Fiókom

2 új Infinity Wax termék és kedvezmény a márka termékeire

Egy olyan vállalat számára, amely árucikkeinek nagy részét közvetlenül külföldről importálja, a cseh NB beavatkozásai pozitív hatással vannak, és a korona erősödésének köszönhetően egyes márkákat némileg olcsóbbá tudunk tenni. Az Infinity Wax már tavaly is jelentősen olcsóbb lett (jobb feltételeket alkudtunk ki a vásárlóink számára), és most a jelenlegi árfolyam mellett ismét lefelé tudtuk mozdítani az árakat egy kicsit. Nem sokkal, de egy olyan időszakban, amikor sok minden több tíz százalékkal drágul, ez mindenképpen örömteli hír. Az Infinity Wax az egyik legnépszerűbb márka munkatársaink körében, és saját tapasztalataink alapján mi magunk is szívesen ajánljuk a márkát. A márka termékei az Egyesült Királyságból származnak, és "tűzbe tesszük a kezünket" a funkcionalitásukért. Aki még nem próbálta ki ennek a nagyszerű márkának valamelyik termékét, annak a tavaszi szezon közeledtével lehetősége van kipróbálni valamelyik terméket.

Az Infinity Wax 2 újdonsága

  • Infinity Wax Synergy Boost (250 ml) - a világ legerősebb kerámia sealantja és a leggyorsabb módja autója védelmének. A Synergy Boost egy kerámia sealant-koncentrátum, amelyet a karosszériára hóhab segítségével viszünk fel, amely hihetetlen teljesítményt nyújt nagyon alacsony hígítási arány mellett. A Boost egy új típusú polimert, a SiO2-t használja, amelyet 2021 végén terveztek. Ez az MQ gyanta polimer páratlan teljesítményt nyújt a nedves felhordású sealantok kategóriájában, és tartalmaz egy adalékot, amely megakadályozza a vízfoltosodást, ami más fúvókás felhordású sealantoknál problémát jelent. A Synergy Boost hihetetlen hidrofób teljesítményt nyújt a gyors és egyszerű felhordás révén. Néhányan a teljesítményét a kerámia bevonathoz hasonlították, amikor a cseppesedésről van szó. Ideális a már védett autó karbantartására, vagy a védtelen autó gyors és egyszerű védelmére. A Synergy Boost egyszerűen a legegyszerűbb módja a festék, a kerekek, az üveg és bármely más külső felület védelmének.
  • Infinity Wax Pure Shampoo LTD Edition (500 ml) autósampon - rendkívül sima és magas koncentrációjú sampon, amely egyszerűen a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja. Nem tartalmaz hozzáadott viaszokat, polimereket vagy fényfokozókat. Tökéletes a kerámiabevonatú járművekhez. Ez egy tiszta sampon, amelyet úgy terveztek, hogy a jármű mosása során jól kenhető legyen, hogy megelőzze a véletlen mosási sérüléseket vagy a kontaktmosás okozta károkat. Rendkívül csúszós tulajdonsága miatt ideális a kerámia felülettel rendelkező járművek mosásához. Mivel ez a sampon nem tartalmaz adalékanyagokat, nem kockáztatja a meglévő fényezésvédelem eltömődését vagy rossz minőségű viasszal való átfedését, mint ahogyan azt néhány más, hozzáadott viaszt tartalmazó sampon esetében tapasztalhatja. A Pure csak 3 összetevőből, 2 tisztító felületaktív anyagból és egy emulgeálószerből áll, hogy segítsen a nehezen eltávolítható közlekedési filmrétegek tisztításában, miközben természetesen antisztatikus. Ennek köszönhetően a sampon könnyen leöblíthető, anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után. Az 1:2000-es hígítási arány, a biztonság minden járművön, beleértve a matt és szatén fényezést vagy a PPF-filmeket is, valamint a rendkívül magas teljesítmény a sampon fő jellemzői. Egyszerűen öröm használni, ez egy megbízható prémium sampon. A tiszta sampont a kontaktmosási fázisban használják. Mindig javasoljuk a jármű előmosását (pl. Citrus előmosás vagy Powerfoam hóhab), hogy a lehető legtöbb látható szennyeződést eltávolítsuk, mielőtt a járműhöz érünk. Ez minimálisra csökkenti a károkozás lehetőségét.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Új termékek az új Cleantle márkától
A Cleantle fokozatosan egyre ismertebbé válik, és a tavaszi szezon beköszöntével számos új terméket dob piacra, amelyeket március elejétől itt vásárolhat meg!
Teljes cikk
Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin
Kínálatunk újdonsága az Aqua Car Cosmetics termékcsalád, amely különösen magas színvonalú kerámiavédelmet tartalmaz a kezdők és a profi detailerek számára. További információ a cikkben.
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez