Fiókom

Illatosított Fresso autókozmetikumok

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Fresso  új termékcsaládját, amely teljesen el fogja Önt gyönyörködtetni. A Fressónál több száz órát töltöttek ötleteléssel, kommunikációval, észrevételek és tapasztalatok cseréjével, hogy saját autókozmetikumaikat piacra dobhassák. Az egész csapattal együtt több mint egy éven keresztül számtalan formulát teszteltek a laboratóriumokban. Mindezt azért, hogy tökéletes terméket hozzon létre, amely a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A Fresso minden egyes termékének egyedi parfüm illatkompozíciója úgy van megtervezve, hogy (amint megérzi az illatát) a mediterrán éghajlatra, egy ropogós reggelre, egy napsütéses, forró nyárra repítse el............. De ez még nem minden! A Fresso arra törekedett, hogy olyan kiváló minőségű termékeket hozzon létre, amelyek nemcsak az illathoz kapcsolódó pozitív emlékeket idéznek fel, hanem mindenki számára biztonságosak is. A Fresso teljes kényelmet és a legjobb ár/teljesítmény arányt kívánja nyújtani. Termékeik egyedülállóak, és mindenekelőtt a kiváló minőség és a piaci ár arányával tűnnek ki. A hozzájuk tartozó illatok illatosak és nagyon koncentráltak. Minden termék egyedi márkájú porlasztóval van ellátva, amely garantálja a kényelmes alkalmazást. Emellett a gyártás során a legmagasabb minőségű nyersanyagokat használják fel. A legfontosabb, hogy olyan fejlett formulákon alapulnak, amelyek garantálják a legjobb hatást és maximális biztonságot nyújtanak a használat során. Bízunk benne, hogy alig várja, hogy megismerje az új termékeket, és hogy beleszeret majd beléjük és a hozzájuk tartozó illatba.

6 új Fresso termék - illatosított autókozmetika

  • Fresso Interior Dressing műanyag védelem - egy olyan termék, amely alaposan ápolja és védi az autó műanyag, gumi és vinil elemeit. Hosszan tartó antisztatikus bevonatot hoz létre, amely taszítja a port és a szennyeződéseket. UV-szűrőket tartalmaz, hogy megvédje a műanyagot a lebomlástól és az elszíneződéstől. Ez a termék gondoskodik a műanyag elemek természetes megjelenéséről, és olyan sötétítő hatást biztosít, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz autójának. A termék nagy hatékonyságának köszönhetően hosszú ideig élvezheti a gyönyörű belső teret, és a legjobb esztétikai körülmények között élvezheti a vezetést. Légy óvatos! Az egyszerű alkalmazás és az elért hatás miatt a termék egyszerűen függőséget okoz.
  • Fresso Leather Cleaner bőrtisztító - a bőrkárpitok korábbi dicsőségének helyreállítása. Adjon neki új életet a Fresso bőrtisztítóval, amely egy érintéssel átalakítja az autó bőrét. Rendkívüli tisztítóerejének köszönhetően a termék azonnal eltávolít minden szennyeződést. A vastag és hosszan tartó hab behatol a bőr szerkezetébe, és megszünteti a kellemetlen szagokat is. A bőrt simává, puhává és frissé teszi (mint korábban). Élvezze a termék által a felületen hagyott egyedi illatot. Semleges pH.
  • Fresso Wheel Cleaner keréktisztító - fényes felniket és kerékjárati íveket szeretne, amelyek mentesek a szennyeződésektől és lerakódásoktól? A Fresso keréktárcsa-tisztító az összes termékjellemző lényeges eleme, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen biztonságos módon alaposan megtisztítsa autója külsejét. Fejlett formulájának köszönhetően a Wheel Cleaner minden elemhez tapad, és hatékonyan oldja fel a felgyülemlett szennyeződéseket. A terméket vízzel 1:10-ig hígíthatja. A termék savmentes és biztonságosan használható minden típusú felnin, gumiabroncson és alumíniumon. Ezenkívül korróziógátlókat tartalmaz, amelyek megvédik a tisztítandó alkatrészeket a rozsdaképződéstől.
  • Fresso Interior Cleaner belső tisztítószer - többcélú, általános tisztítószer, amely alaposan és hatékonyan tisztítja a műanyagot, bőrt, kárpitot, alcantarát, vinilt, alumíniumot vagy akár a fát. Tökéletesen tiszta, csík- és vízfoltmentes felületet hagy maga után. Modern formulájának és semleges pH-értékének köszönhetően biztonságos és nagyon hatékony. A kellemes, illatos illat megmarad a tisztítandó felületen, és kellemesebbé teszi az autóban töltött időt. Tökéletes a fa, márvány és gránit munkalapok, valamint a csempe, a vasalat, az alumínium és a bútorok tisztítására is. Egyedülálló formulájának köszönhetően teljesen simává teszi a felületet, minimálisra csökkentve a por és egyéb szennyeződések újbóli lerakódását.
  • Fresso Glass Cleaner ablaktisztító - a biztonságos vezetés legfőbb feltétele a tökéletes kilátás vezetés közben. Ezért kényeztesse magát egy üvegtisztítással a Fresso Glass Cleaner, amely hatékonyan és alaposan eltávolít minden szennyeződést az autó ablakáról. Hatékony és erőteljes, hihetetlenül gyorsan elpárolog, és csíkmentesen hagyja az üveget. És gondoljon arra, hogy az ablaktisztítás mindössze néhány másodpercig tarthat. Az illata egyedülállóan citrusos keverék!
  • Fresso Shampoo autósampon - a Fresso Premium sampon magas koncentrációjú samponja képes eltávolítani minden szennyeződést a karosszériáról, és könnyen lemosható habot képez az autó felületén. A rendkívül koncentrált összetevőknek köszönhetően rendkívül hatékony. 10 liter vízhez mindössze 35 ml samponra van szükség. A termék semleges pH-értékű, biztonságos a viaszok és tömítőanyagok számára, és tisztán hagyja az autót. Friss és rendkívül enyhe illata lehetetlenné teszi, hogy közömbösen menjünk el e sampon mellett.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Gyeon újdonságok a 2022-es év szezonjára
A kóreai Gyeon márka végre új generácós EVO kerámia bevonatokat és további termékeket dobott a piacra. Az árak többnyire megmaradta, vagy egy kicsit növekedtek.
Teljes cikk
Meguiar's újdonságok 2022-es év nyarára
Az amerikai Meguiar's folyamatosan új termékekkel bővíti a széles választékát. Jelenleg 11 új termékkel érkezik, melyet már meg is rendeltünk.
Teljes cikk
Új termékek a CarPro márkától 2022/2023
Most, a tavaszi szezon kezdetén számos új CarPro termékkel bővítjük virtuális polcainkat. Biztosan tetszeni fognak.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez