Fiókom

Újdonságok a környezetbarát Cleantle-től

Cleantle-ben a jövő ma kezdődik. A Cleantle egy lengyel márka, amely a minőségi termékekre és azok biztonságos használatára összpontosít. Rendkívül hatékony termékeket hoznak létre, amelyeket veszélyes vegyi anyagok nélkül állítanak össze, és ügyelnek termékeik sokoldalúságára. A Cleantle autókozmetikumok megfelelnek az autórajongók és a szakemberek elvárásainak. A márka termékei a modern dizájnra összpontosítanak. Ez az első lengyel autókozmetikai márka, amely a felhasználók számára a lehető legbiztonságosabb termékekre összpontosít. Gondoskodnak a termékeik biológiai eredetéről. A Cleantle-ben bebizonyítják, hogy az autókozmetikumok hatékonysága nem függ a veszélyes és maró anyagoktól, olyan autókozmetikumokat fejlesztenek, amelyek maximálisan hatékonyak és biológiailag könnyen lebomlanak. Minden Cleantle terméknek sokféle felhasználási módja van. Nem fogja ugyanazt a terméket más címkével találni. Mindig olyan egyedi termékeket talál, amelyek egyszerre az autó több különböző felületét tisztítják vagy védik. Számos új termék áll rendelkezésre 2024-re, amelyeket itt szeretnénk bemutatni Önnek.

A Cleantle újdonságok bemutatása 

  • Cleantle Fabriclean+ mosószer - egy modern termék, amelyet szövetkárpitok, Alcantara és szőnyegek mosására terveztek. Számos típusú szövethez biztonságos. Modern és környezetbarát formulájának köszönhetően mosószerként is használható, és akár 30°C-on is mosható, csökkentve a kényesebb anyagok károsodásának kockázatát. A Fabriclean+ nagy koncentrációjú, így könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket anélkül, hogy csíkokat vagy foltokat hagyna. A termék erősen szennyezett műanyag elemeken is használható.
  • Cleantle Hydro Glass+ ablaktisztító és folyékony ablaktörlő - egy olyan termék, amely egyesíti az üvegtisztító és az úgynevezett "láthatatlan ablaktörlő" tulajdonságait. Könnyen és gyorsan alkalmazható, nem hagy csíkokat, és a hidrofób hatásnak köszönhetően az ablakok hosszabb ideig maradnak tiszták. Ideális önálló ablakvédő és ablakkarbantartó termékként is. A termék összetétele természetes eredetű (98%), biológiailag könnyen lebomló.
  • Cleantle Tire Dressing gumiabroncs impregnáló - fejlett összetételű termék, amelyet a gumiabroncsok, gumielemek, külső műanyag elemek és autótömítések hatékony ápolására és védelmére terveztek. Fényes kialakítás.
  • Cleantle EasyOne QD gyors festékvédelem - egy termék a könnyű karosszériaápoláshoz. Hidrofób és antisztatikus bevonatot hoz létre, a felhordás után a fényezés csúszós és hihetetlenül fényes, így lassabban szennyeződik és könnyebben tisztítható. UV-szűrőket tartalmaz, hogy megvédje a festéket a fakulás ellen.
  • Cleantle Glossify tömítőanyag - egy fejlett polimer és polisziloxán alapú termék, amely erőteljesen sötétíti és fokozza a festék fényét, hihetetlen mélységet adva neki. Ezenkívül tökéletesen elfedi a mikrokarcolásokat és csúszóssá teszi a festéket, elképesztő vizuális hatást biztosítva. Hidrofób bevonatot hoz létre a fényezésen, amely megakadályozza a túlzott szennyeződések és kosz felhalmozódását.
  • Cleantle Leather QD² bőrdetailer - termék a bőrkárpitok gyors és folyamatos tisztítására, ápolására és karbantartására. Hatékonyan távolítja el a kárpitokról a szokásos szennyeződéseket, és puhává és rugalmassá teszi a felületet. A Leather QD² 98%-ban természetes és biológiailag könnyen lebomló termék. Ha a kényelmet kedveli, a Leather QD² az, ami tisztán, tápláltan és puhán tartja bőrkárpitját. A termék minden kategóriában betölti a szerepét. Ezzel az egy termékkel megtisztítja a kárpit kisebb foltjait, miközben védi a teljes felületet. A hatás? Tiszta, puha és hidratált bőr. Nincs szüksége semmi másra, hogy gyorsan és egyszerűen felfrissítse bőrkárpitját.
  • Cleantle Leather Protector² bőrvédelem - a bőrkárpitok ápolására és védelmére kifejlesztett termék. Eltávolítja a szennyeződéseket a kárpitokról, és csökkenti a felület foltosodásra való hajlamát. Formulája polimerek és természetes viaszok keveréke, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt. Alkalmazása után a felület enyhén sötétedik, siklik és puha tapintású lesz. A termék UV-szűrőket tartalmaz, amelyek védik a bőrt a fakulás ellen. A felhasználó és a kárpit biztonságát szem előtt tartva a Cleantle a lehető legjobb termékösszetételt hozta létre. Polimerek és természetes viaszok keverékéből áll, amelyek tökéletesen rugalmassá és táplálttá teszik a bőrkárpitot. A Leather Protector² megfelelő alkalmazásához először is elő kell készíteni a felületet. Érdemes Leather Cleaner² után nyúlni, és egy professzionális bőr- és szövetkefével hatékonyan megtisztítani a bőrkárpitot. Ilyen alapra alkalmazva a termék hosszan tartó hatást fejt ki, és a felület hidratált, sötétített és védett lesz a szennyeződésektől vagy az UV-sugaraktól - így tovább tart.
  • Cleantle Leather Care Kit szett bőrre - komplett készlet az autó belsejében található bőrkárpitok hatékony és biztonságos tisztításához, ápolásához és védelméhez. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy bőrkárpitját alaposan megtisztítsa a Leather Cleaner² és egy bőrkefével, majd puhítsa és védje azt a Leather Protector² és egy Pinky Pad applikátorral vagy egy puha mikroszálas Daily Cloth segítségével.
  • Cleantle Pinky Applicator Pad (5 pack) applikátorok - az összes kerámia- és grafénbevonat felvitelére tervezett applikátorok. Ideálisak a Cleantle Admire és Inspire bevonatok felviteléhez. Az autó belsejének ápolására és védelmére is kiválóan alkalmasak. Használhatók mindenféle belső térvédő, bőrkárpit-ápoló stb. felvitelénél. Textúrájuknak köszönhetően tökéletesen eloszlatják a terméket a felületen, és egységes védőréteget hagynak maguk után.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Cleantle EasyOne QD (1 l)Festékvédelem Cleantle EasyOne QD (1 l)ÚjdonságGyors előnézetgyors festékvédelem, részletező, 1 l4.980 FtRaktáronCleantle EasyOne QD (5 l)Festékvédelem Cleantle EasyOne QD (5 l)ÚjdonságGyors előnézetgyors festékvédelem, részletező, 5 l16.500 FtRaktáronCleantle EasyOne QD (500 ml)Cleantle EasyOne QD festékvédelem (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetgyors festékvédő, részletező, 500 ml3.820 FtRaktáronCleantle Fabriclean+ (1 l)Cleantle Fabrilean+ mosószer (1 l)ÚjdonságGyors előnézetmosószer, 1 l4.980 FtRaktáronCleantle Fabriclean+ (5 l)Cleantle Fabriclean+ mosószer (5 l)ÚjdonságGyors előnézetmosószer, 5 l15.820 FtRaktáronCleantle Glossify (1 l)Sealant Cleantle Glossify (1 l)ÚjdonságGyors előnézetpolimer tömítőanyag, 1 l7.480 FtRaktáronCleantle Glossify (5 l)Sealant Cleantle Glossify (5 l)ÚjdonságGyors előnézetpolimer tömítőanyag, 5 l21.500 FtRaktáronCleantle Glossify (500 ml)Sealant Cleantle Glossify (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetpolimer tömítőanyag, 500 ml4.650 FtRaktáronCleantle Hydro Glass+ (1 l)Üvegtisztító és folyékony törlők Cleantle Hydro Glass+ (1 l)ÚjdonságGyors előnézetüvegtisztító és folyékony törlő, 1 l4.980 FtRaktáronCleantle Hydro Glass+ (5 l)Üvegtisztító és folyékony törlők Cleantle Hydro Glass+ (5 l)ÚjdonságGyors előnézetüvegtisztító és folyékony törlő, 5 l13.150 FtRaktáronCleantle Hydro Glass+ (500 ml)Üvegtisztító és folyékony törlők Cleantle Hydro Glass+ (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetüvegtisztító és folyékony törlő, 500 ml3.320 FtRaktáronCleantle Leather Care KitCleantle Leather Care Kit szett bőrreÚjdonságGyors előnézetteljes készlet bőrkárpitok karbantartásához13.820 FtRaktáronCleanle Leather Protector² (200 ml)Cleanle Leather Protector² bőrvédő (200 ml)ÚjdonságGyors előnézetvédőszer bőrkárpitokhoz, 200 ml3.820 FtRaktáronCleanle Leather Protector² (500 ml)Cleanle Leather Protector² (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetvédő termék bőrkárpitokhoz, 500 ml6.150 FtRaktáronCleanle Leather QD² (1 l)Cleantle Leather QD² bőr részletező (1 l)ÚjdonságGyors előnézetgyors bőr részletező, 1 l7.150 FtRaktáronCleanle Leather QD² (500 ml)Cleanle Leather QD² bőr részletező (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetgyors bőr részletező, 500 ml4.650 FtRaktáronCleantle Pinky applikátorpárna (5 csomag)Applikátorok Cleantle Pinky Applicator Pad (5 csomag)ÚjdonságGyors előnézet5 db mikroszálas applikátor készlet kerámia felhordáshoz4.320 FtRaktáronCleantle gumikötszer (1 l)Impregnálás gumiabroncsokhoz Cleantle Tire Dressing (1 l)ÚjdonságGyors előnézetfényes gumiabroncs impregnálás, 1 l11.650 FtRaktáronCleantle Tire Dressing (5 l) Ingyenes kiszállításImpregnálás gumiabroncsokhoz Cleantle Tire Dressing (5 l)ÚjdonságGyors előnézetfényes gumi impregnálás, 5 l49.830 Ft1 - 4 hétCleantle Tire Dressing (500 ml)Impregnálás gumiabroncsokhoz Cleantle Tire Dressing (500 ml)ÚjdonságGyors előnézetfényes gumiabroncs impregnálás, 500 ml7.480 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Új Gyeon termékek
A népszerű Gyeon márka számos új termékkel bővíti kínálatát, amelyek április folyamán már raktáron lesznek. De már most megismerkedhet velük és örömmel várhatja őket.
Teljes cikk
Új Fictech termékek és széles körű árengedmények
A Fictech új termékei Franciaországból érkeznek hozzánk. Mostantól a motorkerékpár-ápolási termékek kibővített választékát és az XPERT kerámia bevonatok teljes innovatív választékát megtalálja nálunk.
Teljes cikk
Új termékek, amelyek jól jönnek a tavaszi szezonban
Michael Cipriani és az Infinity Wax márkája számos izgalmas új terméket dob piacra, amelyek már szerepelnek a kínálatunkban. Ne hagyja ki őket - ajánljuk, kattintson!
Teljes cikk
Auto Finesse új polírozópaszták és szettek
Jó hírünk van az Auto Finesse rajongóknak. Bevontuk a készletünkbe az új professzionális polírozó pasztáikat, amelyek nagy sikert arattak az Egyesült Királyságban.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez