Fiókom

Új márka a kínálatunkban - Nasiol autókozmetika

2023.5.27-e a nap, amikor Prágában találkozót szerveznek minden autórajongó számára. Igen, a legendákról írunk itt. Mi egy különleges legendával készültünk Önöknek, mégpedig az autóápolás területéről. Kínálatunkba felvettük a világszerte nagyra értékelt és elterjedt Nasiol autókozmetikumokat, amelyeket elsőként kínálunk Csehországban, Szlovákián és Magyarországon. A Nasiol autókozmetikumok a 10H keménységű kerámia bevonatokra specializálódtak, melyeket a professzionális autófényezők számára fejlesztettek ki. Mindemellett széles termékválasztékot kínál, mint például polírozópaszták, polírozókorongok, bőrkészítmények, folyékony törlőkendők vagy mikroszálas kendők.

A Nasiol márka teljes kínálata

  • Nasiol NL272 (50 ml) kerámia festék védelem - professzionális nano-kerámia festékvédő akár 10H keménységgel, magas fényességgel és kiváló hidrofóbitással. Hosszú távú festékvédelmet biztosít akár 5 évig. Egy réteg vékony és kemény kerámiabevonatot képez a jármű karosszériáján, amely védelmet nyújt a kisebb karcolásokkal, UV-sugarakkal, vegyi anyagokkal vagy egyéb külső szennyeződésekkel, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
  • Nasiol ZR53 (50 ml) kerámia festék védelem- professzionális nano-kerámia festékvédő akár 10H keménységgel, magas fényességgel és kiváló hidrofóbitással. Hosszú távú festékvédelmet biztosít akár 3 évig. Egy réteg vékony és kemény kerámiabevonatot képez a jármű karosszériáján, amely védelmet nyújt a kisebb karcolásokkal, UV-sugarakkal, vegyi anyagokkal vagy egyéb külső szennyeződésekkel, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
  • Nasiol XR03 (50 ml) kerámia festék védelem- professzionális nano-kerámia festékvédő akár 9H keménységgel, magas fényességgel és kiváló hidrofóbitással. Hosszú távú festékvédelmet biztosít akár 1,5 évig. Egy réteg vékony és kemény kerámiabevonatot képez a jármű karosszériáján, amely védelmet nyújt a kisebb karcolásokkal, UV-sugarakkal, vegyi anyagokkal vagy egyéb külső szennyeződésekkel, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
  • Nasiol PPF GUARD (50 ml) kerámia védelem a PPF fóliákra - a professzionális nano-kerámia PPF filmvédő vékony és kemény kerámiabevonatot hoz létre a PPF fólián, amely védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV-sugarak, vegyi anyagok vagy más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen. A PPF GUARD kerámia 2 rétegben kerül felhordásra, és akár 1,5 évig tartó festékvédelmet biztosít. Nem akadályozza a PPF-film önregenerálódását.
  • Nasiol TRIMCOAT (30 ml) kerámia védelem műanyagokra - nano-kerámia védelem külső műanyagokhoz, nagy 7H keménységének és kiváló hidrofób képességének köszönhetően védi az autó műanyag részeit. Hosszan tartó védelmet biztosít a műanyagoknak akár 2 évig. Vékony és kemény kerámiabevonatot képez, amely védelmet nyújt a kisebb karcolásokkal, UV-sugarakkal, vegyi anyagokkal vagy egyéb külső szennyeződésekkel szemben, mint például madárürülék, szó vagy eső.
  • Nasiol NEOCOATX (100 ml) kerámia festék védelem - Nasiol nano kerámia festékvédő 6H keménységgel, magas fényű és kiváló hidrofób tulajdonságokkal. Hosszantartó festékvédelmet biztosít akár 1 évig (2 réteg alkalmazása esetén). Vékony és kemény kerámiabevonatot hoz létre a jármű karosszériáján, amely védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV-sugarak, vegyi anyagok vagy egyéb külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen. A Nasiol NEOCOATX 2 rétegben alkalmazható.
  • Nasiol METALCOAT F2 (50 ml) kerámia festék védelem - magas fényű és kiváló hidrofób tulajdonságokkal rendelkező nano-kerámia spray védelem. Hosszan tartó festékvédelmet biztosít akár 1 évig. Egy réteg vékony és kemény kerámiabevonatot képez a jármű karosszériáján, amely védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV-sugarak, vegyi anyagok vagy egyéb külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
  • Nasiol GLASSHIELD (50 ml) hibrid üvegbevonat - a hidrofób üvegvédelemmel ellátott spray egy víztaszító láthatatlan réteget hoz létre a jármű szélvédőjén, amely biztonságosabb vezetést és tiszta látási viszonyokat biztosít esős időben. A vízzel érintkezve a cseppek apró gyöngyökké alakulnak, így esős időben minimális ablaktörlőhasználattal vezethet. Hosszan tartó hatást biztosít akár 2 évig.
  • Nasiol WIPE-ON kendő készlet - a hidrofób védelemmel ellátott speciális kendő készlet egy víztaszító láthatatlan réteget hoz létre a szélvédőn. A hidrofób réteg biztonságosabb vezetést és tiszta látási viszonyokat biztosít esős időben. Alkalmazása gyors és hatékony. Hosszan tartó hatást biztosít akár 1 évig.
  • Nasiol DETAILERSHINE (500 ml) tiszító gumiabroncsokra - univerzális tisztítószer a jármű gumiabroncsok szennyeződésének és szennyeződésének eltávolítására. Ezenkívül tartós szaténfényt kölcsönöz a gumiabroncsoknak.
  • Nasiol CLEAN (500 ml) tisztító - univerzális festéktisztító segít eltávolítani a szennyeződéseket a nano-kerámia védelem felvitele előtt. Eltávolítja a szennyeződéseket, port, foltokat és maradványokat minden régi termékről.
  • Nasiol NANO SEAT (500 ml) textil impregnáló - impregnáló védőspray textil autóülésekhez. Nano-kerámia bevonatot hoz létre a szövetfelületen, hogy megvédje a járműüléseket a szennyeződésektől (pl. kiömlött italok, nedves ruhák), miközben bónuszként friss illatot biztosít. Hosszan tartó hatást biztosít akár 4 hónapig.
  • Nasiol LEATHER CLEANER (250 g) - bőrtisztító, amely a szennyeződések és foltok eltávolítására szolgál a természetes és szintetikus bőr felületéről. Lehetővé teszi a matt, fényes és színes bőrfelületek károsodás nélküli tisztítását.
  • Nasiol LEATHERBOOST (150 ml) bőr immpregnáló - impregnáló védőemulzió bőr autóülésekhez és bőrfelületekhez. Véd a bőr repedezése, kifakulása és deformálódása ellen, miközben megőrzi a felület árnyalatát. Hosszantartó hatást biztosít akár 1 évig.
  • Nasiol CABINSHINE (500 ml) műanyag tisztító és védő - védő és revitalizáló spray a jármű belsejének műanyag részeihez. Véd az UV-sugarak ellen, a fakulás ellen és megszünteti a műanyag belső részek repedezését. Csökkenti a por, szennyeződések megtapadását és megkönnyíti a tisztítást.
  • Nasiol CABINCARE (500 ml) védelem huzatokra - impregnáló védőspray textil kárpitokhoz és szőnyegekhez. Nano-kerámia bevonatot hoz létre a szövet felületén, amely ellenáll a víznek, zsírnak és egyéb szennyeződéseknek. Hosszan tartó hatást biztosít akár 6 hónapig.
  • Nasiol TEM APC PRO (500 ml) tisztító - többcélú tisztítószer, amely a szennyeződések és foltok eltávolítására szolgál az ülések, a padló, a műanyag alkatrészek és a járműbelsők tetejének felületeiről. A hagyományos tisztítószerekkel nem eltávolítható kemény foltok olyan koncentrátumot igényelnek, amely elég erős ahhoz, hogy a foltot eltávolítsa anélkül, hogy a felületet vagy a környező területeket károsítaná.
  • Nasiol CLEARUB 105-S (500 g) polírozó paszta - erős polírozópaszta, amelyet a mély karcolások eltávolítására terveztek. Előkészíti a felületet a nano-kerámia védelem felhordásához, és ideális választás tartós fedőlakkok és viaszok felületkezelésére is. Magas fényes hatást biztosít.
  • Nasiol CLEARUB 305-S (500 g) polírozó paszta - közepesen erős polírozópaszta, amelyet a közepesen mély karcolások eltávolítására terveztek. Előkészíti a felületet a nano-kerámia védelem felviteléhez, valamint ideális választás tartós fedőlakkok és viaszok befejezéséhez. Magas fényes hatást biztosít.
  • Nasiol CLEARUB 505-S (500 g) polírozó paszta - finom karcolások eltávolítására tervezett finom polírozópaszta. Előkészíti a felületet a nano-kerámia védelem felviteléhez és magas fényes hatást biztosít. A polírozó paszta vadonatúj és régi bevonatokhoz egyaránt használható.
  • Nasiol CLEARUB 705-S (500 g) polírozó paszta - extra finom polírozó paszta, amelyet a polírozás utáni foltok és mikrokarcolások eltávolítására terveztek. A polírozópaszta használható vadonatúj és régi fényezésekhez egyaránt. Biztosítja a magas fényű hatást.
  • Nasiol APPLICATOR BLOCK applikátor- ergonomikus applikátor a kerámiavédelem felviteléhez.
  • Nasiol CLEANION PRO-S (500 ml) autósampon - professzionális autósampon. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, és kifejezetten a felhordott nano-kerámia védelemmel ellátott járművek mosásához készült. Magas habzású, citrus illatú.
  • Polírozó korongok: Nasiol PAD LAMBS WOOLNasiol PAD HEAVYNasiol PAD MEDIUMNasiol PAD FINE és Nasiol SUPER FINE.
  • Kendők: Nasiol WIPE&BUFFNasiol SUEDE GRAY és Nasiol COTTON BLACK.  
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Nasiol APPLICATOR BLOCKNasiol APPLICATOR BLOCK applikátorGyors előnézetergonomikus applikátor kerámia védelem felviteléhez14.980 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketNasiol CABINCARE (500 ml)Nasiol CABINCARE védelem a huzatokra (500 ml)Gyors előnézetvédő spray huzatokhoz és szőnyegekhez, 500 ml15.480 FtRaktáronNasiol CABINSHINE (500 ml)Nasiol CABINSHINE műanyag tisztító és védő (500 ml)Gyors előnézettisztító és védő belső műanyagokhoz, 500 ml7.320 FtRaktáronNasiol CLEAN (150 ml)Nasiol CLEAN tisztító (150 ml)Gyors előnézettisztítószer a kerámia bevonat felhordása előtt, 150 ml4.480 FtRaktáronNasiol CLEAN (500 ml)Tisztító Nasiol CLEAN (500 ml)Gyors előnézettisztítószer a kerámia bevonat felhordása előtt, 500 ml7.150 FtRaktáronNasiol CLEANION PRO-L (5 l)Nasiol CLEANION PRO-L autósampon (5 l)Gyors előnézetprofesszionális autósampon, 5 l27.820 FtRaktáronNasiol CLEANION PRO-S (500 ml)Nasiol CLEANION PRO-S autósampon (500 ml)Gyors előnézetprofesszionális autósampon, 500 ml7.980 FtRaktáronNasiol CLEARUB 105-L (1 kg)Nasiol CLEARUB 105-L polírozó paszta (1 kg)Gyors előnézeterős polírozó paszta, 1 kg30.480 FtRaktáronNasiol CLEARUB 105-S (500 g)Nasiol CLEARUB 105-S polírozó paszta (500 g)Gyors előnézeterős polírozó paszta, 500 g19.830 FtRaktáronNasiol CLEARUB 305-L (1 kg)Nasiol CLEARUB 305-L polírozó paszta (1 kg)Gyors előnézetközepes szilárdságú polírozó paszta, 1 kg30.480 FtRaktáronNasiol CLEARUB 305-S (500 g)Nasiol Nasiol CLEARUB 305-S polírozó paszta (500 g)Gyors előnézetközepes szilárdságú polírozó paszta, 500 g19.830 FtRaktáronNasiol CLEARUB 505-L (1 kg)Polírozó paszta Nasiol CLEARUB 505-L (1 kg)-3 %Gyors előnézetfinom polírozó paszta, 1 kg30.480 Ft31.500 FtRaktáronNasiol CLEARUB 505-S (500 g)Nasiol CLEARUB 505-S polírozó paszta (500 g)Gyors előnézetfinom polírozó paszta, 500 g21.650 FtRaktáronNasiol CLEARUB 705-L (1 kg)Nasiol CLEARUB 705-L polírozó paszta (1 kg)Gyors előnézetextra finom polírozó paszta, 1 kg27.480 FtRaktáronNasiol CLEARUB 705-S (500 g)Nasiol CLEARUB 705-S polírozó paszta (500 g)Gyors előnézetextra finom polírozó paszta, 500 g18.320 FtRaktáronNasiol COTTON BLACKNasiol COTTON BLACK kendő készletGyors előnézetpamut kendő készlet polírozáshoz, 10 db19.480 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketNasiol DETAILERSHINE (500 ml)Nasiol DETAILERSHINE gumiabroncs tisztító (500 ml)Gyors előnézetfényes univerzális gumiabroncstisztító, 500 ml12.650 FtRaktáronNasiol LEATHER CLEANER (250 g)Nasiol LEATHER CLEANER bőrtisztító (250 g)Gyors előnézetbőrtisztító, 250 g8.320 FtRaktáronNasiol LEATHERBOOST (150 ml)Nasiol LEATHERBOOST bőrinpregnáló (150 ml)Utolsó darabokGyors előnézetbőrimpregnáló, 150 mlRaktáronNasiol NANO SEAT (500 ml)Nasiol NANO SEAT textil impregnáló (500 ml)Gyors előnézettextil impregnáló, 500 ml18.980 FtRaktáronNasiol NEOCOATX (100 ml)Nasiol NEOCOATX kerámia festékvédelem (100 ml)Utolsó darabokGyors előnézetkerámia bevonat, védelem 1 év, keménység 6H, 100 ml26.650 FtRaktáronNasiol PAD FINENasiol PAD FINE polírozó korongGyors előnézetextra finom polírozó korong, amelyet az apró karcok eltávolítására terveztek10.320 FtRaktáronNasiol PAD HEAVYNasiol PAD HEAVY polírozó korongGyors előnézetkemény polírozó tárcsa a mély karcolások eltávolítására10.320 FtRaktáronNasiol PAD LAMBS WOOLNasiol PAD LAMBS WOOL polírozó korongGyors előnézetbáránygyapjús polírozó kerék a mély karcolások eltávolítására10.820 FtRaktáronNasiol PAD MEDIUMNasiol PAD MEDIUM polírozó korongGyors előnézetközepesen kemény polírozókorong, amelyet a közepesen mély karcolások eltávolítására terveztek10.320 FtRaktáronNasiol PPF GUARD (50 ml) Ingyenes kiszállításNasiol PPF GUARD kerámia védelem a PPF-re (50 ml)Utolsó darabokGyors előnézetkerámia bevonat a PPF fóliára, védelem 1,5 évig, 50 mlRaktáronNasiol SEEDE GREYNasiol SUEDE GREY applikációs kendő készletGyors előnézetvelúr kendő készlet ideális nano kerámia védelem felviteléhez, 10 db7.320 FtRaktáronNasiol PAD SUPER FINENasiol PAD SUPER FINE polírozó korongGyors előnézetpolírozó korong, extra finom, a foltok és mikrokarcok eltávolítására polírozás után10.320 FtRaktáronNasiol TEM APC PRO (500 ml)Nasiol TEM APC PRO tisztító (500 ml)Gyors előnézetuniverzális belső tisztító, 500 ml8.650 FtRaktáronNasiol TRIMCOAT (30 ml)Nasiol TRIMCOAT kerámia védelem a műanyagokra (30 ml)Utolsó darabokGyors előnézetkerámia bevonat műanyagokon, védelem 2 évig, keménység 7H, 30 ml18.820 FtRaktáronNasiol WIPE-ONNasiol WIPE-ON kendő készletGyors előnézetkendők hidrofób védelemmel, tartósság akár 1 év4.320 FtRaktáronNasiol WIPE&BUFFNasiol WIPE&BUFF kendő készletGyors előnézetmikroszálas kendő készlet ideális kerámia védelem polírozására, 10 db11.500 FtRaktáron

Hasonló cikkek

100% nitril kesztyűk a Brela Pro Care-től
A védőkesztyű használata alapvető szabály, az egészség az első! Mostantól kiváló minőségű, 100% nitril kesztyűvel bővítjük kínálatunkat. Már készleten!
Teljes cikk
Az infláció ellen megyünk - alacsonyabb árak és 2 új IW termék
Annak köszönhetően, hogy a cseh NB erősíti a koránát, néhány márkának csökkenthessük az árát. Nem rég változtattuk a legjobb Infinity Wax autókozmetikumok árait, és 2 új termékkel bővítettük kínálatunkat.
Teljes cikk
Új termékek az új Cleantle márkától
A Cleantle fokozatosan egyre ismertebbé válik, és a tavaszi szezon beköszöntével számos új terméket dob piacra, amelyeket március elejétől itt vásárolhat meg!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez