Fiókom

Bőrszakértő - Leather Expert

A bőrfelületek ápolása az egyik olyan tevékenység, amely nagyobb figyelmet igényel. Ha "beállítja" a megfelelő mennyiségű figyelmet és gondoskodást, minőségi termékeket választ, akkor elégedett lesz az eredménnyel. Ma már a legtöbb gyártó kínál bőrtermékeket a portfóliójában, de mi azon a véleményen vagyunk, hogy az igazi biztos pont egy olyan márka, amely kizárólag bőrtermékekre specializálódik. És a Leather Expert éppen egy ilyen márka - a bőrrel való munka szakértője. A Leather Expert egy olyan márka, amely folyamatosan újít, új mércét állít fel a bőriparban, és minden termékében a kiválóságra törekszik. A Leather Expertnél folyamatosan új utakat keresnek a bőrápolás és -felújítás tökéletes termékeinek megalkotásához. Ennek eredményeként a bőrfelújítást és -ápolást megkönnyítő termékek vezető gyártójává váltak. A Leather Expertnél tökéletesen ismerik az összes bőrtípus tulajdonságait, így az adott bőrtípushoz megfelelő, tökéletes termékeket kínálnak, és az adott bőr speciális problémáját is megoldják. Igazi szakértői a különböző bőrfelületek felújításának és ápolásának, termékeik pedig a legmagasabb minőséget képviselik. Jól ismert részletező központokkal, kárpitosokkal és bőrárugyártó cégekkel dolgoznak együtt. A Leather Expert a bőr ápolására, tisztítására és felújítására szolgáló termékek teljes választékát kínálja, mindezt nagyon kedvező áron!

Kategóriák átrendezése

Annak érdekében, hogy könnyebben megtalálja a Leather Expert bőrápolási termékeket, a bőrápolási kategóriát az alapoktól kezdve újraterveztük. Magukat a bőrtisztítószereket több alkategóriára osztottuk - például mostantól választhat kíméletes tisztítószerek és intenzívebb bőrtisztítószerek közül, vagy külön-külön találhat alcantara és műbőrtisztítószereket. Újdonságnak számítanak a bőrdetailerek, amelyek kezdenek egyre népszerűbbé válni. A bőrvédők ma már váratlanul sok kategóriára oszlanak. Nem csak bőrkrém, mint régen, ma már bőrviasz, bőrtömítő, bőrkondicionáló, bőrimpregnáló vagy kerámia bőrbevonat is használható a legjobb védelem érdekében. Vannak olyan termékek is, amelyek egyszerre képesek nagyon jól tisztítani és védeni a bőrt, az úgynevezett 2 az 1-ben termékek. Megújultak az akciós bőrkészletek is, ahol a Leather Expert márka új termékeivel bővültünk, amelyek várhatóan hamarosan bestsellerré válnak. Teljesen új kategória a bőrfelújítás kategória, ahol ma már bőrfelújító termékek széles választékát találja. A bőrfelújító termékek többsége a Leather Expert cégtől származik.

Bemutató a Leather Expert legérdekesebb termékeiből

  • Kíméletes bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner egy kíméletes tisztítószer sima bőrhöz spray-vel. Hatékonyan eltávolít mindenféle foltot és szennyeződést a bőr felületéről, eltávolítja a kellemetlen szagokat is (pl. cigarettafüst, emberi pézsma...). A Leather Expert Cleaner mindenféle sima bőr tisztítására használható autókban, bőrbútorokon, rövidáru, kézitáskákon és egyéb tárgyakon. A Leather Expert Cleaner gazdag és stabil habot képez, amely hozzájárul a kiváló tisztítási eredményekhez. A termék környezetkímélő, környezetbarát, biológiailag lebomló és nem tesztelik állatokon. A Leather Expert Cleaner antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termék használata után nem rakódik le por a bőrön. A termék 100 ml-es, 250 ml-es, 500 ml-es, 1 literes és 5 literes kiszerelésben kapható.
  • Intenzív bortisztító Leather Expert - Leather Strong Cleaner egy erősebb termék, amely hatékonyan eltávolít mindenféle foltot és szennyeződést a bőrfelületről, eltávolítja a kellemetlen szagokat (pl. cigarettafüst, emberi izzadság...). Nem károsítja a bőrt. Erősen szennyezett bőrre tervezték. A Leather Expert erős tisztítószer különböző típusú sima bőrök tisztítására használható autókban, bőrbútorokban, rövidárukban, kézitáskákban stb. A Strong Cleaner habképző anyagnak köszönhetően gazdag és stabil habot képez, amely hozzájárul a kiváló tisztítási eredményekhez. A termék környezetkímélő, környezetbarát, biológiailag lebomló és nem tesztelik állatokon. A Leather Expert Strong Cleaner erős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Ne használja velúr és nubuk bőrön. Megvásárolható 200 ml-es, 500 ml-es, 1 literes és 5 literes kiszerelésben.
  • Tisztítóhab bőrre Leather Expert - Leather Mousse (200 ml) - hatékonyan eltávolít mindenféle foltot és szennyeződést a bőrfelületről, de képes eltávolítani a kellemetlen szagokat is (például a cigarettafüstöt, az emberi izzadságot és másokat). A terméket különböző típusú sima bőrök tisztítására használják autókban, bőrbútorokon, bőrárukon, bőröndökön, kézitáskákon stb. A speciális applikátornak köszönhetően a Leather Expert Mousse gazdag és stabil habot képez, amely hozzájárul a kiváló tisztítási eredményekhez. A termék környezetbarát, ökológiai, biológiailag lebomló és nem tesztelik állatokon. A Leather Expert Mousse antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék használata után nem rakódik le por a bőrön. Azonban ne használja velúr és nubuk bőrön!
  • Bőrkondícionáló Leather Expert - Leather Conditioner hatékonyan táplálja a bőrt és hozzájárul a bőrfelületek ápolásában elért kiváló eredményekhez. Fokozza a szín mélységét és szaténos felületet hagy. A Leather Expert Conditioner kellemes új, természetes bőr illatú. A Leather Conditioner különböző típusú bőrök ápolására szolgál autókban, bőrbútorokban, rövidárukban, kézitáskákban stb. 100 ml-es, 250 ml-es, 500 ml-es és 1 literes kiszerelésben kapható.
  • Autókozmetika készlet bőrre Leather Expert - Leather Car Care Kit - a Leather Expert bőrkészlete azonnal használatra kész. A legmagasabb minőségű termékekkel és a bőrápoláshoz szükséges összes eszközzel van felszerelve. Ezzel a minőségi termékekből álló készlettel tökéletesen tisztíthatja, majd impregnálhatja bőrét. Csomag 250 + 250 ml-es kiszerelésben.
  • Autókozmetika készlet bőrre Leather Expert - Leather Interior Care Kit - a Leather Expert nagyméretű bőrkészlete azonnal használatra kész. A legmagasabb minőségű termékekkel és a bőrápoláshoz szükséges összes eszközzel van felszerelve. Ezzel a minőségi termékekből álló készlettel tökéletesen tisztíthatja, majd impregnálhatja bőrét. Csomag 1 + 1 l-es kiszerelésben.
  • Autókozmetika készlet bőrre Leather Expert - Leather Strong Care Kit - a Leather Expert erősebb bőrkészlete azonnal használatra kész. A legmagasabb minőségű termékekkel és a bőrápoláshoz szükséges összes eszközzel van felszerelve. Ezzel a legmagasabb minőségű termékekből álló készlettel még a nagyon elhanyagolt és piszkos bőrt is tökéletesen megtisztíthatja, majd impregnálhatja. 200 + 250 ml-es csomag.
  • Kicsi autókozmetika készlet bőrre Leather Expert - Leather Handbag Care Kit - a Leather Expert kis bőrkészlete azonnal használatra kész. A legmagasabb minőségű termékekkel és a bőrápoláshoz szükséges összes eszközzel van felszerelve. Ezzel a legmagasabb minőségű termékekből álló készlettel tökéletesen tisztíthatja, majd impregnálhatja bőrét. 100 db-os csomag + 100 ml.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Leather Expert - Abrasive PadLeather Expert - Abrasive Pad csiszolólap-20 %Gyors előnézetcsiszolólap a bőr finom csiszolásához1.320 Ft1.650 FtRaktáronLeather Expert - Cross Linker (50 ml)Leather Expert - Cross Linker (50 ml)-20 %Gyors előnézettapadást javító készítmény, 50 ml3.590 Ft4.480 FtRaktáronLeather Expert - Leather Adhesion Promoter (250 ml)Leather Expert - Leather Adhesion Promoter (250 ml)-20 %Gyors előnézetfesték tapadásfokozó, 250 ml4.920 Ft6.150 FtRaktáronLeather Expert - Bőr alkoholos tisztító (1 l)Bőr zsírtalanító Leather Expert - Bőr alkoholos tisztító (1 l)-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű bőr zsíroldó, 1 l8.650 Ft10.820 FtRaktáronLeather Expert - Bőr alkoholos tisztító (250 ml)Bőr zsírtalanító Leather Expert - Bőr alkoholos tisztító (250 ml)-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű bőr zsíroldó, 250 ml3.590 Ft4.480 FtRaktáronLeather Expert - Bőr alkoholos tisztító (50 ml)Bőr zsíroldó Leather Expert - Bőr alkoholos tisztító (50 ml)-20 %Gyors előnézet (1 értékelés)kiváló minőségű bőr zsíroldó, 50 ml1.320 Ft1.650 FtRaktáronLeather Expert - Bőr alkoholos tisztító (500 ml)Bőr szakértő bőr zsíroldó - Bőr alkoholos tisztító (500 ml)-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű bőr zsíroldó, 500 ml5.990 Ft7.480 FtRaktáronLeather Expert - Leather Aniline Cream (250 ml)Anilin bőr védelem Leather Expert - Leather Aniline Cream (250 ml)-20 %Gyors előnézetvédő anilin bőrhöz, 250 ml5.990 Ft7.480 FtRaktáronLeather Expert - Bőrkötő (250 ml)Leather Expert - Bőrkötő (250 ml)-20 %Gyors előnézetkészítmény a meggyengült bőr megerősítésére, 250 ml3.590 Ft4.480 FtRaktáronLeather Expert - Leather BrushLeather Expert - Leather Brush - Bőrkefe-20 %TippGyors előnézetkiváló minőségű bőrkefe1.720 Ft2.150 FtRaktáronBőrszakértő – Bőr autóápoló készletAutókozmetikai készlet bőrhöz Leather Expert - Leather Car Care Kit-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)professzionális és hatékony bőrápoló termékek készlete, 250 ml + 250 ml11.990 Ft14.980 FtRaktáronLeather Expert - Leather Cleaner (1 l)Bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner (1 l)-20 %TippGyors előnézetkiváló minőségű bőrtisztító, 1 l9.590 Ft11.980 FtRaktáronLeather Expert - Leather Cleaner (100 ml)Bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner (100 ml)-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)kiváló minőségű bőrtisztító, 100 ml1.990 Ft2.480 FtRaktáronLeather Expert - Leather Cleaner (250 ml)Bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner (250 ml)-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)kiváló minőségű bőrtisztító, 250 ml3.720 Ft4.650 FtRaktáronLeather Expert - Leather Cleaner (5 l)Bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner (5 l)-20 %TippGyors előnézetkiváló minőségű bőrtisztító, 5 l26.530 Ft33.170 FtRaktáronLeather Expert - Leather Cleaner (500 ml)Bőrtisztító Leather Expert - Leather Cleaner (500 ml)-20 %TippGyors előnézetkiváló minőségű bőrtisztító, 500 ml5.720 Ft7.150 FtRaktáronLeather Expert - Leather Colourant (250 ml)Leather Expert - Leather Colourant (250 ml) - bőr színező-20 %Gyors előnézetbőr színező, 250 mlMegrendelésreLeather Expert - Leather Conditioner (1 l)Bőr kondicionáló Leather Expert - Leather Conditioner (1 l)-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű bőr kondicionáló, 1 l10.250 Ft12.820 FtRaktáronLeather Expert - Leather Conditioner (100 ml)Leather Expert - Leather Conditioner (100 ml) bőr kondicionáló-20 %Gyors előnézet (2 értékelés)kiváló minőségű bőrkondicionáló, 100 ml2.390 Ft2.980 FtRaktáronLeather Expert - Leather Conditioner (250 ml)Leather Expert - Leather Conditioner (250 ml) bőr kondicionáló-20 %Gyors előnézet (1 értékelés)kiváló minőségű bőrkondicionáló, 250 ml3.990 Ft4.980 FtRaktáronLeather Expert - Leather Conditioner (500 ml)Leather Expert - Leather Conditioner (500 ml) bőr kondicionáló-20 %Gyors előnézetkiváló minőségű bőr kondicionáló, 500 ml6.250 Ft7.820 FtRaktáronLeather Expert - Leather Filler Black (25 ml)Leather Expert - Leather Filler Black (25 ml)-20 %Gyors előnézetrugalmas paszta sérülések kijavítására, valamint bőr és vinil retusálására, 25 ml2.920 Ft3.650 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Filler White (25 ml)Leather Expert - Leather Filler White (25 ml)-20 %Gyors előnézetrugalmas paszta sérülések kijavításához, valamint bőr és vinil retusálásához, 25 ml2.920 Ft3.650 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Flexi Filler (25 ml)Leather Expert - Leather Flexi Filler (25 ml)-20 %Gyors előnézetrugalmas paszta sérülések kijavítására, valamint bőr és vinil retusálására, 25 ml2.920 Ft3.650 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Bőrragasztó (50 ml)Leather Expert bőrragasztó (50 ml)-20 %Gyors előnézetbőr ragasztó, 50 ml2.920 Ft3.650 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Handbag Care KitKicsi autókozmetikai készlet bőrre Leather Expert - Leather Handbag Care Kit-20 %TippGyors előnézetprofesszionális és hatékony bőrápoló termékek készlete, 100 ml + 100 ml7.990 Ft9.980 FtRaktáronLeather Expert - Leather Interior Care KitAutókozmetikai készlet bőrhöz Leather Expert - Leather Interior Care Kit-23 %TippGyors előnézetprofesszionális és hatékony bőrápoló készlet, 1 l + 1 l28.320 Ft36.650 FtRaktáronLeather Expert - Leather Mousse (200 ml)Leather Expert - Leather Mousse (200 ml) bőrtisztító hab-20 %TippGyors előnézetgyengéd tisztító hab sima bőrre habosítóval, 200 ml4.250 Ft5.320 FtRaktáronLeather Expert - Leather Preparer (250 ml)Leather Expert - Leather Preparer (250 ml) bőrelőkészítő-20 %Gyors előnézettermészetes bőr felületkezelésének eltávolítására szolgáló szer, 250 ml3.990 Ft4.980 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Preparer (500 ml)Leather Expert - Leather Preparer (500 ml) bőrelőkészítő-20 %Gyors előnézettermészetes bőr felületkezelésének eltávolítására szolgáló szer, 500 ml6.650 Ft8.320 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Strong Cleaner (1 l)Erős bőrtisztító Leather Expert - Leather Strong Cleaner (1 l)-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)univerzális tisztítószer fokozott hatásfokkal sima bőrhöz, 1 l9.720 Ft12.150 FtRaktáronLeather Expert - Leather Strong Cleaner (200 ml)Erős bőrtisztító Leather Expert - Leather Strong Cleaner (200 ml)-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)univerzális tisztító fokozott hatékonysággal a sima bőrért, 200 ml4.650 Ft5.820 FtRaktáronLeather Expert - Leather Strong Cleaner (5 l)Erős bőrtisztító Leather Expert - Leather Strong Cleaner (5 l)-20 %TippGyors előnézetuniverzális tisztítószer fokozott hatékonysággal sima bőrhöz, 5 l27.870 Ft34.830 FtRaktáronLeather Expert - Leather Strong Cleaner (500 ml)Erős bőrtisztító Leather Expert - Leather Strong Cleaner (500 ml)-20 %TippGyors előnézetuniverzális tisztító fokozott hatékonysággal a sima bőrért, 500 ml5.720 Ft7.150 FtRaktáronLeather Expert - Bőr fedőlakk (250 ml) - fényesPoliuretán lakk bőrre Leather Expert - Bőr fedőlakk (250 ml) - fényes-20 %Gyors előnézetpoliuretán lakk természetes bőrre és eco-bőrre, fényes felület, 250 ml5.050 Ft6.320 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Bőr fedőlakk (250 ml) - mattPoliuretán lakk bőrre Leather Expert - Bőr fedőlakk (250 ml) - matt-20 %Gyors előnézetpoliuretán végső lakk természetes bőrre és eco-bőrre, matt felület, 250 ml5.050 Ft6.320 FtRaktáronLeather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - félfényesPoliuretán lakk bőrre Leather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - félfényes-20 %Gyors előnézetpoliuretán befejező lakk természetes bőrre és eco-bőrre, félfényes felület, 250 ml5.050 Ft6.320 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - félmattPoliuretán lakk bőrre Leather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - félmatt-20 %Gyors előnézetpoliuretán befejező lakk természetes bőrre és eco-bőrre, félmatt kivitel, 250 ml5.050 Ft6.320 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - szaténPoliuretán lakk bőrre Leather Expert - Leather Top Coat (250 ml) - szatén-20 %Gyors előnézetpoliuretán lakk természetes bőrre és eco-bőrre, szatén bevonat, 250 ml5.050 Ft6.320 Ft1 - 4 hétLeather Expert - Palette Knife BigLeather Expert - Palette Knife Big spatula-20 %Gyors előnézetSpatula bőrfelújításhoz, nagy1.990 Ft2.480 FtRaktáronLeather Expert - Palette Knife SmallLeather Expert - Palette Knife Small spatula-20 %Gyors előnézetspatula bőrfelújításhoz, kicsi1.990 Ft2.480 FtRaktáronLeather Expert - Repair KitLeather Expert - Repair Kit bőrjavító készlet-20 %TippGyors előnézet (1 értékelés)professzionális és hatékony bőrjavító termékek készlete, 2 x 25 ml + 2 x 50 mlRaktáronLeather Expert - Steering Wheel BlackLeather Expert - Steering Wheel Black bőr kormánykerék renoválo készlet-20 %TippGyors előnézetprofesszionális készlet bőr kormánykerék felújításához, 4 x 50 mlRaktáron

Hasonló cikkek

CARMODO - okos automosó tartozékok
Okos kiegészítők az otthoni autómosáshoz, de az önkiszolgáló autómosóban történő mosáshoz is. Ezek a német CARMODO gyártó új termékei.
Teljes cikk
Új márka a kínálatunkban - Nasiol autókozmetika
Nasiol - egy világszerte elismert, nagyra becsült autókozmetikum, amely nem csak a profiknak szánt, akár 10H keménységű kerámia bevonatokra összpontosít.
Teljes cikk
Az infláció ellen megyünk - alacsonyabb árak és 2 új IW termék
Annak köszönhetően, hogy a cseh NB erősíti a koránát, néhány márkának csökkenthessük az árát. Nem rég változtattuk a legjobb Infinity Wax autókozmetikumok árait, és 2 új termékkel bővítettük kínálatunkat.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez