amely valamivel kevésbé agresszív, mint a Supernatural bőrtisztító, ideális a szennyeződések eltávolítására, miközben megakadályozza a kényes vagy érzékeny szövetek indokolatlan károsodását. A sötét színű szarvasbőr vagy alcantara hajlamos lehet a kifehéredésre, de a Fiber Reviverrel minimálisra csökkentheti a véletlen károsodás kockázatát. Legyen szó ülésekről, tetőkárpitokról vagy szőnyegekről, a Fiber Reviver hatékonyan, de kíméletesen tisztít. 
  • Dodo Juice Pimp my Hide bőr- és viniltisztító - a Dodo Juice-nál tudják, hogyan kell bőrtisztítót készíteni. Ezt bizonyítja a Supernatural bőrtisztító hat Auto Express-díja is. Továbbra is veretlen! Az új Dodo Juice termékcsalád esetében úgy döntöttek, hogy a Supernatural Leather Cleaner formuláját továbbfejlesztik. Ennek ellenére ugyanolyan jól működik, de az illata lédúsabb. A Pimp My Hide használható vinil, műbőr (vegán), műbőr, anilinbőr és kárpitos (erősített) bőr felületén. Ez azonban intenzív tisztítószer, ezért óvatosnak kell lennie, ha az anyag érzékeny, kényes, régi, sérült, javított vagy élénk színű.
  • Dodo Juice Fabricadabra szövet sealant - egy költséghatékony nano szövet selant, amelyet vagy a belső üléskárpitok vízszigetelésére (a felület kiömlésállóbbá és könnyebben karbantarthatóvá tétele érdekében), vagy a kabriók szövet/vászon tetejének védelmére használnak. A legjobb eredményt akkor éri el, ha ecsettel vagy hengerrel (jobb telítettség, mint a könnyű permetezéssel) több rétegben, szoros szövésű szövetekre viszik fel.
  • Dodo Juice Mint Condition gyors detailer - tisztít és ragyogóvá tesz minden kemény felületet, így a részletező legjobb barátja, első számú terméke és abszolút életmentő! Ha egyetlen spray-re van szüksége, amely mindenből egy kicsit mindent tud, akkor a Mint Condition az, amire szüksége van. Karosszéria, festett díszlécek, festetlen sima díszlécek, textúrázott fekete díszlécek, belső kemény felületek... mindezeket a felületeket kíméletesen megtisztítjuk és csíkmentesen fényesre polírozzuk. Az autó mosása után kíméletesen eltávolíthatja vele a szennyeződéseket anélkül, hogy a korábban a fényezésre felvitt viaszokat vagy sealantokat érintené.
  • Dodo Juice Dullicious gyors detailer matt fényezéshez - a piacon kapható gyorsdetailerek 99,9%-a fényt ad. Ezért találták fel őket, és ezért veszik meg az emberek. De ez használhatatlan, ha matt a felületed. Még néhány olyan termék is, amelyet matt autókhoz teszteltek és készítettek, fényt adnak hozzá, és szaténos felületet hagynak maguk után. Ez persze egyáltalán nem jó. Olyan terméket szeretnél, amely tisztít és mattan tartja a matt felületet, nem hagy maga után semmit, és maximálisan átengedi a matt hatást.
  • 8 új 100 ml illatosító spray formában: Dodo Juice Merry Berry (Born To Be Mild sampon illatú), Dodo Juice Apple Tease (Sour Power sampon illatú), Dodo Juice Bold Spice (Blue Velvet viasz illatú), Dodo Juice Wacky Acai (Purple Haze viasz illatú), Dodo Juice Malibu Mist (ananász és kókusz illatú), Dodo Juice Sweet Shot (édesség illatú), Dodo Juice Cherry Bomb (cseresznye illatú), Dodo Juice Coco Loco (kókusz dió illatú).

Sok izgalom a Dodo Juice termék kiárusításban!

A márka termékkínálatának átfogó megújításával összefüggésben számos terméket akciós áron vásárolhat meg. Ezek gyakran olyan termékek, amelyek nagyon népszerűek, és soha többé nem rendelnek belőlük, ha egyszer már elfogytak. Tehát ha van kedvenc Dodo Juice terméked, de az a SALE részlegbe került, nyugodtan szerezd be, hogy újra feltölthesd. Több mint száz (!) ilyen termék van, és ezeket megtalálhatja az akciók és kiárusítás részlegünkben, ahol a fennmaradó tételek számát is láthatja. Itt találhat érdekes termékeket, amelyeket kedvezményes áron értékesítünk!!!


Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover (500 ml)Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover aszfalt és ragasztó eltávolító (500 ml)FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)kíméletes kátrány, aszfalt és ragasztó eltávolító, 500 ml6.150 FtRaktáronDodo Juice Diamond White (150 ml)Dodo Juice Diamond White (150 ml) szilárd viasz a világos színű festékekhez-54 %KedvezményFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)szilárd viasz a fehér, ezüst és világos színű festékekhez, 150 ml8.320 Ft18.170 FtRaktáronDodo Juice Banana Armour (150 ml)Dodo Juice Banana Armour szilárd viasz (150 ml)FrissítveGyors előnézetszilárd viasz a sárga, narancssárga és vörös színű festékekhez, 150 ml 18.170 FtRaktáronDodo Juice Blue Velvet (150 ml)Dodo Juice Blue Velvet (150 ml) szilárd viasz a sötét színű festékhezTippFrissítveGyors előnézetszilárd viasz a fekete, sötét kék és további sötét színű festékekhez, 150 ml18.170 FtRaktáronDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax hibrid szilárd viasz (30 ml)TippFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)hibrid szilárd viasz a fekete színű lakkokhoz, 4-6 hónapi tartósság, 30 ml5.150 FtRaktáronDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax hibrid szilárd viasz (150 ml)-50 %TippKedvezményFrissítveGyors előnézethibrid szilárd viasz a fekete színű lakkokhoz, 4-6 hónapi tartósság, 150 ml11.650 Ft23.170 FtRaktáronDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax hibrid szilárd viasz (30 ml)TippFrissítveGyors előnézethibrid szilárd viasz a világos színű festékekhez, 4 - 6 hónapnyi védelem, 30 ml5.150 FtRaktáronDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax hibrid szilárd viasz (150 ml)TippFrissítveGyors előnézethibrid szilárd viasz a világos színű festékekhez, 4 - 6 hónapnyi védelem, 150 ml23.170 FtRaktáronDodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax hibrid szilárd viasz (30 ml)TippFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)hibrid szilárd viasz a meleg színű festékekhez (vörös), 4 - 6 hónapnyi védelem, 30 ml5.150 FtRaktáronDodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml) hibrid szilárd viaszTippFrissítveGyors előnézethibrid szilárd viasz a meleg színű festékekhez (vörös), 4 - 6 hónapnyi védelem, 150 ml23.170 FtRaktáronDodo Juice Iron Gloss (500 ml)Dodo Juice Iron Gloss polimeres sealant (500 ml)FrissítveGyors előnézetpolimeres sealant, védelem 6-12 hónap, 500 ml14.480 FtRaktáronDodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe (1000 ml)Dodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe festéktisztító (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)festéktisztító a viasz vagy kerámia bevonat és az ablaktisztító aplikálása előtt, 1000 ml9.150 FtRaktáronDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml) festéktisztító és polírozó pasztaFrissítveGyors előnézetfestéktisztító és közepesen erős polírozó paszta, 500 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Hard Candy (150 ml)Dodo Juice Hard Candy szilárd viasz (150 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)szilárd viasz nagyon könnyű alkalmazással és jobb állóképeséggel, 150 ml18.170 FtRaktáronDodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser (1000 ml)Dodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser motortisztító (1000 ml)TippFrissítveGyors előnézet (15 értékelés)nagyon hatékony és kíméletes motortisztító, 1000 ml7.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml)Dodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml) rovareltávolítóFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)rovar- és madár ürülék eltávolító, 500 ml4.980 FtRaktáronDodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (100 ml)Dodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover rovareltávolító (100 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)rovar- és madár ürülék eltávolító, 100 ml2.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (500 ml)Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer máz és fényfokozó (500 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)máz és fényfokozó egyben, 500 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser festéktisztító és polírozó (100 ml)FrissítveGyors előnézetfestéktisztító és polírozó mikro szemcserészecskékkel, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml) festéktisztító és polírozóFrissítveGyors előnézet (1 értékelés)festéktisztító és mikroabrazív polírozó, 500 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Rainforest Rub (150 ml)Dodo Juice Rainforest Rub szilárd viasz (150 ml)TippFrissítveGyors előnézetszilárd viasz magas karnauba tartalommal, 150 ml18.170 FtRaktáronDodo Juice Light Fantastic (150 ml)Dodo Juice Light Fantastic (150 ml) szilárd viasz a fehér festékekhezFrissítveGyors előnézetszilárd viasz, hozzáadott színezőanyagok nélkül a fehér festékekhez, 150 ml18.170 FtRaktáronDodo Juice Orange Crush (150 ml)Dodo Juice Orange Crush szilárd viasz a meleg színekhez (150 ml)FrissítveGyors előnézetszilárd viasz a sárga, narancssárga és vörös festékhez, 150 ml18.170 FtRaktáronDodo Juice Purple Haze (150 ml)Dodo Juice Purple Haze szilárd viasz a sőtét színekhez (150 ml)TippFrissítveGyors előnézetszilárd viasz a sötét színű festékekhez, 150 ml18.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml)Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml) keréktisztítóFrissítveGyors előnézet (1 értékelés)pH semleges keréktisztító, 1000 ml9.150 FtRaktáronDodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml)Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml) keréktisztítóFrissítveGyors előnézetpH semleges keréktisztító nagyon drága kerekere, 1000 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (100 ml)Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant nano védelem (100 ml)FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)védő nano sealant kerekekhez, 2-4 hónap védelem, 100 ml3.150 FtRaktáronDodo Juice Mint Condition (500 ml)Dodo Juice Mint Condition (500 ml) gyors részletezőFrissítveGyors előnézet (4 értékelés)többoldalú detailer, amely tisztítja és védi a felüleleteket, 500 ml4.650 FtRaktáronDodo Juice Mint Condition (5 l)Dodo Juice Mint Condition gyors részletező (5 l)FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)többoldalú detailer, amely tisztítja és védi a felüleleteket, 5 l18.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Dullicious (500 ml)Dodo Juice Dullicious (500 ml) gyors detaoler a matt felületekhezFrissítveGyors előnézettöbboldalú detailer a matt felületekhez, amely a felületeket tisztítja és védi, 500 ml5.820 FtRaktáronDodo Juice Merry Berry (100 ml)Dodo Juice Merry Berry (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézetlégrissítő, Born To Be Mild sampon illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Apple Tease (100 ml)Dodo Juice Apple Tease (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézetlégfrissítő, Sour Power sampon illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Bold Spice (100 ml)Dodo Juice Bold Spice (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézetlégfrissítő, Blue Velvet viasz illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Wacky Acai (100 ml)Dodo Juice Wacky Acai (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézet (1 értékelés)légfrissítő, Pruple Haze viasz illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Malibu Mist (100 ml)Dodo Juice Malibu Mist légfrissítő (100 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)légfrissítő, ananász és kókusz illat, 100 ml 2.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Sweet Shot (100 ml)Dodo Juice Sweet Shot (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézetlégfrissítő, édesség illatú, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Cherry Bomb (100 ml)Dodo Juice Cherry Bomb (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)legfrissítő, cseresznye illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Mint Condition (100 ml)Dodo Juice Mint Condition gyors detailer (100 ml)FrissítveGyors előnézettöbboldalú detailer, amely tisztítja és védi a felüleleteket, 100 ml2.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Fabricadabra (1000 ml)Dodo Juice Fabricadabra (1000 ml) sealant az anyagokraFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)nano sealant az anyagokra, 1000 ml7.150 FtRaktáronDodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner (500 ml)Dodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner bőrtisztító (500 ml)FrissítveGyors előnézetbőr- és vinil tisztitószer, 500 ml4.650 FtRaktáronDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (500 ml)Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant nano védelem a kerekekre (500 ml)FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)védő nano sealant kerekekhez, 2-4 hónap védelem, 500 ml7.820 FtRaktáronDodo Juice Dark Matter (100 ml)Dodo Juice Dark Matter a gumiabroncsokra és műanyagokra (100 ml)FrissítveGyors előnézetgumiabroncs, gumi és műanyag védelem, 100 ml3.150 FtRaktáronDodo Juice Dark Matter (500 ml)Dodo Juice Dark Matter a gumiabroncsokra és műanyagokra (500 ml)FrissítveGyors előnézetgumiabroncs, gumi és műanyag védelem, 500 ml7.150 FtRaktáronDodo Juice Taint it Black (30 ml)Dodo Juice Taint it Black műanyag védelem (30 ml)FrissítveGyors előnézet (15 értékelés)műanyag-, gumiabroncs védelem, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Pneu Look (1000 ml)Dodo Juice Pneu Look (1000 ml) gumiabroncs tisztítóFrissítveGyors előnézettisztítószer gumiabroncsokra és műanyag burkolatorkra, 1000 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (100 ml)Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray sealant az ablakokra (100 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)nano sealant az ablakokra, 100 ml3.150 FtRaktáronDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml)Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml) sealant az ablakokraFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)nano sealant az ablakokra, 500 ml7.150 FtRaktáronDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (100 ml)Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray beltéri tisztítószer (100 ml)FrissítveGyors előnézetuniverzális tisztítószer az belső részre, 100 ml2.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml)Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml) beltéri tisztítószerFrissítveGyors előnézetuniverzális tisztítószer az belső részre, 500 ml4.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml)Dodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml) anyag- és szőnyegtisztítóFrissítveGyors előnézet (1 értékelés)tisztítószer az anyagoka, kárpitokra, szemisre, alcantara és szőnyegekre, 500 ml4.650 FtRaktáronDodo Juice Coco Loco (100 ml)Dodo Juice Coco Loco (100 ml) légfrissítőFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)légfrissítő, kókuszdió illat, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)Dodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)2 típusú agyag (clay) szett, puha és kemény6.150 FtRaktáronDodo Juice Iron Gloss (100 ml)Dodo Juice Iron Gloss polimeres sealant (100 ml)FrissítveGyors előnézetpolimeres sealant, védelem 6-12 hónap, 100 ml4.650 FtRaktáronDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser festéktisztító (500 ml)TippFrissítveGyors előnézet (10 értékelés)festéktisztitó a viaszolás felhordása előtt, csiszolóanyagokat tartalmaz, 500 ml8.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Need For Speed (500 ml)Dodo Juice Need For Speed polírozó viassz tartalommal (500 ml)FrissítveGyors előnézet (6 értékelés)polírozó viasz tartalommal, mikro csiszolóanyagokkal, 500 ml8.170 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (500 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon (500 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 500 ml7.150 FtRaktáronDodo Juice Sour Power (1000 ml)Dodo Juice Sour Power autósampon viasszal (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)pH semleges autósampon, brazil karnabau tartalommal, a viasz réteg megerősítésére, 1000 ml11.320 FtRaktáronDodo Juice Banana Armour (30 ml)Dodo Juice Banana Armour szilárd viasz (30 ml)FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)szilárd viasz a sárga, narancssárga és vörös színű festékekhez, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Blue Velvet (30 ml)Dodo Juice Blue Velvet szilárd viasz a sötét színű festékhez (30 ml)TippFrissítveGyors előnézet (12 értékelés)szilárd viasz a fekete, sötét kék és további sötét színű festékekhez, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Diamond White (30 ml)Dodo Juice Diamond White szilárd viasz a világos fényezéshez (30 ml)FrissítveGyors előnézet (10 értékelés)szilárd viasz a fehér, ezüst és világos festékekhez, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Hard Candy (30 ml)Dodo Juice Hard Candy szilárd viasz (30 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)szilárd viasz nagyon könnyű alkalmazással és jobb állóképeséggel, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Orange Crush (30 ml)Dodo Juice Orange Crush szilárd viasz a meleg színekhez (30 ml)FrissítveGyors előnézet (8 értékelés)szilárd viasz a sárga, narancssárga és vörös festékhez, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant - sealant spray formájában (100ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)high-tech vízbázisú sealant sprayben, 2-4 hónapig tartó védelem, 100 ml3.150 FtRaktáronDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (1000 ml)Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner keréktisztító és repülőrozsda eltávolító (1000 ml)TippFrissítveGyors előnézet (28 értékelés)keréktisztító és repülőrozsda eltávolító, 1000 ml9.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablaktisztító (100 ml)FrissítveGyors előnézet (8 értékelés)professzionális ablak tisztító, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam aktív hab (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)kíméletes aktív hab, 1 l7.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml) kenőanyag agyaggal való munkáhozFrissítveGyors előnézet (36 értékelés)kenőanyag agyaggal való munkához, 500 ml4.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Born To Be Mild (100 ml)Dodo Juice Born To Be Mild (100 ml) autósamponTippFrissítveGyors előnézet (17 értékelés)pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Born To Be Mild (5 l)Dodo Juice Born To Be Mild autósampon (5 l)TippFrissítveGyors előnézet (3 értékelés)pH semleges, nagy koncentrációjú sampon, 5 l39.830 FtRaktáronDodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)Dodo Juice Born To Be Mild autósampon (1000 ml)TippFrissítveGyors előnézet (18 értékelés)pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 1000 ml11.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml) keréktisztító és repülőrozsda eltávolítóTippFrissítveGyors előnézet (112 értékelés)keréktisztító és repülőrozsda eltávolító, 500 ml5.820 FtRaktáronDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (500 ml)Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant - sealant spray formájában (500ml)FrissítveGyors előnézet (28 értékelés)high-tech vízbázisú sealant sprayben, 2-4 hónapig tartó védelem, 500 ml6.150 FtRaktáronDodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Dodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant detailer (500 ml)FrissítveGyors előnézet (9 értékelés)gyors detailer / sealant sprayben, 500 ml9.150 FtRaktáronDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser festéktisztító (100 ml)TippFrissítveGyors előnézet (51 értékelés)festéktisztitó a viaszolás felhordása előtt, csiszolóanyagokat tartalmaz, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablak tisztító (500 ml)TippFrissítveGyors előnézet (118 értékelés)professzionális ablak tisztító, 500 ml4.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Purple Haze (30 ml)Dodo Juice Purple Haze szilárd viasz a sötét festékekhez (30 ml)TippFrissítveGyors előnézet (22 értékelés)szilárd viasz a sötét festékekhez, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Rainforest Rub (30 ml)Dodo Juice Rainforest Rub szilárd viasz (30 ml)TippFrissítveGyors előnézet (7 értékelés)szilárd viasz magas karnauba tartalommal, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste (30 ml)Dodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste aszfalt- és ragasztó eltávolító (30 ml)FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)kíméletes kátrány, aszfalt és ragasztó eltávolító, 30 ml4.150 FtRaktáronDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay - finom agyag (2 x 50 g)FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)finom agyag, 2x 50 g6.150 FtRaktáronDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (50 g)Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay finom agyag (50 g)FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)finom agyag, 50 g3.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (50 g)Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay szilárd viasz (50 g)FrissítveGyors előnézetszilárd viasz, (50 g)3.650 FtRaktáronDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml)Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml) erős tisztítószerFrissítveGyors előnézet (1 értékelés)előmosás, univerzális, erős tisztítószer, 1000 ml5.650 FtRaktáronDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover (5 l)Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover erős tisztítószer (5 l)FrissítveGyors előnézetelőmosó, univerzális erős tisztitószer, 5 l19.830 FtRaktáronDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (100 ml)Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam aktív hab (100 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)kíméletes aktív hab, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (1000 ml)Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner univerzális tisztítószer 1000 ml)TippFrissítveGyors előnézet (62 értékelés)univerzális tisztítószer a belső és külső részre, 1 l4.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (1000 ml)Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam aktív hab (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)nagyon hatékony aktív hab, 1 l8.820 FtRaktáronDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (5 l)Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam aktív hab (5 l)FrissítveGyors előnézetnagyon hatékony aktív hab, 5 l28.170 FtRaktáronDodo Juice Pressure Squash (5 l)Dodo Juice Pressure Squash előmo tisztítószer (5 l)FrissítveGyors előnézettisztító hab az előmosáshoz, 5 l14.480 FtRaktáronDodo Juice Drynamo (1000 ml)Dodo Juice Drynamo (1000 ml)FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)sealant SiO2 tartalommal, 2 - 4 hónap védelem, 1000 ml6.150 FtRaktáronDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser festéktisztító és polírozó paszta (100 ml)FrissítveGyors előnézet (5 értékelés)festéktisztító és közepesen erős polírozó paszta, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (100 ml)Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer máz és fényfokozó (100 ml)FrissítveGyors előnézetmáz és fényfokozó egyben, 100 ml2.650 FtRaktáronDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (5 l)Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner keréktisztító és repülőrozsda eltávolító (5 l)FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)keréktisztító és repülőrozsda eltávolító, 5 l31.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Motley Blue (100 ml)Dodo Juice Motley Blue fémpolírozó (100 ml)TippFrissítveGyors előnézet (12 értékelés)polírozó a fémekre, 100 ml5.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (5 l)Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant - sealant spray formájában (5 l)FrissítveGyors előnézethigh-tech vízbázisú sealant sprayben, 2-4 hónapig tartó védelem, 5000 ml28.170 FtRaktáronDodo Juice Born To Be Mild (500 ml)Dodo Juice Born To Be Mild (500 ml) autósamponTippFrissítveGyors előnézet (25 értékelés)pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 500 ml7.150 FtRaktáronDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (5 l)Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam aktív hab (5 l)FrissítveGyors előnézet (4 értékelés)kíméletes aktív hab, 5 l26.500 FtRaktáronDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay szilárd viasz (2 x 50 g)FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)szilárd viasz, (2 x 50 g)6.150 FtRaktáronDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (5 l)Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner univerzális tisztítószer (5 l)TippFrissítveGyors előnézet (6 értékelés)univerzális tisztítószer a belső és külső részre, 5 l18.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (5 l)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablak tisztító (5 l)FrissítveGyors előnézetprofesszionális ablak tisztító, 5 l26.500 FtRaktáronDodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)Dodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent mosószer a mikroszálas kendőkre (500 ml)TippFrissítveGyors előnézet (95 értékelés)mosószer a mikroszálas kendőkre és szárító törölközőkre, 500 ml7.320 FtRaktáronDodo Juice Spirited Away (500 ml)Dodo Juice Spirited Away (500 ml) keverék az ablaktörlőkhözFrissítveGyors előnézet (56 értékelés)egészéves keverék az ablaktörlőkhöz, koncentrátum, 500 ml6.150 FtRaktáronDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (5 l)Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant - kenőanyag agyaggal való munkához (5 l)FrissítveGyors előnézetkenőanyag agyaggal való munkához, 5 l18.170 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Új Auto Finesse termékek a kínálatunkban
Újdonságok az angol Auto Finesse-től az Ahifi weboldalán! Pontosan 49 új terméket találhat a kínálatunkban.
Teljes cikk
Tershine újdonságok 2021-re
Tobias Ericson és csapata izgalmas újításokat hoz 2021-re, például az első kerámia Magnify Coating védelmet. Szerencsénkre sikerült nekünk alacsonyabb árakat kialkudni.
Teljes cikk
Újdonságok a Purestar-tól a következő szezonra
A népszerű dél-koreai gyártó, a Purestar termékeinek raktározásával számos érdekes termékkel bővült a kínálatunk, amelyeket híreinkben láthat.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez