Fiókom

Új ValetPRO termékek

A ValetPRO volt az egyik első autókozmetikai márka, amelyet közvetlenül az Egyesült Királyságból kezdtünk el importálni. Abban az időben (2016 körül) ez az olcsó és nagyon népszerű márkák közé tartozott. A mai, más márkák által kiélezett versenyben a ValetPRO-nak nincs olyan könnyű dolga, ezért örömmel és elismeréssel fogadtuk, hogy több új termékkel is piacra lépett. Hogy versenyképesek maradjanak, jobb, kedvezőbb árakat sikerült kialkudnunk. És ezért nagyon örülünk annak, hogy a márka általános árcsökkentésével tudtunk továbblépni. A ValetPRO márka népszerű ügyfeleink körében a részletező ecsetek, valamint az egyik legjobb szőnyeg- és textiltisztító, a Classic Carpet Cleaner és sok más termék miatt. A termékeket fokozatosan új, modernebb és egyértelműbb címkékkel fogjuk raktározni.

ValetPRO 2024 újdonságok

  • ValetPRO Ceramic Shampoo kerámia autósampon - egy sampon, amelyet fényűző, kenhető habképző anyagok felhasználásával fejlesztettek ki. Lehetővé teszi, hogy a mosókesztyű könnyedén siklik a jármű fényezésének felületén, fantasztikus tisztítási teljesítményt nyújtva. A hatóanyagok emellett fokozzák a fényt és fenntartják a vízlepergető képességet a rendszeres mosások között. A ValetPRO Ceramic Shampoo kerámiavédő bevonata gyorsan és egyenletesen terül fel, így a víz és a mosószer könnyen leöblíthető, javítva a jármű száradási folyamatát. Hígítása 15 ml sampon és 5 liter víz arányában történik. 1000 ml-es a 5000 ml-es kiszerelésben kapható.
  • ValetPRO Snow Seal védő bevonat - speciálisan habszivacsos tartozékkal és magasnyomású mosóval való használatra kifejlesztett bevonat. A Snow Seal tartós hidrofób bevonattal "borítja" járművét, amely figyelemre méltó csepegést eredményez. A felhordás nem is lehetne egyszerűbb - egyszerűen fújja a tiszta járműre a megadott hígításban, öblítse le, majd szárítsa meg. A Snow Seal lenyűgözően fényes felületet is hagy. 1000 ml-es vagy 5000 ml-es kiszerelésben rendelhető.
  • ValetPRO Small Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) ecset - a kisebb ecset puha, de merev szintetikus sörtékkel nagyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket. Alkalmas a műszerfalon és a műszerfal körüli területek por- és szennyeződésmentesítésére. A vegyszerálló sörték biztosítják, hogy az ecset hosszú élettartamú legyen, és újra és újra készen álljon a feladatok elvégzésére.
  • ValetPRO Large Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) ecset - a nagyobb méretű, puha, de merev szintetikus sörtékkel ellátott ecset nagyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket. Alkalmas a műszerfalon és a műszerfal körüli területek porának és szennyeződésének eltávolítására. Vegyszerálló sörtéivel hosszú távon és ismételten szolgálja Önt, amikor autóján dolgozik.
  • ValetPRO Cherry Air Freshener légfrissítő
  • ValetPRO Bubble Gum Air Freshener légfrissítő
  • ValetPRO Blue Water Air Freshener légfrissítő
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

El vagyunk árasztva a Carbon Collective újdonságaival
Az angol, nagyon népszerű Carbon Collective márka számos forró újdonsága most került forgalomba. Tucatnyi új termék a még jobb mosásért és védelemért.
Teljes cikk
Az Ewocar márka frissítése
Az Ewocar egy kis litvániai márka. A 2024/2025-ös szezonra 5 új termékkel készültek, amelyeket most be kell mutatnunk Önöknek.
Teljes cikk
Újdonságok a környezetbarát Cleantle-től
A szuper környezetbarát és biológiailag lebomló termékekre összpontosító márka 2024-re új termékekkel jelentkezik. Ez egy még mindig fiatal márka, a Cleantle.
Teljes cikk
Új Fictech termékek és széles körű árengedmények
A Fictech új termékei Franciaországból érkeznek hozzánk. Mostantól a motorkerékpár-ápolási termékek kibővített választékát és az XPERT kerámia bevonatok teljes innovatív választékát megtalálja nálunk.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez