Fiókom

Újdonságok a Fictechtől és a kiárusított termékek kedvezményes árai

A Fictech egy francia óriás az autó-, hajó- és repülőgép-kozmetikumok területén. A márka nagyon népszerű Franciaországban, és egy ideje már nálunk is megvásárolható. Ebben az évben a csomagolás újratervezése történt meg, beleértve az új logót is, és maguk a termékek is remekül néznek ki. A Fictech korábban sok 750 ml-es kiszerelést kínált, de ezt a mennyiséget fokozatosan 500 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésekkel váltja fel. Fokozatosan frissítettük a teljes választékot, de sajnos az ár emelkedett. A márka még így is versenyképes a dél-koreai vagy angliai versenytársakkal. A tartalmi és néha modellváltás következtében számos termékünk kikerült a hivatalos árlistáról, és most nagyon kedvező, soha nem ismétlődő feltételekkel vásárolhatja meg őket!!! Az összes akciót megtalálja az autókozmetikai kedvezményes részlegünkben. Azoknak, akik szeretik az új termékeket tesztelni, biztosan örülni fogunk, hogy most egy új, hosszú távú kedvezményes akció van érvényben, amely a teljes márkára vonatkozóan -15%, ami a kellemetlen áremelkedés ellenére nagyon érdekessé teszi ezt a márkát az ár/teljesítmény arány szempontjából.

A 2022-es év legkelendőbb Fictech-termékei

  • Fictech Microfibre Black kendő - kedvelt fekete színű mikroszálas kendő, amely kiválóan többoldalú. Finom szegéllyel rendelkezik, és külső és belső használatra egyaránt alkalmas. Ideális méretben 40 x 40 cm.
  • Fictech Stop Rain 300 ml folyékony ablaktörlő - a 3. legkelendőbb termék - folyékony ablaktörlő nagyon könnyű applikálással, amely 3 - 6 hónapig kitart. Ideális a téli szezon előtti használat.
  • Fictech Microfibre Plush plüss kendő - kettős kendő, amelyet az autó belsejében és külső részén is egyaránt felhasználhat. Előnye a kettős szerkezet, vagyis a rövid és hosszú szálak kombinációja. Méret 40 x 40 cm.
  • Fictech Applicateur Pneu applikátor a gumiabroncsokra - bab applikátor a védőbevonatoknak a gumiabroncs oldalfalára történő felhordásához. Úgy készült, hogy az alkalmazás teljesen egyszerű legyen. A kétrétegű habszerkezet a lehető leghatékonyabban tudja felvinni a védelmet, a puha fekete hab felszívja és egyenletesen elosztja a terméket a felvitel során, megelőzve az ismételt felvitel szükségességét.
  • Fictech APC - All Purpose Cleaner többcélú tisztítószer - az APC legkelendőbb és teljesen univerzális tisztítószere mindenre, parfüm nélkül. A választott hígítástól függően nagyon jó tisztítási teljesítményt nyújt. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
  • Fictech Fog (100 ml) az üveg párásodása ellen - a tökéletes harcos az ablakok párásodása ellen. A kezelt felületeken hidrofób, áttetsző, párátlanító filmet hagy. Az ajánlott alkalmazási feltételek mellett nem változtatja meg az átlátszóságot, és nem befolyásolja a felületek általános megjelenését.
  • Fictech Nettor motortisztító - a Fictech legerősebb tisztító- és zsírtalanítószere. A legkeményebb feladatokra tervezték. Zsírtalanítja és eltávolítja a motor és a futómű minden lerakódását - zsír, olaj, beszáradt üzemanyag, szennyeződés.
  • Fictech Wheel - Concentrated Rim Cleaner keréktisztító - erőteljes és koncentrált keréktárcsa-tisztító minden típusú festett felnihez. Keréktárcsa-tisztító, amely alaposan megtisztítja a felniket még átlátszó bevonattal is.
  • Fictech One (100 ml) kerámia védelem - gyorsan és egyszerűen alkalmazható kerámia festékvédő. Ez egy olyan termék, amelynek nincs megfelelője a piacon. Az egyik egy SiO2-vel ellátott folyékony festékvédő, amely legalább fél évig tart. Az egyik magas koncentrációban tartalmaz SiO2 szilíciumot, amely kiváló minőségű védelmet nyújt autója fényezésének.
  • Fictech Ironizer Tutti Frutti röprozsda eltávolító - a festék, az ablakok és a keréktárcsák légnemű korróziójának (röprozsda) biztonságos eltávolítására (eltávolítja a barna bevonatot). Alkalmazása után reakcióba lép a korrodált vasporral, és a reakció hatására színe lilára változik. Az alkalmazás nagyon gyors és könnyedén elvégezhető.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Olasz varázslatok a RUPES márkával
Bővítjük a RUPES termékek választékát, és ezzel egyidejűleg csökkentjük az árakat. Fedezze fel velünk együtt a festékrestaurálás varázsát.
Teljes cikk
Újdonságok az Infinity Wax-tól
Az Infinity Wax, az autókozmetikumok neves angol gyártója hét új terméket hoz a detailing világába, amelyek már úton vannak hozzánk. Ráadásul a teljes választékot leértékeltük!
Teljes cikk
Próbáljuk ki a Cleantle új termékeit
Itt az ideje a friss, új márkáknak az autóápolási kategóriában. Az egyik a sok új márka közül, kínálatunkban nem más mint a Cleantle. Egy márka, amely a nagyon jól ismert Cleantech márkából nőtte ki magát. A termékek hamarosan raktáron!
Teljes cikk
Ewocar - autókozmetikum (nem csak) profiknak
Üzletünkben újonnan megtalálható az Ewocar autókozmetika, amely elsősorban a nagy ellenállású kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a kiegészítők széles választékára összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez