Fiókom

Új termékek az új Cleantle márkától

Sokan Önök közül, akik vigyáznak az autójukra, valószínűleg már regisztrálták a Cleantech márkát. Ez a jól ismert lengyel márka úgy döntött, hogy forradalmasítja a Cleantech márkát. Felváltotta a technológiailag fejlettebb Cleantle márkával, amely közvetlenül a Cleantechre épül, és annak sokéves tapasztalatára épít. Keresse a különbséget néhány ponton, de a különbségnél megfelelőbb kifejezés a javulás és a továbblépés. A Cleantle új, ergonomikus kialakítású palackokat kínál a porlasztók modern generációjával. A Cleantle kínálatában nemcsak vadonatúj termékek szerepelnek, hanem a népszerű kozmetikum illatilag felfrissített formulája is. A Cleantle Lengyelországban az első helyen áll a veszélyes anyagok, például a nátrium-hidroxid eltávolításában a termékeiből. A Cleantle hatékonyabb formulákat, biológiailag lebomló termékeket, kevesebb piktogramot és figyelmeztetést jelent. Az új termékek március elejétől lesznek kaphatók üzleteinkben.

A Cleantle újdonságok bemutatása 2023 tavaszán

Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Cleantle APC² (1 l)Cleantle APC² univerzális tisztítószer (1 l)Gyors előnézetnagyon hatékony univerzális tisztítószer a belső és külső részre, koncentrátum, 1000 ml3.820 FtRaktáronCleantle Ceramic Booster (100 ml)Cleantle Ceramic Booster kerámia tápláló (100 ml)Gyors előnézetkerámiabevonat tápláló vagy önálló gyors védelem, 100 ml6.150 FtRaktáronCleantle Glass Cleaner² (5 l)Cleantle Glass Cleaner² ablaktisztító (5 l)Gyors előnézet (1 értékelés)ablak és LCD képernyő tisztító, 5 l7.980 FtRaktáronCleantle Interior Cleaner+ (1 l)Cleantle Interior Cleaner+ tisztítószer a belső részre (1 l)TippGyors előnézetnagyon hatékony tisztítószer az autó belső részére, 1 l3.650 FtRaktáronCleantle Tire & Wheel Cleaner (1 l)Cleantle Tire & Wheel Cleaner keréktisztító (1 l)Gyors előnézet (1 értékelés)keréktisztító, 1 l3.980 FtRaktáronCleantle Tech Cleaner² (500 ml)Cleantle Tech Cleaner² autósampon (500 ml)TippGyors előnézetnagy koncentrációjú autósampon, 500 ml3.650 FtRaktáronCleantle Tech Cleaner² (1 l)Cleantle Tech Cleaner² autósampon (1 l)TippGyors előnézet (1 értékelés)nagy koncentrációjú autósampon, 1000 ml4.980 FtRaktáronCleantle Tech Cleaner² (5 l)Cleantle Tech Cleaner² autósampon (5 l)TippGyors előnézetnagy koncentrációjú autósampon, 5000 ml15.820 FtRaktáronCleantle Admire (15 ml)Cleantle Admire kerámia bevonat (15 ml)TippGyors előnézettöbboldalú kerámia bevonat hozzáadott grafénnel és szánszállal, 15 ml21.650 FtRaktáronCleantle Admire (30 ml) Ingyenes kiszállításCleantle Admire kerámia bevonat (30 ml)TippGyors előnézettöbboldalú kerámia bevonat hozzáadott grafénnel és szánszállal, 30 ml43.320 FtRaktáronCleantle Admire (50 ml) Ingyenes kiszállításCleantle Admire kerámia bevonat (50 ml)TippGyors előnézet (1 értékelés)többoldalú kerámia bevonat hozzáadott grafénnel és szánszállal, 50 ml61.650 FtRaktáronCleantle Suede (10 x 10 cm) - 10 darabCleantle Suede (10 x 10 cm) - 10 darabUtolsó darabokGyors előnézetapplikációs kendő, 10 x 10 cm, 10 db1.650 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól
A Stjärnagloss összes új termékét felvettük a webáruházunk virtuális polcaira ügyfeleink számára. Egy kis árkorrekció is történt, hol lefelé, hol sajnos felfelé.
Teljes cikk
Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin
Kínálatunk újdonsága az Aqua Car Cosmetics termékcsalád, amely különösen magas színvonalú kerámiavédelmet tartalmaz a kezdők és a profi detailerek számára. További információ a cikkben.
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez