Fiókom

Tucatnyi új termék a német Ground Zero gyártótól

Miután visszatértünk a CarMediaWorld kiállításról, amelyet minden tavasszal Salzburgban rendeznek meg, úgy döntöttünk, hogy a Ground Zero legújabb termékeit felvesszük a kínálatunkba. Az idei kiállítás rekordot döntött a látogatók számát tekintve, és jó látni, hogy az autóhangrendszerek iránti érdeklődés az évek óta tartó covid után drámaian növekszik, és így újraéled az érdeklődés e nagyszerű hobbi iránt. Napjainkban, amikor az autógyárak abszolút mindenből lefaragnak, szinte lehetetlen minőségi hangrendszert kapni gyárilag, ezért olyan sok új vásárló keres valami jobbat. Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a trendnek, hogy folyamatosan fejlődünk és jobb szolgáltatásokat és termékeket kínálunk. Autóhang termékek széles választékát építjük ki, és nem tehetjük meg, hogy ne frissítsük webáruházunkat minden nap. A Ground Zero az egyik legerősebb márka Németországban, ezért úgy döntöttünk, hogy egy kicsit jobban összpontosítunk erre a márkára. A hétvégén feltettük a márka összes új termékét a webáruházba (Európában elsőként), és fokozatosan feltöltjük a legérdekesebb újdonságokat. Az összes új terméket (és rengeteg van belőlük!) megtalálod a kapcsolódó termékek között, a cikk alatt.

Ground Zero sorozat felosztása

A Ground Zero 12 modellsorozatot kínál termékeiből. A legjobbakkal kezdve, ott van a végső referencia sorozat, a Ground Zero Ultra. Ezt követi a Reference, a Plutonium, a Nuclear és az Uranium sorozat. A megfizethetőbbek lefelé haladnak tovább a Hydrogen, Radioactive, Titanium és Iridium sorozatokkal. Ezután következnek a nagyteljesítményű Competition és Competition PRO sorozatok, végül pedig a BMW vagy Mercedes-Benz specifikus OEM hangszórók.

Ground Zero Ultra - Ultra referencia sorozat - Ultra High-End

Miután a GROUND ZERO több mint 25 évnyi tapasztalatot halmozott fel az SQ és az általános autós hangvisszaadás területén a rendkívül igényes ügyfelek számára kifejlesztett hangszórók, subwooferek és erősítők fejlesztése során, valamint a hangminőségi versenyeken világszerte használt autós audio termékek széles választékának bevezetése után elkezdte felhasználni ezeket a felhalmozott ismereteket egy teljesen új és szuper high-end termékcsalád kitalálásához. A legigényesebb igényekhez a GROUND ZERO most egy rendkívüli kétcsatornás erősítőt és hozzá illő hangszórókat mutat be! A REFERENCE ULTRA sorozat termékeit Angliában, Svédországban és Németországban dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök fejlesztették ki, akik a legigényesebb vásárlók számára készítenek termékeket anélkül, hogy bármilyen általános SQ és teljesítmény tekintetében elfogadnák vagy kompromisszumot kötnének.

Ground Zero Reference - Pure High-End hangminőség

Tiszta és high-end hangminőség! Az EISA által díjazott REFERENCE komponensek a legnagyobb figyelmet és gondosságot kapják a hosszú távú fejlesztés során. Kompromisszumok nélkül, minden egyes komponens a piacon elérhető legjobbak közül kerül kiválasztásra. A gyártás legmagasabb minősége és minden egyes alkatrész legpontosabb felügyelete nem kevesebbet biztosít, mint tökéletes teljesítményt, maximális hangminőséget és kivitelezést a legigényesebb vásárló számára. A REFERENCE termékcsalád kiválóságára összpontosítva, minden erősítő, hangszóró és mélynyomó végül a GROUND ZERO házon belüli minőségi osztálya által tanúsított, és egy elegáns, kézzel készített, Németországban készült, logóval ellátott fadobozban kerül forgalomba.

Ground Zero Plutonium - High-End élmény

A PLUTONIUM sorozat termékei maximális SPL szintek vagy kiváló hangminőség elérésére alkalmasak. A fejlesztés során kivételes anyagokat és technológiákat használnak, hogy elérjék e célok bármelyikét. Az így létrejött termékek műszaki, elektromos és mechanikai képességei nemcsak a világméretű SPL-versenyek során győzik meg a High End rajongókat, hanem a kiváló hangvisszaadó képességükkel is. A bevezetéstől kezdve a mélynyomók világszerte minden SPL-versenyen mércét állítottak fel, és számos tesztelő magazin a legjobb teljesítményért díjazta őket.

Ground Zero Nuclear - Ultimate Performance

A High End PLUTONIUM termékcsalád számos különleges tulajdonságának köszönhetően a GROUND ZERO-nak sikerült a NUCLEAR termékcsaládot alacsonyabb árszinten pozícionálnia. Mégis ezek a csodálatos hangzású hangszórók részben "Made in Germany". A subwooferek magas szintű hangbeállításokra és SPL-versenyre vannak szánva, míg a masszív többcsatornás és lenyűgözően erős monoerősítők kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Ground Zero Uranium - Izgalmas Sound Quality

Az URANIUM termékcsalád minden egyes termékét gondosan úgy fejlesztettékki, hogy a magas audiofil elvárásokat támasztó zenebarátok igényeit elfogadható áron kielégítse. A Ground Zero összes versenyképes hangminőségi tapasztalatának felhasználása, miközben gondosan hangolja a termék részleteit, érzelemdús és lenyűgöző hangvisszaadást eredményez. Az erősítők jellegzetes címkéi rámutatnak fő céljukra: átlagon felüli SQ!

Ground Zero Hydrogen - Kiváló minőségű technológia

A HYDROGEN sorozat termékei megfelelnek a rendkívül igényes vásárlók igényeinek. Elképesztő teljesítmény, nagyszerű hangminőség és magas SPL - amikor csak szükséges. A subwoofereket úgy fejlesztették ki, hogy hatalmas bemeneti teljesítményt kezeljenek, amely rendkívül magas basszusszinteket ér el, így még versenykörülmények között is sikeresen használhatók. Egy hozzá illő kétutas komponens hangszórórendszer és egy MINI erősítő sorozat kompakt méretekkel a korlátozott beépítési hely miatt teszi teljessé ezt a híres GROUND ZERO sorozatot.

Ground Zero Radioactive - teljesítmény és dinamika

A RADIOACTIVE termékcsalád kivételes, nagy hatásfokú hangszórók és subwooferek széles választékát kínálja mindennapi és SPL használatra. A GROUND ZERO márka fejlesztése során elsősorban a digitálisan tömörített zene természetes és dinamikus hangvisszaadására összpontosított. A kínálatban néhány nagy teljesítményű erősítő mellett rendkívül kisméretű erősítők is megtalálhatók a szűkös helyekkel rendelkező környezetek számára.

Ground Zero Titanium - Prémium minőség

A TITANIUM termékek egyesítik a prémium minőséget és a magas hatékonyságot. A dedikált hangszórók széles választéka a legtöbb vásárlói igényt kielégíti. Az erősítők kifinomult technológiával rendelkeznek, és fényűző, csiszolt titánium kivitelű hűtőbordába vannak foglalva.
Kifejezetten a teherautók számára a GROUND ZERO a TITANIUM erősítő sorozat két modelljét kínálja 24V-os változatban.

Ground Zero Iridium - Nagy teljesítmény nagyszerű áron

Az IRIDIUM sorozat a GROUND ZERO belépőszintjét képviseli, és számos hasznos funkciót és elképesztő teljesítményt kínál. A sorozatban megfizethető árú erősítők, hangszórók és subwooferek találhatók mindennapi használatra és SPL célokra. Ezek önálló átalakítóként egyedi alkalmazásokhoz, valamint passzív és aktív burkolatokban is kaphatók.

Ground Zero Competition - Élő, hangos zene

Az igazi koncerthangulat vagy klubhangulat élményének eléréséhez professzionális, magas SPL szintek szükségesek. Ehhez azonban nagyon speciális és nagy teljesítményű hangszórókra, valamint erősítőkre van szükség. A GROUND ZERO fejlesztési részlege nem köt kompromisszumokat, amikor a termék célja ennyire egyértelmű. Ezért a COMPETITION termék a megfelelő választás az igényes, magas SPL-igényű ügyfelek számára.

Ground Zero Competition PRO - PRO sorozat

A COMPETITION PRO sorozat az elektromosan és mechanikailag lehetséges legmagasabb szintű teljesítményszabályozást képviseli napjainkban. Ezeket a hangsugárzókat kifejezetten hosszú távú nyílt bemutatókhoz és demonstrációkhoz tervezték, nagyon magas SPL szinteken, az egyre népszerűbb, hangfalakkal ellátott szabadtéri "Pancadão" színpadokhoz, amely egy Brazíliából származó versenyirányzat.

Ground Zero OEM - OEM hangszórók a BMW vagy a Mercedes-Benz számára

A legtöbb gyári hangszórórendszer nem igazán tudja kielégíteni az igényes ügyfelek elvárásait. Különösen az alapfelszereltség hagy sok javítanivalót a dinamika és a hangminőség terén. A szerelőműhelyek hangszóróinak beszerelése egyszerű módja az audiorendszer korszerűsítésének. A CAR SPECIFIC termékcsalád különböző komponensekből áll, amelyeket a modern autókba történő egyszerű eredeti beszereléshez terveztek.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Hogyan hallgassunk zenét nagy felbontásban az autóban?
A legújabb trend a nagyfelbontású zenehallgatás, amely stúdióminőségű hangzást biztosít. Ebben a cikkben mindent megtudhat, amit a Hi-Res fájlokról és az autóban történő zenehallgatásról tudni kell.
Teljes cikk
A német Helix újonnan az Ahifin
A webáruházban és az installációinkban mostantól a német Helix gyártó termékei is megtalálhatók, amely elsősorban DSP processzorokra és egyéb autóhifi termékek gyártására specializálódott. További érdekesség a cikkünkben.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez