Fiókom

Néhány újdonság a Stjärnagloss-tól

A Stjärnagloss azt tapasztalja, hogy Angliában, ahol a márka tevékenységének középpontjában áll, folyamatosan nő az érdeklődés e különleges márka iránt. A márkát sok évvel ezelőtt alapították, 2010-ben szüneteltette működését, de 2019-ben új tulajdonosi körrel újjászületett. Új logó és egy teljesen új termékkínálat van, amelyet Csehországban,  Szlovákiában és Magyarországon még nem fedeztek fel teljesen, ezért meg kell emlékezni erről a nagyszerű márkáról. Ebből az alkalomból az összes aktuális új terméket is feltöltöttük, amelyek 2022/2023 fordulóján kerülnek a raktárba. Ma már nagyon népszerű követni a közösségi médiában történő eseményeket, ezért utalunk a Stjärnagloss Instagramra, ahol már közelítünk az 50.000 követőhöz, kövess be minket. A márka fő arca a Stjärnagloss kapitány, legalábbis így hívja magát az összes videóban látható szimpatikus fickó. A Stjärnagloss-t a YouTube-on is megtalálod, ahol mindenképpen iratkozz fel és csengess be - Stjärnagloss YouTube csatorna.

A Stjärnagloss újdonságai a 2023 szezonra

  • Stjärnagloss Skrubba kerék kefe - merev kefe, amelyet a gumiabroncsok oldalfalára terveztek. Tartós a gumiabroncsok oldalfalának tisztításához. Szintetikus nejlonból készült. A Först előmosóval együtt nem lehet olyan gumiabroncs, amelyről ne lehetne eltávolítani a régi fényt és védelmet.
  • Stjärnagloss Borsta Kit detailing ecsetek - két részletező ecsetből álló készlet, az egyik hosszú és keskeny, a másik rövid és széles, ideális kombináció.
  • Stjärnagloss Kantlös Twin Pack kendő készlet - két 40 x 40 cm-es kendő, amelyek egyedi kialakításúak. A kendőegyik oldala rövid, a másik oldala hosszú bolyhos. Ideális a detailerek felviteléhez, majd a törléshez!
  • Stjärnagloss Hjul Wheel Cleaning Bucket detailing vödör- az új részletező vödör, amelyet a kerekek mosására terveztek, de nem különbözik a többitől, tehát használhatja autómosásra is. A csomagban talál egy rácsot is, amin keresztül a durva szennyeződés nem kerül vissza a mosókesztyűbe!
  • Stjärnagloss Först X (1 l) karosszéria tisztító - a Forst az egyik legnépszerűbb előmosó termék, amelyet most gazdaságosabb áron, koncentrált változatban is megvásárolhat.
  • Stjärnagloss Glasyr (500 ml) és Stjärnagloss Glasyr (100 ml) glazúr - vajasan puha befejező máz, amely könnyen felvihető mikroszálas applikátorral (Gnugga). A könnyű karcolások kitöltésével vizuálisan akár 90%-kal javítja a sérüléseket és a finom karcolásokat. Bár nem javítja tartósan a festékhibákat, drámaian javítja az általános fényességet. További előnye, hogy ugyanazt a tömítőanyag-technológiát használja, mint a Pärla, így hosszan tartó hidrofób bevonatot hagy maga után, amely hihetetlenül jól viselkedik a vízzel szemben és hihetetlenül jól szárad. Számítson körülbelül 4 hónapos tartósságra a Glasyr-től.
  • Stjärnagloss Glatt (1 l) hidrofób sealant - öblítőszer az autó gyors védelme érdekében. Felhordható szórófejes flakonnal vagy habosítóval és "wapkával". Vigye fel a terméket a lemosott és nedves járműre. Ez a termék megszünteti a vízfoltokat, és nem csak ezt, hanem az alkalmazás után élvezheti a csöpögést és a víz gyors elvezetését a karosszériáról. Az új 1 literes változat, amely pontosan hígítva azonnal használható!
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

FOEN - Illat az örömhöz az autóban vagy a házban
5 érzékszervünk van, ezek közül az egyik a szaglás. Az illat tartósan megmarad a tudatalattinkban, és hogy jobb kedvre derítsen minket, egyszerűen illatosíthatjuk az autónk belsejét a Foen magával ragadó illatával!
Teljes cikk
Újdonságok az Infinity Wax-tól
Az Infinity Wax, az autókozmetikumok neves angol gyártója hét új terméket hoz a detailing világába, amelyek már úton vannak hozzánk. Ráadásul a teljes választékot leértékeltük!
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez